View Full Version : Проблем със стила (така да се каже)
Та значи имам проблем с родителите ми и по-точно с майка ми...Никога не съм носела полички,роклички потничета с разни франтилюшки...От миналата година започнах да нося по-широчки панталони,широки блузи...Често нося черни блузи с качулки и тн...Майка ми ми накупи някви ризки,роклички...НЕ ги няся щото не нося такива неща,но тя само ми крещи...Вчера на завършването бях с някво розово рокле,защото бях водеща и трябваше...Е днеска пак си сложих раздърпаните панталоки и блуза и майка ми пак започна...Вика ми"Виж се какъва си клошарка...как може,за какво ти купувам свестни дрехи.."Писна ми...заплашват ме,че ще ме записват на лятно дскало ако не псра да ходя с тия дрехи...Къв им е проблема?Писна ми... :x
justunique
06-16-2010, 07:50
...
dimitar_ak
06-16-2010, 07:56
Между модерно и грозно има разлика и майка ти вероятно я вижда.
Сори,че ти го казвам ама майка ти не е добре #-o от къде на къде ще ти казва с какво да се обличаш :? :shock: ! Кажи и ,че ще се обилчаш с каквото решиш !!! И,че няма право да ти казва!!!
gia_sena_mono
06-16-2010, 09:22
Майка ти е права и то на 100%. Не мога да приема момиче с красиво тяло и т.н. да ходи като чувал.
ImSoInLove
06-16-2010, 11:03
Мойте родители не ми правят забележка относно стилът ми на обличане и ако не ми хареса някоя дреха (която те са ми купили) просто им казвам - Тва не ми харесва,няма да го нося и точка! :D
Поговори с майка си,кажи и че на теб ти харесват тези широки дрехи,а и ще ги носиш ти а не тя :D успех :)
Майка ти е права и то на 100%. Не мога да приема момиче с красиво тяло и т.н. да ходи като чувал.
+1 Иаз преди ходих така :razz: Обикновено като станеш 8-9 клас и нещата се оправят.. И на теб след време няма да ти харесват тези дрехи :D
Та значи имам проблем с родителите ми и по-точно с майка ми...Никога не съм носела полички,роклички потничета с разни франтилюшки...От миналата година започнах да нося по-широчки панталони,широки блузи...Често нося черни блузи с качулки и тн...Майка ми ми накупи някви ризки,роклички...НЕ ги няся щото не нося такива неща,но тя само ми крещи...Вчера на завършването бях с някво розово рокле,защото бях водеща и трябваше...Е днеска пак си сложих раздърпаните панталоки и блуза и майка ми пак започна...Вика ми"Виж се какъва си клошарка...как може,за какво ти купувам свестни дрехи.."Писна ми...заплашват ме,че ще ме записват на лятно дскало ако не псра да ходя с тия дрехи...Къв им е проблема?Писна ми... :x момиче с раздарпани дрехи=голям смях :D
kotetokateto
06-16-2010, 17:25
+1 :razz: Обикновено като станеш 8-9 клас и нещата се оправят.. И на теб след време няма да ти харесват тези дрехи :D
Та значи имам проблем с родителите ми и по-точно с майка ми...Никога не съм носела полички,роклички потничета с разни франтилюшки...От миналата година започнах да нося по-широчки панталони,широки блузи...Често нося черни блузи с качулки и тн...Майка ми ми накупи някви ризки,роклички...НЕ ги няся щото не нося такива неща,но тя само ми крещи...Вчера на завършването бях с някво розово рокле,защото бях водеща и трябваше...Е днеска пак си сложих раздърпаните панталоки и блуза и майка ми пак започна...Вика ми"Виж се какъва си клошарка...как може,за какво ти купувам свестни дрехи.."Писна ми...заплашват ме,че ще ме записват на лятно дскало ако не псра да ходя с тия дрехи...Къв им е проблема?Писна ми... :x момиче с раздарпани дрехи=голям смях :D
+ :lol: :lol: :lol:
Апф.... зависи си от родителите.При мен отдавна свикнаха с това как се обличам, някой път изказват отрицателно мнение ама се примиряват.Иначе просто им покажи,че това ти харесва и това е твоя стил,след години и без друго ще ти се наложи да си по официална :)
WaterLilly
06-17-2010, 15:44
Мислиш ли, че нея я интересува ти какво приемаш и какво не? Дрехите се носят от човек не само за да се хареса на другите, а защото сам се харесва така.
Родителите ти имат право да изказват отрицателно мнение, но не да ти нареждат какво да обличаш. Кажи й да не ти купува дрехи, а да ти дава пари сама да си купиш, защото не харесвате еднакви неща и колкото и да й се иска, няма да носиш каквото тя реши.
InvalidID
06-17-2010, 17:43
Къв им е проблема?
Отрицателно мнение за транссексуализма.
Grudi_SeXa
06-17-2010, 19:24
Да не ти пука
+
Просто майка ти иска да изглеждаш добре, а твоите и нейните представи за това са крайно различни. След време сама ще решиш да смениш стила. 8)
radeberger
06-17-2010, 19:52
Та значи имам проблем с родителите ми и по-точно с майка ми...Никога не съм носела полички,роклички потничета с разни франтилюшки...От миналата година започнах да нося по-широчки панталони,широки блузи...Често нося черни блузи с качулки и тн...Майка ми ми накупи някви ризки,роклички...НЕ ги няся щото не нося такива неща,но тя само ми крещи...Вчера на завършването бях с някво розово рокле,защото бях водеща и трябваше...Е днеска пак си сложих раздърпаните панталоки и блуза и майка ми пак започна...Вика ми"Виж се какъва си клошарка...как може,за какво ти купувам свестни дрехи.."Писна ми...заплашват ме,че ще ме записват на лятно дскало ако не псра да ходя с тия дрехи...Къв им е проблема?Писна ми... :x
Ще пораснеш . :) Аз в 6 клас носех смъкнати дънки и широки блузи , от 7-ми нататък спрях .
След 1-2 години ще си промениш стила (предполагам , че си 7-8 клас ) .
От една страна имаш право на личен избор и не е хубаво да ти се налага, но от друга...момиче си. И аз ако имах дъщеря, щях да искам тя да изглежда като такава, да е женствена. Отблъскващо е за мен момиче да се облича така.
MissHouse
06-18-2010, 10:01
олее фешани такива... тя си има стил и толкоз голям смях било - дрънки, ващи прически като са 3 метра над главата не е ли смях :x
мога да ти кажа само браво че си се носиш квато си е харесваш, а не както е модееерно
а за родителите нз аз такива проблеми решавам като им се репча :D
mynichka
06-18-2010, 10:02
Поговорете си и намерете компромисен вариант ;].
мда
December
06-18-2010, 10:49
Поговорете си и намерете компромисен вариант ;].Абе вие с "Нормалните" родители,защо си мислите,че това помага.Е,да с някои родители като поговориш,може и да има резултат,но ги има и такива инати чудовища като майка ми дето не знам от къде са паднали.Излезе ми пришка на устата да обеснявам и да се моля.Но...какво да се прави....всякакви хора има :? Не харесва стила на музика,на обличане,на държане "Въх" пропуснала съм да кажа добър ден на баба еди коя си от село еди кое си,дето съм я виждала когато съм била на 3 :? .Или пък дори на филми.Гледах Шепот от отвъдното и тя като ме завари ми се скара,че гледам такива сериали :shock:
Оф...не знам какво вече да правя.
Иска тя да ме моделира и да съм нейно копие :? Пробваме парфюми в магазина и аз точно преди да кажа,че е хубав,тя казва 'Ние не харесваме сладникави парфюми". Блаа :? Писна ми....
Мойте родители не ми правят забележка относно стилът ми на обличане и ако не ми хареса някоя дреха (която те са ми купили) просто им казвам - Тва не ми харесва,няма да го нося и точка! :D
Поговори с майка си,кажи и че на теб ти харесват тези широки дрехи,а и ще ги носиш ти а не тя :D успех :)
+1
someonerandom
06-18-2010, 12:12
Аз явно имма късмет,че на мен и баща ми ми харесват горе-долу едни и същи дрехи,а майка ми ако ми хареса нещо,което не искам,просто казвам "Не" и това е.
А по темата:Ясно ми е колко са безсмислени отговори от типа на "говори с нея" обаче в края на краищата какво да кажем?"Купи си Макаров и я накарай да се съгласи да носиш каквото си искаш"?
December: А защо не пробва да кажеш нещо от сората на "Защо,аз пък мисля,че не е лош..." не да влизаш открито в конфликт с нея,обаче да и покажеш,че твоите вкусове са по-различни и вече не си 5годишно момиченце,за което майката решата какво да обича?
+1 :razz: Обикновено като станеш 8-9 клас и нещата се оправят.. И на теб след време няма да ти харесват тези дрехи :D
+ :lol: :lol: :lol:
step_up_right
06-18-2010, 16:03
изхвърли им дрехите от гардероба,та да видиме какво ще носят тогава... :-D шегувам се,ами не знам,кажи им че така ти харесва и да не ти се бъркат...аз също се нося така...