View Full Version : Наказана.. :@
Sisito941
06-19-2010, 18:55
Значи днес майка ми като се прибра от работа и вика нали айде да отидем на центъра да напазаруваме малко..айде съгласих се..тръгнах с нея,ходих с нея където каза..и й казах,че днес като се приберем от центъра ще си почина и ще изляза попитах я дали мога да остана до по-късно понеже тая седмица само учих и не съм излизала и тя нали вика добре..брат ми също искаше да излезе(по малък е от мен)..излязохме ние..в 6 без 10 или 6 без 5..и майка нали беше се съгласила днес да остана до 8:30-9.. към 7:15 баща ми звъни и вика айде намери брат си и се прибирайте..после аз звъннах на майка и й припомних,че имахме уговорка с нея да остана до един си колко часа..стана 8:30 нашата ми звъни..вика айде нали се прибираш и аз викам айде малко още ще остана..да се наприказваме с приятелките ми..и аз понеже закъснях с около 5-10 минутки..там като се прибирах и тя ми звъни вика айде къде остана нали се прибираш и аз викам да не хвърча,не мога да се прибера за 2 мин...не се събираме в нашия квартал..и тя почна да ми вика къде си,с кого си..викам с Я.. съм(една моя приятелка)..и тявика аа добре..после вика..наказана си утре да не излизаш..и аз й викам така или утре няма да излизам така че не ми пречи..прибирам се вкъщи..нарече ме с какви ли не думи-пачавра,курва и какво ли още не...вика вие кой знае с кои момчета сте били..и някакви такива..казах й айде питай Я.. с колко момчета бяхме или С... друга моя приятелка..каза ми изключи си телефона и го остави тука(на едно шкафче)... писна ми постоянно се опитва да ме контролира..не стига,че няколко дни не съм излизала,ами и събота е..края на годината е..тоя срок успеха ми се подобри повече от първия,ама нашата все недоволна..направо ми писна-като изляза все звъни къде съм,с кого съм...винаги иска да се прибирам в 7-7:30..На 16 съм,по закон вечерният ми час е 22 доколкото знам..не пия,не пуша...не знам какво иска от мен тази жена.. :o :o :o :o :o
zlatnata_ribkaaa
06-19-2010, 19:00
много гадно , сигурна ли си че преди не си загубила доверието им по някакъв начин и за това сега да се птритесняват толкова :-o
Аз като переодично излизам всеки ден направооо :x .
И аз понеже ходя на центъра ,защото в нашия квартал не ми се стои..
И не стига ,че транспорта ми е безплатен и не и искам никакви пари почти ..
Завърших с 6 годината и всичко си правя по реда му..
Все мрънка ,все съм скитала като да не казвам каква съм била :-o ..
Ужас .. поне не съм само аз така
Sisito941
06-19-2010, 19:10
много гадно , сигурна ли си че преди не си загубила доверието им по някакъв начин и за това сега да се птритесняват толкова :-o
Аз винаги гледам да се прибирам навреме..ама вчера ме прибраха в 7 и днес реших напук да им покажа че мога и сама да реша да се прибера в колкото и повечето ми приятелки се прибират..аз разбирам да ми вдигнат скандал,затова,че съм се прибрала примерно в 1-2 през нощта..ама за 9 часа дори е светло тогава.. а за доверието ей така без никакъв повод почнаха да се притесняват..разбирам,че живеем в опасно време,ама там където ходя има много хора и всеки може да реагира,ако нещо стане.. :?
Ясно ми е ,че ги е страх за тях ,ама то тяхното бие на завист ..
Никой не ги кара да си стоят вкъщи :x
Sisito941
06-19-2010, 19:19
Между другото преди не са ме наказвали.. как им хрумна сега..Мен не ми е проблем и без това утре имам да уча-ще седна ще си науча...ама ме заплашиха,че лятото ще ме оставят да живея на село..другия път..аз знам,че до една седмица макс ше им мине..ама малко трудно ще е да ме пуснат да изляза..аз като се прибера няма какво да правя-на компа много не ми дават да стоя..друго няма какво да се прави..а да спя в 8 вечерта.. :-s
kotetokateto
06-19-2010, 19:45
Между другото преди не са ме наказвали.. как им хрумна сега..Мен не ми е проблем и без това утре имам да уча-ще седна ще си науча...ама ме заплашиха,че лятото ще ме оставят да живея на село..другия път..аз знам,че до една седмица макс ше им мине..ама малко трудно ще е да ме пуснат да изляза..аз като се прибера няма какво да правя-на компа много не ми дават да стоя..друго няма какво да се прави..а да спя в 8 вечерта.. :-s
Чети книги :lol: Или просто поговори с нея, аз съм на 14 и ме прибират в 10.30 8-) Да не би някоя от твоите приятелки да пуши или да е к*рва и майка ти да се притеснява за теб? Ами ако има много извратеняци и наркомани във вашия град, може и затова да е ;9
Виш сега , всички мнения по нагоре за мен са грешни , не си мисли ,че си изгубила доверието в тях .. те просто много се притесняват,защото си момиче и какви ли не ненормалници има в тези дни .. сигорно се притесняват нормално е родители са .. някой родители се притесняват повече , други по малко .. но така е..и ти ще си така повярвай ми .. просто стискай зъби или поговори с тях
Съгласна съм с FashioN. Наистина трябва да поговориш с родителите си. Да поискаш малко повече свобода. Наистина, има много родители, които са обсебени от децата си и постоянно мислят за тяхната безопастност. Аз съм единствено дете в семейството и родителите ми гледат да не ми липсва нищо. Но това води и до последствията: майка ми се обажда по няколко пъти на ден, за да ме чуе. За това няколко пъти сме се карали, но вече тя се въздържа. Но ти вече не си дете, трябва да отстояваш мнението си. :)
BiGBaDWolF
06-19-2010, 21:44
Лошо... Опъни и се малко ..
Sisito941
06-20-2010, 18:41
Чети книги :lol: Или просто поговори с нея, аз съм на 14 и ме прибират в 10.30 8-) Да не би някоя от твоите приятелки да пуши или да е к*рва и майка ти да се притеснява за теб? Ами ако има много извратеняци и наркомани във вашия град, може и затова да е ;9
Никоя от приятелките ми не пуши,нито е курва.. :)
phenomenally
06-21-2010, 03:03
Съжалявам, че го казвам, но нещо им има на вашите :?
О и аз съм така! Това отношение на родителите води само към лошо! Започваш да правиш глупости и да лъжеш за всичко. :(
SmilezZz
06-21-2010, 18:06
Поговори с тях..Или ти нямат доверие,или пък се страхуват заради тебе..Все пак времената са различни..Има ги всякакви (наркомани,алкохолици и какви ли още не)..Мисля,че по-вероятно да е за това..Кажи им,че искаш повече свобода..
Успех..
Божее, аз ако имах такива родители, сигурно до сега щях да полудея :shock: :?
Наистина, добре би било ако поговориш с тях .. все пак си на 16 и малко кофти да се прибираш в 7 .. плюс това лятото.
наще не мрънкат като излизам, щото го правя 1-2 пъти в седмицата... и даже ме ръчкат да излизам, че да се наредят, кой по-напред, на компа :D ама и съм момче, по принцип не ме ограничават много
с такива родители оправия няма.. те са си коне с капаци и няма как да им смениш мисленето... ако се опиташ да им помогнеш, излизаш подмазвачка, ако пък се репчиш, си гореспоменатите думи.. можеш единствено да траеш..
neeDaBosS
06-22-2010, 08:41
Много по малка съм от теб,и ми правят същите номера... искат да се прибера когато те вечерят (7:30) един ден ми кипна и се развиках,после даже и дума не ми обелваха.Така че...все пак си на 16 :?
Greennight
06-22-2010, 09:24
Ако наистина си на 16 е нехуманно да те карат да се прибираш в 7.Разбирам да има някъв контрол ама чак пък толкова вече си голяма... повечето на твойта възраст по цяла нощ фърчат по дискотеките.
повечето на твойта възраст по цяла нощ фърчат по дискотеките.
ама, че нескопосан пример... точно за да се предотврати това "фърчене по дискотеките", се ограничава излизането и всичко е под контрол.. естествено обаче, да се прибереш в 19:30 си е срам! Сега се сетих - единствения начин да ги убедиш, че не вършиш нищо нередно, е да направиш правилен подбор на думите, с които ще ги убедиш... без повишаване на тон, убедително, без да заичаш...
iiordanova
06-22-2010, 13:48
Извинявай , но малко прекаляват. Всеки има право на лична свобода.
И си на 16 , а не на 11! И е лято , навън е светло ..
Говори с тях , опитай се да ги убедиш.
А ако не стане им прави на пук. Излизай и се прибирай , когато си искаш. Покажи им , че си пораснала и можеш да се оправяш сама!
roshlichka
06-22-2010, 14:17
леелее горкичката.. аз живея в много малк град но още от 8 годишна седя до 10 и 30 и само знам че на 11 седях до 12 на една улица близо до нас... сега си ходя където си искам до 11 а лятото имам в предвид юли-август до 11 и 30 или 12.. определон нашиите са строги и мн се интересуват от мен и макар че съм на 15 ми имат доверие и ме оставят.. трябва да поговориш с майка си, защото това 8 часа е много рано.. таа както каца ти по закон е до 10часа а вашите да те прибират по-рано.. това определено е един от редките случай.. повечето ми познати стоят колкото мен а дори и до по-късно.. ддз.. странно е.. седни и обясни на майка ти как стоят нещата и я попитай защо не те пуска до по-късно..
gia_sena_mono
06-22-2010, 22:24
Ако това й поведение не е системно, може би просто е имала кофти ден.
Sisito941
06-23-2010, 10:20
Ако това й поведение не е системно, може би просто е имала кофти ден.
Системно е.. :?
оле .. тва е ужасно we : xx аз на твое място щях да лудна .. не от тва че ти звъни постоянно ..а от тва че те обижда по този начин ?!??! ... wtf :shock: :shock:
mincheto
06-24-2010, 07:30
СИСИ, загубиш ли доверието,години ще трябват да го спечелиш...
Vasoto129
06-24-2010, 09:54
нз като гледам ваще само дет не са те вързали за тях хубаво е хораа да дъжат на теб ама чак толкова :) :) :)
според мен хубаво е си поговориш с тях но като гледам какво т ие казвала майка ти едва л ище разберат нз
пожелавам ти успех :) :)
sToyAncHo
06-25-2010, 07:14
попитай ги защо те прибират толкова рано. Запознай ги с приятелките си по някакъв начин. На пижамено парти на филм у вас или си лакирайте ноктите у вас..незнам ие момичетата какви неща правите. Та запознай ги и после ги питай защо не те пускат до 9 или 10 часа. И сподели отговора за д аможем да ти помогнем ;) :)
Sisito941
06-25-2010, 11:44
попитай ги защо те прибират толкова рано. Запознай ги с приятелките си по някакъв начин. На пижамено парти на филм у вас или си лакирайте ноктите у вас..незнам ие момичетата какви неща правите. Та запознай ги и после ги питай защо не те пускат до 9 или 10 часа. И сподели отговора за д аможем да ти помогнем ;) :)
Ама те се познават..аз не излизам от онзи ден с тях..излизам от 1-2, с някои от 3 години че и 4.. :)
Аз съм на 14. Нашете са обаче голяма паника! Особено маминка ми. Ако към 21.30 не съм пред нас да ме дзяпа от тъпия си прозорец...не знам какво ще и стане. Сякаш някой ще ме открадне. Аз като излизам почти никога не съм сама. Се съм в група. Ама не, там до дупето й да седя! Тая година може само да го сънува!!!
Мале то се оказа, че трябва да се радвам като ме пускат да стоя след 10... Егати кви родители има...