PDA

View Full Version : Връщане на бивша

antuni
06-17-2010, 16:32
Искам да си върна бившата.Знам,че всички ще ме питат "кажи си историята" , знам и доста от съветите които ще ми дадете.Ще постна историята,но малко ще изчакам.
С 2 думи - разделих се с момиче което много и пукаше за мен.Разделихме се заради караници.Но по закона на мърфи дори да и се обясних и в любов,и че няма да правя старите грешки,тя вижда една лесна плячка и тръпката изчезва.След като сме се разделили се стигаше до целувки прегръдки дори секс.Но ... раздяла...

Не разказвам историята защото знам че повечето мнения няма да са от хора с опит.За това имам изисквания.Предварително благодаря на всеки който ми напише ЛС.
Предлагам комуникация с хора които имат опит във това начинание,които не са 16-17 годишни(извинявам се на малките,нищо лично,просто опита си играе ролята,не казвам че сте глупави или неумеещи).
Моля пишете ЛС,тези които имат някакъв истински опит,и аз обещавам подкрепа във каквото и да е,защото и аз имам доста богат опит.Просто нали знаете - когато на някой му се случи нещо такова винаги можеш да дадеш съвет,но когато това се случи на мен съм пълен блокаж.
Историята ми е доста впечатляваща,предварителн� � благодаря на всеки,който наистина има опит,отзовал се с ЛС.

bogzfaggot
06-17-2010, 16:56
Не схващам защо трябва да си отговаряме на Лс.И като имащ такъв богааат опит,що пишеш в тинейджърски форум а?

anonymous708973
06-17-2010, 17:21
Хайде, няма нужда от заяжданици.

Авторе, напиши и тук историята. Може би някой 16-17 годише също може да помогне? :)

antuni
06-17-2010, 18:28
Добре,ще разкажа накратко без детайлно защото е много дълго.

Като цяло отношенията ни бяха много силни и обвързващи което се харесваше и на двамата.Разделихме се заради караници,които може да се пренебрегват по принцип,но не беше 1-та караница за глупости от моя страна (дракане и т.н).Не беше и 1-т компромис нито 2-т.Най-лошото е че след всяка една такава издънка аз обещавах че няма повече и тя ми вярваше.Но накрая се стигна до края.И все пак в деня в който се разделихме се целуваме прегръщаме.И на двамата ни беше еднакво тъпо и гадно,но тя е жена с принципи и не може да рискува отново.Все пак си оставихме 1-2 седмици за почивка да видим дали после може отново да се съберем.Грешката беше телефонните разговори докато сме разделени.Не че сме се карали но пак се стигаше до някви въпроси обяснения от моя страна и т.н.Видяхме се в тоя период и пак целувки и прегръдки и пак думите "ще ми липсваш" и от моя и от нейна страна.Та се стигна до деня във който си говорихме за това дали ще сме заедно или не.Явно тази седмица за невиждана имаше значение но негативно.Изстиване на чувства и т.н... Най-малкото ние почивка реално не си бяхме дали защото непрекъснато се чувахме и 1 път се виждахме.Та все пак правихме страстен и чувствен секс защото и двамата си имахме мн силен мерак.След това стана на въпрос за това дали ще сме заедно или не .. Явно не.Все пак си говорихме още.Тя ме целуваше прегръщаше аз я питам "що го правиш" , а тя "искам да ти се нарадвам за последно" ... Искам и да подчертая че секса не беше просто секс.Аз на няколко пъти намеквах че щом така е решила значи няма да се виждаме повече...На нея и беше толкова гадно колкото и на мене,то се виждаше ... Сбогуването ни беше от прегръдки и страстни целувки,а след това тя ме погледна жално докато слизам надолу по стълбището.Е това е общо взето.Почти 1 седмица мина и не сме се чували по телефона (което е правилно),само веднъж си чатихме (което не беше правилно).
От вас не искам съвети "говори с нея пак" и "кажи и че я обичаш" и т.н
Тва са глупости,когато гониш някой,той бяга.
За това исках само опитни да пишат.Има си тактики,има си и тънкости за подобни случаи,и нито една тънкост не се базира на "показване на чувства" ... Опитах докато още не беше решено дали ще сме заедно и беше без успех.Дори беше най-голямата ми грешка ...
За това тактиците които не се заяждат във тоя форум,нека напишат нещо.

MaLkaTa_LaDy
06-17-2010, 18:59
Щом е важно за теб, нека да спомена, че съм от 16-годишните.
Ясно е, че тя се колебае кое е правилно. Има нужда от нещо разтърстващо, което да и докаже, че това решение, което е взела в момента е грешно. Нататък го измисли ти.

antuni
06-17-2010, 21:22
Кратък и изчерпателен отговор.Може би точно тва ми е проблема,че не мога да измисля нищо разтърсващо

make_you_mine
06-17-2010, 21:45
Зависи какво искаш.
Ако искаш да я имаш,обаждай й се,виждайте се,но без никакви обясненя за чувства.
Ако искаш да сте заедно-пак същото.
Каквото и да е,спри да дискутираш с нея за това дали сте заедно или не..
А относно факта,че не оправдаваш доверието й..ами виж,не знам точно за какво става въпрос,но от личен опит ще ти кажа,че ако е толкова накърнена от постъпките ти няма да ти отговаря и ще те избягва изцяло и т.н. От нейното поведение разбирам,че явно по някакъв начин ти е простила. Решението наистина е лесно-ако искаш да сте близки,продължавайте с вижданията,секса и т.н.,но без никакви обяснения за ''отношения''. Ако тя има нещо по-специално към теб след време сама ще ти го каже и тогава вече зависи от теб...
Това е,за което се сещам аз..късмет и кажи как вървят нещата.

Spoken
06-17-2010, 23:02
Братленце,здравей на почти 20 години съм и преди вече 4 месеца се разделих с човек когото много обичах и още обичам.Знам,че и при нея е така,но колкото и да опитваш няма как да стане да я накараш да разбере от какво се отказва,освен ако не си от нейното даскало,работа унивеситет или нещо от сорта.Накратко просто опитай да я избягваш загърби я за миг погледни го друго яче идва лято и ще имаш много по силни емоции от тези.А сега както сте се разделили имаш перфектната възможност да подивееш и след време.Да се появиш пред вратата й с нещо което тя харесва(това поне е моя план за моята връзка).Нещата при теб са същите като при мен.Просто и дай въздуха който иска да диша за да види,че не е толкова чист колкото този около теб.Ако искаш дай си скайп на ЛС можем да полафим и да обменим разни идеи и от твоя и от моя страна.

antuni
06-18-2010, 01:07
И аз си мисля че трябва да загърбя свръзка,за да разбере наистина че и липсвам... Ако продължа да звъня дори да излизаме приятелски,пак показвам слабост към нея,а на жена подобна слабост не е хубаво да се показва защото ти се качва на главата

filmimilmi
06-18-2010, 01:44
Трябва просто да направиш нещо много мило за нея. Напиши и стихотворение, което си измислил сам, а не си намерил в интернет. Признай й всичките си чувства и ако ти е простила това ще е достатъчно. Ако не ти отговори положително не се занимавай да я търсиш. И точно това няма да е проява на слабост. Такъв жест се прави веднъж и завинаги. Слабост е ако й се молиш след това, което хем е отблъскващо, хем и чеше женското его... Та почвай да мислиш върху стихотворението защото никак не е тъпа идея. :)

antuni
06-19-2010, 01:52
Това със стихотворението не е лошо,мерси за идеята.
Но аз не съм такъв тип човек... Влюбчив съм и знам как да се държа с момичета,но стихотворения,цветя,бонбон и, не са ми страст,може би съм по-студен отколкото си мисля.
Трябва да измисля нещо наистина разтърсващо,стихотворение� �о наистина е идея,но не и за мене... Тя си ме харесва такъв какъвто съм наистина,без лигавщини и т.н... Трудна задача

sunshinepp
06-19-2010, 05:29
еми отиди в тях строши и входната врата и всичко, което видиш и . . готово :)

darkPaladin
06-19-2010, 06:38
На 20 съм колко опит имам сам аз си знам.

Един съвет,тя е кифла и не знае какво иска.Не и се води по акъла само ще загубиш.(макар,че в момента те разиграва яко)