PDA

View Full Version : Дали някога ще стане ?

Barrmana
06-16-2010, 07:01
Добър ден..нямам някакъв проблем,но просто исках да споделя глупавата си и нетрадиционна мечта , и се надявам някой да помогне :D ..Виждам всеки ден по телевизора лапета от 7-10 години и други деца от 13-17 години които участват във филми , и не говоря само за разни сапунки .. е моята мечта от удавна е да участвам във филм който става дума за нещо Криминално / ЦРУ етц .. както и Тайни Агенти / и други .. НО за такава роля едва ли ще стане нещо в БГ .. но пък и като пиша теми пак няма да стане .. може ли да попитам как 13 годишно човече намира роля в някой престижен филм при условие ,че едва ли е ходило на уроци или какво ли не по тетрални неща или нещо такова .. щото и да е ходило , нали знаете какво се играе и какво се учи в разни театрални школички .. съвсем различно е ..та аз си помислих .. Има ли причина на тоя свят която да ме спре да се запиша на конкурси и сякакви неща , и да пробия в тая НАСОКА ..възможно ли е ? какво трябва да уча? как да почна да се занимавам ? ..моля да не се подигравате и да помогнете ..акаунта не е мой така че нз предишните мнения на този фр .. не ме и интересуват .. бих искал да коментирате само написаното по горе .. извинявам се за правописните грешки

ibojilow
06-16-2010, 16:28
Зависи колко е дебело портмонето на баща ти ..
В България няма да успееш.

TheBeliever
06-16-2010, 18:22
Въпрос или на късмет или на известни роднини. Половината от тези деца, участващи във филми, имат татко/мама/леля/и т.н в бранша и са уредени с връзки. Другата половина са имали шанса да бъдат забелязани от продуцент, който вижда нещо уникално в конкретното дете и решава да му даде роля в някой от филмите си.
Естествено има го и малкия процент деца на болни за слава родители, които биват замъквани на къде, що има кастинг, с надеждата да ги направят "звезди" и да смучат на техен гръб.
Това са общо взето вариантите.

Barrmana
06-17-2010, 05:58
НЕ! НЕ ! И НЕ! Няма да се откажа от мечтата си! Портмонето на баща ми може да не е много дебело както и да не познават наще известни личности свързани с филмите,но нима Том Круз,Брат Пит , и РЕДИИИЦА други са се родили с всичко на готово ? те са седяли а някой ги е водил навсякаде ? Иска се воля и упоритост,а аз ги имам и смятам да постигна това което искам! Искам някой да ми каже от каде да проверявам за конкурси / кастинги и сякакви такива свързани с тази насока,защото търсех но за ся не виждам , съжалявам за правописните грешки

Nakadah
06-17-2010, 07:40
НЕ! НЕ ! И НЕ! Няма да се откажа от мечтата си! Портмонето на баща ми може да не е много дебело както и да не познават наще известни личности свързани с филмите,но нима Том Круз,Брат Пит , и РЕДИИИЦА други са се родили с всичко на готово ? те са седяли а някой ги е водил навсякаде ? Иска се воля и упоритост,а аз ги имам и смятам да постигна това което искам! Искам някой да ми каже от каде да проверявам за конкурси / кастинги и сякакви такива свързани с тази насока,защото търсех но за ся не виждам , съжалявам за правописните грешки

За Hollywood говориш нали? Е, Том Круз,Брат Пит не само че говорят английски, но и нямът акцент.

onqtam
06-17-2010, 10:01
аз лично се отказах от мойта мечта да съм филмов продуцент...

RoFLmaN
06-18-2010, 18:09
Въпрос или на късмет или на известни роднини. Половината от тези деца, участващи във филми, имат татко/мама/леля/и т.н в бранша и са уредени с връзки. Другата половина са имали шанса да бъдат забелязани от продуцент, който вижда нещо уникално в конкретното дете и решава да му даде роля в някой от филмите си.
Естествено има го и малкия процент деца на болни за слава родители, които биват замъквани на къде, що има кастинг, с надеждата да ги направят "звезди" и да смучат на техен гръб.
Това са общо взето вариантите.

+1

frozendeath
06-19-2010, 04:38
Отивай в чужбина, там поне има по- голяма вероятност да се реализираш. И се запиши на актьорско майсторство, щото ако искаш да се явяваш на кастинги и конкурси, трябва да можеш да покажеш нещо, нали? А, повярвай ми, изпълнението не е само да отидеш и да изрецитираш някаква сценка. Не е толкова лесно, има си тънкости, както казва учителката ми "Актьорите винаги се учат".
Айде успех :)