PDA

View Full Version : Малък проблем

thegame92
06-17-2010, 15:04
Може да прозвучи малко смешно това но наистина мн се чудя какво да направя :) . Точно срещу моя апартамент живее едно момиче 1 год по малко от мене и до сега сме само на здрасти кво прайш. Проблема е че наще се познават с техните. Напоследък почна да ми говори по различен начин от преди и нз :smt008 :D ама нз мн се чудя кво да направя ... как да и кажа примерно че я харесвам .. най-малкото техните се познават с наще и нз кви реакции ще има... нито нейната :D. Ако може хелпппп :-o

BlueFace
06-17-2010, 15:05
Кажи и го с уста :smt023

valdesbg
06-17-2010, 15:08
Излез от филма.

Другото само ще се нареди.

thegame92
06-17-2010, 15:10
e то е ясно че с уста ще стане.. няма друг начин как да и кажа ама нз каква ще е нейната реакция нито пък на техните :(

valdesbg
06-17-2010, 15:15
ама нз каква ще е нейната реакция нито пък на техните :(

And you should give a crap about that because....?

thegame92
06-17-2010, 15:23
Лолз , Валдес-ът ти каза ;Д.Просто спри да се притесняваш n make your move , хаха.

ем ясно ама просто не стоя постоянно на компа чак ся виждам че ми е писал ... е да бе да спра да се притеснявам може би ако наще не бяха такива фр с техните нямаше :Д ама сега нз някво ми е мн странно тей.

awerw
06-17-2010, 15:31
Първо я опознай много добре щот има всякакви говорете си мн така 1 седмица и после ако прецениш че е за теб и казваш

thegame92
06-17-2010, 15:31
Лолз , Валдес-ът ти каза ;Д.Просто спри да се притесняваш n make your move , хаха.

ем ясно ама просто не стоя постоянно на компа чак ся виждам че ми е писал ... е да бе да спра да се притеснявам може би ако наще не бяха такива фр с техните нямаше :Д ама сега нз някво ми е мн странно тей.Чакай бре.Вие няма да се жените.Просто бъди мил с нея и и покажи , че я харесваш като нещо повече от приятелка.Ако стане , стане , ако не - ще си намериш по-хубава.Щом се притесняваш толкова я остави ;Д
Е то е ясно че няма да се женим.. ама нз още не ми е отминало от старата връзка :Д защото ходих с една 1 год и нещо и още ми е някво различно.. а пък за тая дето е от моя блок и грам не съм сиг дали ме харесва :|

thegame92
06-17-2010, 15:38
Първо я опознай много добре щот има всякакви говорете си мн така 1 седмица и после ако прецениш че е за теб и казваш

Е в смисъл от половин год някъде си говорим по често.. някви теми кво прайш, как си, кво ще прайш, някъде ще излизаш ли горе долу такива... нз кфо друго на тоя етап.

awerw
06-17-2010, 15:40
Сега почвай да и намекваш че имаш интерес към нея и леко полеко с намеци и уш майтапи и казваш :)

thegame92
Сега почвай да и намекваш че имаш интерес към нея и леко полеко с намеци и уш майтапи и казваш :)

Е да ама да стане тей да го приеме че е само на базик

Sashko95
Еми говорете си,покани я навънка или нешо такова,ако нещтата потръгнат може и да се получи :D само гледай да не се жените :-D а подителите ти и техните..ъъъ кво като се знаят?тва лошо ли е?и те са били такива.Най-много да се зарадват за теб. :)

thegame92
06-17-2010, 15:43
Еми говорете си,покани я навънка или нешо такова,ако нещтата потръгнат може и да се получи :D само гледай да не се жените :-D а подителите ти и техните..ъъъ кво като се знаят?тва лошо ли е?и те са били такива.Най-много да се зарадват за теб. :)

Е до няква степен е лошо... щото аз винаги гледам на себе си първо от лошата страна :Д и нз каква ще им е реакцията .. пък и са бая бая по богати щото майка и е съдия пък баща и адвокат и бая пари взимат.

awerw
06-17-2010, 15:44
даа и бащата на бившата ми само я бъзикаше а мен ме гледаше мн дяволито :D

thegame92
06-17-2010, 15:45
даа и бащата на бившата ми само я бъзикаше а мен ме гледаше мн дяволито :D

еми :D а бе нз аз въобще нз и не мога да разбера дали и тя ме харесва :-o

candyelle
06-17-2010, 16:35
Еми засега й намекни, че я харесваш, а ако не разбере, й го кажи направо..А пък к'во те интересува к'ва ще е реакцията на родителите ви, все пак вие няма да се жените ( предполагам ) :-D

antifashionshit
06-17-2010, 16:38
действай, че някои по-напорист да не те изпревари...