View Full Version : Струва ли си?
Здравейте,как сте ? :) Надявам се да сте добре,защото аз съм супер :) .. та сега по проблема ми .. според вас заслужава ли си да уча езици ( знам 4 езика , но .. ) , та ето какво .. искам мнението ви .. струва ли си да науча Арабски,Китайски .. та ..мисля на 25-26 години да отида в САЩ и да подада всички нужни документи за ЦРУ , доста рискована работа,но добра..от малък ( на 14 съм още съм малък но.. ) гледам шпионски филми , чета такива книги .. от удавна съм " зарибен " по това =) , моля без подигравки и други неща ..
на 14 знаеш 4 езика, интересно :^)
учи като ти се учи.
SmilezZz
06-20-2010, 16:47
Според мен си струва и явно доста ти вървят езиците..Аз не бих оттървала този момент - да уча още езици и после да се реализирам..Браво..Изглежда ,че си доста амбициран..Продължавай в същия дух..Успех за напред :)
Според мен си струва и явно доста ти вървят езиците..Аз не бих оттървала този момент - да уча още езици и после да се реализирам..Браво..Изглежда ,че си доста амбициран..Продължавай в същия дух..Успех за напред :)
Благодаря ти! :) .. не знам 4 езика перфектно .. знам Английски почти перфектно .. Български естествено .. уча Арабски и Руски както и Немски,но да ви кажа не знам как да продължа с Китайския тъй като в ЦРУ искат Руски , Немски , Китайски , Арабски и други ... повечето не ги знам перфектно,но съм се амбицирал и уча здраво в нета.Кой знае може да стана Таен Агент , Специален Агент, Шпионин което е почти еднакво .. уча здраво езиците , но поне след 10 години ще мога да кандидатствам за там така че няма смисъл да уча толкова здраво езците тъй като за 10 години ще ги науча няма смисъл от сега да се зоря толкова яко :)) Надявам се да споделите още мнения относно работата в ЦРУ и Национална Сигорност като цяло ..естествено не всеки го влече това , точно за това не искам някви подробности а просто какво ви е мнението .. извинявам се за правописните грешки.
Предлагам ти да научиш първо англииски, след това немски/руски, испански, френски, италиански, португалски и след това отивай в САЩ.
за езиците евала !! :grin00.. За ЦРУ , ако искаш живот без семейство, само кариера суперр, достаа така интригуващо звучии
December
06-20-2010, 18:08
Всяко научено нещо е то полза (:
Леле,къде учиш арабски? От доста време искам да намеря курс за този език,но без резултат :/ Ти в кое у-ще учиш?
Това за ЦРУ е доста интересно.Пожелавам ти да постигнеш целите си.Само да не те гръмнат отранно ;д Защото нали знеш на тези тайни агенти,доста хора им имат зъб ;д Има една тухла(да някъде към 600стр.) "Хората на ЦРУ" на Ален Герен.Препоръчвам ти да я прочетеш (:
elito96 нали знаеш,че за всеки човек,ценностите са различни.И мен много не ме радва идеята за "щастливо семейство" с дечица и мъж. Всеки с интересите си :wink:
И на мене ми се е искало да съм агент.Много добре манипулирам хората и ги карам да ми казват тайните си.Но разни други неща кото бой,оръжия не ме търси ;д
Е,дано успееш поне ти FashioN ^.^
Ами учи ги езиците.Никога не са в излишък :)
amazonian
06-20-2010, 19:23
Естествено, че си струва да знаеш повече езици- в днешно време това може да е определящо не само ако си търсиш работа в ЦРУ :)
Vasoto129
06-20-2010, 19:42
прави това което те прави щастлив и никои нищо неможе да ти каже :)
CuteBaby
06-21-2010, 10:54
Естествено, че си струва да знаеш повече езици- в днешно време това може да е определящо не само ако си търсиш работа в ЦРУ :)
+1 Ezicite vinagi shte sa ti ot polza.
P.S.:Izvinqvam se che ne pisha na kirilica,no nqmam.
BiGBaDWolF
06-21-2010, 11:27
Щом ти се учи учи ... Мене не ми се учи живее ми се до като сам млад .. Така и така цел живот ме чака работа :D
SmilezZz
06-21-2010, 15:03
"FashioN" - Пожелавам ти от все сърце да постигнеш всичките си цели..Наистина си доста амбициран и те съветвам да продължаваш в същия дух..
Относно езиците - Според мен китайския си е труден език..Ако искаш започни първо от нея и така,докато пораснеш - ще го научиш перфектно,както и останалите езици..
И за пореден път ти ПОЖЕЛАВАМ УСПЕХ ЗА НАПРЕД..ДАНО ПОСТИГНЕШ ЦЕЛИТЕ СИ
Callisto
06-21-2010, 16:11
Учи езици, щом ти харесва. Аз обичам археологията, понеже мама се занимаваше с това като по малка. Бях вманиачена по историята и чуждите езици. Досега знам 7 езика и много лесно ги уча. Само недей да се занимаваш с подобни неща от типа на ЦРУ. Пропиляваш си живота. Всички от родата на гаджето ми са военни и това не са хора...това са безсърдечни роботи за убиване. С подобна професия премахваш всякакви шансове за хобава връзка, любов, семейство, мечти, забавления. Накрая ще станеш като дядото на гаджето ми. Самотен старец преличащ на мускулест гърдероб, който надига водката по цял ден и мрази целия свят. :(