View Full Version : Заслужават ли си болките в стомаха?
Здравейте! Днеска аз и една моя съученичка бяхме на гости в друга. По едно време домакинката ни каза докато бяхме на компа й, че ще легне да поспи. Малко след като заспа и ние с моята съученичка се ровихме из нета, решихме да видим какво си е писала с едно момче, с което исках да тръгнем в началото на учебната година. Преди време също четох техните чатове и бяха против мен. Та последния път, когато са си писали е било през февруари. Той казваше, че аз съм била няква мъжкарана, приличала съм на мъж, имала съм мустаци (като се има напредвид, че въобще не съм мургава ), носила съм прилепнал панталон и каза също, че само си мисля, че той не смее да ме удари и понеже ме мисли за зубър щял да ми счупи ръката така че цяла година да пиша с КРИВИТЕ си зъби(имах криви зъби в 3 клас и тогава ме подиграваха .. сeга са ми нормални, но него кво го е*e). Нужно ли е да подчертая, че той е на 15, аз на 14 и той повтаря 6-ти клас. На мен проблема ми, е че макар вече да не понасям това МОМЧЕ (ако заслужава и тази "титла" ) ме заболя адски много корема по същия странен начин , когато четох техни стари чатове . Просто не искам да изпитвам болка заради тези двулични хора, но не мога :-# . Не знам в момента дали искам помощ от вас или просто искам да си излея душата, но просто ми омръзна. Благодаря ако сте си направили труда да изчетете всичко. :)
П.С. Не съм сдухана и не си правете труда да пишете това :)
SladkotoPoly
06-16-2010, 18:27
Еми мила,чесно казано вече май всички са такива ТЪПИ ДВОЛИЧНИЦИ...
и на мен ми писна целия ми клас са такива,а и не само.Говорят ми добре пред мен мазнят се,а зад гърба ми направо се спукват да ме обиждат и да се чудят какви мои недостатъци да изтъкват и за да се посмеят малко(че колкото са прости нямат други теми на разговор и решват да злословят явно и тези твоите са така,тъпи комплексарчета... :booooomb:
alonedark
06-16-2010, 18:34
Те са просто тъпи комплексари , които обиждат другите , за да си избият комплексите!!!! Те са некви грозни и тъпи педали!!!
SladkotoPoly
06-16-2010, 18:35
А пък колкото до болките в стомаха определено не си заслужават,този пък смятай колко е малоумен повтарял е 6-ти клас :-D прави си изводите...
radeberger
06-16-2010, 18:40
С риск да бъда нападнат - жените сте двулични същества и между вас приятелство няма . Все трябва да говорите зад гърба на някой.
Значи е повтарял 6 клас ? Ако е така, защо ти е да се захващаш с него? Щото е "готин пич " ли ?
Кое по-точно ти дава право да се ровиш в личната й кореспонденция?
welovecandies
06-16-2010, 18:54
кво да ти кажа .. доста голяма чат от момчетата са такива .. :wink:
Мани ги тия ! Те губят, не ти ! \:D/
А колкото до болката в стомаха, да не си била глада ? :twisted:
SladkotoPoly
06-16-2010, 18:55
С риск да бъда нападнат - жените сте двулични същества и между вас приятелство няма . Все трябва да говорите зад гърба на някой.
напълно си прав,такива сме :lol: :oops: но и вие не оставате по назад,така като гледам добре се учите от нас,ДАНО да не съм права :o
welovecandies
06-16-2010, 18:56
оная като е умна да ги остави, тя си е виновна ! :D
IndependentGirl
06-16-2010, 19:00
^^ау.. тука само мъжемразки се събрали.. 8-)
Въпреки, че съм момиче съм съгласна с теб и си напълно прав.. Момчетата наистина са по-задружни и по-добри приятели, а доколкото момичетата - рядко има добро приятелство помежду им.. :]
п.т: Болката в стомаха ще ти мине.. и не мисли за това момче, защото само ще се ядосваш и депресираш излишно.. ;]
Той говори така грубо и обидно за тебе, а и като каза, че ще повтаря 6 клас.. => това показва какво е момчето;
Приятелката ти си е отишла да си легне и ви е оставила => това показва каква гостоприемна приятелка е 8-) ;
Ти и другото момиче сте й ровили в личната кореспонденция.. => това показва какви приятелки сте й вие;
Обобщавам: Всички имате по някаква вина.. 8-)
Значи е повтарял 6 клас ? Ако е така, защо ти е да се захващаш с него? Щото е "готин пич " ли ?
Не! Не знам какво ми стана тогава.. Ако тръгвам да разказвам ще ми отнеме доста писане ..
Хубавото на живота е това, че в един момент колелото се завърта и тези, които са били отдолу стават отгоре. Учи, грижи се за себе си и развитието си, а после ще видим кой какъв е...Никога не позволявай подобни приказки да разклащат самооценката ти. Пожелавам ти само хубави неща и обичай себе си повече от желанието да се харесваш на малоумните си познати.
Не съм казала , че ми дава право :) . Наистина не е правилно. Но като се има напредвид, че тя ми беше нещо като най - добра приятелка (отдавна не е така ) като е говорила толкова много зад гъбра ми с него и ме е обиждала също, просто не се чувствам виновна, че съм чела .. ако не бях щях да продължа да й споделям и тя щеше да ми направи живота още по - гаден
Въпреки, че съм момиче съм съгласна с теб и си напълно прав.. Момчетата наистина са по-задружни и по-добри приятели, а доколкото момичетата - рядко има добро приятелство помежду им.. :]
п.т: Болката в стомаха ще ти мине.. и не мисли за това момче, защото само ще се ядосваш и депресираш излишно.. ;]
Той говори така грубо и обидно за тебе, а и като каза, че ще повтаря 6 клас.. => това показва какво е момчето;
Приятелката ти си е отишла да си легне и ви е оставила => това показва каква гостоприемна приятелка е 8-) ;
Ти и другото момиче сте й ровили в личната кореспонденция.. => това показва какви приятелки сте й вие;
Той вече е повтарял 6-ти клас, а и другото момиче не е толккова виновно :-D аз исках да чета повече :D
Хубавото на живота е това, че в един момент колелото се завърта и тези, които са били отдолу стават отгоре. Учи, грижи се за себе си и развитието си, а после ще видим кой какъв е...Никога не позволявай подобни приказки да разклащат самооценката ти. Пожелавам ти само хубави неща и обичай себе си повече от желанието да се харесваш на малоумните си познати.
мерси :-) :-) :-)
ScarletBite
06-16-2010, 19:17
Те са просто тъпи комплексари , които обиждат другите , за да си избият комплексите!!!! Те са некви грозни и тъпи педали!!!
sLowm0tioN
06-16-2010, 20:05
Не обръщай внимание на такива боклуци.. Той не заслужава да ти е гадно заради него,не заслужава да му четеш кирливите чатове! Нека си приказва квото иска.. да не ти пука! :)
Paramour
06-16-2010, 20:38
Това щях да кажа и аз : )) 8-)
ScarletBite
06-16-2010, 22:08
Найш кво?
Почувствах се тъпо, след като прочетох темата ти и усещането остави послевкус. Искам да ти кажа само едно - с подобни селски патки и патоци не се занимавай! Разкарай ги от живота си! "Кучетата лаят, керванът си върви"! Нормално е да се почувстваш унизена, огорчена и т.н.
Момченцето е комплексирано до дълбините на костите си. "Приятелката" ти е злобна и го е направила само, за да начеше незадоволеното си его и да направи впечатление на "пича". Абстрахирай се от това, което са говорили за теб. Продължи напред!
Те са просто тъпи комплексари , които обиждат другите , за да си избият комплексите!!!! Те са некви грозни и тъпи педали!!! :smt023 :smt023 :smt023
Те са просто тъпи комплексари , които обиждат другите , за да си избият комплексите!!!! Те са некви грозни и тъпи педали!!! :smt023 :smt023 :smt023
+
justwondering
06-17-2010, 17:09
е точно на езика ми беше и аз да напиша всичкото това по същия начин! :-D