Влез

View Full Version : не намирам отговор...

IfeTyy
06-14-2010, 18:56
здравейте :) Искам да ми помогнете с намирането на отговор на моя въпрос. Не ми се иска да ме критикувате, а да отговорите и да дадете, ако имате съвет. Та по същество.. от три дни почети не ям нищо или ако ям то е сутрин или около обед и малко. Тренирам си, потя се, дори до преди половин час бях на танци и толкова пот от мен никога не е излизала.. прибрах се вкъщи изтеглих се ии.. резултат НИКАКЪВ! Едно момиче ми вика, ще отслабнеш изведнъж. Възможно ли е? Защо не отслабвам?

п.с. знам, че не е полезно и мога да се разболея от много болести, но не питам това

stelit0
06-14-2010, 18:58
може,просто си в застой.После ще отслабнеш ряско.И при мен става така.

zoreto
06-14-2010, 19:02
Само да те предупредя от личен опит при поемането на много малко количество храна и изразходването наголямо количество енергия може да стане така ,че да припадаш на танци или дори като вървиш.

liim0nka
06-14-2010, 19:17
по-добре яж често, но по-малко..отколкото така.

LifeFitness0
06-14-2010, 19:25
по-добре яж често, но по-малко..отколкото така.Ако правиш както си сега ,а не както лимонка каза няма да отслабнеш(или ще има йо-йо ефект)защото като не приема достатъчно храна метаболъзмът се забавя!

IfeTyy
06-14-2010, 19:30
стели какъв е този застой.. явно винаги съм в застой :( надявам се никъде да не припадна и наистина ще помисля това за ханенето т.е. аз мислих, но се отказах. Ще пробвам :-) благодаря!

ledenakrasota
06-14-2010, 19:59
Всъщност не отслабваш въобще.А трупаш маса.Тлъстините си остават. 8-)

Трябва да ядеш много плодове и зеленчуци,супер много консумация на вода.

Нещо трябва да гори мазнините. Задай си въпроса защо и ще разбереш :)

Аз бях като теб и сега спазвам диетата Японско чудо.Глад няма и свалих 2 кг за 2 дена,а вече са четири. :grin: :grin:

hahavteen
06-14-2010, 20:11
Така няма да отслабнеш а само ще си докараш здравословни проблеми. А дори и да отслабнеш в момента в който почнеш да ядеш редовно ще качин двойно и тройно. Причината е ясна. Тялото има нужда от енергия за да функционира. Ти не му даваш енергия и то отказва да се раздели със запасите си. В момента в който почнеш да ядеш нормално ще почнеш да трупаш кила защото организма ще помни че си го изтезавала и ще се запасява за "черни дни". Почни да ядеш здравословно и РЕДОВНО и пий много вода и нещата ще се оправят.

Molzinka
06-15-2010, 09:57
Всъщност не отслабваш въобще.А трупаш маса.Тлъстините си остават. 8-)

Трябва да ядеш много плодове и зеленчуци,супер много консумация на вода.

Нещо трябва да гори мазнините. Задай си въпроса защо и ще разбереш :)

+ най-важното е да пиеш повече от 2 литра вода на ден, а сега в тези жеги не е много трудно :)

yakuza_
06-15-2010, 10:08
Така се натрупват подкожни мазнини, който са още по - голям зор.

ledenakrasota
06-15-2010, 11:48
Така се натрупват подкожни мазнини, който са още по - голям зор.

Точно.

Аз като стопих около корема и сега каква преса съм отпрала :shock: 8-) 8-) Гот е !

milickata
06-16-2010, 21:51
Наистина си в застой...в момента просто не доставяш необходимото количество енергия на организма си и той с цел самосъхранение трупа всичко което приемеш....но след няколко дена (ако продълшаваш по същия начин) определно ще смъкнеш изведнъж няколко килограма...обаче съм съгласна,че не е удачно така да се постъпва. Ако не искаш да ядеш много, на закуска изяждай само 1-2 плода (ябълка,портокал или др.) Знам че преди закуска на празен стомах е хубаво да се пие сок от половин лимон + 1 лъжица мед (спомага за разграждането на мазнините). Хапвай м/у 13:00 и 16:00 4аса по стабилно...но ест без хляб,тестяно или сладко. Вечерата спокойно можеш да си я изпуснеш...но трябва да си доставяш енергия все от някъде, не може всичко да стане с магическа пръчица за 4-5 дена....тъжно но е самата истина. И направи си един оризов ден в който да консумираш само варен ориз без никакви подправки....това спомага за свалянето на 1 кг, тъй като излишнпто количество вода, което се задържа в тялото се отделя по естествен път....успех ти желая и бъди разумна...стриктна и постoянна в диетата...но не и безразсъдна :-)

gia_sena_mono
06-17-2010, 10:50
Нали знаеш, че от рязкото отслабване/напълняване има веротност да ти се получат стрии.

IfeTyy
06-17-2010, 17:19
благодаря на всички, които се опитаха и ми помогнаха до намирането на отговора. Промених всичко, както ме посъветваха няколко момичета ям си.. гледах един диетолог и наистина и с вашето обеждение - това не е решение на проблема! Благодаря :)

темата може да бъде заключена