Влез

View Full Version : Има си приятелка..

Sne
06-18-2010, 11:38
Пиша повече за да споделя отколкото за да искам съвет, защото зная, че е може да се направи нищо по въпроса..
Преди две години скъсах с момчето което и до ден днешен обичам ии вероятно винаги ще обичам, но знаете каква е първата истинска любов та няма да я обяснявам.. От тогава не съм изпитвала нищо към никой друг, опитах да се привържа/да съм с друг, но просто не ставаше.. Сякаш за две години никой не можа да съживи сърцето ми, а бях с едно момче повече от година.. не знам просто..
Миналата седмица бях на рожден ден и се запознах с.. него.. Колкото и странно да прозвучи беше все едно през тези две години съм чакала само него и го усетих в мига в който го видях.. Говорихме си цяла вечер, после цяла нощ.. на следващия ден също бяхме заедно.. Нищо не е станало, а за някви си 24 часа се привързах към този човек.. а по думите му и той.. Каза ми, че никога не е изпитвал подобно нещо и го описа по същия начин по който го описвах сама пред себе си.. Помислих си, че двете години чакане и мъка са си заслужавали в крайна сметка..
Е да, ама не.. Има си приятелка.. Тя живее в чужбина и не смята да идва тук, пък той не иска да замина и така.. Заедно са от три години, не са се виждали от 8 месеца, а и преди това не са се виждали много често понеже тя е там от 5 години.. Когато говорихме за нея ми каза, че много я уважава и не иска да я нарани (каза уважа, не обича) .. Поиска ми време без дори да съм му казала нещо.. Бог ми е свидетел, че никога не бих го накарала да я остави и все пак решението си е негово.. Проблема е, че е много странен.. Някак на моменти е, в един миг е толкова мил и усещам това което усетих когато се запознахме, в други моменти е някак си студен и не знам какво да мисля.. Чудя се дали не си губя времето.. въпреки, че ако имам дори малка надежда се чувствам добре..

BlueFace
06-18-2010, 13:06
Времето ще покаже :) ;)

Serseri91
06-18-2010, 13:42
Има вероятност да сте заедно, но зависи как ще постъпи момчето.Остави го сам да реши дали с нея, или с теб, или с 2-те :D

candyelle
06-18-2010, 13:53
Дай му времето, което иска, за да реши дали наистина иска да е с теб, или да продължи да бъде с другото момиче, макар че не се виждат : ]

anonymous708973
06-18-2010, 14:05
Боже... Аз пък винаги съм била на принципа, че ако съм си харесала гадже на приятелка (а ти дори не я познаваш), съм в пълното си право да покажа какво чувствам, а пък пичът да си реши. В смисъл, зависи от него, нали? А аз ще се примиря с евентуален отказ.

А ти дори не я познаваш? ОСЕМ МЕСЕЦА не са се виждали?! :shock: Че тя работата е опечена, дето се вика...

ivcheto0o
06-18-2010, 14:10
Времето ще покаже :) ;)

bebety2
06-18-2010, 14:38
според мен и той иска да бъде с теб,по думите ти личи че не си му безразлична.. според мен единственото,което го спира са тези 3 ГОДИНИ...може да не са се виждали често но тя е в живота му малко или много от цели 3 години... и явно не може да я остави просто така.. трябва му време определено,а ти не се отказвай,според мен имаш шанс с него :-)

H8_mE
06-18-2010, 15:36
Аз мисля, че ще се съберете рано или късно, защото неговата връзка с онази е малкооо нереалистична. А според мен се държи така странно, защото се колебае как да постъпи и не може да вземе решение. Наистина дай му време, но не прекалено много! УспеХ! :-)

BlueFace
06-18-2010, 15:54
Боже... Аз пък винаги съм била на принципа, че ако съм си харесала гадже на приятелка (а ти дори не я познаваш), съм в пълното си право да покажа какво чувствам, а пък пичът да си реши. В смисъл, зависи от него, нали? А аз ще се примиря с евентуален отказ.

А ти дори не я познаваш? ОСЕМ МЕСЕЦА не са се виждали?! :shock: Че тя работата е опечена, дето се вика...

Е как може такова нещо? :? :? Какво е това приятелство ,когато се чувстваш в правото си да нарушиш щастието на приятел заради собствената си облага? :? Аз съм на мнение ,че заради приятелите трябва да се правят саможертви (когато и те биха го направили за теб естествено ) и понякога трябва да пренебрегнем собствените си интереси ,за да бъдат щастливи те ;)
Сори за оффтопика :)

myHeartIsOnlyForYou
06-18-2010, 16:05
Може би чувствата ви са взаимни и това наистина е вълшебство :)
С времето ще се разбере дали наистина е така.
Според мен той е странен и на моменти се държи студено,защото се сеща за приятелката си и се контролира за да не я нарани.
Надявам се тази магия да бъде истинска (и вечна) :)

Sne
06-18-2010, 16:15
На моменти просто изчезва.. После се връща и ме кара да забравям, че го е нямало.. Вечер като си ляга, или аз като лягам, не си пишем целувки или нещо подобно една усмивка, звезда.. но се усеща, чеее нещо липсва, сякаш той се спира, и аз следователно..

Но ще чакам, защото усещам, че си заслужава.. Ако ми беше казал, че няма да стане не съм от хората които биха му развалили връзката..

rakiQ
06-18-2010, 16:43
ами защо просто не му кажеш ?

Sne
06-18-2010, 16:46
ами защо просто не му кажеш ?Какво да му кажа? Той знае какво изпитвам.

rakiQ
06-18-2010, 16:48
ами това което написа тук... според мен тяхната "връзка " няма бъдеще ...

Sne
06-18-2010, 17:00
Ами той тези неща ги знае вероятно, показала съм ги, а и аз не искам да го притискам...