View Full Version : пфф ;[[
bezumna878
06-13-2010, 14:57
Здравайтее по принцип имам друг ник обаче не съм влизала от 2-3 години :) . . . и така време е да чуете и мойта история :cry: ходя с едно момче от 3 месеца , обаче наскоро нещата куцат много то не бяха скандали,то не бяха късаници , здобрявяния . . . .Той вика това е края а аз се боря с последни сили да сме заедно .Но си дадохме последен шанс , обаче пак куцат нещатата един ден сме мили,друг ден сме нервни ,приятели ме съветват да го скъсам но не мога защото го обичам какво да направя :cry: :neutral:
Абе какво означава немога??можеш!
alonedark
06-13-2010, 15:12
Емм...според мене тва може да са две неща ... или сте си изчерпили връзката или пък тва е някакъв каръшки период...според мене трябва да скъсате , за да намериш нови изживявания , тъй като всичко може би е свършило..!!!
zvezdichkaaa
06-13-2010, 15:41
Как виждаш бъдещето щом още от сега не върви?
SmilezZz
06-13-2010, 15:41
Явно за три месеца сте си омръзнали..Най-добре е наистина да скъсате..Какво е това не мога..Можеш..Той не е единственият,който ще срещнеш,нали знаеш ? :wink:
mArMaLaDkA
06-13-2010, 15:46
Щом ти харесва да се бориш за загубени каузи - бори се.
Няма как да просъществува една връзка при положение, че единият от двамата не го иска.
А пък частта с "ходим от 2-3 месеца и много го обичам" все едно не съм я прочела.
BlueParadise
06-13-2010, 15:54
МОЖЕШ !
bobito_th
06-13-2010, 16:09
Явно за три месеца сте си омръзнали..Най-добре е наистина да скъсате..Какво е това не мога..Можеш..Той не е единственият,който ще срещнеш,нали знаеш ? :wink:
+
Щом нещата между вас не вървят, значи трябва да бъдат прекратени. Ти него го обичаш, а той теб ? Ако наистина искахте да сте заедно щяхте да правите всичко въможно да предотвратявате караниците. И все пак ти прецени сама за себе си кое е по-добре.
givemereasontolive
06-13-2010, 16:52
+
ivcheto0o
06-13-2010, 17:15
Абе какво означава немога??можеш!