View Full Version : Яко натискане
otkachalchica
06-14-2010, 12:11
Като се натискате,но знаете,чее не трябва да правите нищо друго(не сте още на тази фаза например),как ще доставите максимално удоволствие ,смисъл да не е просто целувки прегръдки нещо по различно,забавно интересно вие как си г представяте???
vaseto0o
06-14-2010, 12:13
Като се натискате,но знаете,чее не трябва да правите нищо друго(не сте още на тази фаза например),как ще доставите максимално удоволствие ,смисъл да не е просто целувки прегръдки нещо по различно,забавно интересно вие как си г представяте???
Направи му свирка или чикия ще му хареса 100% 8)
dimitar_ak
06-14-2010, 12:14
Няма смисъл да настройваш китара, ако не възнамеряваш да свириш на нея.
otkachalchica
06-14-2010, 12:15
тоест ако нямам намерение да правя секс или свирки въобще да не се натискам с него...то не може от първото натискане и айде,така мисля
CuteBaby
06-14-2010, 12:33
Ами.. така само ще го дразниш.Щом не искаш да правите секс може,както каза vaseto0o да му направиш поне свирка или чикия..
shockwave1
06-14-2010, 12:53
Имам един въпрос, който като цяло е свързан с темата.. когато се натискате с някого и нямаш намерение да стигаш до края, но не ви пречи да си доставите до колкото е възможно удоволствие без това ии нали примерно освен целувки прегръдки ии т.н. той ако използва ии пръсчета смисъл въпроса ми е към момичетата - вие какво правите тогава.. оставяте само той да ви доставя удоволстиве или и вие правите нещо, ако да- какво? - чикия ?
ImSoInLove
06-14-2010, 12:57
Имам един въпрос, който като цяло е свързан с темата.. когато се натискате с някого и нямаш намерение да стигаш до края, но не ви пречи да си доставите до колкото е възможно удоволствие без това ии нали примерно освен целувки прегръдки ии т.н. той ако използва ии пръсчета смисъл въпроса ми е към момичетата - вие какво правите тогава.. оставяте само той да ви доставя удоволстиве или и вие правите нещо, ако да- какво? - чикия ?
Френска любов :-)
Callisto
06-14-2010, 13:17
Аз моя пред-пред последния път много яко си го дразнех. За мен няма фаза " твърде рано е за секс". Онзи път просто исках малко да се погавря с него, понеже ми беше омръзнало да се натискаме няколко секунди и след това направо секс. Тръгнах леко да се разсабличам, при което той ме сграбчи и ме сложи на леглото, поцелувахме се малко, придърпа ме към него и ме лиза, целува ме по гърдите и тн. Искаше презерватив, но не му дадох. Хванах му ръцете и го завързах за леглото. Направих му стриптиз, при което той горкия само крещеше "леле колко съм възбуден, дай ми презерватив". :D Отидох при него и го дразнех със езиче по кура, за да се дразни. Накрая за жалост успя да се отвърже, но пък сексът после беше уникален. :)
Иначето нека да си представим, че тепърва съм тръгнала с дадено момче и да кажем смятам, че е прекалено рано за секс. Еми бих опитала със свирки. Моя го подлудявам с това, усобенно ако го поемам целия и аз също се побърквам, като го слушам как пъшка.
bybalazi
06-14-2010, 13:35
ВЯРНО Е ! ЗА мъжете по-голямо удоволствие от оралната любов НЯМА!!!И НИКОГА няма да чуеш да казва не ми хареса как праиш свирки нема да ми праиш повече. :D
Grudi_SeXa
06-14-2010, 13:43
ВЯРНО Е ! ЗА мъжете по-голямо удоволствие от оралната любов НЯМА!!!И НИКОГА няма да чуеш да казва не ми хареса как праиш свирки нема да ми праиш повече. :D
ФАКТ.
Gr0zDan0v
06-14-2010, 13:50
ВЯРНО Е ! ЗА мъжете по-голямо удоволствие от оралната любов НЯМА!!!И НИКОГА няма да чуеш да казва не ми хареса как праиш свирки нема да ми праиш повече. :Dmhm :-D :-D :-D
ReachlessGirl
06-14-2010, 13:52
Много добре написано .. след като не искаш нито да спиш с него, нито да му правиш френска изобщо не го дразни .. :?
bybalazi
06-14-2010, 13:54
Много добре написано .. след като не искаш нито да спиш с него, нито да му правиш френска изобщо не го дразни .. :?
Той чикията и сам може да си я удари .. ама еа ли го друго си е друг да та пипне :D
ReachlessGirl
06-14-2010, 13:58
Той чикията и сам може да си я удари .. ама еа ли го друго си е друг да та пипне :D
точно .. :-D
Grudi_SeXa
06-14-2010, 13:59
Да, но свирката не може да си я направи сам, така че авторке, захващай се!
bybalazi
06-14-2010, 14:02
Да, но свирката не може да си я направи сам, така че авторке, захващай се!
Де да знаеш може да си е извадил некое друго ребро :razz: :razz: :razz:
BabyBluee
06-14-2010, 14:28
VinDiesel
06-14-2010, 15:47
Мен така 1 път ми се случи ,една пръчка да ме настърви за секс и после от инат да не ми даде.Но аз си го върнах де. :D 8) Идваше ми да й счупя окото.
FamauseBaby
06-14-2010, 15:59
ФАКТ.
.. ;-)
Slynchiicee
06-14-2010, 18:47
Мен така 1 път ми се случи ,една пръчка да ме настърви за секс и после от инат да не ми даде.Но аз си го върнах де. :D 8) Идваше ми да й счупя окото.
и как й го върна я разкажиии :-D
Напрай му 1 чикия 1 свирка или ако не искаш това просто го бутай по х*я ше му е яко :grin:
HouseMusicBoy
06-14-2010, 20:29
ее не да и счупя окото :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
VinDiesel
06-15-2010, 17:05
и как й го върна я разкажиии :-D
Еми добре, :-D.Накратко ще разкажа...
Бях на екскурзия от даскалото.Вечерта на дискотека,още в началото с 1 приятел седнахме на централния бар,оп и след 1 мин гледам "Х" сядя отляво на мен.Почва там да ме занимава,а толкова не ми беше до нея,защото гаджето ме отряза преди 10 дни и е от мойто даскало :D.Танцувах си, закачах се с момичетата и по едно време дж-я реши да пусне Joe Cocker - You Can Leave Your Hat On и казва "Сега да кой ще остане без дрехи."Х" се запъти към мен и аз направо си побягнах :lol: ,отсреща 3 момичета(с които се закачах :D ) ме пресрещат и диджея пак се изказва"Май няма да се измъкнеш тази нощ" :D...Та "Х" ми свали ризата и там свиркаха,лигавиха са и аз си викам"Тая иска да й обера пайжината"След това пихме в стайте,моят човек беше отнесъл плувката,легнах си и аз.По едно време се чука на вратата и се сещам ,че това са само госпожите(защото от предните екскурзий ме търсеха в гардероби и под леглата :D )и казвам тихо госпожо спи ми се и не съм с момиче)и "Х" се обажда.Попитах я "кажи" и тя "Искам да спя при теб" ,и аз я поканих вътре.......Пусна някакъв филм със субтитри и аз като се загледам ,и ставам разноглед.Та започнах да заспивам, и тя почна да ме лови за чатала.Тръгвам да й свалам слипа и тя се дърпа.Така 3 пъти пробвах и недава.Отказах се ,викам си"Няма да ти падам на колене за шахтата...."След малко пак същия номер ми прилага,при което аз доста бързо и бръкнах в гащите.Върша си аз работата с рака и тя "Стига че ще стане опасно" и аз "То одавна стана опасно " 8-) Направо и казах "Ще я даваш ли тая мандаринка или да заспивам... "Тя каза "Ми заспивай" и вика отивам да си лягам,чак пък тръгва да ме целува.Аз почнах да се дърпам , става ми смешно и викам марш хахахахаххахахах :lol: :lol: :lol: :lol:.
Това е цялата курвенска история...
След това я питах ,дали заради спящия ми приятел не ми е пуснала и тя вика не.. От тогава с нея не говоря :grin:
BiGBaDWolF
06-16-2010, 13:34
Ти на него свирка той на тебе друго :)
sweetpunk
06-16-2010, 16:56
Щом не става дума за любов, привързаност и т.н., а просто да възбудиш някого по нетрадиционен начин мога да дам един пример.
Преди няколко дни отиваме с една съученичка на диско малко да разпуснем и един пич не спря да ни гледа. Почна да се върти около нас, да пуска ръце и така нататък (което изобщо не ми допадна като идея), понеже и аз и "колежката" сме доста разкрепостени и не сме от най - притеснителните :oops: .. решихме, че тряа да му дадем к'вото иска :D .. Пуснаха мега нашумялата песен "Двете сладурани", при което с приятелката ми започнахме да се целуваме :oops: , очите на оня щяха да излязат от орбитите .. По едно време тоя се допря до мен и изобщо не беше "безразличен" така да се каже, ние обаче продължаваме да си денсим и т.н. .. по едно време тоя свърши подяволите :shock: дори не издържа до края .. нямат никва воля повечето мъже или беше яко загорял незнам .. ама доста добре го подредихме :razz: :razz: :razz:
P.S: не ни съдете просто излизам извън кожата си от такива безхарактерни натегачи .. а и ето нетрадиционен начин да възбудиш някого .. :oops:
Grudi_SeXa
06-17-2010, 11:34
Тоя трябва от бая време да е бил на сухо, щом е оцапал гащите толкова бързо.
anonymous708973
06-17-2010, 12:35
Ба, аз пък не съм съгласна на лафа с китарата!
И кво - при първото натискане е задължително да има продължение? Глупости... нали трябва първо да се опознае тялото на партньора? В смисъл, явно имаме различни определения за секс, но аз това да си лежим голички (или почти) и да се целуваме и опипваме си го имам за натискане, не за секс. :) Вече оралната любов не знам в коя графа се вмества.
До авторката: Ако съвсем никакъв секс не искаш да правите (т.е. и орален), можеш да му говориш на ухо, да го опипваш ... навсякъде :) Какво друго...?
Ами разбери какво обича... Дали лека болка - да го хапят и драскат, дали има някакви фетиши...
Иначе свирката е нещо универсално, което всички обичаме :P