View Full Version : Бъдете милостиви хах
За пръв път се допитвам до вас в този раздел затова не ме слагайте на кръста !
Не знаех ,темата към секс или към този раздел да я отправя но тук мисля ,че ще получа по адекватни отговори .
В последно време връзката ми е влезла много в коловоза , което никак не ме кефи .... Лято е вече искам да се забавлявам максимално .
Та дайте някакви съвети как да разчупи коловоза , да зарадвам приятеля си някак . Просто искам да повдигна градоса . Той заминава сега на майната си за 2 седмици , ще имаме време да се затъжим 1 за друг .
е хайде :) помагайте и без излишен спам .
anonymous708973
06-19-2010, 07:36
Ами, не знам дай си сметка какво не правите във връзката си и го ... направи :)
Примерно, има двойки, които си пишат ... палави (да кажем) смс-и за лека нощ. Ако при вас, не е така, можеш да му изпратиш нещо закачливо - нямам предвид обаче от ония стихчета, плъзнали из нета. Примерно аз на моя оная вечер му писах колко много искам да спя в ръцете му... и той ми отговори: "на голямото легло, а? запазил съм си място." (има двойно легло) и аз: "Не... искам да спя до теб, върху теб, под теб... няма значение - теб да те има"... и на следващия ден той ми каза колко приятно съм го изненадала. Нещо такова имам предвид.
Отидете на място, където не сте ходили. Ей така си хванете едно одеалце и малко храна и отидете на пикник. Или до съседния град. Или катерете планини, ако ви харесва...
А ако става въпрос за разнообразие в секса, по-компетентните от мен ще се намесят :wink:
Надявам се да съм ти била полезна. :)
Ами, опитай се да го изненадаш приятно преди заминаването му! А пък и липсата един за друг си има своите добри и лоши трани! Вярно, че ще си липсвате, но поне няма да си омръзнете! :wink:
mincheto
06-19-2010, 09:03
Живейте и се забавлявайте на мах. :)
Ами, не знам дай си сметка какво не правите във връзката си и го ... направи :)
Примерно, има двойки, които си пишат ... палави (да кажем) смс-и за лека нощ. Ако при вас, не е така, можеш да му изпратиш нещо закачливо - нямам предвид обаче от ония стихчета, плъзнали из нета. Примерно аз на моя оная вечер му писах колко много искам да спя в ръцете му... и той ми отговори: "на голямото легло, а? запазил съм си място." (има двойно легло) и аз: "Не... искам да спя до теб, върху теб, под теб... няма значение - теб да те има"... и на следващия ден той ми каза колко приятно съм го изненадала. Нещо такова имам предвид.
Отидете на място, където не сте ходили. Ей така си хванете едно одеалце и малко храна и отидете на пикник. Или до съседния град. Или катерете планини, ако ви харесва...
А ако става въпрос за разнообразие в секса, по-компетентните от мен ще се намесят :wink:
Надявам се да съм ти била полезна. :)
мерси за адекватния отговор
това за пикника и аз си го мислех но дз искам нещо по креативно да пробвам и не става дума за секс само или за излизания само
просто по компексно ....
Да го изненадам просот като се върне
Заключете темата нищо няма да правя за този тъпак !!!!!!!!!