View Full Version : Въпрос за противозачатъчните.
etity666
06-18-2010, 19:02
Имам един вапрос ... Мисля че може да го има някаде из форумите ,но аз лично не мога да го намеря и стоя в невидение :( Въпроса ми е следния пия противозачатачни Lindinette 20 според оказанието в листовката вече 3 месец ги пия с приятеля ми не ползваме други предпазни мерки освен хапчетата .Сега имам още 4 хапчета до края на опаковката и ми се появи кафеникаво петно ... Знам че трябва да се пият редовно :) както и си ги пия де .. не съм пропускала хапче трябва ли да се притеснявам че има вазможност да съм бременна :( :? П.С искам сериозни отговори моля ви
т.7
slun4ice
gandalfepi4
06-18-2010, 19:40
моме отиди на лекар наистина, ние сме доктори тука. дори някой да ти даде отговор ти не трябва да го приемаш, отиди си на човек който разбира от тези работи най-добре :)
etity666
06-19-2010, 06:36
Мда не сте лекари просто искам да знам вашия опит с тези неща и дали на някои се е случвало :-)
kalpazanka
06-19-2010, 06:44
Колко еднакви теми още смяташ да пуснеш?!
Диария имала ли си?
Съпътстваща терапия? Ако да, каква?
Еми... :( Не съм 100% сигурна, че НЕ си бременна, защото попринцип освен хапчетата трябва да използвате и презервативи! :neutral: Но наистина, иди на лекар! Обясни му симптомите и предполагам той ще ти помогне! :-o
dominating
06-19-2010, 08:33
Според мен си на път да се окотиш...
Grudi_SeXa
06-19-2010, 09:17
Еми... :( Не съм 100% сигурна, че НЕ си бременна, защото попринцип освен хапчетата трябва да използвате и презервативи! :neutral: Но наистина, иди на лекар! Обясни му симптомите и предполагам той ще ти помогне! :-o
Ааа не, не е достатъчно сигурно - едновременно с това трябва и спирала, диафрагма и вагинални спермициди. Даже, за да е напълно сигурна може да прибегнат и до стерилизация. :D :D
Разбира се, че е така, но казвам, че ПОНЕ това трябва да направят, за да се предпазят, защото авторката каза, че се предпазва САМО с хапчета! :shock:
vaseto0o
06-19-2010, 09:40
Разбира се, че е така, но казвам, че ПОНЕ това трябва да направят, за да се предпазят, защото авторката каза, че се предпазва САМО с хапчета! :shock:
Така е хапчетата се комбинират със презерватив/спирала/спермициден крем пък те САМО на хапчета леле колко са непросветени :razz:
slun4evka
06-19-2010, 10:41
Ааа не, не е достатъчно сигурно - едновременно с това трябва и спирала, диафрагма и вагинални спермициди. Даже, за да е напълно сигурна може да прибегнат и до стерилизация. :D :D
Да се кастрират най-добре :lol:
BiGBaDWolF
06-19-2010, 10:45
моме отиди на лекар наистина, ние сме доктори тука. дори някой да ти даде отговор ти не трябва да го приемаш, отиди си на човек който разбира от тези работи най-добре :)
Grudi_SeXa
06-19-2010, 12:33
Вазектомия му е майката! 8)
Ако приятеля т се изпразва в теб има шанс да си бременна но не е голям защото противозачатачните не са 100 процентова гаранция ;)
и аз ще кажа все пак да отидеш на лекар
slun4evka
06-19-2010, 14:38
Вазектомия му е майката! 8)
:lol:
etity666
06-20-2010, 08:45
Ми незнам дали е много смешно ... :( но когато едва ти опре яйцето до задника тогава разбираш ,че не е ;) На всеки може да се случи .. Чела съм много теми форуми и др. и там пише че много момичета се предпазват по този начин ... + това те не са 100 % ако пропуснеш някое хапче и ако не се взимат от началото както е описано в листовката ... аз ги взимам без да съм пропуснала нито 1 ...просто ми е странно защо ми доиде преди да ми свършат хапчетата :) ако някои е пил или е наясно и му се е случвало да пише ... :)
Grudi_SeXa
06-20-2010, 10:42
Три думи - иди на гинеколог.
etity666
06-20-2010, 11:46
Еми благодаря за съвета този път беше по-добър отколкото кастрация :shock:
Grudi_SeXa
06-20-2010, 11:49
Еми благодаря за съвета този път беше по-добър отколкото кастрация :shock:
Ключовата дума е сарказъм, като порастнеш ще разбереш. 8)
etity666
06-20-2010, 11:54
Няма значение дали е сърказъм или не , възрастова граница също :) В живота се случва всичко и на всеки независимо на колко е ... А относно тези неща с това дали ще ставаш мама или не няма място за сърказми според мен ;)
Grudi_SeXa
06-20-2010, 12:08
Въпрос на гледна точка.
slun4evka
06-21-2010, 04:45
Въпрос на гледна точка.
rusoto_baby_f
07-05-2010, 14:03
Не си, спокойно...И аз пия противозачатачни само, че Diane35...Случвало ми се е няколко пъти същото като на теб...Но това не значи, че си бременна...Все пак целта на такива хапчета е такава - да предпазва...
RAYNE666
07-05-2010, 14:25
Според мен няма опасност да си бременна, най-вероятно имаш някакъв хормонален дисбаланс и затова се е получило това кървене. За година и нещо на противозачатъчни не съм имала никакви проблеми, а само положителни промени :) . И кой я измисли тая простотия, че като пиеш хапчета трябва да използваш и презерватив ??? Ако е така, какъв е смисъла да се пият изобщо (освен ако не е по медицински причини).Ако не си с постоянен партньор го разбирам донякъде, ама по-голяма част от мацките на О.К. са избрали този метод, защото са сигурни в човека до себе си...