PDA

View Full Version : Какво да направя че

DaemonBoy
06-17-2010, 12:38
да се спре цялата тази простотия в моя клас. Има 3ма бараби, които целогодишно не идват на училище, вясват се пред класната да й направят мили очи, викат да мълчим и такива. После пак същото, а на края на срока и на годината имат успех към 5.20 :? Говорих с класната, опитах се да й намекна, че не трябва да им извинява отсъствията, но тя не се усети. Да говоря с някои даскало, няма как да стане. Освен отново да се опитам да говоря с класната?

fenaNiki
06-17-2010, 12:46
Явно класната ти е много зле горката... Съветвам те още веднъж да поговориш с нея обаче направо, без намеци и тем подобни и ако не стане, се обръщаш към директора. Друг начин не виждам. Това може да се случи само в България!

DaemonBoy
06-17-2010, 13:12
Баш накрая на годината ефекта ще е нулев.... Класната е наистина зле, обърна нещата като ми каза да мисля за себе си. Че не аз, а те щели да бачкат по строежи и такива....

fenaNiki
06-17-2010, 13:15
Ще бачкат те... С тия подарени оценки... Ще са по-добре и от най-добрите...

DaemonBoy
06-17-2010, 13:19
Ще бачкат те... С тия подарени оценки... Ще са по-добре и от най-добрите...Точно :?

Unendlich
06-17-2010, 13:29
Животът е несправедлив - едни печелят за сметка на други. Наистина по-добре гледай себе си, оценките не значат нищо. След време ще си покаже кой, как и защо ;) :)

ginny
06-17-2010, 13:46
Уфф.. и на мен ми писна от подобни :-x Вчера например решиха, че ще бягат ама на мен и др две приятелки ни омръзна заради тях и ние да бягаме, когато аз искам ще бягам не когато те решат :-x а пък е и края на годината и даскалите да се озлобят( по география примерно не бяха влизали от 5-6 седмици и ние заради тях, защото нали уж сме клас ) И влиза днес класната, яхнала метлата , и се скарва на нас, че сме останали . Не сме били клас и аз се ядосах и и казах, че като започнат да се държат като клас тогава и аз ще бягам с "класа" . Само в България могат да стават такива мизерии :-x

DaemonBoy
06-17-2010, 14:02
Точно, а по-трагичното е че и на даскалите не им се занимава.... :?

elito0o0o0
06-17-2010, 14:03
Уфф.. и на мен ми писна от подобни :-x Вчера например решиха, че ще бягат ама на мен и др две приятелки ни омръзна заради тях и ние да бягаме, когато аз искам ще бягам не когато те решат :-x а пък е и края на годината и даскалите да се озлобят( по география примерно не бяха влизали от 5-6 седмици и ние заради тях, защото нали уж сме клас ) И влиза днес класната, яхнала метлата , и се скарва на нас, че сме останали . Не сме били клас и аз се ядосах и и казах, че като започнат да се държат като клас тогава и аз ще бягам с "класа" . Само в България могат да стават такива мизерии :-xАз направо щях да й се изсмея доста брутално на тая в лицето, ако ми се скара за това, че съм останала, а не съм избягала!!! :lol: :lol: :razz: :lol: :razz: :lol: Леле майко!! :razz: :razz:

ginny
06-18-2010, 15:36
Уфф.. и на мен ми писна от подобни :-x Вчера например решиха, че ще бягат ама на мен и др две приятелки ни омръзна заради тях и ние да бягаме, когато аз искам ще бягам не когато те решат :-x а пък е и края на годината и даскалите да се озлобят( по география примерно не бяха влизали от 5-6 седмици и ние заради тях, защото нали уж сме клас ) И влиза днес класната, яхнала метлата , и се скарва на нас, че сме останали . Не сме били клас и аз се ядосах и и казах, че като започнат да се държат като клас тогава и аз ще бягам с "класа" . Само в България могат да стават такива мизерии :-xАз направо щях да й се изсмея доста брутално на тая в лицето, ако ми се скара за това, че съм останала, а не съм избягала!!! :lol: :lol: :razz: :lol: :razz: :lol: Леле майко!! :razz: :razz:

Имено от нея се лее тъпотия и ще очакваме да следи поведението на класа !!?

Днеска пак мизерии прави , викнаи един насреща ама чак псуваше и аз поглеждам тела точно 10:50 и викам на мойта френд айде и 50 званеца удари и оная " .... (троснато ) Маруся, какво задържамли ви ....." звучи тъпо ама така го каза че ... :-x ама аз не издържах и >>> " Госпожо, някакъв проблем ли имате аз да не съм тук да ви тъпя простотиите и да си го изкарвате на нас дет нищо ви правим ...... " и така продължих с реплики които ще ви спестя

SmilezZz
06-18-2010, 18:25
Най-добре е да кажеш на директора..Няма смисъл да мълчиш според мен - доста нечесно е..

mrtn
06-18-2010, 18:28
И в моя клас има такива четирима човека, ама аз тей ги ругах сега на края.. и господина им писа по-ниските оценки, и сега ме гледат супер гадно, аз им се смея. Кво по хубаво.. :) :grin: :D

ginny
06-18-2010, 20:32
Уфф.. и на мен ми писна от подобни :-x Вчера например решиха, че ще бягат ама на мен и др две приятелки ни омръзна заради тях и ние да бягаме, когато аз искам ще бягам не когато те решат :-x а пък е и края на годината и даскалите да се озлобят( по география примерно не бяха влизали от 5-6 седмици и ние заради тях, защото нали уж сме клас ) И влиза днес класната, яхнала метлата , и се скарва на нас, че сме останали . Не сме били клас и аз се ядосах и и казах, че като започнат да се държат като клас тогава и аз ще бягам с "класа" . Само в България могат да стават такива мизерии :-x

Еми ако няма никой ще си напише отсъствията и ще си илезе, но когато сте останали само 2 заради вас трябва да остане и да си предаде урока.. ГОРКАТА ТЯ :razz: :razz: :razz:

Да бе урок :lol: разказвах на едната фр какво става в Хари Потър4 и тя слушаше

ginny
06-18-2010, 21:30
Какво доносничите само.. като завиждате и се оплаквате станете и вие от тях и вашите отсъствия ще се извиняват . . милите очички и при вас ще минават, кво повече.. Не сте ли научили , че всеки се спасява по единично, какво гледате в работите на другите.. батии.. пфф
айй сиктир! :?Замълчи, замълчи !! :) :) И "ай сиктир" на село го употребявай тоя израз. ;)
:lol: :lol: :lol:

Не им завиждаме- щяхме да станем като тях ако искаме, то не е трудно да не ходиш на даскало и да не знаеш от къде да отвориш учебника. Ядни е ( поне мен де) , че те не полагат усилия, а са наравно с тези , които се трудят и за капак "умните" даскали им се връзват

xWandereRx
06-18-2010, 21:57
гледай себе си, кво те интересуват другите :D

remix1912
06-19-2010, 22:55
Не се месете в на другите работите.Ако бяхте толкова умни колкото твърдите,щяхте да изкарвате по-високи оценки от тях без да ги прецаквате.И също те ако сега могат наготово да получават оценки без да учат,ще могат като завършат и да получават по-големи заплати от вас без да работят колкото вас.Тва си е изкуство,което не може да го владее всеки.Аз имам една максима
КАТО НЕ МОЖЕШ ДА ГИ ПОПЕДИШ,СТАНИ ЕДИН ОТ ТЯХ И ГИ ПОПЕДИ В СОБСТВЕНАТА ИМ ИГРА,

ginny
06-19-2010, 23:36
Не се месете в на другите работите.Ако бяхте толкова умни колкото твърдите,щяхте да изкарвате по-високи оценки от тях без да ги прецаквате.И също те ако сега могат наготово да получават оценки без да учат,ще могат като завършат и да получават по-големи заплати от вас без да работят колкото вас.Тва си е изкуство,което не може да го владее всеки.Аз имам една максима
КАТО НЕ МОЖЕШ ДА ГИ ПОПЕДИШ,СТАНИ ЕДИН ОТ ТЯХ И ГИ ПОПЕДИ В СОБСТВЕНАТА ИМ ИГРА,

Ще ме извиниш, но ахъъм.. ТЪПОООООООООО - баси и играта . В живота нещата не стоят така ( е в БГ да ).

Vasoto129
06-20-2010, 15:25
Ще бачкат те... С тия подарени оценки... Ще са по-добре и от най-добрите...
То и в днешни времена да имаш образование си никой.

Anonimen00
06-20-2010, 19:20
така е на някои хора има го дават на тепсия , но след време сичко си идва на мястото

GirLN
06-20-2010, 20:12
valn каза някои правилни неща, но повечето не бяха такива спорен мен. За тези, дето си получават оценките ей така, съм 98% сигурна, че пушат, много им знае устата, много са "печени", пият и са ги нае*али още на 13.. Не можете да ми кажете, че бягат, за да правят нещо редно!

Не е честно, да! Но в България е така и не мисля, че скоро ще се промени нещо.

DaemonBoy
06-20-2010, 21:39
Иха тука вече зубар ме изкарват...
Колко са заблудени някои хора... Това че аз съм 3 пъти по-умен от така наречените бягащи е друг въпрос. Не е важно колко учиш, а дали можеш да разбереш нещата. ТЕ не могат да го разберат и когато ТЯХ интервюират за работа, каквато предлага моето обучение, тогава АЗ ще се смея... Когато ТЕ ми поискат пари на заем, АЗ ще се смея....
Момиченцата са лесни, ще родят на някого едно дете и пак ще си живеят...

DqVoLsKoJeLaNiE
06-21-2010, 12:21
Това си е работа на класната ти и тези деца, ти си кротувай,все пак сте един клас, бъди част от този клас, за да имаш хубави спомени след години с тези хора. :) Ти си учи и гледай напред, а останалите да си оправят както могат ..

princesss8
06-21-2010, 12:30
! Остави това на класната, ако ли не обърни се към директора! Несправедливо е ..

BiGBaDWolF
06-21-2010, 12:33
Не и намеквай.. Напраи я на 2 стотинки и готово :D

DaemonBoy
06-21-2010, 14:30
Ако искате да кажете още нещо казвайте. Аз смятам че се изясних. И отново се извинявам, че избухнах... Просто.. гаден период да кажем

amk933
06-21-2010, 14:52
Изчистих темата от глупости.

Виновните за скандала да си чакат честитки на ЛС от мен. :)

yoan4etoo
06-21-2010, 15:01
Класната ти явно наистина има някакъв проблем. Какво да ти кажа и при мен ситуацията е подобна. Трябва да се примирим. Навсякъде е така. Ако не са тези 3ма ще са други. Никога няма справедливост. Трябва да свикваме. Сега това са малки неща, но като пораснем какво ни чака...

lovey0u
06-21-2010, 15:07
Не се занимавай. Във всеки клас си има тарикатчета :-x 8-)
Животът е несправедлив!

DaemonBoy
06-21-2010, 15:08
Хах напоследък взех да се примирявам дори... Вярно се е че само две неща са безкрайни...

ilko0214
06-21-2010, 16:19
Офф такива като авторката, жалко, но ги мразя, вие сте клас, защото трябва да ги пре*баваш? Това е работа на класната, като толкова много ив завиждаш бягай и ти.., точно в моя клас има такива, бягам и като се върнем, опа кой ни е изклюкарил..остави ги тях, прави си това, което правиш и остави те да си правят това, което правят, не си ти човека, който да раздава правосъдие! :o

Ryapoff
06-21-2010, 16:25
Офф такива като авторката, жалко, но ги мразя, вие сте клас, защото трябва да ги пре*баваш? Това е работа на класната, като толкова много ив завиждаш бягай и ти.., точно в моя клас има такива, бягам и като се върнем, опа кой ни е изклюкарил..остави ги тях, прави си това, което правиш и остави те да си правят това, което правят, не си ти човека, който да раздава правосъдие! :o
Да, не е човека, който трябва да раздава правосъдие, обаче ей такива дупЕта мно'о дразнят! Не 'щото бягат, ми по простата причина, че имат знанията на средностатистически алкохолизиран стройтел, но изкарват високите оценки, идващи им от небето, нищо не им казва никой и после успяват в живота, бе... Не хората, които учат, те могат си бутнат дипломата в едно отверстие и да се заврат в тотопункта на 40+ градуса жега да работят за мизерни заплатки, а тЕрикатчетата ши изкарат оценки и по-нататък така ще минават. Еми не ста'а!!! Кой си ти, че да ме пререждаш нагло??? Вярно, че не е луд тоз', дето яде баницата, обаче ние трябва да се борим срещу наглостта и простотията - няма някой да я изкорени, докато ние не си мърдаме малкия пръст!

SemperFidelis
06-21-2010, 16:33
Ми недей да ходиш и ти, гледай си твоя г*з - не гледай другите.
Ryapoff бъди тарикат и ти.

Ryapoff
06-21-2010, 19:42
Ми недей да ходиш и ти, гледай си твоя г*з - не гледай другите.
Ryapoff бъди тарикат и ти.
Абе да бъда, да бъда, колко да бъда?
Не че нещо, обаче видиш ли, има тука един човек, който обича реда. И редът го обича... Та не искам да бъда тарикат, темата дори не е за мен, аз искам да бъда един ученик, поставен в еднакви условия с другите свой съученици, които пък му се явяват конкуренция, един вид 'щото ги има тях, той се стреми да израстне нагоре. А като ги има такива миризливи индивиди, които си тарикатеят, получават си оценките на готово и прочее, този същият ученик започва да губи желание за интелектуално развитие, един вид "с каквито се събереш, такъв ставаш". Е затова не искам да ги има такива! Искам някой, който да се бори за мнението на даден даскал с мен, който като мен да се стреми да изкара повече от всички на амнайстата олимпиада по нещо си. Странно ли е, че го искам? Също причина да не ги искам покрай мен тия индивиди е, че учителите мислят за всички ученици като за тия тарикати, 'почват да си предават на две на три уроците, ако изобщо влязат в час и образованието загива. Надявам се ме разбрахте защо не ме кефят...