Влез

View Full Version : Обичам го с цялото си сърце...

LoveHimm
06-14-2010, 20:15
Има един много специален човек в живота ми...Той значи всичко за мен ...От доста време сме заедно,но любовта ми към него ееее безкрайно голяма.Цялото ми съществуване е свързано с него.Когато не е до мен и не се видим дори 1 ден се чувствам разбита на парчета..Истината е ,че напоследък започнахме да се караме често...Аз съм мн ревнива понеже той е мн красиво момче и момичетата непрекъснато правят жалки опити да се докопат до него..Той обаче дори не ги поглежда от моя страна е същото..И двамата сме много ревниви..Какво да наяравя??! това разсипва връзката ни,изтощава я без причина..Не мога да си позволя да се разделим заради такава глупост...Не мога да позволя най-ценният човек от живота ми да изчезне..БЕЗ НЕГО аз не бих могла да продължа,бих се самоубила....Цялото ни бъдеще сме планирали да прекараме заедно..Помогнете ми как да превзмогна тази Пуста необяснимо голяма ревност..ОГРОМНА... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

SunShinePearl
06-14-2010, 20:22
знаеш ли и аз се опитах да спася моя връзка само се мъчите ревността остава завинаги бягай по най-бързия начин от ревниви хора аз си мислех че са само приказки но съм го изпатила и ти казвам рано или късно ще се осъзнаеш

alonedark
06-14-2010, 20:24
Eмии...така е като си влюбен , ставаш ревнив , защото се опитваш да опазиш мовека до теб от всичко около него , обаче твавсъщност вреди и на двама ви!!!

ibojilow
06-14-2010, 20:39
О , не .Ще четем във вестниците много скоро за теб значи , хаха. Аре да ми обясниш с какво беше полезен освен да си качваш тъпите постове?

Говори с него и му обясни, че го обичаш повече от всичко и не искаш да се разделите, заради някви пикли..

LoveHimm
06-14-2010, 20:50
Говорили сме хиляди пъти и той винаги ми е казвал,че няма за какво да се притеснявам и,че никоя не е в състояние да ме замести..Въпросът еч,е винаги има капчица съмнение..

hahavteen
06-14-2010, 21:43
Добре де след като не си давате поводи защо ревнувате? :-o Толкова ли си нямате доверие и сте комплексирани? Аз изобщо не се съмнявам в любимия нито пък той в мен. Да понякога малко се дразни като види как реагират другите мъже и ми бибиткат но не ми вдига скандали. Аз също си го пазя защото доста го заглеждат ама не съм си и помисляла да го ревнувам и да му държа сметка с кой е бил и какво е правил. То е въпрос на доверие. Според мен говорете отново и си изясни защо имаш съмнения. Той ли ти дава повод? За грозна ли се смяташ? Слаби са му ангелите? Говорете, говорете, говорете! Друг начин не виждам аз за решаване на проблемите.

avv312
06-15-2010, 10:33
az bih ti prepor14ala da pogovori6 s nego iskreno i da mu ima6 pove4ko doverie dori jalkite im opiti ti ne obr16tai vnimanie za6toto tova sa drebni nezna4itelni ne6ta v edna vr1zka nai vajni sa lubovta i doverieto ednoto go ima6 porabotete v1rhu drugoto :smt024 :smt023

mechtaq_za_teb
06-15-2010, 10:43
Говорили сме хиляди пъти и той винаги ми е казвал,че няма за какво да се притеснявам и,че никоя не е в състояние да ме замести..Въпросът еч,е винаги има капчица съмнение..Да, и аз съм го чувала това. Опарих се... Обещанията са си обещания и винаги има капка съмнение. Никога не вярвай на човек, който казва никога.. Та всъщност вашата ревност идва от това, че явно си нямате напълно доверие. По принцип няма нищо лошо в една връзка да има и малко ревност, стига да е в границите на нормалното. Един вид разбираш, че човекът отсреща държи на теб. Но когато това стане ежедневие е абсолютен ужас. Така че моят съвет е да си поговорите, да изясните причините, които ви карат да се карате и да се опитате да излагдите отношенията си, защото продължава ли така, няма смисъл.

tnp123
06-15-2010, 11:28
Много си се привързала. Ако го обичаш/харесваш, стой си с него, и не го ревнувай толкова. Щом отпраща другите момичета, еми че това е добре! Но не го ограничавай прекалено, ще се съсипете.

MDimitrov
06-15-2010, 11:39
Само аз ли намирам нещо възбуждащо в ревността?! Странен фетиш а? :lol: :lol: :lol:

Tempest
06-15-2010, 13:00
ъм... ако го обичаш, значи му вярваш... ква любов, ако се съмняваш в него?! Я кажи на колко години си да преценим всички дали това твоето е просто глезотия или наистина си силно привързана към него :)

MiChKoO
06-15-2010, 13:28
*Тempest аз не мисля че има нещо за преценяване , можеш да се прижържеш силно независимо годините в крайна сметка не те определят любовта ако тя е истинска !

Колкото до ревността една връзка неможе да съществува дълго без доверие но от друга страна не трябва да вярвваш сляпо всичко в граница !

ivcheto0o
06-15-2010, 15:50
Вие хубаво си правите планове за бъдеще което няма да имате заедно...ревността ви ще убие любовта независимо колко голяма е тя и независимо кога,но това ще стане рано или късно....ревноста не се лекува и може да провали всяка връзка.

justwondering
06-15-2010, 15:59
Ревност има:
1. Когато сте заедно от малко време. - отпада.
2. Когато другия дава повод за това. - отпада.
3. Когато партньорите си нямат достатъчно доверие.
Защо не му вярваш? Нека го заглеждат, щом той не им обръща внимание и ти казва, че няма за какво да се притесняваш, защо го ревнуваш? Той не може да е само единствено и постоянно с теб, пусни го да диша! Ако го задушаваш, ще те остави. Според мен си комплексирана, защото го заглеждат по-хубави/готини момичета от теб, или просто защото смяташ, че той е по-готин от теб и може да тръгне да си търси някоя от "друга класа". Преодолей го! Вярвай в себе си, вярвай и в него! Старай се да не се дразниш и се прави, че не ти пука. И той да направи същото. :)

Paramour
06-15-2010, 16:59
Ревност има:
Защо не му вярваш? Нека го заглеждат, щом той не им обръща внимание и ти казва, че няма за какво да се притесняваш, защо го ревнуваш? Той не може да е само единствено и постоянно с теб, пусни го да диша! Ако го задушаваш, ще те остави. Според мен си комплексирана, защото го заглеждат по-хубави/готини момичета от теб, или просто защото смяташ, че той е по-готин от теб и може да тръгне да си търси някоя от "друга класа". Преодолей го! Вярвай в себе си, вярвай и в него! Старай се да не се дразниш и се прави, че не ти пука. И той да направи същото. :)

Пропусна един вариянт... Ревност има и когато те е страх твърде много да не го/я изгубиш. И точно това е причината тук. :) :)

Tempest
06-15-2010, 22:44
*Тempest аз не мисля че има нещо за преценяване , можеш да се прижържеш силно независимо годините в крайна сметка не те определят любовта ако тя е истинска!

АКО е истинска... това, което прочетох в темата, ми се струва като глезотия, превземка или както искаш го наричай производно... но, както казах, ако ревнува, значи му няма вяра, а за каква любов говорим тогава?

MiChKoO
06-16-2010, 13:46
във всяка връзка трябва да има ПО-МАЛКО ревност МАЛКО

BladeOfMySoul
06-16-2010, 13:58
Има един много специален човек в живота ми...Той значи всичко за мен ...От доста време сме заедно,но любовта ми към него ееее безкрайно голяма.Цялото ми съществуване е свързано с него.Когато не е до мен и не се видим дори 1 ден се чувствам разбита на парчета..Истината е ,че напоследък започнахме да се караме често...Аз съм мн ревнива понеже той е мн красиво момче и момичетата непрекъснато правят жалки опити да се докопат до него..Той обаче дори не ги поглежда от моя страна е същото..И двамата сме много ревниви..Какво да наяравя??! това разсипва връзката ни,изтощава я без причина..Не мога да си позволя да се разделим заради такава глупост...Не мога да позволя най-ценният човек от живота ми да изчезне..БЕЗ НЕГО аз не бих могла да продължа,бих се самоубила....Цялото ни бъдеще сме планирали да прекараме заедно..Помогнете ми как да превзмогна тази Пуста необяснимо голяма ревност..ОГРОМНА... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Оф я стига "не мога без него", ако не можеш без него значи си б*хти слабохарактерната кифла. :x Просто вярвай в него, колкото и момичета да има, пък и той не ти дава основание за ревност. Като изревнуваш, стискаш зъби и го преодоляваш без да му го показваш (естествено ако е неоснователна ревност от твоя страна).
Като го обичаш толкова много, стегни се и направи нещо за връзката ви, само с вайкане, че това руши връзката ви и с чуденето какво да правиш няма да стане.

justwondering
06-16-2010, 17:47
Ревност има:

Пропусна един вариянт... Ревност има и когато те е страх твърде много да не го/я изгубиш. И точно това е причината тук. :) :)

Аз мисля, че е по-скоро, защото му няма доверие. :) Но може и от страх да е. :)

candyelle
06-16-2010, 18:38
Щом той не ги поглежда, какъв е проблема ? Ако му имаше доверие, нямаше да проявяваш ревност, без той да ти дава поводи.. : ]

Tempest
06-16-2010, 22:36
във всяка връзка трябва да има ПО-МАЛКО ревност МАЛКО

добре, учителю, шибай си общите приказки, аз говоря конкретно... а конкретно ревността не е баш малко...