Влез

View Full Version : 123

marinkof
06-17-2010, 17:17

AniBG
06-17-2010, 17:41
Аз ти предлагам първо да започнеш с депилиращ крем (аз ползвам на Veet, става и за двата пола 8) ), после няколко пъти подред използвай крема, а после започни само да ги "поддържаш" с епилатора, но не ги оставяй да ти порастат много, защото ще трябва да започнеш процедурата отначало! Най-добре го прави всяка седмица, възможно най-често! А с депилиращия крем космите стават по редки, а кремът трае окло 5-7 дни!

zarety
06-17-2010, 17:45
еми според мен най-добре с кола маска и в никакъв случай с машинка за постригване защото ще ти пораснат още повече

YouAteMyHeart
06-17-2010, 18:58
Кола маска!Течна кола маска на Жанкар 1,80лв-макс 2,00лв.За 20мин си готов и поне 10-12 дена няма да имаш проблем.

DoomShadow
06-17-2010, 19:31
Аз ти предлагам първо да започнеш с депилиращ крем (аз ползвам на Veet, става и за двата пола 8) ), после няколко пъти подред използвай крема, а после започни само да ги "поддържаш" с епилатора, но не ги оставяй да ти порастат много, защото ще трябва да започнеш процедурата отначало! Най-добре го прави всяка седмица, възможно най-често! А с депилиращия крем космите стават по редки, а кремът трае окло 5-7 дни!

за мен това са глупости. така се вързах и аз купх си го крема даже в голяма разфасовка. използвах го веднъж и всичко нали ОК ама след 2-3 дена почнаха пак да излизат. на всичко отгоре 1-2 седмици по късно започнаха да ми се появяват червени пъпки, които ме тормозиха месеци :(
Днеска пробвах с самобръсначка. кожата стана мн гладка но се появих червени точици. Казага ми че до 8-10 часа ще се махнат.
с самобръсначка е същия ефекта както с депилиращия крем( косама е само прерязан и кожата е гладка и след няколко дена ще тръгнат да избиват на ново). Поне се надявам че няма да се получат пъпки, както стана с депилиращия крем.
Не упреквам никого,просто споделям мнение :)

marinkof
06-18-2010, 12:33

SummerMakesMeHappy
06-18-2010, 12:38
С кола маската най-голяма продължителност ли има?
Да.

ilenceto92
06-20-2010, 11:00
Само с епилатор или кола мака... другите не са толкова трайни

yakuza_
06-20-2010, 11:02
Аз ги махам с машинка за постригване :)

SmilezZz
06-20-2010, 11:39
Или ги махай с кола - маска,или с епилатор....Другите не са толкова трайни

AniBG
06-20-2010, 11:50

за мен това са глупости. така се вързах и аз купх си го крема даже в голяма разфасовка. използвах го веднъж и всичко нали ОК ама след 2-3 дена почнаха пак да излизат. на всичко отгоре 1-2 седмици по късно започнаха да ми се появяват червени пъпки, които ме тормозиха месеци :(
Днеска пробвах с самобръсначка. кожата стана мн гладка но се появих червени точици. Казага ми че до 8-10 часа ще се махнат.
с самобръсначка е същия ефекта както с депилиращия крем( косама е само прерязан и кожата е гладка и след няколко дена ще тръгнат да избиват на ново). Поне се надявам че няма да се получат пъпки, както стана с депилиращия крем.

Това с точиците е просто реакция! На мен не ми се появяват при това ако се загледаш в остатъците от крема + космите ще видиш, че са махнати от корена! :x

lifelesscorpse
06-20-2010, 12:19

Това с точиците е просто реакция! На мен не ми се появяват при това ако се загледаш в остатъците от крема + космите ще видиш, че са махнати от корена! :x

Tи си била доста заблудена :? Депилатоарните кремове НЕ премахват косъма от корена.Това са чисти глупости.Поне чети листовките,когато използваш нещо върху себе си.Няма да си правя труда да ти обяснявам.Има чичко Гугъл за тази цел.Упех с образоването.

r1a1d1o1s1t
06-20-2010, 17:16
за да не пускам друга тема ще питам тук...от депилиращия крем космите стават ли по гъсти,дебели и т.н.както при самобръсначката?

elito96
06-20-2010, 17:20
се едно те е ударил токк , е това е точното сравнение

Таа, по темата с епилатор ..!

marinkof
06-20-2010, 18:13

zoreto
06-20-2010, 18:45
Кола маска!Течна кола маска на Жанкар 1,80лв-макс 2,00лв.За 20мин си готов и поне 10-12 дена няма да имаш проблем.

Спрях се на този метод, (не е ли Джанкар?) и тъй като не разбирам от козметики, кола маска и др. неща искам да попитам в опаковката има ли ленти или ако няма от къде да взема?

има ,но ако се притесняваш ,че нямада ти стихгат можеш да си купиш от аптеката малки марлички (струват стотинки) и вършат чудесна работа

babyY
06-20-2010, 21:31
Епилатор!!! На всеки 7 дни