Влез

View Full Version : Малка пречка

Loreena1McKennitt
06-14-2010, 21:42
Aх,така...Здравейте. Аз съм момиче на 15 от София.Рядко пиша по такива форуми(даже това е първия път). Ако има подобна тема искрено се извинявам.
Повечето момичета на моята възраст са с толкова опит,че просто не е реално. Притеснява ме това,че нито съм се целувала ,нито нищо. Не мисля,че съм грозна или нещо от сорта,но просто си бях по-дълго дете от колкото повечето мои връстници. И сега...влюбих се в едно момче ,което познавам от 2 години. Хубаво...нещата вървят добре,но как да му кажа,че не съм се целувала.Просто съм много срамежлива на тази тема. И това до някаква степен играе ролята на пречка. Може би,защото всички имат толкова опит,а аз съм някакво малко не опитно хлапаче и това ме кара да се притеснявам.И вече бие на комплекс.
Добре...нормално ли е на 15 да не съм се целувала? (Ох,че глупав въпрос...но все пак го задох)
Не,че не съм имала шанса да се целуна с някого,но просто не съм го искала тогава...
Изглеждам като малко задръстено момиче...все пак ще се радвам,ако ми отговорите. :]

w0sh
06-14-2010, 21:49
Не е пречка.

Никога не е било

BlueFace
06-14-2010, 22:05
Да ,нормално е :) Моята първа целувка беше на 15 :)

Няма нужда да му казваш нищо :) Няма нищо страшно при целуването: отпускаш се , затваряш очи и се наслаждаваш на момента ;) Просто не трябва да правиш нещо толкова дребно на такъв голям проблем ;)

hahavteen
06-14-2010, 22:07
Не ти трябва да му казваш. Аз се целувах за първи път на 16, а имах съученички които до 18-19 не бяха имали никакви такива отношения с момчета, въпреки, че не е като да са били грозни. Една супер добра приятелка на 18, си хвана гадже едва преди няколко месеца и с него й беше първата целувка, а той е на 24. Аз имах шанс още на 14-15 не само да се целувам ми и секс да правя, но реших, че не ми е времето и отказвах. Мое си е тялото - аз си решавам. Не мисля, че трябва да даваш обяснения на когото и да било или да се срамуваш. :)

Anf3tamin4o
06-14-2010, 22:09
Нормално е да не си се целувала до 15 макар че днешната младеж на по 13 и вече са е*ани.Аз не мисля че трябва да му даваш обяснения дали си се целувала друг път или не.Сигурен съм че няма да разбере кажи му че си се целувала и ще видиш че няма да забележи.При целуването се отпускаш и това е оставяш се в неговите ръце.Ако наистина те обича това няма да е пречка на връзката ви.

lubomirky
06-14-2010, 23:44
ше кажете, че в детската градина не сте се целували 8-)

не е проблем иначе, не се притеснявай ^^

CuteBaby
06-15-2010, 12:10
Няма защо да се притесняваш и също не е нужно да му казваш..птосто се отпусни и недей да се плашиш от това ;)

Anny05
06-15-2010, 12:13
Честно да ти кажа и аз много се притеснявах за първата си целувка със сегашния ми приятел, но всичко се получи повече от добре. Отпускаш се, не се притесняваш за нищо и то само си ти идва.. и всичко се получава невероятно.. хайде успех от мен :-)

DevilWish
06-15-2010, 12:29
Евала ;) Радвай се, че си си изкарала детвството.Определено не е пречка, нито трябва да те е срам, нито трябва да му казваш нещо.Просто се отпусни и следвай него ;) той ще те води ;)

Paramour
06-15-2010, 15:37
^+1! :) :) :)

justwondering
06-15-2010, 16:07
Евала ;) Радвай се, че си си изкарала детвството.Определено не е пречка, нито трябва да те е срам, нито трябва да му казваш нещо.Просто се отпусни и следвай него ;) той ще те води ;)
+1

FuckedUp
06-15-2010, 16:11
Ела при мене. Аз ще те науча :D :razz:

soul1199
06-15-2010, 18:00
не му казвай,просто се отпусни и го остави той да те води

givemereasontolive
06-15-2010, 18:35
+1