View Full Version : Дали изневерява?
Здравейте!
Не знам какво ми става, но напоследък постоянно си мисля, че приятелят ми, с когото ходим от година и половина, ми изневерява. Когато съм у тях на гости за няколко дни не ходим почти никъде. Излизаме една - две вечери с най-добрият му приятел или с още някой от неговата компания, която е съставена само от момчета.Но когато се прибера в къщи изведнъж започва да ходи постоянно някъде. Винаги когато му се обаждам е все някъде. И изведнъж неговите приятели стават "едни приятели", а не имена и местата стават "на едно място", " някъде". Сякаш когато си отида вече не мога да знам нищо. И постоянно се заглежда по други, когато се разхождаме някъде, а ако тази друга се окаже, че ще стои няколко минути на едно място той поглежда през 5 секунди към нея. Аз по принцип нямам проблем да гледа. Да погледне, да, но да гледа 5 минути е малко неуважително към мен. Той си пада малко лъжец. Лъже приятелите си за най-незначителни неща. Например докато е у тях и приятел му звъни казва, че е някъде другаде или че прави нещо друго, което изобщо няма смисъл. И тези номера ги прилага и при мен. Аз го усещам, но просто няма как да го накарам да ми каже истината при условие, че той ми отговаря, а не казва "не те интересува". А също още нещо ... още от началото говореше как бившата му го побърквала и как едвам издържал с нея. След няколко месеца реши да ми сподели, че й бил изневерил веднъж с едно момиче. Но в последствие се оказа, че не е било само едно момиче и не само веднъж, а са ходили само 6 месеца с нея. И на мен ми казва, че никога не би изневерил на мен, "на всякоя друга, но не и на мен, защото аз не заслужавам подобно отношение". И тъпото е, че на бившата му не е казвал естествено, че е изневерил и може да прави същото с мен и просто да ми казва "никога не бих..." абе това, което искам да чуя... Та моля ви, кажете ми как да разбера и как да бъда спокойна при условие, че прави всички тези съмнителни неща и че е изневерявал на бившата му без да му мигне окото? Дали само си въобразявам или има за какво да го подозирам, не знам!
Или говори с някои негов приятел, или блъфирай пред него, че са ти казали всичко и го късаш, и не искаш нишо общо да имаш с него.
FancyGirl
06-17-2010, 22:24
Незнам как търпиш подобно отношение. Просто това освен, че супер грубо спрямо теб, а ти просто се примеряваш, че си падал "лъжец". Мен би ме подразнил факта само, че той би се осмелил да ме излъже. Незнам поговори с него и му покажи, че отношението му не ти харесва и ако продължава така .. няма да го бъде. Или просто един ден го проследи (е това в краен случай).
п.с не го оставай да прави каквото си поиска с теб !
frozendeath
06-17-2010, 22:42
Или говори с някои негов приятел, или блъфирай пред него, че са ти казали всичко и го късаш, и не искаш нишо общо да имаш с него.
Това с блъфирането е добра идея!
А за първото- нали той ги лъже за най- незначителни неща, едва ли ще им каже нещо такова........ или аз греша.
Иначе това за 'някъде' и 'някои' си е подозрително, мисля, че наистина крие нещо.
Това с блъфирането е добра идея!
А за първото- нали той ги лъже за най- незначителни неща, едва ли ще им каже нещо такова........ или аз греша.
Иначе това за 'някъде' и 'някои' си е подозрително, мисля, че наистина крие нещо.
Той може и да не им е казал, но е възможно просто случайно да са го засекли с друго момиче ръка под ръка. Също така му вземи телефона и му прегледай смс-ти и обажданията.
Направи ле нещо веднъж.. ще го направи и втори път нищо, че първоначално е изневерил на бившето му
^^ Нека не забравяме,че това са НЕГОВИТЕ приятели и вероятността да й кажат подобно нещо е малка.
А иначе това "някъде,с някой" наистина е странно.
Авторке,предлагам ти да започнеш да се държиш по същия начин.Ако му пука за теб ще се усети и ще си промени държанието,ако пък не - значи края ви наближава без значение дали ти изневерява или не :)
Това с блафирането е хипер тъпо!Не ти го препоръчвам,защото не ти изневерява ще си загуби доверието в теб и вероятността да скъсате заради тези твои блъфове е огромна.
Не ми е ясно само,защо все още не си говорила с него за това "някъде,с някого",за излизанията и т.н.?! :-o
jo0zy,по-голяма глупост не бях чела :? Аз също съм изневерявала на няколко от бившите ми,но от както съм със сегашния ми приятел дори не се заглеждам по други момчета ...
^^ Нека не забравяме,че това са НЕГОВИТЕ приятели и вероятността да й кажат подобно нещо е малка.
А иначе това "някъде,с някой" наистина е странно.
Авторке,предлагам ти да започнеш да се държиш по същия начин.Ако му пука за теб ще се усети и ще си промени държанието,ако пък не - значи края ви наближава без значение дали ти изневерява или не :)
Това с блафирането е хипер тъпо!Не ти го препоръчвам,защото не ти изневерява ще си загуби доверието в теб и вероятността да скъсате заради тези твои блъфове е огромна.
Не ми е ясно само,защо все още не си говорила с него за това "някъде,с някого",за излизанията и т.н.?! :-o
jo0zy,по-голяма глупост не бях чела :? Аз също съм изневерявала на няколко от бившите ми,но от както съм със сегашния ми приятел дори не се заглеждам по други момчета ...
Всъщност съм говорила за това с него и той ми е казвал, че просто иска да се чувства малко по-свободен, а когато аз знам всичко се задушавал.Преди време ми беше направил проблем, че съм била много любопитна като съм го питала "Как е?","Какво прави?", което за мен беше пълна простотия, но тогава беше ясен, че не е длъжен да ми казва всичко и не иска да го прави. Не че криел нещо от мен, просто не било нужно да ми казва всичко!И от тогава като ми каже "някъде" се сещам за тази разправия, но след време го питам и той казва, че казвал "едни приятели", защото не съм ги познавала. И така иначе скоро ще се местим да живеем заедно и направо не знам ... Може би просто си внушавам ... Как хем ще ми изневерява, хем ще иска да живеем заедно? :-o
Кажи му го, винаги когато има няква промяна значи се е случило нещо.. Щом сте заедно от година и половина не би тряяло да имаш проблем да му споделиш какво те притеснява.. Иначе какво искаш да правиш, да го следиш? Казвай си всичко ..
ScarletBite
06-18-2010, 12:25
Прати от онези смс-и дето ти казват дали ти изневерява гаджето :lol: 1718 или както беше :lol:
izlishna
06-18-2010, 12:43
Според мен в една нормална връзка не може да има подобни взаимоотношения, да ти казва "кво те интересува", "някъде", "не те засяга" ? За каква връзка говорим като няма споделяне, ако е на някъде, където за теб не е проблем, щеше да ти каже, но щом ти казва "не те интересува" си с правото си да се съмняваш, той самият предизвиква съмненията ти! Поговорете, кажи му, че ако не те интересуваше, нямаше да му задаваш такъв вид въпроси :) Може да разбереш след като го проследиш :), но това според мен не е най-одачния начин да тръгваш след него, след като той самият не ти споделя :) Аз лично не бих търпяла подобно отношение към мен, и от не от кого, а от човека когото обичам и имам връзка с него :)
XheroineX
06-18-2010, 12:49
Прати от онези смс-и дето ти казват дали ти изневерява гаджето :lol: 1718 или както беше :lol:
:-D :-D :lol: :lol: :razz:
Princessani
06-18-2010, 13:03
Здравейте!
Не знам какво ми става, но напоследък постоянно си мисля, че приятелят ми, с когото ходим от година и половина, ми изневерява. Когато съм у тях на гости за няколко дни не ходим почти никъде. Излизаме една - две вечери с най-добрият му приятел или с още някой от неговата компания, която е съставена само от момчета.Но когато се прибера в къщи изведнъж започва да ходи постоянно някъде. Винаги когато му се обаждам е все някъде. И изведнъж неговите приятели стават "едни приятели", а не имена и местата стават "на едно място", " някъде". Сякаш когато си отида вече не мога да знам нищо. И постоянно се заглежда по други, когато се разхождаме някъде, а ако тази друга се окаже, че ще стои няколко минути на едно място той поглежда през 5 секунди към нея. Аз по принцип нямам проблем да гледа. Да погледне, да, но да гледа 5 минути е малко неуважително към мен. Той си пада малко лъжец. Лъже приятелите си за най-незначителни неща. Например докато е у тях и приятел му звъни казва, че е някъде другаде или че прави нещо друго, което изобщо няма смисъл. И тези номера ги прилага и при мен. Аз го усещам, но просто няма как да го накарам да ми каже истината при условие, че той ми отговаря, а не казва "не те интересува". А също още нещо ... още от началото говореше как бившата му го побърквала и как едвам издържал с нея. След няколко месеца реши да ми сподели, че й бил изневерил веднъж с едно момиче. Но в последствие се оказа, че не е било само едно момиче и не само веднъж, а са ходили само 6 месеца с нея. И на мен ми казва, че никога не би изневерил на мен, "на всякоя друга, но не и на мен, защото аз не заслужавам подобно отношение". И тъпото е, че на бившата му не е казвал естествено, че е изневерил и може да прави същото с мен и просто да ми казва "никога не бих..." абе това, което искам да чуя... Та моля ви, кажете ми как да разбера и как да бъда спокойна при условие, че прави всички тези съмнителни неща и че е изневерявал на бившата му без да му мигне окото? Дали само си въобразявам или има за какво да го подозирам, не знам! В почти всички случай е намесена друга жена,но той ако ти изневеря предполагам до сега щеше да си разбрала.Поне за мен в тоя град няма как да скриеш нещо такова освен ако не стойш само увас де . :-D .Ако се държиш както той се държи с теб евентуално ще се усети какво прави.За блафирането не ти го препоръчвам,защото ефекта може да е друг.Аве каква ти любов всеки рано или късно изневерява. :lol: :lol:
Здравейте!
Не знам какво ми става, но напоследък постоянно си мисля, че приятелят ми, с когото ходим от година и половина, ми изневерява. Когато съм у тях на гости за няколко дни не ходим почти никъде. Излизаме една - две вечери с най-добрият му приятел или с още някой от неговата компания, която е съставена само от момчета.Но когато се прибера в къщи изведнъж започва да ходи постоянно някъде. Винаги когато му се обаждам е все някъде. И изведнъж неговите приятели стават "едни приятели", а не имена и местата стават "на едно място", " някъде". Сякаш когато си отида вече не мога да знам нищо. И постоянно се заглежда по други, когато се разхождаме някъде, а ако тази друга се окаже, че ще стои няколко минути на едно място той поглежда през 5 секунди към нея. Аз по принцип нямам проблем да гледа. Да погледне, да, но да гледа 5 минути е малко неуважително към мен. Той си пада малко лъжец. Лъже приятелите си за най-незначителни неща. Например докато е у тях и приятел му звъни казва, че е някъде другаде или че прави нещо друго, което изобщо няма смисъл. И тези номера ги прилага и при мен. Аз го усещам, но просто няма как да го накарам да ми каже истината при условие, че той ми отговаря, а не казва "не те интересува". А също още нещо ... още от началото говореше как бившата му го побърквала и как едвам издържал с нея. След няколко месеца реши да ми сподели, че й бил изневерил веднъж с едно момиче. Но в последствие се оказа, че не е било само едно момиче и не само веднъж, а са ходили само 6 месеца с нея. И на мен ми казва, че никога не би изневерил на мен, "на всякоя друга, но не и на мен, защото аз не заслужавам подобно отношение". И тъпото е, че на бившата му не е казвал естествено, че е изневерил и може да прави същото с мен и просто да ми казва "никога не бих..." абе това, което искам да чуя... Та моля ви, кажете ми как да разбера и как да бъда спокойна при условие, че прави всички тези съмнителни неща и че е изневерявал на бившата му без да му мигне окото? Дали само си въобразявам или има за какво да го подозирам, не знам! В почти всички случай е намесена друга жена,но той ако ти изневеря предполагам до сега щеше да си разбрала.Поне за мен в тоя град няма как да скриеш нещо такова освен ако не стойш само увас де . :-D .Ако се държиш както той се държи с теб евентуално ще се усети какво прави.За блафирането не ти го препоръчвам,защото ефекта може да е друг.Аве каква ти любов всеки рано или късно изневерява. :lol: :lol:
Ние сме от различни градове!
Princessani
06-18-2010, 13:41
Ние сме от различни градове![/quote]
пф колко от връзките според теб от разтояние са трайни и сама си отоговори дали този човек ти изневерява :(
А мислила ли си,че може би прави това само когато си при него,защото след като не сте от един град,се виждате не толкова често,и той препочита да бъде с теб или вкъщи,или в по-малка компания ? :)
anonymous708973
06-18-2010, 14:02
А мислила ли си,че може би прави това само когато си при него,защото след като не сте от един град,се виждате не толкова често,и той препочита да бъде с теб или вкъщи,или в по-малка компания ? :)
Ами, след като не си от неговия град, е нормално да ти казва "едни приятели" и "едно кафе" - може да си е намерил нови приятели най-малкото... И все пак - ти сама го каза - как ще ти изневерява, но ще иска да живеете заедно? :? Няма логика..
DaemonBoy
06-18-2010, 14:08
Според мен не трябва да се съмняваш, а да си го изясните. Само така ще си абсолютно сигурна :)
Ами да ви кажа наистина най-вероятно си въобразявам, не знам какво ми влиза в главата, та толкова много си мисля за такива неща. Може би е породено от несигурността ми в самата мен ... И LeDa наистина не съм мислила, той ми го беше казал... Блгародаря на всички за отговорите ви, много ми помогнаха в разбирането дали само си въобразявам или не ... :-)