View Full Version : Премахване на плода с медикаменти
Незнам темата дали е точно за този раздел...Та въпроса ми е дали може чрез харчета или някаква течност да се махне плода до 2-я месец освен с аборт :-o
т.7
krem4et0
kefchoyy
06-15-2010, 14:54
с хапчета апсурд ... 1 е начина Аборт ...
krem4et0
06-15-2010, 15:18
Възможно е плодът да се премахне с медикаменти, но само в първия месец. Във втори решението е само аборт.
ladykeisy
06-15-2010, 15:29
Само аборт те спасява или след 7 месеца ще слагаш памперси.
CuteBaby
06-15-2010, 15:41
Ами чувала съм за медицински аборт,който може да се направи до 56-я ден,състои се в инжекция,която прекъсва бременността .. потърси в нета повече информация
:) мерси стана ми интересно понеже съм чувала че ставало с някви мидекаменти до някой си месец и ми стана интересно и реших да попитам :) :P
KumchoValcho
06-15-2010, 16:46
Да
Чувал съм и че с някакви нагревки ставало, ама нз
Едно момиче познато на една фр е забременяло и го е премахнала с хапчета.
dAimIk0z
06-15-2010, 17:12
бях забременил преди няколко месеца една и тя го махна с няква си инжекция там,ма подробности незнам 8-)
slun4evka
06-15-2010, 17:37
бях забременил преди няколко месеца една и тя го махна с няква си инжекция там,ма подробности незнам 8-)
:shock:
Сигурно може, но ще спестиш пари и време ако просто помолиш бащата да ти приложи добрия стар ритник в корема :)
Тъпа постъпка . За какво правиш нещо ,като не можеш да поемеш отговорност за него ? :?
dAimIk0z
06-15-2010, 18:56
Тъпа постъпка . За какво правиш нещо ,като не можеш да поемеш отговорност за него ? :?
да не съм го направил нарочно
беше се скъсал презерватива
dAimIk0z
06-15-2010, 18:58
Браво,продължавай да се хвалиш... :?
що си мислиш,че се хваля ?
мислиш ли,че ми беше много яко,че щях да ставам баща на 17 :-o
stupid0boy
06-15-2010, 19:03
бях забременил преди няколко месеца една и тя го махна с няква си инжекция там,ма подробности незнам >>> 8-) <<<
мислиш ли,че ми беше много яко,че щях да ставам баща на 17 :-o Всъщност, ако не се хвалеше, нямаше да го има този коментар ;)
dAimIk0z
06-15-2010, 19:12
хъх ок
щом така казваш...
Gr0zDan0v
06-15-2010, 19:14
бях забременил преди няколко месеца една и тя го махна с няква си инжекция там,ма подробности незнам >>> 8-) <<<
мислиш ли,че ми беше много яко,че щях да ставам баща на 17 :-o Всъщност, ако не се хвалеше, нямаше да го има този коментар ;)
и нямаше сички да пишем тъпи цитати колко за един нов пост :lol:
dAimIk0z
06-15-2010, 19:16
абе вие си го приемайте както искате
аз го казах,нито с цел да се хваля или пък да се прая на интересен,ама вие го разбирайте както си пожелаете
marin4itu
06-15-2010, 19:26
Може ли да се предизвика аборт с лекарства?
Да, това е възможно. Методът е регламентиран в някои европейски страни, пионер в прилагането му е Франция. Приложим е за бременности до 7 г.с. и има успех до 98%. Прилага се само под лекарски контрол при стриктен регламент. У нас тези лекарства не са официално регистрирани и макар че едно от тях може сравнително лесно да се намери, не препоръчвам в никакъв случай използването му по собствено решение на пациентката.
Един мит с намаляваща популярност – предизвикване на аборт с прогестерон или подобните му препарати. В същност с прогестерон може единствено да се помогне за задържане на бременността. Жените, които са го прилагали и след това са получили кървене вероятно не са били бременни, а са имали обикновено закъснение на менструацията. Много други лекарства са опитвани от пациентки. Вероятността да увредят здравето си с тях е много по-голяма от тази, да прекъснат нормална бременност.
Какво е медицински аборт?
Медицински е абортът, при който се използват единствено медикаменти за прекъсване на бременност. Медицинските изследвания сочат, че такъв аборт трябва да се прави само до 56-ия ден след първия ден от последния менструален цикъл.
Какво точно представлява?
Абортът се извършва в три стъпки. Първата се състои в инжекция, която спира бременността в матката чрез подтискане образуването на прогестерон. Без него матката е неспособна да задържи плода.
При втората стъпка се прилага лекарство, което кара матката да се съкращава, /причиняват се контракции/ и по този начин се изхвърля плода.
При третата стъпка лекарят ще провери чрез ултразвук дали бременността е премахната окончателно.
Колко време отнема?
Процесът на аборт започва веднага, след като ви е приложена инжекцията. Наблюдава се кървене, което понякога може да достигне 14 дни.
Ефикасен ли е този метод?
Процентът на успеваемост е около 92-96. Ако не се получи необходимият резултат се налага да се използва вакуум.Аспирацията с вакуум действа като се изсмуква съдържимото в матката.
Какво ще чувствам?
За повечето жени медицинския аборт е като ранно помятане. Възможно е:
- да ви се вие свят
- да усещате силни спазми
- да ви се гади и да повръщате
- да имате диария
- да имате постоянна болка в корема
- да имате лека треска
Лекарят ще ви предпише необходимите лекарства за облекчаване на симптомите.
Какви са рисковете?
Медицинският аборт е безопасен. Но има известни рискове при процедурата:
- непълен аборт – в този случай се прибягва до нова доза лекарство или се използва вакуумна аспирация
- алергична реакция
- инфекция
- кръвоизлив
- неустановена извънматочна бременност
Трябва да се свържете незабавно с лекаря си, ако:
- имате твърде висока температура
- имате твърде обилно кървене
- имате съсиреци, по-големи от среден лимон
- имате твърде силни болки в корема, които не се повлияват от болкоуспокояващи лекарства
След аборта, вие ще започнете да се чувствате все по-добре с всеки изминал ден. Гаденето, повръщането и виенето на свят би трябвало да изчезнат до 24 часа след инжекцията.
Защо медицинският аборт е за предпочитане пред класическия?
- прави се без упойка
- може да се направи при ранна бременност, веднага след като е установена
- жените се чувстват по-добре, отколкото при стандартния аборт
- жените съобщават, че чувстват този аборт по-естествено, нещо като спонтанен аборт
- за медицинския аборт никой няма да разбере, не е като при постъпване в болница
Отравяне със сол /солева инжекция/
- този метод се прилага след 16 седмична бременност, когато има повече околоплодна течност (след 4-ти месец). С инжекция се изсмуква част от тази течност и на нейно място се впръсква силно концентриран солеви разтвор. Бебето поема от тази “отрова”, започва да се гърчи, рита отчаяно, защото този разтвор изгаря живата тъкан и за 1 час умира. След 24 часа започват контракциите и се изхвърля мъртъв плод. В редки случаи детето може да се роди живо, но то е изгорено от разтвора и умира бързо, или го умъртвяват.
Google бе хора!
Слагаш един ляб на припек убаво да се изсуши и след тва с чубрица и олио го поливаш и почваш да го ядеш ама целия.Той като влезе в тебе избива зъбите на плода и плода сам си къса връвта и излиза навън да види кой му е причинил тва муаахахаха
Отравяне със сол /солева инжекция/
- този метод се прилага след 16 седмична бременност, когато има повече околоплодна течност (след 4-ти месец). С инжекция се изсмуква част от тази течност и на нейно място се впръсква силно концентриран солеви разтвор. Бебето поема от тази “отрова”, започва да се гърчи, рита отчаяно, защото този разтвор изгаря живата тъкан и за 1 час умира. След 24 часа започват контракциите и се изхвърля мъртъв плод. В редки случаи детето може да се роди живо, но то е изгорено от разтвора и умира бързо, или го умъртвяват. :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: ТФА Е УЖАСНО!!!!!!!!!!!!!!!!! :shock: :shock: :shock: