View Full Version : deleted
radeberger
06-16-2010, 14:21
Значи чакай да видя дали съм разбрал добре .
Искаш да флиртуваш с друго момиче , пред това което харесваш ???????
От къв зор ????
Ако мислиш да черпиш, да знаеш, че съм насреща, 'ма пък много пия, мамка му! :D
valdesbg
06-16-2010, 14:23
Отсега ти казвам - ще се озовеш с празен джоб и без момиче (:
Иначе.. babity каза че е нареща:)
Blessed666
06-16-2010, 14:33
Отсега ти казвам - ще се озовеш с празен джоб и без момиче (:
Съгласна съм с това! За какво бе, да му се не види, ще го правиш ? Ако си сигурен, че ще ревнува, значи си сигуренх, че те харесва. При такова положение, защо не предприемеш нещо спрямо нея ?
Ако пък не си сигурен дали те харесва, да се правиш на големия плейбой пред нея не си мисли, че ще ти увеличи шансовете ... сам ще се закопаеш. :)
Аман от лапетии. Премирете се - отивате и казвате на някой, че го харесвате или се примирявате, че той не ви харесва . ПОРАСТНЕТЕ Какво е това "....ама как да го накарам да ме хареса ..." , "..искам да ревнува...". Лапета 5-6 клас трагнали гаджета да си хващат, то айде възраста ама то вище се кви ги вършите отиди си намери акъла, че тогава се занимавай с момичета.
Сори, че спамя и съм груба ама то аман вече. :-x
BlueParadise
06-16-2010, 14:56
Аман от лапетии. Премирете се - отивате и казвате на някой, че го харесвате или се примирявате, че той не ви харесва . ПОРАСТНЕТЕ Какво е това "....ама как да го накарам да ме хареса ..." , "..искам да ревнува...". Лапета 5-6 клас трагнали гаджета да си хващат, то айде възраста ама то вище се кви ги вършите отиди си намери акъла, че тогава се занимавай с момичета.
мисля,че това 5-6 се отнася за 5-6 човека не 5-6ти клас :D ама не съм сигурен
мисля,че това 5-6 се отнася за 5-6 човека не 5-6ти клас :D ама не съм сигурен
Все тая като за 5-6 клас се държат :(
sunshinepp
06-16-2010, 15:29
намали американските филми . .
anonymous708973
06-16-2010, 19:43
Ако мислиш да черпиш, да знаеш, че съм насреща, 'ма пък много пия, мамка му! :D
Казвам същото :) В смисъл, пишем го в графата Лайф Икспириънс :wink: Ама я разкажи малко - на колко си години, как стигна до тоя забележителен извод, че трябва да флиртуваш с друга?
Ще я задавите 5-6 човека ве :lol: :lol:
BlueFace
06-17-2010, 15:46
Омг ,каква тъпа идея .... :lol: :lol: Тези неща се случват само по филмите ;)
DevilWish
06-17-2010, 17:55
Ехх ако си бях в Пловдив щях да съм утре на заведениеее :-D
anonymous708973
06-17-2010, 18:43
Бебе, ти ще отидеш ли?
Аз започнах да се замислям, но ще се въздържа - имам планове за утре. Пък и звуча страшно повърхностно, но нали знаеш, че трябваше не само снимка да сложиш, но и да обясниш какво включва това? Щото не можеш да очакваш някое момиче от форума да дойде ей така и да се целува с теб, нали? :)
представи си колко трябва да си спрял та да не може да флиртуваш с пияно момиче в дискотека и да си търсиш у форона... освен тва къв е смисъла само да флиртуваш като неискаш да стигнеш по далеч....
anonymous708973
06-17-2010, 19:52
Целта е да представи момичето като близка приятелка... защото ако е пияно момиче, неговата мацка веднага ще разбере тънкия замисъл. :wink:
начи той се надява тя да ревнува ли?? или просто иска да си мисли че има и приятелки момичета :lol:
anonymous708973
06-17-2010, 20:05
Разбира се, второто би било такава изненада! :lol:
Разбира се, второто би било такава изненада! :lol: може ли да изискам една снимка?
ако бях от Пловдив ,щях да помогна :D тея 'техники' някога и аз ги правех.. 8-)
ако бях от Пловдив ,щях да помогна :D тея 'техники' някога и аз ги правех.. 8-)ти ако беше в Пловдив немаше да помогнеш щото щеше да си ми жена 8)
viqnkababyy
06-18-2010, 09:44
и очакваш няк`во момиче от форума, вместо да си излезне с приятлките .. даа излезне с непознат ? :razz: верно спрял си, дано тръгнеш някой ден :razz:
FuckedUp
06-18-2010, 12:26
Е, вече съм съгласен, че има и прости момчета.. :razz: :razz: :razz: