View Full Version : Помощ моля ви !!!! спешно :S
Моля кажете ми как да съм сигурен че момичето ми ще ми е вярно.Понеже тя е много хубава и всеки я заглежда така че как да разбера дали ще ми е вярна много ще ме нарани ако ми изневери или нешо подобно :( И също тъка как да я убедя че аз съм и верен защото като и го кажа имам чувството не ми вярва много.... но по важно е да разбера КАК ДА РАЗБЕРА ДЛИ ЩЕ МИ Е ВЯРНА ??????
antifashionshit
06-18-2010, 18:49
тези неща си личат от отношението един към друг. наблюдавай я и й показвай, че държиш на нея.
sunshinepp
06-18-2010, 19:06
КАК ДА РАЗБЕРА ДЛИ ЩЕ МИ Е ВЯРНА ??????
Да ти приличаме на Ивелина Христова!? :-o
BlueFace
06-18-2010, 19:09
Не мисли за такива неща ;) Наслаждавай се на връзката си и всеи момент прекаран с нея :) Ако наистина те харесва дори и да е най-голямата красавица, няма да ти изневери ;)
Ревността и постоянното мислене дали ще ти изневери може безпричинно да донесе голямо напрежение във връзката ви и да я разруши без дори да е имало причина ;)
Не мисли за такива неща ;) Наслаждавай се на връзката си и всеи момент прекаран с нея :) Ако наистина те харесва дори и да е най-голямата красавица, няма да ти изневери ;)
Ревността и постоянното мислене дали ще ти изневери може безпричинно да донесе голямо напрежение във връзката ви и да я разруши без дори да е имало причина ;)
Да определено е така имахме много проблеми мисля че засега се оправиха нещата.Но как да се утърва от това непрестано и изнервящо съмнение ???
Карай я да ревнува 100% няма да ти изневери
Карай я да ревнува 100% няма да ти изневери
Едва ли... всъшност как да я накарам да ревнива ..... пък и като се замислиш почна ли да се занимавам с д. момчета какво и пречи да ми тегли една майна (както се казва ) и да ме остаи ?
xWandereRx
06-18-2010, 19:43
Да ти приличаме на Ивелина Христова!? :-o :lol: :lol: :razz: :razz: :razz:
Карай я да ревнува 100% няма да ти изневери :? не мисля,че това е най-удачният начин. Един познат реши да го изпробва тоя номер-мислеше си,че момичето така ще си седи все около него,от страх да не и изневери..--и то какво стана-тя му приложи същата тактика и накрая -break up 8-)
Иначе няма начин да си сигурен в човека до теб,просто трябва да му се довериш и ако имате проблеми е най-доре да седнете, да си поговорите като възрастни хора,а не да си мълчите и сърдите като малки деца :)
Мисля,че в основата на една истинска връзка,са разговорите и доверието ;-) :wink:
Paramour
06-18-2010, 22:02
Да ти приличаме на Ивелина Христова!? :-o :lol: :lol: :razz: :razz: :razz:
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Доверието се гради с времето..
frozendeath
06-18-2010, 23:14
Вярвай й, една връзка се гради на доверие. И не я притискай и не я следи- само ще объркаш нещата. :?
Все пак- нали е с теб :)
darkPaladin
06-19-2010, 06:48
Пусни смс по теливизията с текст изневяра и виж дали гаджето ти е вярно
Да ти приличаме на Ивелина Христова!? :-o
... :D :D :D :D ... покажи и,че може да разчита на теб
anonymous708973
06-19-2010, 07:32
Каквото и да й показваш, всичко зависи от нея :)
Каквото и да й показваш, всичко зависи от нея :)
Е на този принцип, сигурно и тя си мисли същото за теб (за автора)!
Моля кажете ми как да съм сигурен че момичето ми ще ми е вярно.Понеже тя е много хубава и всеки я заглежда така че как да разбера дали ще ми е вярна много ще ме нарани ако ми изневери или нешо подобно :( И също тъка как да я убедя че аз съм и верен защото като и го кажа имам чувството не ми вярва много.... но по важно е да разбера КАК ДА РАЗБЕРА ДЛИ ЩЕ МИ Е ВЯРНА ??????
Моля ви спешно помогнете ми! На 16 съм момиче (извинявам се за допуснатите преди малко грешки (за да е ясно момиче съм и имам сеизозен проблем с приятеля си )) и имам страхотен приятел в който съм влубена до полуда.
Едва ли... всъшност как да я накарам да ревнива ..... пък и като се замислиш почна ли да се занимавам с д. момчета какво и пречи да ми тегли една майна (както се казва ) и да ме остаи ?
Ае пич,ти да не страдаш от няк'во раздвоение на личността?! :lol:
Ту си мъжко,ту си женско ... :lol:
anonymous708973
06-19-2010, 07:52
Ъ? 8-)
Съжалявам, не ми хрумна по-съдържателен отговор.