View Full Version : Падате ли си по садо-мазо секса?
ladykeisy
06-15-2010, 16:28
Садо-мазо сексът е напълно нормален секс за едни и сексуално извращение за други.Садистът изпитва сексуално удоволствие от това да причинява болка или да унижава партньора си. Мазохистът изпитва сексуално удоволствие от това да му бъдат причинявани болка или унижение. Макар, че същинският садо-мазо секс се прави от садисти и мазохисти, без значение от пола, в сексуалната практика има наложен и “олекотен” вариант на садо-мазо секса. Просто мъжете обожават жени, господарки в леглото, които владеят положението. Една от най-честите еротични фантазии на мъжете е свързана със секси мацка, облечена в кожено еротично бельо и с камшик, която им надява белезници и ги напада хищнически.Аз си падам по това, а вие?
SexyBitch
06-15-2010, 16:41
ДААААААААА Падам си по садо-мазо и то много :P :grin:
ImSoInLove
06-15-2010, 16:42
Не ми харесва.
Падам си,но не всички поемат инициативата
dAimIk0z
06-15-2010, 16:55
дааааа дададада ама повече обичам на мен да ми причиняват болка напрао полудявам :-)
gandalfepi4
06-15-2010, 17:01
не и не мога да разбера какво му е хубавото. за мен извращенията са просто смешни в най-добрия случай а някои ме и ужасяват направо-как може някой да го кефи ТОВА примерно
http://www.youtube.com/watch?v=79v_AFfGH6Y
dAimIk0z
06-15-2010, 17:14
адски много се възбуждам,когато някой ме бие през ръцете със всичка сила с колан :shock:
VinDiesel
06-15-2010, 17:15
Единственото нещо което ме влудява е,жена да ме драска малко по грубо по гърба :oops: .Обичам аз да дърпам конците.
Grudi_SeXa
06-15-2010, 23:47
Харесва ми да доминирам, но чак до BDSM се стига доста доста рядко. Много зависи и от самата мацка - някои ме предразполагат да съм по-нежен с тях, други - по-див и страстен.
Callisto
06-16-2010, 05:14
Обичам един от двамата от време на време да доминира. Не виждам нищо лошо в подобен вид секс. Ние го практикуваме често и е много възбуждащ, а ако някой е вързан направо откача. :)
hahavteen
06-16-2010, 07:35
Има елементи от БДСМ които ми допадат като идея но не съм пробвала нищо много хард. Партньора ми не е с такива наклонности а и аз не настоявам. Не мисля че леко драскане по гърба, пошляпване по дупето и дърпане на косата се смятат за садо-мазо. Преди имаше една потребителка SINDEL и тя много пъти е обяснявала как протичат нещата в леглото на хора които си падат по БДСМ. Според мен е добре човек да прочете малко, да се информира и тогава да пуска такива теми обяснявайки какво точно има предвид. То сега ще излезе че всяка жена която обича мъжа да е по-активен и от време на време да я пошляпва по дупето е мазохистка :? .
YouDontKnowMe
06-16-2010, 09:05
Аз съм си садист по природа. Ядосат ли ме много - докато няма сълзи не спирам.След това започвам да съжалявам и съжалението което изпитвам някак ми действа възбуждащо. Общо взето , че съм смачкала някой психически.Хапя и удрям понякога.
Една вечер, приятелят ми спа при мен, но ме бяха ядосали разни хора, защото и те решиха да спят на същото място. В крайна сметка щях да го убия. Сериозно изпитвах такова желание . Заплашвах го, стисках го за гушата.И после правихме секс. Някак го съжалих. :(
При други обстоятелства и буболечка не наранявам,ама като ми се качат на главата всички .. И моят човек го отнася:(
Хич не е приятно.
Antixrist
06-16-2010, 09:43
Аз си падам по някои неща,но много хард изпълненията не ме кефят,
tanch3t093
06-16-2010, 09:53
И двамата си падаме по този вид секс. Адски е възбуждащо, но не всеки път го правим. Понякога си искаме и нежност и ласки (:
krem4et0
06-16-2010, 10:03
Не си падам. Обичам нежно, бавно, тръпнещо...
PainMonopoly
06-16-2010, 10:14
Определено не съм някой, който ще се остави властна господарка в латекс да ходи с тънки токчета по гърба му. Мен ме дразни даже да ме хапят.
Иначе аз да съм доминиращия, никакъв проблем. 8)
XxMidnightxX
06-16-2010, 11:11
Дали ми харесва?! Of course!!!
Харесва ми понеже съм гадна и извратена садистка,а на гаджето ми му харесва да го бия от време на време.
Пък и така секса е доста по-интересен и забавен. :) :) :)
Gr0zDan0v
06-16-2010, 11:19
Единственото нещо което ме влудява е,жена да ме драска малко по грубо по гърба :oops: .Обичам аз да дърпам конците.
ест и при мен е така.. :oops:
bybalazi
06-16-2010, 11:52
Една от най-честите еротични фантазии на мъжете е свързана със секси мацка, облечена в кожено еротично бельо и с камшик, която им надява белезници и ги напада хищнически.Аз си падам по това, а вие?
И АЗ И АЗ| :grin:
BiGBaDWolF
06-16-2010, 12:08
И така и така .. :)
hahavteen
06-16-2010, 12:24
ladykeisy понеже си пуснала темата би ли обяснила какво според теб представлява садо-мазото и как протича един такъв сексуален акт? Играчки имаш ли? Съб, дом или суич си? А може би дори робиня/господарка? Кога и как откри че те привлича? Ванила секс възбужда ли те изобщо? Кога сподели с партньора си че искаш по-екстремни неща и той как го прие?
Интересува ме просто до колко темата е сериозна и до колко се правите на интересни само защото някой си ви е завързал с шалче за леглото и ви е казал че ще ви напляска ако не слушате. По-груб секс от време на време и БДСМ не са едно и също нещо. Сигурна съм че дори един БДСМ еротичен разказ би отвратил повечето от вас ама иначе супер много си падате по садо-мазото нали :? .
приятелка имаш ли си? :oops:
just kidding 8-)
VinDiesel
06-16-2010, 14:41
just kidding 8-)
От 6 месеца съм свободен електрон 8)
no kidding 8-)
just kidding 8-)
no kidding 8-)
отговора ми харесва :oops: 8-)
Grudi_SeXa
06-17-2010, 11:27
Ами вземайте се, кво чакате. 8)
Падам си... Интересно е.
По принцип switch. А конкретните неща и нивото, до което се стига, зависят от това с какво момиче съм.. :P
Според мен 90% от хората в тази тема,които твърдят,че си падат по садо-мазо са заблудени. :?
Садо-мазото не се изразява в това от време,на време да завържеш гаджето си за някъде и да го възбудиш на макс,или по време на секс да се пошляпвате/драскате/хапете ... При садо-мазото партньорите не могат да бъдат задоволени ако не изпитват/причиняват физическа болка и унижение.
И все пак по темата:
Не си падам по садо-мазото ... :? Нито бих позволила на партньора ми да ми причинява подобна болка,нито да ме унижава ... Не бих му причинила и това на него.
Падам си по по-грубия секс,но той няма нищо общо с БДСМ или садо-мазо :? Обичам да го хапя,да го драскам ... леко,разбира се.Обичам да доминирам,както и да съм "безпомощна",но не обичам чак такива брутални грубости :?
Зори, защо така реши? Наистина огромната част от писалите в темата вероятно нямат особена представа, но пък изброените от теб неща също могат да се разглеждат като БДСМ, или садо-мазо.
Както се сещаш, самият термин BDSM включва в себе си доста неща... и позволява някаква разтегливост... Bondage-Discipline-Domination-Sadism-Sadism-Masochism... Примерно даже тия, които обичат да ги третират като кучки и да ги обиждат по време на секс, също са под някаква форма мазохистки. :)
Ама все пак задълбах много...Това е нещо като въпроса - какво е извратено...
Айде наздраве
XxMidnightxX
06-18-2010, 19:01
ladykeisy понеже си пуснала темата би ли обяснила какво според теб представлява садо-мазото и как протича един такъв сексуален акт? Играчки имаш ли? Съб, дом или суич си? А може би дори робиня/господарка? Кога и как откри че те привлича? Ванила секс възбужда ли те изобщо? Кога сподели с партньора си че искаш по-екстремни неща и той как го прие?
Интересува ме просто до колко темата е сериозна и до колко се правите на интересни само защото някой си ви е завързал с шалче за леглото и ви е казал че ще ви напляска ако не слушате. По-груб секс от време на време и БДСМ не са едно и също нещо. Сигурна съм че дори един БДСМ еротичен разказ би отвратил повечето от вас ама иначе супер много си падате по садо-мазото нали :? .
Аз си мисля,че мога да обяня някои неща :) Макар да не съм авторката :)
По принцип садо-мазо секса се практикува от садисти и мазохисти,освен това,ако единият е садист,то той се нуждае от мазохист (и обратното),за да е пълноценен секса.
Стандартните играчки за НЕГО са-синджири,вериги,белезници и т.н.
А за НЕЯ-кожени гривни,камшик,белезници,ко ено бельо и каквото се сетите :)
Аз съм суич,защото обичам да съм и робиня и господарка и мога да изпитам удоволствие и от двете.
Как открих,че ме привлича?-Дивачка съм по природа,пък и исках да оптам нещо шантаво. :-D :-D
Ванила секса е съвсем обикновен секс,в такъв случай също ми харесва :) :)
Не аз му споделих,а той каза че има такива мечти и така... :)
Сладурче... Има някакви правилни неща в това, което пишеш, но има и доста глупости...като например това "стандартни играчки" и така нататък.
Прекалено субективни са тези неща...
Който се интересува, винаги може да чете. В интернет пространството има супер много информация на такава тема. Сайтове, български и чуждоезични, дал Бог.
Айде 8)
stupid0boy
06-18-2010, 19:13
Малко грубост в секса никога не бих отказал... Вярно е, че си падам романтичен, но... :oops: :oops:
hahavteen
06-18-2010, 20:17
Сладурче... Има някакви правилни неща в това, което пишеш, но има и доста глупости...като например това "стандартни играчки" и така нататък.
Прекалено субективни са тези неща...
Който се интересува, винаги може да чете. В интернет пространството има супер много информация на такава тема. Сайтове, български и чуждоезични, дал Бог.
Айде 8)
Че всичко всичко е субективно е така но както казах и в предишнито си мнение то излиза че всички жени които обичат да ги хващат за косата на задна и да ги пошляпват са мазохистки и всички мъже които хващат главата на приятелката си докато им прави свирки и в пристъп на страст й казват "кучко" са садисти :? . То по тая логика май секс = БДСМ а? Защото едва ли има някой който прави секс само бавно и нежно в романтична обстановка. Изчела съм доста за БДСМ по сайтове и форуми и съм говорила с хора които наистина ги влекат такива игри. Малко по-грубия секс и БДСМ са различни неща така както аз разбирам нещата.
Това е просто... Всеки човек с мнение по въпроса има различно разбиране :)
Зори, защо така реши? Наистина огромната част от писалите в темата вероятно нямат особена представа, но пък изброените от теб неща също могат да се разглеждат като БДСМ, или садо-мазо.
Както се сещаш, самият термин BDSM включва в себе си доста неща... и позволява някаква разтегливост... Bondage-Discipline-Domination-Sadism-Sadism-Masochism... Примерно даже тия, които обичат да ги третират като кучки и да ги обиждат по време на секс, също са под някаква форма мазохистки. :)
Ама все пак задълбах много...Това е нещо като въпроса - какво е извратено...
Айде наздраве
Изброените от мен неща НЕ МОГАТ да се смятат като част от БДСМ!!!
Най-малкото,защото присъства думичката ЛЕКО,а при БДСМ всичко е грубо.Освен това БДСМ е комбинация от изброените от теб неща (не случайно съкращението е БДСМ,а не само СМ,както при садо-мазото например),а всяко от тях по отделно спада по-скоро към Хардкор секса.Да не говорим,че щом е леко (както е в моя случай) дори и към Хард не спада,а към най-обикновен секс между двама превъзбудени партньори.
П.П.Напълно съм съгласна и с мнението на Слънчице.Много точно и на място :)
VinDiesel
06-21-2010, 21:11
just kidding 8-)
no kidding 8-)
отговора ми харесва :oops: 8-)
Ами вземайте се, кво чакате. 8)
Бях командировка на Варна това ни забави :oops: 8-)
Grudi_SeXa
06-21-2010, 22:16
Бях командировка на Варна това ни забави :oops: 8-)
Постарай се в скоро време да се командироваш в хубавото й междукрачие. ;)
cvetelina1996
06-22-2010, 10:46
аа тва да ми причинява болка докато го правим за мен не е нормално..Предпочитам нежно..да усещам любовта му..а така все едно съм някакво животно за него :?