Влез

View Full Version : Искам Мнение..

chambao
06-19-2010, 20:21
Просто искам да попитам как е възможно баща ми да си купува очила за 200 лева,дънки за 150 лева,компютър (сглобен от части от америка) не ми каза колко пари струва,и забележете днес се прибирам и ми се казва ИМАМ НОВ GSM ! Но не обикновен GSM ами си купил нашия LG Gt 540 Optimus и не е на изплащане (ако искате вижте колко пари струва).Майка ми се скъсва от бачкане няма своден ден и сичките пари ги дава за семейство и за нас,и същевременно си плаща заеми на банки.Баща работи в МВР,превеждат му парите пича си има 1 заемче и си го плаща и от неговата заплата 1 кур.Просто ми стана много болно и реших да споделя и да поискам мнение как е възможно това..

Jimmy412
06-19-2010, 20:59
и ние какво очакваш да направим? :o

chambao
06-19-2010, 21:08
абе шибаняк просто искам да шибаното ти мнение..

Jimmy412
06-19-2010, 21:14
моето мнение: в тоя форум и без това има доста безсмислени и безумни теми.. :?
моодераториии :-$

ecstazy
06-19-2010, 21:21
Jimmy412 мн си зле бе, човекът иска съвет а ти мрънкаш че имало безсмислени и безумни теми и не даваш съвет. Всъщност в тоя форум има безполезни потребители като тебе, чиито съвет е "и ние какво очакваш да направим?" ?!?!?!? FAIL...

Към автора: Наистина е мн гадно майка ти да се разбива от работа и баща ти да харчи парите за някакви глезотии, без които спокойно можете да си живеете. Защо не поговориш с него? Не знам точно какъв съвет да ти дам, но това е моето мнение..

Jimmy412
06-19-2010, 21:24
ок бе, не е нужно да ме нападаш :)
ти сам не знаеш какво да посъветваш автора, тогава защо пишеш въобще?

ecstazy
06-19-2010, 21:26
Просто ми стана много болно и реших да споделя и да поискам мнение как е възможно това.. Давам съвет на автора да поговори с баща си и същевремено изказвам мнението си :) не аз, а ти нападаш автора. Спирам да пиша тука, защото започва един безсмислен спор ;)

BiGBaDWolF
06-19-2010, 21:48
Щом си купува на него значи и на тебе ти купува кфо се оплакваш .. :D