View Full Version : Към м0мчетата ..?
FamauseBaby
06-13-2010, 15:20
Към м0мчетата >>> не ви ли е гнус да лапате на жените .. :( .. видях,че има такава тема към м0мичетата, ама такава не намерих.. ак0 се п0втаря м0же да я заключите .. :wink:
stupid0boy
06-13-2010, 15:23
Зависи и от момчетата и от момичетата...
Примерно - мен не ме е гнус... дори ми прави кеф... НО.. ако е някоя космясъла, некъпана от 2 години, дебела.. етц. Не бих я погледнал дори... Иначе да, бих "лапал" на момичетата :D
Повечето момчета обичат според мен, но на готини мадами.
VinDiesel
06-13-2010, 15:29
Мен лично не ме е гнус.Нейното удоволствие ми създава мое,особено ако го правя на много ценна за мен кифла :D
bybalazi
06-13-2010, 15:54
Има си момчета и момчета .. при всеки е индивидуалоно.
На мен ми прави кеф да я "лигавя",ако е поддържано момиче де и се грижи за тялото си , не неква дебела смрад да ми дойде,що ша треа да пристАпАм с вилата :grin: :grin:
Iceshark
06-13-2010, 16:04
зависи от котаранката каква и е..има всякви видове.. на някои , честно казано ми е гадно .. да им "лапам" хаахаха .. т.е. да лижа :)..
обичам по черните :-) , някви бяли кат сирене - no thanks.. а и без мн косми :S... и както казаха повечето, без дебелани че.. пф ;S.. имам чувствто че шми се изпикае всеки момент :D !
и както беше казал един колега по нагоре, мм да, като и създавам на нея удоволствие си създавам и на мен :-P <--- !!
DaKurlzz
06-13-2010, 18:25
На мен не ми е гадно да доставям такова удоволствие на приятелката ми, все пак я обичам, а други не съм лизал ;-)
П.П: От кога "0" е буква?!
Force_bladeR
06-13-2010, 18:33
Към м0мчетата >>> не ви ли е гнус да лапате на жените ..
хмм.. 8-)
KumchoValcho
06-13-2010, 18:35
На мен ми изглежда гадно, но ще видим. :)
задалжително преди тва трева да се е искапала
е как ше ме е гнус то си е суперско май .... поне аз искам :D , но съм на 14 още :lol:
AlaBalaa
06-13-2010, 18:57
абе дай хубаво момиче на сам пак каква гнусотия ... :)
Аз на момиче освен циците да й налапаш за друго не се сещам :lol: Ама ако имаш предвид близане, освен че мен си ми харесва го правя най-вече за да й е готино на момичето.
Grudi_SeXa
06-13-2010, 21:33
Принципно не лапам, а ближа. И да, харесва ми. Важното е мацката да ме кефи и да е чистоплътна. Не ме е гнус. Ако не е чистоплътна - просто няма да получи тая екстра. 8)
Принципно не лапам, а ближа. И да, харесва ми. Важното е мацката да ме кефи и да е чистоплътна. Не ме е гнус. Ако не е чистоплътна - просто няма да получи тая екстра. 8)
бе да ти дойде една с клитор като малка пишка и ще почнеш да лапаш :lol: :lol:
Slynchiicee
06-14-2010, 07:10
задалжително преди тва трева да се е искапала
е да тя ще се искапе :lol:
Grudi_SeXa
06-14-2010, 07:52
бе да ти дойде една с клитор като малка пишка и ще почнеш да лапаш :lol: :lol:
"Забавен" както винаги. :D За щастие не съм попадал на такива, надявам се и бъдеще да е така.
VIPShEfErVIP
06-14-2010, 08:09
na moeto momi4e ne me e gnus daje mi e got 6toim kato i na neq i e got
http://www.xpr0.com/images/banner2.jpg (http://www.xpr0.com/bg/garage/2131/invite-friend)
YouDontKnowMe
06-14-2010, 08:13
Ах, толкова ни порастна вече работата, че ще ни лапат :D
Така де , не ги е гнус мъжете.Аз много не обичам оралната (двустранно).
Grudi_SeXa
06-14-2010, 08:25
Всички я обичаме, а и когато партньорът се старае се получава чудесно. :grin:
Slynchiicee
06-14-2010, 08:43
може да не го е гнус на момчето но не всеки се навива често да го прави ..
BiGBaDWolF
06-14-2010, 09:36
Е то е лизане не е лапане ама карай... :D Иначе не ме е гнус от кфо да ме е гнус ? Щом обичаш 1 човек ще направиш всичко за да го задоволиш :)
DarthLord
06-16-2010, 15:22
Примерно - мен не ме е гнус... дори ми прави кеф... НО.. ако е някоя космясъла, некъпана от 2 години, дебела.. етц. Не бих я погледнал дори... Иначе да, бих "лапал" на момичетата :D
+1 :-D
+1 :-D
+ още 1 8-)
offtopic : защо не се научите поне думите да пишете правилно :?
Kushkumen
06-19-2010, 20:13
Е то е лизане не е лапане ама карай... :D Иначе не ме е гнус от кфо да ме е гнус ? Щом обичаш 1 човек ще направиш всичко за да го задоволиш :)
Щом обичаш... ще направиш всичко за да го/ я задоволиш! Ето го правилното изказване. Още някой беше споменал, че нейното удоволствие е моето удоволствие, това също го подркепям напълно.
Да допълня и с това: Страхотният секс започва с целувки, след което мъжката страна доставя първо удоволствие с език на жената, а след това жената на мъжа, а не обратното. Но разбира се никой не е длъжен да се придържа към някакви предварително зададени команди :D Секса е това, което ти идва отвътре в повечето случаи :) А тази разпоредба, е полезна за мъжете, които свършват бързо и немогат да се контролират така добре все още и по този начин жената/ момичето изпитва удоволствие за по- дълго време :)
Не,няма да ме е гнус.. даже имам многоо голямо желание,самоче трябва и тя да се навие още малко..=д
avtoeksport
06-19-2010, 22:09
Не но ако не си се къпала близките дни медсци ако ли не години :D :D :D :D :P
да и лапам не... Мини пишката и не е толкова голяма,иначе за лизане и мляскане на устни направо си умирам! Само да се разкрачи и изперквам... Нещо съм бъгнат май. :(
disturbia666
06-19-2010, 22:31
Еми ако е готина, защо не ;dd
Не, не ме е... Но такава екстра получават само наистина красиви момичета, към които имам поне някакви чувства.
аз съм по сделките :razz: ако тя не и аз не :lol:
crazy7oo
06-20-2010, 11:52
аз съм по сделките :razz: ако тя не и аз не :lol:
:D :D :razz: :razz:
Примерно - мен не ме е гнус... дори ми прави кеф... НО.. ако е някоя космясъла, некъпана от 2 години, дебела.. етц. Не бих я погледнал дори... Иначе да, бих "лапал" на момичетата :D :o :o
dAimIk0z
06-20-2010, 12:34
бих я таковал,ама ако е махнала космите и е току що изкъпана
и малко извън темата веднъж след дискотека отиваме в една мацка да направим някои неща и й викам няма ли да влезеш да се изкъпеш,все пак потна от диското ала бала тая ми вика а нее аз съм си чиста неска са къпах :? с 300 зора я накарах да влезе в банята бахти момичетата дето има :lol:
ако обичаш истински момичето дори и да си най гнусливия човек на света пак би го направил
аз бих го направил ако момичето го иска и ако няма някаква болест ;) дори мисля че ще ми хареса
хмм...даже е мн приятно :)
Ако момичето което си хресвам сега ми даде бих лапал :D
Anonimen00
06-20-2010, 20:49
ми не е що да ме е гмус , ако момичето е мой тип :-P
обичам да ги ближа , да ги лигавя да ги човаркам и т.н. даже ми е супер приятно 8)