Влез

View Full Version : приятелка - подарък

ecstazy
06-19-2010, 18:56
Здравейте. Отново се обръщам към вас, защото имам нужда от съвет. Значи ъъ накратко историята с едно момиче сме скарани и тя е спряла всякакви контакти с мен вече 3 месеца. Обаче наближава нейния РД и аз мисля да й взема подарък. Според вас струва ли си, смисъл дори и да държа на нея, след като са минали 3 месеца..? Пък и понеже в момента не е най-удачно да се харчат пари насам и натам, а тя може да го върне, откъде да я знам...А и как бихте реагирали, ако сте скарани с приятел/ка и тя/той ви подари подарък за РД? 8-) моля ви дайте някакво мнение, чее 8-)

bloodyF
06-19-2010, 19:38
ами ако наистина държиш на нея купи и нещо дребничко!
Наскоро имах рожден ден и една моя съученичка (бяхме заедно в 6 и 7 клас и бяхме много близки,а тя сега е в другия клас но в същото училище ) ми беше взела малка сребърна гривничка...беше изключително мила постъпка!

абе с две думи:мисля,че трябва да и вземеш.Аз лично бих.

misspraskofkaa
06-19-2010, 19:45
ем ако държиш още на нея..според мен тряя да и купиш подарък..не мисля че ще го върне ... а пък може и малко да се чукне и да помисли защо сте се скарали

SmilezZz
06-20-2010, 08:34
Според мен си струва да й купиш подарък..Пък ако и тя държи на тебе,както и ти на нея - няма да ти върне подаръка..Също така мисля,че имаш и шанс да се сдобриш с нея..Т.е. даваш й подаръка,честитиш й и й казваш,че искаш да се сдобрите

ecstazy
06-20-2010, 20:35
ха дано да си струва.. мерси за отговорите.