View Full Version : Много неприятен проблем
FuriousBlader
06-17-2010, 09:02
Здравейте. Реших да потърся съвети от вас, тъй като съм в тотална безисходица. Ето каква е ситуацията: Имам сериозна приятелка, с която ходим вече 5 месеца. Както обаче знаете всички лятото идва...и тук е най-големия ми проблем. Живея във Враца. През лятото обаче почти всичките ми познати и приятели си отиват по селата и напрактика тук не остава никой. Тук е единствено приятелката ми, но аз не мога..не искам да бъда тук почти през цялото лято. Аз също искам да си отида в другия град, където са ВСИЧКИТЕ ми приятели, където съм всяко лято...където ще ми бъде по-забавно и по-интересно. Тя обаче някак не иска да ме разбере. Като и казах, че по-голямата част от лятото ще съм там тя ми казва - оф еми ходи си там, ама после не ми се сърди ако стане нещо...И всякакви такива..и само ми се сърди. Просто не знам какво да правя...искам да съм при приятелите си през лятото, а не да бъда тук само с 1 човек...моля ви помогнете ми...дори ако се наложи да се стигне до крайности.
Явно ти е голяма тежест т'ва момиче. Зарежи я и толкова. Ако наистина я обичаше най - малкото щеше да обмислиш варианта да я вземеш с теб!
С тази тема едва-ли-не казваш,че когато си с приятелката си ти е тъпо ... Тогава,какъв е смисъла да сте заедно?! :-o
Аз ако мога да остана месец само с приятеля ми,далеч от всички други ще направя купон бе 8-)
FuriousBlader
06-17-2010, 09:17
Проблема е, че прекалено много се пристрастих към нея и сега нямам нужната смелост и сила да я изоставя. Просто не мога...
Извинявай,но на колко сте?! :-o
FuriousBlader
06-17-2010, 09:35
Извинявай,но на колко сте?! :-o
Аз съм на 16, а тя - на 17
Е значи не си чак толкова малък ...
Ми тогава,защо ти е толкова трудно да й кажеш,че с нея ти е скучно и искаш да се разделите ...?!
candyelle
06-17-2010, 09:53
Щом ти се сърди постоянно за какво ти е ? :D
FuriousBlader
06-17-2010, 10:04
Страхувам се да скъсам, защото не знам какво ще ми бъде след това...с други думи - страхувам се дали ще мога да го преодолея. и Друго... не знам по какъв начин да и го кажа...няма да мога да я погледна в очите...представете си, че тя е готова да излезем на среща, виждаме се и тя очаква да си говорим нещо хубаво, нещо приятно и изведнъж всичко свършва.
candyelle
06-17-2010, 10:13
Ами поговори отново с нея за това, обясни й, че приятелите ти липсват, искаш да си с тях поне за малко..ако тогава пак ти се разсърди, намери начин да й кажеш, че късате..Все пак ти се нуждаеш и от свобода, а тя иска да те държи като завързан за нея : ]
sladyr4etoo
06-17-2010, 10:30
Явно ти е голяма тежест т'ва момиче. Зарежи я и толкова. Ако наистина я обичаше най - малкото щеше да обмислиш варианта да я вземеш с теб!
zvezdichkaaa
06-17-2010, 12:32
Според мен е най-добре да скъсаш с нея,тъй като виждам,че така или иначе не оценяваш времето,което сте заедно.
justonegirlwithonehope
06-17-2010, 12:51
Лично според мен е по-добре да скъсаш с нея.Кактои описваш нещата останах с впечатление, че връзката ви не се крепи на любов, а на навик. :)
kindergarden
06-17-2010, 12:54
да не ти пука кво ще е след това
режи ходи си при приятелите
и се радвай
ще я забравиш и ще си намериш нова
Здравейте. Реших да потърся съвети от вас, тъй като съм в тотална безисходица. Ето каква е ситуацията: Имам сериозна приятелка, с която ходим вече 5 месеца. Както обаче знаете всички лятото идва...и тук е най-големия ми проблем. Живея във Враца. През лятото обаче почти всичките ми познати и приятели си отиват по селата и напрактика тук не остава никой. Тук е единствено приятелката ми, но аз не мога..не искам да бъда тук почти през цялото лято. Аз също искам да си отида в другия град, където са ВСИЧКИТЕ ми приятели, където съм всяко лято...където ще ми бъде по-забавно и по-интересно. Тя обаче някак не иска да ме разбере. Като и казах, че по-голямата част от лятото ще съм там тя ми казва - оф еми ходи си там, ама после не ми се сърди ако стане нещо...И всякакви такива..и само ми се сърди. Просто не знам какво да правя...искам да съм при приятелите си през лятото, а не да бъда тук само с 1 човек...моля ви помогнете ми...дори ако се наложи да се стигне до крайности.
?? :-o
ivcheto0o
06-17-2010, 13:03
Paramour
06-17-2010, 13:50
^+1!
п.п.
Здравейте. Реших да потърся съвети от вас, тъй като съм в тотална безисходица. Ето каква е ситуацията: Имам сериозна приятелка, с която ходим вече 5 месеца. Както обаче знаете всички лятото идва...и тук е най-големия ми проблем. Живея във Враца. През лятото обаче почти всичките ми познати и приятели си отиват по селата и напрактика тук не остава никой. Тук е единствено приятелката ми, но аз не мога..не искам да бъда тук почти през цялото лято. Аз също искам да си отида в другия град, където са ВСИЧКИТЕ ми приятели, където съм всяко лято...където ще ми бъде по-забавно и по-интересно. Тя обаче някак не иска да ме разбере. Като и казах, че по-голямата част от лятото ще съм там тя ми казва - оф еми ходи си там, ама после не ми се сърди ако стане нещо...И всякакви такива..и само ми се сърди.
?? :-o
Като и казах, че по-голямата част от лятото ще съм там тя ми казва - оф еми ходи си там, ама после не ми се сърди ако стане нещо...И всякакви такива..и само ми се сърди.
превод: Като й казах, че по-голямата част от лятото ще съм там, тя ми казва: "Оф, еми ходи си там, ама после не ми се сърди, ако стане нещо." и всякакви такива...и само ми се сърди.
8-) 8-) 8-)
anonymous708973
06-17-2010, 14:30
А защо не й предложиш да дойде с теб и да постигнете компромис - да не сте постоянно с твоите приятели, а да имате и време насаме? :)
yYniiKaLnAa
06-17-2010, 14:39
дръж се гадно с нея .. тя сама ще те зареже
FuriousBlader
06-17-2010, 14:55
На няколко пъти бях на косъм от това да и кажа, че искам да скъсаме..и тъкмо се разбираме за среща и като се видим, тя започва да говори все някакви весели неща и нямам нужната смелост за да и кажа какво искам АЗ. После, като започна да се държа малко по-гадно към нея..тя започва да ми говори неща от типа.. " Ти изобщо не се замисляш, мислиш само за себе си...замисляй се повече върху това, което правиш, изразявай мнението си" и т.н. Постепенно този разговор се превръща в повече от ужасен за мен и понякога дори проронвам сълзи.
А що се отнася до това да я взема със себе си - не мога дори да искам, тъй като няма да има тякъде да спи, тъй като там аз отивам при баба ми и дядо ми и просто нямам възможност да я взема.
Иначе казано - Искам свобода, но дълбоко в себе си усещам, че ще ми е много трудно да се разделя с нея. А двете неща не можах да ги комбинирам вече 5 месеца.
cinderella_gugutka
06-17-2010, 14:59
еми половината лято бъди с приятелите,другата-с гаджето
Sashko95
06-17-2010, 15:47
Човек,прави квото правиш ама то излиза че те държи на къса каишка...Избирай или си с нея или без нея.Ако тя те обича надали щеше да има нещо против още повече чак да се сърди.Избора е твой...