Влез

View Full Version : Свършването !!!

Eshrefov
06-18-2010, 18:57
Значи момче съм 95 набор (тая година правя 15).Девствен съм.Но това естествено не ми пречи да гледам напред за някои неща.Както и да е искам да знам кой е най-удачния вариянт за свършване на момчето (с презерватив).Защото много се съмнявам момичето да разреши на/в някои места(не говоря за вагина).Във презерватива ли,въобще нямам си на идея когато се стигне то това какво ще трябва да правя.

Arieca
06-18-2010, 18:59
да махнеш презерваива и да сваршиш в нея

stupid0boy
06-18-2010, 19:02
Най - удачно е да свършиш в презерватива извън нея или в дупето и :)

Callisto
06-18-2010, 19:03
Ами, ако е по-неопитна не ми се вярва да иска да свършиш в/у нея.
Ако има повече опит можеш навсякъде. Всичко много зависи от позата. Ако е кучешка може на гръбчето, ако си в/у нея може на коремчето или гърдите. Ако ти прави свирка може и в устата...вие си решавате. Може би ще е най-добре да я питаш къде може и къде не, понеже това си е много индивидуално и често до настроение.

Reaper93
06-18-2010, 19:03
Ами първо, в никакъв случай не гледай Arieca ко пише!
хаха

Eshrefov
06-18-2010, 19:05
Ами първо, в никакъв случай не гледай Arieca ко пише!Усетих се доста бързо :D .

stupid0boy
Ами първо, в никакъв случай не гледай Arieca ко пише! Съгласен : )

Callisto

А и недей в дупето и. Ако правиш анален секс без презерватив ти давам 100% гаранция, че ще хванеш инфекция, която ще пренесеш на нея някой път, а при жените е много по-зле.

stupid0boy
06-18-2010, 19:07

А и недей в дупето и. Ако правиш анален секс без презерватив ти давам 100% гаранция, че ще хванеш инфекция, която ще пренесеш на нея някой път, а при жените е много по-зле. Правил съм го и не мисля, че имам инфекция...

Eshrefov
06-18-2010, 19:07

А и недей в дупето и. Ако правиш анален секс без презерватив ти давам 100% гаранция, че ще хванеш инфекция, която ще пренесеш на нея някой път, а при жените е много по-зле.Добре де но по-горе, след като казваш, че ние си решаваме.Няма ли да се получи тъпо да я питам ? :-D

Callisto
06-18-2010, 19:14

А и недей в дупето и. Ако правиш анален секс без презерватив ти давам 100% гаранция, че ще хванеш инфекция, която ще пренесеш на нея някой път, а при жените е много по-зле.Добре де но по-горе, след като казваш, че ние си решаваме.Няма ли да се получи тъпо да я питам ? :-D

Моя ме пита и не виждам нищо тъпо в това. Казвам ти мястото е въпрос на настроение. Ако нещо през деня ме е ядосало ще му кажа да си свърши в презерватива, ако ме е предразположил добре ще искам в устата, ако е средно полужението или няма време на гърдите....Просто я питай. Няма нищо срамно в това да си говорите за подобни неща. Ние лично всяка вечер след секс излизаме на бълкона, лягаме в/у завивките, палим цигара и си задаваме по 1 въпрос свързан със секса с цел да се опознаем по добре(по-точно да разберем какви са желанията и фантазиите на другия).

Иначето отностно инфекциите: ми бил си късметлия. Само да кажа, че инфекцията си проличава най-често повече при жените. Някои мъже имат инфекции, но даже не подозират за това....толкова ли е трудно да сложите 1 презерватив. Ултра тънките изобщо не се усещат.

Fender
06-18-2010, 19:14
Въпрос на договорка е пич... Говориш с мацката и се разбирате

stupid0boy
06-18-2010, 19:15

Моя ме пита и не виждам нищо тъпо в това. Казвам ти мястото е въпрос на настроение. Ако нещо през деня ме е ядосало ще му кажа да си свърши в презерватива, ако ме е предразположил добре ще искам в устата, ако е средно полужението или няма време на гърдите....Просто я питай. Няма нищо срамно в това да си говорите за подобни неща. Ние лично всяка вечер след секс излизаме на бълкона, лягаме в/у завивките, палим цигара и си задаваме по 1 въпрос свързан със секса с цел да се опознаем по добре(по-точно да разберем какви са желанията и фантазиите на другия).

Иначето отностно инфекциите: ми бил си късметлия. Само да кажа, че инфекцията си проличава най-често повече при жените. Някои мъже имат инфекции, но даже не подозират за това....толкова ли е трудно да сложите 1 презерватив. Ултра тънките изобщо не се усещат. Не е до трудност.. Нямах просто :/

Callisto
06-18-2010, 19:19

Иначето отностно инфекциите: ми бил си късметлия. Само да кажа, че инфекцията си проличава най-често повече при жените. Някои мъже имат инфекции, но даже не подозират за това....толкова ли е трудно да сложите 1 презерватив. Ултра тънките изобщо не се усещат. Не е до трудност.. Нямах просто :/

Ми като нямаш просто не правиш секс....,но толкова и те интересува твоето здраве и това на приятелката ти...Някой път и в путката ще я ебеш и след 9 месеца ще пееш приспивни песнички на грешка на природата. Све от някъде можеше да вземеш 15 стотинки и да отидеш до аптеката да купиш 1 презерватив. Мислете повече бе хора!

stupid0boy
06-18-2010, 19:22
Имах и доверие на тогавашната ми приятелка... И знаех, че имах добра лична хигиена... Това ми беше първи път... Анално... именно затова беше анално, за да няма преспивни песнички ;)

Callisto
06-18-2010, 19:27
Имах и доверие на тогавашната ми приятелка... И знаех, че имах добра лична хигиена... Това ми беше първи път... Анално... именно затова беше анално, за да няма преспивни песнички ;)

1-Какво общо има доверието с инфекциите?
2-Какво общо има хигиената с бактериите в анала? Там колкото и да промиваш, четкаш, сапунисваш и нз какво още там никога не е савършенно чисто.

Айде да спрем да коментираме извън темата. :D И все пак вече имай едно наум, че трябва да се прави анален секс (и вагинален) само с презерватив, понеже бебето ви е най-малкия проблем.

stupid0boy
06-18-2010, 19:29
И тогава имах едно на ум и поех риска... Благодаря за съвета все пак : ) ... Приятна вечер :)

Z0mBay0
06-18-2010, 19:56
Хахахахахха... Т'ва прозвуча сякаш са на пазара и се договарят :D

Eshrefov
06-18-2010, 19:59
И все пак вече имай едно наум, че трябва да се прави анален секс (и вагинален) само с презерватив, понеже бебето ви е най-малкия проблем. +1 :smt023

Fender
06-18-2010, 20:04
Хахахахахха... Т'ва прозвуча сякаш са на пазара и се договарят :D

Не, ама нали се сещаш, че ако няма комуникация между двамата особено за такива неща...нищо не се прави

Z0mBay0
06-18-2010, 20:08
Аз те разбрах, но просто това ми изплува в главата като прочетох написаното :D