PDA

View Full Version : Пука ми прекалено много ..

Barrmana
06-14-2010, 17:43
Здравейте .. едва ли може да помогнете , но ако някой знае как .. нека сподели .. просто ми пука прекалено много за всичко .. кво ще стане сега , кво ще стане после .. един път видях мравка на килима и не смеех да мръдна да не я убия случайно та взех я махнах и тогава минах .. не ям ябълки та да не изям някой червей , и не щото ме е гнус . .ми защото не искъм да го "убия " .. не искам да ям риба , защото знам, че съм ял живо същество което е имало семейство :Д (колкото и тъпо да звучи ) .. нещооооо ми става честно .. :Д .. ще ме помислите за луд ама .. друг случай пък .. е че много ми е щастливо и хоп айде искочи нещо в главата и почвам да се притеснявам за нищо .. тамън кажа карей айде .. и хоп айде пак нещо и пак се притеснявам кво ще стане .. за най-малкото нещо се притеснявам или пък внимавам не знам просто :grin: .. може да ви се стори много тъпо,обаче за мен си е проблем,защото ми писна не знам как да спра ;Д

ecstazy
06-14-2010, 17:52
вегетарианец ли си? Оо .. иначе и аз се притеснявам за най-малките и незначителни неща и постоянно си внушавам някакви глупости. Мноого мразя така и искам някак си да го промена ама при мен не става.. :?

sladkish_14
06-14-2010, 18:16
Имаш нужда от професионална помощ.

angel4eto100
06-14-2010, 18:35
Имаш нужда от професионална помощ.

Май ти имаш нужда от такава! Няма нищо и на мен ми се случва да не ям череши заради червеи :D Ма кво понякога просто на човек му щраква. Гледай да не ме помислиш за луда но попринцип не спя на отворен прозорец но откакто си взех котко всичко се променя тя драска тапетите и се налага да затварям врата а лятото е горещо и когато отворя прозореца все се страхувам някой да не влезе през него :D :D :D

angel4eto100
06-14-2010, 18:37
ПП май много страшни филми гледам :D :D

RoFLmaN
06-18-2010, 18:12
Консултирай се с психоаналитик (нещо те пере съчмата).

cw3tty
06-18-2010, 18:45
(нещо те пере съчмата).

:razz: :razz: :razz: :razz: