View Full Version : Възраст
Коя е най подходящата възраст за правене на секс:?
stupid0boy
06-16-2010, 18:54
1. Темата се повтаря
2. Няма определена възраст
3. Защо всички питате? За пример ли ? Чустваш се готов - правиш. Не се чустваш готов - чакаш ;)
извинете не съм оточнил
За започване най подходяща възрас за 1-ви път
може да си готов но да няма с коя :?
но може и да имаш гадже но тя или ти да не си готов :D
и аз така мисля щото 11 годишните още незнаят какво изкат :lol:
stupid0boy
06-16-2010, 19:02
и аз така мисля щото 11 годишните още незнаят какво изкат :lol: < И аз така си помислих, пич... Може би има 11 годишни, които знаят повече от теб какво иЗкат :)
DqVoLsKoJeLaNiE
06-16-2010, 19:03
Ами, когато се почувстваш готов/а...не говоря за 11-12-13 годишните, които в момента ги бие хормона и не знаят сърби ли ги, нещо друго ли и им се прави (...не визирам всички на тази възраст!)...Може би, когато си наясно какво правиш, какво искаш и имаш ли доверие на партньора си.
аре да не говорим за правопис моля :lol:
stupid0boy
06-16-2010, 19:05
Ами нека се научим да пишем правилно, моля... И не живея в България отдавна... това ми е извинение... А ти?
DqVoLsKoJeLaNiE Пуснато на: Сря Юни 16, 2010 10:03 pm Заглавие:
--------------------------------------------------------------------------------
Ами, когато се почувстваш готов/а...не говоря за 11-12-13 годишните, които в момента ги бие хормона и не знаят сърби ли ги, нещо друго ли и им се прави (...не визирам всички на тази възраст!)...Може би, когато си наясно какво правиш, какво искаш и имаш ли доверие на партньора си.
и какви могат да бъдат последствията :?
Einherjar
06-16-2010, 19:06
За мъж - 24
За жена - 20
малко :D
(clap) аз съм си роден в БГ а ти щом си от скоро и пишеш по правилно от мен мога само да ти кажа евала пич
stupid0boy
06-16-2010, 19:08
За мъж - 24
За жена - 20 Едит: За мъж - 38
За жена - 60
hahavteen
06-16-2010, 19:08
Когато не те е срам да идеш на гинеколог или да кажеш на родителите си. Когато можеш да понесеш последстивията от евентуална бременност или заболяване. Като цяло минимум на 16.
Einherjar
06-16-2010, 19:09
За мъж - 24
За жена - 20 Едит: За мъж - 38
За жена - 60
Малко прекаляваш, не мислиш ли? ;)
stupid0boy
06-16-2010, 19:10
Много даже ^
Einherjar
06-16-2010, 19:13
що жените чак на 60 бе :shock: :shock:
Защото тогава са най-"сочни" : )
stupid0boy
06-16-2010, 19:15
Винаги ще те искат :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :-)
Einherjar
06-16-2010, 19:18
На 60 мерака ще е най-голям и тогава няма туй-онуй ;)
hahavteen
06-16-2010, 19:18
И двамата прекалявате. На 24 един мъж вече трябва да има известен опит и да почва да мисли за по-сериозни неща а не как да си начеше крастата. Като горна граница (въпреки че такава няма) 20-21 ми се вижда добре. Видял си това-онова, информирал си се, разбрал си какво искаш и все още имаш време да опиташ с различни партньори. Моя годеник е на 24 и вече мисли за семейство а не за секс.
stupid0boy
06-16-2010, 19:19
Тя и на 120 да стане - пак ще я искам :oops: :oops: 8-) :-)
stupid0boy
06-16-2010, 19:24
Тя и на 120 да стане - пак ще я искам :oops: :oops: 8-) :-) да ти кажа ли колко пъти ш' съм ритнала камбанката дотогава? :lol: Ш' гушниш букета :lol: :lol: Колко пъти?
Има няма веднъж! съмнявам се, силно се съмнявам :lol:
Ти пък на 40 ли ще мреш бе?
ПС: повече от 1 път и да искаш не можеш!
ПС: повече от 1 път и да искаш не можеш! не искам да го казвам ама мога
сметни сам ...
Абе ти си чудо на медицината бе! :lol: :lol:
BiGBaDWolF
06-16-2010, 20:21
1. Темата се повтаря
3. Защо всички питате? За пример ли ? Чустваш се готов - правиш. Не се чустваш готов - чакаш ;)
+
За мъж - 24
За жена - 20
Няма ли още малко да кажеш за мъж - 78
за жена 74 ... ? :D
По темата: когато искаш .. 8)
ReachlessGirl
06-17-2010, 04:27
16-17++ .. даже и това е малко ..
п.с. нищо лично към никой ..
Принципно е хубаво да си поне на 15-16 години, и да имаш на идея какво правиш! Другото което е важно е, че трябва да се чувстваш готов. Не да изпитваш нужда, а да си готов! И е хубаво да е с партньор, към който изпитваш чувства :) Няма нищо по-хубаво от секс м/у хора които се обичат ;)
повечето от вас подкрепиха мнението ми че трябва човек да е на поне 15 и мн ми хареса това което е написал колегата че няма нищо по хубаво от секж между влюбени
ами ако имаш прителка от няколко години и в момента сте на 14-15 и искате да го направите какво става :? правите ли го или не :D
stupid0boy
06-17-2010, 22:46
повечето от вас подкрепиха мнението ми че трябва човек да е на поне 15 и мн ми хареса това което е написал колегата че няма нищо по хубаво от секж между влюбени
ами ако имаш прителка от няколко години и в момента сте на 14-15 и искате да го направите какво става :? правите ли го или не :D Сериозна връзка на 11-12 години? Не вярвам : ) НО ... иначе се изказах... чустваш ли се готов го правиш... Естествено, че не на 12-13...
Аз се почуствах готов и го направих на 14 (не си правя реклама) .. Стана неволно, всмисъл... нямах си и на идея, че ще стане така..
XTREMEFREERIDE
06-18-2010, 08:01
Когато не те е срам да идеш на гинеколог или да кажеш на родителите си. Когато можеш да понесеш последстивията от евентуална бременност или заболяване. Като цяло минимум на 16.
много ме кефите колко спокойно си обяснявате
и аз си го представям че ще се случи спонтанно но немисля че ще е скоро (сега съм на 15)
а какво ще рече орален секс ?
stupid0boy
06-18-2010, 08:33
Орален секс - Свирки, шпакла и всичко с езика ;)
предполагах но не бях сигорен
мерси брат
Това е изключително глупав и субективен въпрос... При всеки е различно. Когато се почувстваш готов - правиш, и това е...
DaemonBoy
06-18-2010, 13:22
и аналния приятен ли е ?Зависи от момичето... Дали тя го е правила и преди ии най-вече дали ти си внимателен
Според мен би трябвало да се бройш за девствена но момента в който мъжки полов орган не влезе в твоя
(но това е мое мнение някои от даскало казват че ако например си си вкарала вибратор и вече не си тевствена понеже е скъсана девствената ципа)
Experance
06-18-2010, 13:34
ПС: повече от 1 път и да искаш не можеш! не искам да го казвам ама мога
сметни сам ...
:razz: :razz: :razz: :razz:
DaemonBoy
06-18-2010, 13:36
Ми аз съм на 14 ,но съм девствена ,тоест правя само орален и анален,не знам още броя ли се за девствена ?Тоя номер ми го бяха обаждали. И не, считаш се за девствена докато не се разкъса химена ;)
подкрепчм колегата DaemonBoy
подкрепям DaemonBoy за това което каза за химена :P
DaemonBoy
06-18-2010, 13:44
Ще ме подкрепяш я, къде ще отидеш....
когато си прав си прав :D
DaemonBoy
06-18-2010, 13:53
когато си прав си прав :DВъпреки че съм седнал нали...
седнал легнал няма значение важното е че си прав (rofl)
hahavteen
06-18-2010, 14:43
Ми аз съм на 14 ,но съм девствена ,тоест правя само орален и анален,не знам още броя ли се за девствена ?
Както ти казах и в другата тема вече не си девствена! Правила си секс!
stupid0boy
06-18-2010, 14:52
Ми аз съм на 14 ,но съм девствена ,тоест правя само орален и анален,не знам още броя ли се за девствена ?Тоя номер ми го бяха обаждали. И не, считаш се за девствена докато не се разкъса химена ;) Не е вярно това... Тъпчите и главата с глупости... Какво?!? Спортистките не са девствени понеже е възможно да им се разкъса химена? Луд ли си?
Последния коментар е точен... ;)
според мен момиче е девствено до момента до който мъжки полов орнаг не влезе в нейния полов орган
а при момчетата до момента в който не си вкарат половия отрган в женски
:D
hahavteen
06-18-2010, 20:24
според мен момиче е девствено до момента до който мъжки полов орнаг не влезе в нейния полов орган
а при момчетата до момента в който не си вкарат половия отрган в женски
:D
А я кажи момчето до кога се води девствено? Докато неговия "полов орган" не влезе в "половия орган" на жена? Ако това е твоят отговор тогава как мислиш - дали всички гейове са девствени? :-o
ЗАБИ МЕ И НЕМОГА ДА ТИ ОТГОВОРЯ (поне признавам когато са ме здухали ;))
в учебниците пише: Половото съзряване на жената е индивидуален процес и продължава от 12-13 до 17 годишна възраст.. биологията си казва думата ;д
Jimmy412
06-18-2010, 22:10
В кой учебник го пише това? :lol: Според мен и момичетата и момчетата трябва да го направят, когато се чувстат готови :)
Иначе за момчетата - 14-15, момичетата 15-16.. :)
DeViLMaN
06-19-2010, 09:03
вие сте луди е ... за да прайш секс тряа си малко от малко образован по темата ... ако си някой келеш на 12 -13 не вярвам да разбираш кфо значи секс ... след 16 може би си наясно с рисковете от секса ... следователно може евентуално ако си готов да водиш полов живот ...
един познат на 18 е деТственик вика аз кат е*а ще е*а без презерватив :D и му викам да бе и смяташ че момиче ще се навие без презерватив .... ( смятай колко му е акъла на 18 ) строго индивидуално е при всички ама поне да знаете кфо прайте, дами и господа.
И само някой да е казал нещо за правописа, му изсъхне половия орган !
Колега и аз не съм на ТИ с правописа но това е друга тема сега гоборим за секс не за правопис важното е че се разбира кво си написал ;)
от моя страна нямаш проблем :P
Попринцип, най-добре е след 16! Смята се, че тогава си приключил половото развитието! :?
stupid0boy
06-19-2010, 10:56
Попринцип, най-добре е след 16! Смята се, че тогава си приключил половото развитието! :? Гхххх.... До 21 не спираш да се развиваш ... Много здраве от мен :-)
DeViLMaN
06-19-2010, 11:01
а тъй брато а пи*ката расте до 36-тата година ...!
тай че до 36 не трябва да прайте секс най-добре ... :razz:
transformable
06-19-2010, 11:53
1. Темата се повтаря
3. Защо всички питате? За пример ли ? Чустваш се готов - правиш. Не се чустваш готов - чакаш ;) + 1
попринцип stupid0boy е прав че ТЯЛОТО се развива до 20 и няколко години но половата система си е развите след като мине пубертета демек някъде към 17 :)
Еми и аз това имам впредвид! Половата система се развива до към 16-17 годишна възраст! И някой по-горе беше казал, че когато смяташ, че си готов го правиш, ако не - не... Това не е съвсем вярно! На някои им се прави на 10, на 15... различно! :?
:? Незнам но се надявма когато правя секс за първи път да го правя с кондом дори и момичето с което ще го правя и на нея да и е за пръв път все пак за всеки случеи
демек трябва да се взимат предпазни мерни освен ако не искаш дете или болест :D
crazy7oo
06-19-2010, 16:10
kogato bqh 6ti klas koeto beshe predi mn vreme vsichki iskaha da se chukat :D nai veche momchetata a bqha na 13 taka che tva e tupo za vuzrastta spored men e se taq na kolko si vajnoto e dali si gotov i s koi go pravish ;););)
FamauseBaby
06-19-2010, 16:29
В кой учебник го пише това? :lol: Според мен и момичетата и момчетата трябва да го направят, когато се чувстат готови :)
Иначе за момчетата - 14-15, момичетата 15-16.. :)
толкова момчета 14-15, момичета 15-16 .. че да не и п0-малко в днешно време 11-12 момичета ебани по 10 пъти може да намериш :?
в днешно време морала се губи
така си е колега сега почти само парите са важни :?
stupid0boy
06-19-2010, 18:38
така си е колега сега почти само парите са важни :? КолеЖКА ...
Jimmy412
06-19-2010, 20:52
тъпо.. всеки има глава на раменете си все пак, нали? :-o
Extremescream
06-19-2010, 21:37
Ми аз съм на 14 ,но съм девствена ,тоест правя само орален и анален,не знам още броя ли се за девствена ?
По дефиниция си девствена.
На практика-ми не.Правиш секс,тоест не минаваш за девствена.То си е анален СЕКС.
Мноооого се нервирам на такива девойки.'Аз съм девствена,ама го поемам в устата и в ануса.Но съм девствена.'
По темата:
16
Lexynnka
06-20-2010, 10:28
8-) нямаш ли идея за нова тема? че отдавна не си пускал... :lol:
по темата- 15-16, или когато се почувстваш готов и можеш да поемеш отговорност за евентуални гафове
DarthLord
06-20-2010, 10:30
Аз четох че от 14 години може да се пипат 'половите органи' .... и т.н. :-D :D
стига по тая тема
горе доло сфанах 15-17
8-) нямаш ли идея за нова тема? че отдавна не си пускал... :lol:
по темата- 15-16, или когато се почувстваш готов и можеш да поемеш отговорност за евентуални гафове :D :D :D :-)
Kushkumen
06-21-2010, 18:44
Много интересни коментари се пускат така като гледам тук. Няма да се правя на пророк и да се опитвам да ви " светвам", но ще кажа няколко неща, които смятам, че наистина би трябвало да се обобщят вече в тази тема.
Ако се приеме като средна възраст, при която жената и мъжът навлизат в така нареченият сложен преходен период побертет, в навършването на 13-тата си година ( приемам, че някои навлизат и по- рано) и през това време се развиват полово в завършен вид ( ако мога да използвам този израз) към 17-тата си година. То може да се каже, че една жена и/ или един мъж би могъл да започне сексуалният си живот на тази възраст.
А какво ще рече " ако си готов за последствията, можеш и на 14-15" ? Нима сте готови да забременеете на 15 години и да кажете на майките бащите си " бременна съм" ? Едва ли...
Сексът винаги пази в себе си рискове и не вярвам на нито един, който казва " аз съм готов да правя секс и съм на 15! " - ТИ НЕ СИ ГОТОВ, но го правиш и никой не може да те спре да го правиш. Не казвам на никое 15 годишно момче/ момиче НЕ ПРАВИ СЕКС, но едва ли сте готови да ставате майки или да правите аборт на тази възраст и да очаквате нормална психика, защото характерът на един човек започва да се развива бавно и бавно докато не излезете от побертет( както казах, при различни хора, различни години) . Да не отваряме темата за бащите... вие също не сте готови за семейство на тази възраст ( какво става, ако тя реши да роди бебето? ) .
* И кога точно трябва да започваме да го правим?
Няма такова нещо като ТРЯБВА , вие си решавате кога е най- удачното и най- правилното време!
Разбира се, че ще искате да го правите за пръв път с някого, който обичате, НО... обръщам се към мъжете или бъдещите МЪЖЕ..... ПЪРВИЯТ ВИ ПЪТ... нека бъде с човек по- опитен от вас. Едва ли ще се жените, така че няма проблем ;)
Като обобщение искам да кажа само....
Мъже и жени до 20 годишна възраст вече би трябвало да са натрупали някакъв опит и да знаят какво правят в леглото. Но това не ви задължава да се чукате на юруш до тогава...
Bedankt!
maggie111
07-04-2010, 22:05
Аз мисля,че няма определена възраст :? Въпросът е в това кога си готов....когато се почувстваш готов ... :)
mincheto
07-05-2010, 07:20
Според мен, когато се чувстваш напълно-готов/а. е разбира се, да не е на 12,14...
didi0804
07-05-2010, 07:53
Няма определена възраст,правиш го когато усетиш че си достатъчно зрял и готов за това.Силно се съмнявам че тея 12-годишните знаят какво искат и осъзнават какво правят
Темата наистина се повтаря.
Ами не мисля, че има подходяща възраст за първи път, за мен знаех, че е 16, но не е за всеки така... ;)
gLypChenCee
07-05-2010, 19:31
Мм .. по нормалния морал 16-18 нагоре. Някога за пръв път са правели секс чак при първата брачна нощ.. 8-)
по модерния.. ако си на 13 и не си правил/а секс .. значи си НИЩО :/ пф.
stelSs21
07-05-2010, 20:38
15-16 според мен
tainstvenomomi4e
07-06-2010, 11:27
15 може би :)
JUSTniki
07-06-2010, 11:29
38 :) / :razz:
malibugirl
07-09-2010, 07:43
ами според мен 16-17
Когато се почувстваш готов/а , когато си с правилния човек , имате си доверие . Няма значение на каква възраст си (не казвам че на 11/12 трябва да почнеш да правиш секс) .
BabyBluee
07-20-2010, 13:34
Ако си на 8 и вече не те клатят като гладен циганин джанка, то ти вече си стара чанта ;)
DoYouLoveMe
07-20-2010, 13:59
Принципно е хубаво да си поне на 15-16 години, и да имаш на идея какво правиш! Другото което е важно е, че трябва да се чувстваш готов. Не да изпитваш нужда, а да си готов! И е хубаво да е с партньор, към който изпитваш чувства :) Няма нищо по-хубаво от секс м/у хора които се обичат ;)
+1