View Full Version : Един "леко" странен въпрос към момичетата
gandalfepi4
06-17-2010, 17:43
съвсем наскоро разбрах че има много момичета които са буквално влюбени в един фиктивен образ. и като казвам "много" наистина имам предвид МНОГО-искат да му народят деца и някакви такива глупости :shock:
та това което не мога да разбера е че въпросния персонаж не е едуард кълен (гея от здрач) ами PYRAMID HEAD от сайлънт хил!!!
може ли някой да ми обясни какво е това, което фенките му (или КОЕТО и да било момиче) могат да намират за привлекателно и "секси" в него щото мозъка ми не може да го побере :-s
ПС
ако някоя не знае кой е въпросния урод, но ѝ се иска да даде отговор ето малко снимки на (цитирам) "секси мачото"
http://revistagames.files.wordpress.com/2009/10/pyramid-head.jpg
http://fc08.deviantart.net/fs21/f/2007/288/0/4/pyramid_head_by_nefar007.jpg
YouDontKnowMe
06-17-2010, 17:45
^ Пич, ти сериозно ли :razz:
YouDontKnowMe
06-17-2010, 17:49
Иначе, по темата : предполагам, че са привлечени от доминиращото му поведение. Не съм и чувала филма, за първи път виждам и това същество. Да речем, че ако го видя случайно на улица, ако ми налети да правим секс, ще умра от ужас и ще припадна. Ако успее все пак да ме изчука , след това сама щях да си причиня нещо. Изглежда ми много нехигиеничен и кой знае от какво е болен.
Иначе да правиш секс с такова нещо сигурно си е върховно усещане. На убиващите те адреналин / страх / ужас и т.н.
YouDontKnowMe
06-17-2010, 17:51
То поне да приличаше на мъж... :? За ония вампирясалия изобщо няма да коментирам колко ми е женствен...
За Едуард съм на същото мнение. По-секси ми се вижда тая пирамида :razz:
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
СИГУРЕН ЛИ СИ,ЧЕ НЕ СИ В ГРЕШКА-ТА КОЙ БИ ХЛЪТНАЛ ПО ЪЪМ ТВА ХММ НЕЩО?!
ЛЕЛЕЛЕЛЛЕЛЕЛЕЛЕ :razz: :razz: :razz:
BiGBaDWolF
06-17-2010, 18:08
Ебати здравите наркотици зимате :D
Callisto
06-17-2010, 18:25
Не си падам по Едуард нито съм влюбена в него, а какво остава да искам да му раждам деца. :D И все пак усмивката му много ми харесва. Първото нещо, което ме привлича към 1 мъж е усмивката, а ако тя е адски сладка, но и загадъчна се разтапям. :D Гаджето ми така ме омагьоса още на първата секунда, като излезе от 1 подлез с грейнала усмивка към мен. :)
BladeOfMySoul
06-17-2010, 19:13
Абе...филма и игрите са яки, амаааа...не искам да си представям кви ше са децата... :lol:
BladeOfMySoul
06-17-2010, 19:15
Ама Pinhead е по-як от Pyramid head. :lol:
XxMidnightxX
06-17-2010, 19:17
WTF?! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Направо не мога да повярвам накъде върви света майна!
Като са започнали от Брад Пит та до Ед Кълън,а сега и тоя грозник :grin: :grin: :grin: :grin:
Представям си какви ще са децата с такъв баща :grin: :grin: (с триъгълни глави :-D :-D )
А сга сериозно...не знаех,че може да има някой ,който да си пада по тоя пич :-D :-D Но не се и съмнявам във възможностите на повечето днешни кифли!!Но какво да се прави??
SpOrTs_GiRl
06-17-2010, 19:19
Олеле .. Добре, рпедставече си въпросния секс с тая пирамидена глава ... О.О .. Сигурно има пирамиден пенис.
BladeOfMySoul
06-17-2010, 19:22
:razz:
Абе пинхед, казах! :lol: :lol:
http://files.myopera.com/Great%20Congo/blog/pinhead.jpg :oops:
:razz:
:lol: :lol: кво ви става ве
XTREMEFREERIDE
06-17-2010, 20:17
То поне да приличаше на мъж... :? За ония вампирясалия изобщо няма да коментирам колко ми е женствен...
За Едуард съм на същото мнение. По-секси ми се вижда тая пирамида :razz:
съвсем наскоро разбрах че има много момичета които са буквално влюбени в един фиктивен образ. и като казвам "много" наистина имам предвид МНОГО-искат да му народят деца и някакви такива глупости :shock:
та това което не мога да разбера е че въпросния персонаж не е едуард кълен (гея от здрач) ами PYRAMID HEAD от сайлънт хил!!!
може ли някой да ми обясни какво е това, което фенките му (или КОЕТО и да било момиче) могат да намират за привлекателно и "секси" в него щото мозъка ми не може да го побере :-s
ПС
ако някоя не знае кой е въпросния урод, но ѝ се иска да даде отговор ето малко снимки на (цитирам) "секси мачото"
http://revistagames.files.wordpress.com/2009/10/pyramid-head.jpg
момче моляте мини на по леки наркотици :smt092
Spider4eto
06-17-2010, 20:56
Ехх вие пък, много е готин Пирамидчо :smt007
bybit0o0
06-17-2010, 20:58
Тоя серизно ме плаши.Филмът и той е един побъркващо отвратителен,ужасен,депрес иращ.Наистина намали наркотиците :DD
SilverBrilliance
06-17-2010, 21:11
Трудно ми е да си обясня кой би си паднал по такова същество :booooomb: :-o :lol:
gandalfepi4
06-17-2010, 21:27
ей, расиста, защо да го еба ми пишеш да "намаля наркотиците"?
не съм казвал че аз искам да се шибaм с пирамидения, не съм казвал че това го разбирам или че еготино А ПИТАМ КАК Е ВЪЗМОЖНО ТОВА точно понеже не мога да си го набия в главата!
тея коментари не съм ги писал аз а момичетата които искам да разбера:
squeeee he's so awesome!
I want your babehs!
I personally think Pyramid Head could indeed charm women.
Ah I'm so glad that I'm not the only one that's totally fangirling over him FDSJFSAWEH
като не можеш да напишеш нещо умно поне не се прави на трол не'кво :-x
ей, расиста, защо да го е** ми пишеш да "намаля наркотиците"?
не съм казвал че аз искам да се шибaм с пирамидения, не съм казвал че това го разбирам или че еготино А ПИТАМ КАК Е ВЪЗМОЖНО ТОВА точно понеже не мога да си го набия в главата!
squeeee he's so awesome!
I want your babehs!
Ah I'm so glad that I'm not the only one that's totally fangirling over him FDSJFSAWEH
бии си успокоителните и си лягаи че утре си на училище :-x
gandalfepi4
06-17-2010, 21:52
боже, колко си зле. добре какво правиш сега а? опитваш се да покажеш че и тухла е интелектуален титан в сравнение с тебе ли?
само пишеш някакви бсолютно нелогични, абсолютно малоумни и обидни глупости, флуудваш темата като най-долен трол... wtf?
просто се бегай, само се показваш колко ти е куха кратуната, дори не си смешен
frozendeath
06-17-2010, 23:42
Тоз от мене деца няаа види :D :D :D
П.П. Честно, к'во е т'ва нещо, за първи път го виждам и чувам. :shock: :D :D :D :D :D
alonedark
06-18-2010, 09:40
От тея двамата , разбира се избирам Едуард...той попринцип си ми е любимец , ама чак да се жена за него или пък каму ли да му ражзам деца....ее...не съм такава фенка...!!!
А ония другия урод...просто нямам думи и се чуда какво същество е всъщност!!!Кой ли би го харесал!?!?!
iloves3x
06-18-2010, 09:57
II. Права и задължения на потребителите
6. Да не публикуват теми и постове съдържащи само и единствено емотиконка, +1, цитат на предишна публикация, отговори, които с нищо не помагат на автора на темата, или едносрични и безсмислени отговори. Не се допуска цитиране на пост с повече от три "вмъкнати цитата".
kalpazanka
Gr0zDan0v
06-18-2010, 10:01
II. Права и задължения на потребителите
6. Да не публикуват теми и постове съдържащи само и единствено емотиконка, +1, цитат на предишна публикация, отговори, които с нищо не помагат на автора на темата, или едносрични и безсмислени отговори. Не се допуска цитиране на пост с повече от три "вмъкнати цитата".
kalpazanka
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: И Едуард не става, и тоя изрод също. :razz: :razz: :razz: :razz:
:? Тез за никъв хуй не стаат.. :? :lol:
slun4evka
06-18-2010, 17:56
Е*ахтииииииии, каква е тая пирамида ?!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Reaper93
06-18-2010, 18:02
squeeee he's so awesome!
I want your babehs!
Утре е събота е, калъф...
Functional1Neighbour
06-18-2010, 18:16
Ти намери къде да пишеш специално за този герой...И като цяло за харесването на такива измислени герои от книги игри и така нататък...Форумът е пълен с неразбиращо стадо и по-голямата част от коментарите горе го доказват.
И да напълно е възможно...аз лично като голям фен на тази поредица игри бих казала че героя е супер пич *убийте ме с камъни хаха* :lol:
StyleIsAWar
06-18-2010, 18:42
Еми всеки си има различен фетиш...
Няма лошо падаш си по малко по-изкривените фантазии...
В кръга на шегата заври на приятеля си кашон на главата и си представяй че това е Пирамидената Глава :)
squeeee he's so awesome!
I want your babehs!
Утре е събота е, калъф...
еи тапанар погледни кога е писано отиаи на очен че си напълно безполезен ](*,)