View Full Version : Споделете :}
BiGBaDWolF
06-15-2010, 09:44
Най големият ви фал.. Най успешната връзка... :)
gandalfepi4
06-15-2010, 11:10
не знам какво имаш предвид под "фал" но най-успешната ми връзка е сегашната-5-годишна, щастлива, хармонична и основана на разбиране, споделяне, искрена любов и ебанйе 8)
eminem4y
06-15-2010, 12:45
не знам какво имаш предвид под "фал" но най-успешната ми връзка е сегашната-5-годишна, щастлива, хармонична и основана на разбиране, споделяне, искрена любов и ебанйе 8) wow 5-годишна ЕВАЛА ВИ :)
Callisto
06-15-2010, 16:34
Най-дългата ми връзка: 2 години и полувина
Най-хубавата ми връзка: Сегашната. Ние сме толкова еднакви, искаме еднакви неща от живота, харесваме едни и същи неща, разликата в рожденните ни дни е 1 ден и всичко ни е еднакво, което много пъти ни е помагало да разберем другия. :) Харесахме се от пръв поглед, тръгнахме още на първия ден (познаваме се преди това от 5/6 години от една игра), заживяхме заедно още на втория ден(може да се каже и 1вия, понеже той остана у нас). Вече повече от 10 месеца сме заедно и сме много щастливи. :)
Най-големият ми фал: С гаджето секарахме, кой да играе с мишката на компютъра на 1 игра и аз рязко дръпнах мишката нагоре и му изкъртих и без това изкуствените 2 предни зъба. :D
Най-големият фал като връзка: Капитанът на баскетболния отбор, който един ден ми каза " Мило ще ставам фешън! :grin: " И аз избягах. :-$ :D
krem4et0
06-15-2010, 20:59
Фал в любовта ли...много. Много,ама адски много не ми е вървяло. Никой преди него не ме е обичал. Само са ми разбивали сърцето. Надявам се,че сега съдбата компенсира. Имам този, за който дори и не съм смеела да мечтая. Този, който ме допълва изцяло.
dAimIk0z
06-15-2010, 21:04
най-дългата ми връзка е била 6 месеца (по принцип повече от месец с едно момиче не мога да издържа) и страшно много я обичах (и все още),което ми се случи за първи път,нооооо тя направи адската глупост и се разделихме много жестоко със скандали,боища и разни простотии и за капак преди месец тя ми стана съседка :-s
VinDiesel
06-15-2010, 21:05
Докато не науча някоя да ми прави пица,всичките са фалове :D
До сега само 1 момиче ме е карало да се чувствам жив,но си изиграх лошо спатийте ](*,) и тя :smt039 ,ама някой ден мисля :smt117 .
Другите с които съм ходил мисля ,че са били голяма грешка,затова сега несмея да се обвържа с някоя ...
DemonchY
06-15-2010, 21:27
най-успешна връзка: сегашната... обичам я с цялото си сърце и никога няма да я пусна! :oops: заедно сме от 4 месеца и половина г/д и все още любовта яко пращи в очите ни :smt007
най-голям фал: абе мани, преди 2 дена тряаше да е в овулация и аз я питах 'не тр ли да си' тя са замисли вика 'да' и викам 'ай само 1-2 мин без презерватив че не ми се ходи до кухнята ' и после след 5-10 мин тя викна 'ПРЕЗЕРВАТИВ, БЕ!!' и скочи напрао :D слава богу нш не е станало :P
Най-успешна връзка - сегашната.. 3 години и 1 месец :-) лщбов, разбирателство и т.н.
Най-голям фал.. може би всичко останало :oops:
bybalazi
06-15-2010, 22:40
Най големият ви фал.. Най успешната връзка... :)
Най големият ви фал - свърших в нея неволно
Най успешната връзка - 3 месеца и половина
Фал - ... първото момче, както и още 4 след него ! :x
Най-успешна връзка - почти половин година, със сегашния приятел. :-)
gia_sena_mono
06-16-2010, 02:08
Най-успешна ... едва ли има такава - НАЙ. Не може всичко да е перфектно и съвършено. Може би ... сегашната ...
Най-дълга връзка - 4 години ... фал ... моеж би, защото се занимавах с гаджето, а не толкова да си живея. Не че не си поживях без да се съобразявам много, много с него, ... но пък и от тази връзка научих много.
Wasilewaa
07-04-2010, 10:40
Фал в любовта ли...много. Много,ама адски много не ми е вървяло. Никой преди него не ме е обичал. Само са ми разбивали сърцето. Надявам се,че сега съдбата компенсира. Имам този, за който дори и не съм смеела да мечтая. Този, който ме допълва изцяло.
Да, и при мен е така ;)
mincheto
07-04-2010, 10:44
че се забърках с тъпо наркоманче.Ама го отрязах де....
:D
Най-успешна връзка 3 години(щом не сме заедно значи е било фал) а най-големия фал 1 седмица излиах с една дет беше куха като празен кашон :?
Extremescream
07-04-2010, 10:59
Mного зависи какво се има предвид под успешна връзка.
Най-успешна-предполагам сегашната ми.Да,имаме си проблеми,но има развитие в отношенията.В предишната връзка леко тъпчехме на едно място.Той не спираше да мрънка,че не му е наред живота и само с мрънкането си остана.
Най-голям сексуален фал-Сегашният ми приятел свърши в мен,но кондомът се беше скъсал.Последва минута мълчание,спогледахме се и се разхилихме. :D
Най-голям любовен фал-да се влюбя в друг,докато имах връзка.
monincetyyy
07-04-2010, 18:31
Най-голям любовен фал - тръгнах с един бисексуален като си мислех, че това са само слухове. Накрая го видях да се целува с най-добрия му приятел и избягах като подгонена от вълци.
Най-голям сексуален фал - спах с тоя същия и направо не искам да се сешам кво беше :D :lol:
А най-успешна връзка.. може бсегашната.. Година и половина вече минахме през хиляди глупости и сега накрая сме заедно .. В момента сме малко скарани но майната му - и тва ще мине :P
Най- успешна "връзка" са шестте месеца с любовника ми, беше си чудесно, отношения базирани само на секса. (разбира се, ако можем да наречем това връзка)
Най-голям фал... нз май няма..
Най-успешната връзка : сегашната година и 9 дена просто тя е моето момиче :)
Най-големия фал : еми днеска
най-г0лемия ми фал - емииии мн0г0 са :D всеки ден нещ0 се 0бърква :-D
най-успешната ми връзка - сегашната 8 месеца 13 дена и 11 часа :)
Най-успешна връзка - нямам... Не съм по обвързването. :oops:
Най-голям фал в любовта - Винаги си падам по неподходящи, но най-голямата ми грешка до сега е, че се влюбих в обвързан мъж...:?
didi0804
07-06-2010, 14:00
Най-дългата ми връзка е 2 години и половина.Нещата бяха основани на привързаност към него
Най-хубавата е сегашната ми(близо 8 месеца).С него всичко е перфектно и истински го обичам