Влез

View Full Version : подкожни пъпчици

evi_vd
06-15-2010, 21:23
как да ги махам, така че да не се възпаляват и да не остават петна и белези... :(

Ewok
06-16-2010, 06:44
Ъъъ, подкожни пъпчици ? :-o
Поясни моля

j_adore2
06-16-2010, 07:31
Ако става въпрос за подкожни косъмчета е най - гадното нещо на земята .. Аз с моите още не мога да се оправя напълно,но с кола маска се решава проблема и с много ексфолиране :(

evi_vd
06-16-2010, 19:21
Ако става въпрос за подкожни косъмчета е най - гадното нещо на земята .. Аз с моите още не мога да се оправя напълно,но с кола маска се решава проблема и с много ексфолиране :(

месри, че поясни :)
иначе аз само на кола маска ходя, гъбата ми за къпане е ексфоллираща иии нищо ..нищо не помага.. :(

LipSy
06-16-2010, 20:01
Подкожни?

evi_vd
06-16-2010, 20:08
Подкожни?

да, това е, когато косъмът ти расте под кожата и така се получава пъпка, защото косъма на излиза, а се удължава подкожно

j_adore2
06-16-2010, 20:12
Козметичката ми каза да си търкам краката със захар :P Не знам дали си въобразявам,ама като че ли помага.Можеш да пробваш ;)

Slynchiicee
06-16-2010, 20:14
пробвай с крем Бочк0 8-) :-P

evi_vd
06-16-2010, 20:17
Козметичката ми каза да си търкам краката със захар :P Не знам дали си въобразявам,ама като че ли помага.Можеш да пробваш ;)

мерси, ще пробвам :)

Slynchiicee има ли разлика между крем бочко и крем здраве, понеже аз с крем здраве се мажа като ги възпаля тия пъпчици
:-D

Slynchiicee
06-16-2010, 20:32
еми знам аз ти казвам от опит преди ми се появяваха и на мен такива подкожни пъпчици докато братчето ми беше още бебе го мазаха с Бочко .. купих си и аз почнах да се мажа и ми помогна .. Крем Здраве е друго знам го и аз не говоря за него ;) искаш съвет на мен ми помогна на вас ако не ви помага оправяйте се ;)

roshlichka
06-16-2010, 21:19
тя няма в предвид подкожни косъмчета а пъпчици.. тези които са пос кожата стоят изпъкнали и понякога болят на не стои с връхче или нещо такова а само като подутинка под кожата..

иначее гадни са сами се махат.. не ги стискай защото излиза на повърхоста става както обикновенна пъпка и гной и рана.. абе гадна работа

Slynchiicee
06-17-2010, 20:46
тя няма в предвид подкожни косъмчета а пъпчици.. тези които са пос кожата стоят изпъкнали и понякога болят на не стои с връхче или нещо такова а само като подутинка под кожата..

иначее гадни са сами се махат.. не ги стискай защото излиза на повърхоста става както обикновенна пъпка и гной и рана.. абе гадна работа

еми да малко трудно да си махне подкожни косъмчета с крем .. очевадно е че говоря за пъпчици .. както и да е ..