View Full Version : Как се сваля момиче...?
Sashko95
06-17-2010, 17:21
Здравейте пичове и мацки,сега ще ми разкажа какво ми е на мене.Аз съм на 14 сега края на юли права 15 и никога не съм имал приятелка ...смешно е знам смейте се,защо,се питам-и аз незнам.До 4 клас включително помня че имаче едно моммиче което харесва но като малки деца просто си се дразнехме и т.н.5 клас вече се преместих на друго място в София и открих реалността-груби и заядливи деца и момичета,които ме постещнаха с шамари в квартала,защото съм бил грозен(което не отричам),всички псуваха а не говореха.Намерих приятели и се пооправих,но с момичетата-не.Те са като глутница гладни вълци на които ако АЗ им кажа нещо-бой.Не удрям момиче,но те прекаляват,невъзпитани човеци...никога не съм имал приятелка па камоли да се целувам за което ми е много гадно.Сега съм 8 клас и се преместих в друго даскало,там обаче момичетата са изчезнал вид.Едно най ми е чудно,защо аз дето нямам една пъпка нямам приятелка а тези дето не им се вижда лицето от пъпки ходат направо с красавиците.Даже почнаха да ми се подиграват и да ме бъзикат за тва дето не мога да си хвана момиче,еми никога не са ме харесвали...Интернет сайтовете за запознанства според мен не струват.Кво да правя?
Тези които прочетоха всичко това сигурно са се смяли,но поне си излях душата.
anonymous708973
06-17-2010, 17:27
Като за начало, можеш да кликнеш тук (http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=235838).
Нещата са описани доста подробно :)
Значи историята е, че в 4 клас не си бил особено хубаво лапе, ама сега нищо ти няма, а момичетата не те харесват?
Ами, какво да ти кажа... и на мен са ми непонятни двойки, в които момичето е сладко, а оня е някъв зализан със съмнения за сексуалната му ориентация(нищо лично към тези, които използват гела за коса често). Обратното също важи.
Може би ти си по-стеснителен? Виж в темата на Влади и може да си обясниш някои неща. После ако има нещо - питай. :)
welovecandies
06-18-2010, 07:29
на мен не ми е хич смешно .. :o
колкото до момичетата .. дръж се добре с тях, бъди им приятел .. а ако не стане така направо езика в устата 8)
а това че не знаеш как да се целуваш .. не е голяма философия .. просто го направи! никoй не се е родил научен ;]]
:P
btw ако нещо се обидиш не го приемай на вътре .. не целя нищо конкретно !
step_up_right
06-18-2010, 15:28
Бе човече,случайно да си се замислял че с тва мислене искам да я сваля нищо няма да стане,поне не с някое нормално момиче,не кофла...Сори,не че съм някаква разбирачка,или че въобще някога съм имала приятел обаче тези момичета за които говориш са някакви откачени кифли...Поне мога да ти кажа че аз си мисля че преди да се прехвърлиш към етапа гаджета или ако съм разбрала вярно "сваляне"(сериозно,мн е противно тва) опознай момичето,бъди и първо приятел,покажи и че има доверие между вас,не мислиш ли че това е по-стойностно...Нищо лично само исках да изкажа мнение...
Още някой оригинален коментар и ще летят главички.
Може да провериш на valdesbg темата.
Излез някъде на кафе нещо с приятели виж какво правят другите
Здравейте пичове и мацки,сега ще ми разкажа какво ми е на мене.Аз съм на 14 сега края на юли права 15 и никога не съм имал приятелка ...смешно е знам смейте се,защо,се питам-и аз незнам.До 4 клас включително помня че имаче едно моммиче което харесва но като малки деца просто си се дразнехме и т.н.5 клас вече се преместих на друго място в София и открих реалността-груби и заядливи деца и момичета,които ме постещнаха с шамари в квартала,защото съм бил грозен(което не отричам),всички псуваха а не говореха.Намерих приятели и се пооправих,но с момичетата-не.Те са като глутница гладни вълци на които ако АЗ им кажа нещо-бой.Не удрям момиче,но те прекаляват,невъзпитани човеци...никога не съм имал приятелка па камоли да се целувам за което ми е много гадно.Сега съм 8 клас и се преместих в друго даскало,там обаче момичетата са изчезнал вид.Едно най ми е чудно,защо аз дето нямам една пъпка нямам приятелка а тези дето не им се вижда лицето от пъпки ходат направо с красавиците.Даже почнаха да ми се подиграват и да ме бъзикат за тва дето не мога да си хвана момиче,еми никога не са ме харесвали...Интернет сайтовете за запознанства според мен не струват.Кво да правя?
Тези които прочетоха всичко това сигурно са се смяли,но поне си излях душата.
Пъпките, пич... не са определящ фактор. Решението е лесно. Ако харесваш поне малко бойните изкуства, запиши се на бокс, кикбокс, карате или което и да е друго бойно изкуство. Аз ти препоръчвам бокс или кикбокс. Когато някоя/някой ти каже нещо на въпреки или ти рипа на бой - директно повишаваш тон, гледаш с присвити вежди. Не трябва да се намирисва страх, недей да гледаш настрани, а право в очите.
И аз от 5 до 8 клас имах проблеми в училище и извън него. Не се е стигало до там, че момичета да ме бият, но все пак.. А в момента почти никой не смее да задържи поглед дори на улицата, камоли да дойде и да ми каже нещо. Ако е пиян или самоубиец, само тогава. Не ти се хваля и аз съм ял много бой, но ти казвам, че цялостното ти излъчване има значение. Ако успееш да превъзмогнеш тези неща, свалянето на момичета ще си дойде само. Няма начин да се харесаш на момиче, което дори уважението ти няма. Това разбира се не означава да биеш момичета... бий се само с момчета, ако се налага. Ако все пак някой път някоя шаврантия реши да ти се прави на Брус Лий и те удари... бий и един солен шамар, за да разбере на кой свят се намира. После има вероятност да надъха цяла банда двупръстови чекиджий след теб, но не трябва да те е страх от бой. Замисли се сериозно над бойните изкуства и яж повече мръвка.
ами то секи мъж си го има вградено у-во да сваля ама 8-) на някои късно се отключва аз за една патка си оскубах косите за да я сваля а тя да ми се прави на интересна ама най-накрая успях и да ти кажа по недостъпни от нея не съм виждал :D и за сайтове за запознанства нз аз такова не ползвам щот винаги някой ще ми намери кусур 8-) така че по дооре гледкай си сайтовете апък ако попаднеш на някоя потребителка здраве да е 8-) и така виж нали и темата на валдес и успех аре :)
знам , че темата си е негова , но аз много пъти съм пробвал така да и стана 1во приятел и после да я сваля , но всеки път като и стана приятел идва 1 мой приятел и почва да я зарибява и ми ги зима ;( трябва ако свалям някое момиче да го правя скришом ;(
Аз пък не мисля, че най-доброто решение е интернет сайтовете за зайпознанства - незнаеш що за човек се крие зад уж примамливият профил!
Първо - харесай си някоя мадама и я покани на среща (опознай я, научи за нейните интереси, разбери я...)
Второ - ако ти се дърпа, остави я! Тя ако пожелае сама ще дойде при теб!
Трето - казваш, че не си красавец! Еми направи нещо по въпроса (грижи се за себе си - нова прическа, дрешки... това, от което не си доволен!)
Четвърто - момичето ще си дойде само при теб, само не я притискай много и остави всичко да става от самосебе си! :)
DeViLMaN
06-19-2010, 10:54
зависи от ситуацията ... но би помогнал един як тупаник.. предполагам ще я свалиш от РАЗ .... Моа ти обадя и някой техника, дори момчета свалям от раз с тях:D:D:D:D:D::D:D
:o
valdesbg
06-19-2010, 12:24
Аз предпупредих... тая шега е скучновата вече
w0sh
TalasamchoOOD
06-19-2010, 16:52
Еми не знам ко да ти кажа прочетох всичкоо и явноо не си намерил подходящата ... почакай малко - имай търпения и като дойде :-) лююююбооввв :D :D :D :D :D
step_up_right
06-19-2010, 19:21
знам , че темата си е негова , но аз много пъти съм пробвал така да и стана 1во приятел и после да я сваля , но всеки път като и стана приятел идва 1 мой приятел и почва да я зарибява и ми ги зима ;( трябва ако свалям някое момиче да го правя скришом ;(
Абе разбирам ама все пак съм момиче и зяпам от мойта гледна точка,ама честно ако ми говориш за някой твой конкретен приятел тва приятел ли е???И дори да не е конкретен-не е приятел ако прави така,другото е че и ако момичето се повлече след него не си е струало...да не ти е криво,радвай се че си разбрал каква е навреме нали???Веднъж ми се случи един съочеик да се пробва да ме сваля въпреки че аз не мисля че съм някаква убавица и не разбрах точно такъв какво намира в мен (зубър беше представи си) и аз всъщност не го,и просто се принудих да го избягвам,защото не искам да му храня напразни надежди...Като някой тръгне директно да сваля момиче,по умната част от тях се усеща в повечето случаи...но зависи как го правиш...ако се държиш тип я гледай къф съм мъжкар не мисля че някоя не кифла ще те хареса,и наистина всеки иска на външен вид да изглежда добре ама не смяташ ли че е и не по-малко важно какъв си от вътре...
п.п. на едни години сме ама я гледай-не съм умряла като си нямам сега приятел...И,не смятай че всички момичета които сме от София сме такива аз не се имам за такава,нито пък повечето и приятелки,от 5 човка си вадиш грешни убеждения за всички...
Paramour
06-19-2010, 19:40
Та темата е на първата страница, определена е като важна и ти пак не си я видял! >>>Цък!<<< (http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=235838)
JustAngel
06-19-2010, 20:09
Ей, пич .. един съвет - в днешно време повечето мацки са от типа " надуваеми " и гледат крас0тата на първо място : ) Разбира се, това не е важно.Много по-важен е характера.Не се притеснявай толкова от това,че досега не си се целувал и т.н. Ще му дойде времето .. Виждам, че си печен .. Просто изчакай да дойде твоето момиче, което ще те приеме такъв какъвто си : )
Sashko95
06-20-2010, 06:40
Та темата е на първата страница, определена е като важна и ти пак не си я видял! >>>Цък!<<< (http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=235838)
Кой ти каза че не съм...първото нещо което видях беше темата,но не ми помогна...
sToyAncHo
06-21-2010, 17:59
Виж ся...1.промени си външния вид
2.започни да тренираш(момичетата харесват яките типове ;) посештавай фитнес залата тренирай вкъщи :) )
3.поддържай лична хигиена (определено едно от най-важните условия да си хванеш мацка.къпи се редовно по 1-2 пъти на ден,преди среща, парфюмираи се с хубави парфюми да не са сладникави)
4.Дъхът 8) (дъфки и конец за зъби. те са малки и можеш да ги разнасяш със себе си.)
това е от мен!спазвай тези правила и ти гарантирам че ще си имаш приятелка ;)
xXxsyndromexXx
06-21-2010, 18:50
Пич.. ти сам си признаваш,че си грозен .. един вид мислиш се за грозен..нямаш самоуважение..тогава кво уважение търсиш в другите?! Първо вземи се стегни..повдигни самочувствието..не искам да звучи гадно..момиче съм и знам, че повечето момичета не си падат по сдухани.. за тва горе главата иии ше видиш разликата.. ;)
Малко късно отговарям ама нищо. Хора помогнете ми искам да сваля едно момиче но не зная как :( Аз съм на 12 години а тя е на 14. Аз съм шишкав :D 55кг а тя е някъде около 50кг и е слаба. Има си гадже което е на 22 години :P . Аз и тя сме българи а той е турчин. Моля ви помогнете ми! Ако ви е нужен моя Facebook ето Petio Stefanov Surbinski нейният е Виолина.П а неговия Gyokay Shiderov.
п.п. Аз съм от област Варна с.Гроздьово а тя е от област варна с.Нова Шипка но се премести във варна :( .
strawberry88
12-17-2013, 20:16
^ :lol: :lol: This made my day!
kaRamella
12-17-2013, 20:17
С тухла 4ка
Ариде не се майтапете помогнете ми :( такова момиче не се оставя ако искате вище му снимките :(
crazy_wolf_92
12-19-2013, 20:14
С някой по голяма тухла ако няма тухли киремиди камъни сняг кот намериш се с едно ще стане! :D :D
ahahahahahahahhahah. good ol' days
Оф то се разбра че няма да помогнете и ко като е 2 години по голяма от мен! Пък и вече сме гаджета оправих я :) Но това с тухлите по главата ще го използвам срещу миналото и гадже ако се опита да си я върне!