Влез

View Full Version : Любовна мъка

Pariss
06-15-2010, 14:23
Здравейте.Искам да споделя нещо.Ходя с едно момче вече трети месец.В началото всичко беше прекрасно.Излизахме непрекъснато търсехме се какво да ви кажа всички ми казваха,че изглеждах много щастлива.Дойде момент в които решихме да го направиме.След като го направихме една вечер му се ядосах и му казах да върви при другите и той полудя.Непрекъснато почна да ми праща сърца да ми казва обичам те ти ми промени живота и тн.На другия ден се видяхме и ми каза,че си ме обича.Повярвайте ми тогава бях ацки щастлива.Напослесък много се притеснявам да не го загубя.Всеки ден се самоизмъчвам.Той ме търси,но като чели забелязвам,че като ми пише вече ми отговаря през повече време не ми праща сърца...Което едва ли е повод за притеснение,но се измъчвам.Неспокойно ми е нощем едвам заспивам,чакам да стане 9 10 часа да ми пише и да видя как ще мине чата...Моля ви помогнете ми дайте ми съвет как да премахна този страх и може би как да му стана по интересна.Знам,че за глупави работи се притеснявам,но не искам да го загубя ходила съм с много момчета и сега като съм с него разбрах какво е любовта и разбрах,че няма нищо по-хубаво от това да бъдеш вярна и обичана...Да му се дърпам ли да го дразня ли какво да правя ;(

06-15-2010, 14:45
Няма повод за притеснение.

bobito_th
06-15-2010, 15:51
Охх вашите драми. Вместо да висите в скайп вземете да излезете само двамата и да поговорите (винаги го казвам, защото разговор му е майката). Тва, че не ти праща сърца не означава, че чувствата ги няма. Ква е тая мания за скайп ?! А и да му кажеш да си отива при другите е било доста грубо, нормлно е да ти се разсърди. Айде ставай от компа, звънни му, за да можеш да спиш. Късмет

givemereasontolive
06-15-2010, 15:55
Охх вашите драми. Вместо да висите в скайп вземете да излезете само двамата и да поговорите (винаги го казвам, зачото разговор му е майката). Тва, че не ти праща сърца не означава, че чувствата ги няма. Ква е тая мания за скайп ?! А и да му кажеш да си отива при другите е било доста грубо, нормлно е да ти се разсърди. Айде ставай от компа, звънни му, за да можеш да спиш. Късмет

+1

soul1199
06-15-2010, 18:19
сподели с него притесненията си и ще ти улекне

tanch3t093
06-15-2010, 21:24
Охх вашите драми. Вместо да висите в скайп вземете да излезете само двамата и да поговорите (винаги го казвам, защото разговор му е майката). Тва, че не ти праща сърца не означава, че чувствата ги няма. Ква е тая мания за скайп ?! А и да му кажеш да си отива при другите е било доста грубо, нормлно е да ти се разсърди. Айде ставай от компа, звънни му, за да можеш да спиш. Късмет
+1

stupid0boy
06-15-2010, 23:11
Не влизай във филмите, мееен :o :o