View Full Version : НЕ мога просто ..
На 14 съм.
2 години ходехме с едно момче, което живее далече от мен.
Запознахме се на морето.
ВИждахме се на 2 седмици. Развитието беше лятото.
Той беше на 14, а аз на 13.
Не можехме да се целуваме и двамата и не го правехме :-D
Аз го лъжех, че мога, за да ми има респекта :razz:
Есента и зимата бяхме скарани и преди седмица се сдобрихме.
Утри ще се видим, но проблема е, че той вече може да се целува, а аз НЕ ! 100 про утре ще иска да ме целува .. КАКво ще направя аз ? :shock:
viqnkababyy
06-18-2010, 09:54
отиди на частни уроци :razz:
шегуваам се !
амии незнам, пусни се на течениетоо и само гледай да не изцапаш пейсажаа -- :razz: :razz:
Късмет, целувачке ! :)
alonedark
06-18-2010, 09:58
Споко бе всичко ще стане както трябва , просто трябва да се отпуснеш и да не г мислиш много...може да стане някой фал , ама да не ти пука!!!
Ако ти каже нещо ще му отговориш, че не са го научили него като трябва :D
viqnkababyy
06-18-2010, 10:15
Ако ти каже нещо ще му отговориш, че не са го научили него като трябва :D
Точноооо :razz: :razz: :razz:
Да не ти пука!Не мисли какво ще правиш в този момент от сега.КОгато дойде точния момент се остави той да те води и се остави на течението (както казаха по горе).Пък и дори да му кажеш,че леко си го поизлъгала,че си се целувала няма да стане нищо.Той ще те научи. :-P
mincheto
06-18-2010, 10:42
Всичко ,което трябва да стане, то ще си дойде на мястото.
sunshinepp
06-18-2010, 11:41
Споко бе всичко ще стане както трябва , просто трябва да се отпуснеш и да не г мислиш много...може да стане някой фал , ама да не ти пука!!!
А бее няма да стане както трябва :D .. може да е много зле ама всеки тръгва от някъде няма как да се родиш научена.. ако ти каже ти не можеш да се целуваш, му кажи че не във всичко си перфектна! . . И се измъкни тънко или ддз . .
Как тъй веееееееее :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: Ходите 2 години и не се целувате :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: Ахахаха .. Не, сериозно ли ?! :lol: :razz:
viqnkababyy
06-18-2010, 11:56
Как тъй веееееееее :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: Ходите 2 години и не се целувате :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: Ахахаха .. Не, сериозно ли ?! :lol: :razz:
Еми била е на 13.
Поне едно момиче, се мисли за дете, а не като наборките вече и деца да има .. :-x
izlishna
06-18-2010, 12:51
Дори и да не си се целувала до сега, той ще те води, като за първа целувка може да се получи много по-добре от колкото предполагаш :)
П.С. Само не разбрах как ходите 2 години, ти не можеш да се целуваш и не сте се целували с него, а той се е научил ;д друга приятелка ли си има, освен теб, или е ходил на частни уроци :P
Дори и да не си се целувала до сега, той ще те води, като за първа целувка може да се получи много по-добре от колкото предполагаш :)
П.С. Само не разбрах как ходите 2 години, ти не можеш да се целуваш и не сте се целували с него, а той се е научил ;д друга приятелка ли си има, освен теб, или е ходил на частни уроци :P
BlueFace
06-18-2010, 12:58
В гърлото ми бъркате с тия теми :? :?
Snickers
06-18-2010, 13:01
ммм, много умни връстници съм имала ;/
Понякога имам чувството, че ви плащат за да сте тъпи..
viqnkababyy
06-18-2010, 13:32
А аз имам чувството, че живеете, за да сте злобни .. :)
окей .. на мен ли математиката не ми се отдава или кво ? щом си на 14, а когато сте'тръгнали' си била на 13 .. нещо 1 година ми се губи .. другото което е - да не се целувате .. извинявай ама не е нормално, ето защо по-нагоре написах ''тръгнали'' така .. кво ходене като .. охх както и да е .. не го мисли , отпусни се , остави го той да води .. м/у другото има милион теми "първата целувка" .. :smt104
3aMe4TaH
06-18-2010, 16:07
хаха ... той яко се е учел докато сте били далеч един от друг ... :D
И на мен ми беше много притеснено ... за тая първа :-) , но де да знам просто всичко мина супер ...
Само по спокойно ... следвай неговите движения и така - не е кой знае колко трудно.
И аз така като тебе четох и четох преди да се целуна ,но ако четеш движение по движение какво да правиш ... то няма да се справиш по-добре ,а напротив - може да се объркаш !
Всичко ще е наред !
Relax, Take It Easy .........
хапни 1-2 глави чесън преди целувката .... (майтап) :D :D :D
viqnkababyy
06-18-2010, 17:20
хапни 1-2 глави чесън преди целувката .... (майтап) :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
gLypChenCee
06-18-2010, 17:43
:shock: :shock: :shock: :shock: