View Full Version : Девствена и първи път без кръв?
Kushkumen
06-19-2010, 19:31
Първо едно голямо здравейте ;) Следя го форума от адски дълго време, но ненамирах за нужно да се регвам и да давам мнения, като мога и само да се информирам от него ;)
Искам да отбележа, че научих поне 10 неща от съфорумниците и полезната информация, която предоставят.
И сега... моят проблем:
Не искам да прозвучи като самопохвала или да се издигам в очите на другите като бройкаджия, но... ако трябва да съм честен, преспал съм до сега с 7 момичета, които познавам ( 5 от които ми бяха гаджета, а другите.... не питайте) и над 10 момичета, които не познавам ( живея в Брюксел...знаете как е....джамове :/ ) от които 2 бяха девствени.....и не бях срещал досега такова момиче!
Та въпросът ми е свързан точно с 1 от девствените... НЯМАШЕ КРЪВ!
Миналото лято преспах с това момиче и първият ни път не текна и капчица кръв. Незнам как е възможно това и дали изобщо е, но тя твърдеше, че е девстена ( вярвям й) и, че досега не е имала никакъв полов контакт с никого. Вторият ни път разбира се мина малко по- гладко и ми беше и на мене по- лесно да прониквам в нея ( първата вечер си беше наистина тясна), но отново не текна кръвчица. На следващият ден ми се обади и каза, че имала малко кръв по гащичките си.....
Въпросът ми е такъв: Нормално ли е, възможно ли е да не кърви по време на акта, а след това в рано сутринта? Наистина ли има такава вероятност първият път да не кърви? Имали ли сте такъв случай?
Благодаря за отговорите от сега и смятам, че трябва да отбележа като за последно още нещо..... говоря за момичето, с което сме вече повече от година заедно и не ме е лъгала за абсолютно нищо ( докато аз...), но това ме притеснява и ме кара да се замислям на няколко пъти от първият ни ден насам и е можеби единственото нещо, с което ме притеснява. А защо ме притеснява? - защото съм алчен и я искам само за себе си... ценя я и не бих могъл да приема факта, че може да е спала с друг някога. ( знам, че не мисля трезво :) )
BiGBaDWolF
06-19-2010, 19:35
Нормално е да не тече кръв :) Ако те обича няма нужда да я искаш само за себе си защото тя ще е само за теб... А и за година не вервам да не се обичате :)
Нормално е да не тече кръв :)
+1
frozendeath
06-19-2010, 23:26
Всеки организъм е различен- при някои има болка и кръв, при други няма, някои изпитват удоволствие от първия път, други чак от третия или четвъртия. :)
mimsssssss
06-20-2010, 03:50
Всеки организъм е различен- при някои има болка и кръв, при други няма, някои изпитват удоволствие от първия път, други чак от третия или четвъртия. :) +1
whysosad
06-20-2010, 05:19
Аз съм жив пример. Нямаше нито кръв, нито болка.
Чак сутринта забелязах няколко капки кръв, но нищо повече.
Това си е напълно нормално.
Както при някои има много, при други - изобщо няма.
VampirePrincess93
06-20-2010, 06:54
Всеки организъм е различен- при някои има болка и кръв, при други няма, някои изпитват удоволствие от първия път, други чак от третия или четвъртия. :)
+1
cveti685
06-20-2010, 07:37
+1
при всеки организъм е различно бе.. Аман
представям си колко ти е богата сексуалната култура
CuteBaby
06-20-2010, 09:23
При мен нямаше кръв нито при първия път,нито след това,така че си е нормално :)
hahavteen
06-20-2010, 10:02
Нито капка кръв и никаква болка. :) Бях си девствена.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=331832 - Тази тема ще ти помогне да си отговориш на въпросите, които си се питал.
krem4et0
06-20-2010, 10:07
Напълно възможно е! Аз също не прокървих. За сметка на това ми се случи на 2-3 пъти няколко месеца след това.
Kushkumen
06-20-2010, 19:02
Dank u! Явно това, че спортува редовно я спасила от болките... Благодарим за отговорите и възгледите ;)
YouDontKnowMe
06-20-2010, 19:33
Аз прокървях чак след като се прибрах. По време на акта - не. И моя приятел се беше шаширал и ми прави егати бебешките ревливи изпълнения. Надявам се ти да не си ги правил :D
Callisto
06-20-2010, 19:55
При мен нямаше нито кръв, нито болка. Занимавам се с гимнастика и бойни изкуства от малка и може би това ми е помогнало.
dexterbg
06-21-2010, 05:52
Възможно, както е възможно и да не си я отворил
Нормално е, когато няма кръв. :)
XTREMEFREERIDE
06-21-2010, 07:37
Напълно възможно е! Аз също не прокървих.
hahavteen
06-21-2010, 07:39
Скоро четох някъде че с времето девствената ципа изтънява до толкова че почти я нама :-o Тоест една жена която прави секс за първи път на 20 е много по-вероятно да не прокърви и да не изпита болка от разкъсването на ципата от колкото едно момиче на 14.
Нормално е ,при всеки си е различно . При мен имаше болка и много малко кръв .
vesela1andova
06-21-2010, 10:49
Хименът ми се скъса чак при 3тия ми полов акт. Напълно нормално е. При всеки историята е абсолютно различна :)
myrapture
06-22-2010, 18:38
Аз щях да умра от болка но кръв нямаше.Нито капка! :D
И аз съм тренирала гимнастика като много малка може и от това да е :P Макар че като бях 9ти клас имах един много сериозен кръвоизлив точно оттам и много ме боля може и тогава да се е случило нещо!Не знам и не ме интересува говорила съм и с лекари и с генеколойката ми-като им казах истерично,че е нямало кръв всички ми се смяха :D
Vasoto129
06-22-2010, 18:45
+1 :) :) :)
Vasoto129
06-22-2010, 18:47
чувал съм че някой гимнастички си се отварят сами при разтягането
krem4et0
06-23-2010, 06:13
Скоро четох някъде че с времето девствената ципа изтънява до толкова че почти я нама :-o Тоест една жена която прави секс за първи път на 20 е много по-вероятно да не прокърви и да не изпита болка от разкъсването на ципата от колкото едно момиче на 14.
А аз съм чела, че с времето по-трудно се къса. За това не е препоръчително да се отлага първия акт за след 21 годишна възраст. :-o
pitbullxx
06-26-2010, 21:36
При всеки организъм е различно при едни -има при други - няма кръв така ,че всичко е нормално. :)
maggie111
07-04-2010, 21:57
Всички хора са различни....едни изпитвам болка при първият си път,също така има кръв.... 8-) но други -Не!!!!Това е напълно нормално :)
mincheto
07-05-2010, 06:43
Възможно е.
Нормално е да не тече кръв :)
+1
нормално си е :)
Wasilewaa
07-05-2010, 12:23
Напълно нормално е при някой момичета да няма кръв :)
TheSunshine01
07-05-2010, 13:46
И при мене нямаше капка кръв, нито при първия път нито после..
Незнам защо се получи така но мисля че е нормално де
Не съм чела другите коментари,но искам да ти кажа че си е напълно възможно.. Не мога да разбера какво е това схващане,че първият път задължително трябва да е съпроводен с болка и кръв? Срамно е да си спал с толкова момичета и да не знаеш,че има различни видове химени (не те критикувам ,изразявам мнение) .. При моя първи път също нямаше кръв, чак по късно вечерта имах 2-3 капки по гащичките си.. така че не виждам в какво има да се съняваш ... :)
И при мене нямаше капка кръв, нито при първия път нито после..
Незнам защо се получи така но мисля че е нормално де
+1
D3viLish
07-06-2010, 22:51
Възможно е.
takitogirl
07-07-2010, 11:39
+1
При мен по същия начин :) Даже не усетих, кога стана.Беше ми адски хубаво и възбудено...Но наистина и мен ме притесни липсата на кръв и болка ( не че исках да ме боли де)..Обаче е много гадно, защото до ден днешен като се скарам с гаджето ми той се заяжда, че сигурно не съм била девствена като сме го правили, защото нямало кръв..
estellle
07-07-2010, 20:35
При мен също имаше 1-2капчици кръв, но след самото отваряне което даже не е качествено оттогава съм НЕ пипана :D
K_O_L_E_V
07-07-2010, 20:39
Кой е автора на анкетата , защото се пише НЕ ЗНАМ !
malibugirl
07-08-2010, 15:11
нормално е .. на една приятелка така и се беше получило :)
И при мен имаше само няколко капки
Нито капка кръв и никаква болка. :) Бях си девствена.
+1
edelvaysss
07-25-2010, 17:04
Амии абсолютно възможно и нормално е...В смисъл такъв,че особено при гимнастичките се среща много често,понеже...да,те са си разтегнати и ква болка ква кръв...
Иначе и при мен нямаше,като се замисля и до момента не е имало :(
Може да не кърви въобще - нито първия ,нито втория път
helpmaister
07-25-2010, 19:29
Съвсем нормално е това, което се е случило при вас младежи. Наслаждавай се на живота, прави по-малко секс с непознати, риска с заразяване от полово предавани болести е свръх голям, особенно в държава като Белгия !
mimi1235
07-30-2010, 10:00
Напънло възможно е. На мен и до сега не ми е текла кръв. Това е защото девствената ципа е много еластична. До колкото знам това се случва повече при ниските момичета, защото кожата им е по-еластична, понеже са ниски, но за това не съм сигурна.
sweetlemon
08-01-2010, 00:01
normalno e koeto ne zna4i 4e ne e vyzmojno da te e izlygala
kRiSkO_beee
01-25-2015, 08:32
Да попитам и аз правих го с едно момиче преди 1 седмица аз съм на 17 тя е на 14 та въпросът ми е първият път казва че я е боляло доста макар че не си личеше а кръв и капка нямаше вторият път обаче доста я болеше чак плачеше и не даваше да го вкарам но загадката е че пак нямаше кръв та каква е тази логика първият път да я боли без да усетя аз а вторият път да я боли че чак да плаче ако ще помогне тренирала е година и половина гимнастика ?
При мен нямаше капчицааа, нищо бях си чиста и не ме болеше, но оргазъм.... Еее, правя секс от 2години и още нищооооо