View Full Version : Не го привличам вече ?
Преди, когато сме излизали с приятеля ми ме пипаше по дупето и веднага му ставашее :D :D Вече не .. защо ?
сиг щото вече не му прави чак такова впечатление
viqnkababyy
06-20-2010, 19:13
Може да иска да пипа другадее :razz: :razz: :razz:
Anonimen00
06-20-2010, 19:25
омразнало му е нз :-P :-P
YouDontKnowMe
06-20-2010, 19:30
Свикнал е иска да пипа другаде ^.
Просто един вид е свикнал човека :) Въпроса е когато трябва да му става ;) Ако тогава не ще, има за какво да се притесняваш ;d Иначе, не се притеснявай, нормално е, и не означава, че е безразличен към теб ;)
През целия ден говореше доста често за гърдите ми, но така и така не ги докосна .. Срам или .. ?
Баси и децата. Не спреха да питат простотии. Ти на колко си 10?
viqnkababyy
06-20-2010, 19:58
Сигурно просто спазва култура момчето :D
Омръзнало му е пипането...
Иска дупкане : )
BiGBaDWolF
06-20-2010, 20:00
+
cveti685
06-20-2010, 20:03
:D +1
На 15 сме.
Говорили сме за секс и съм му казвала, че няма да му пусна просто, той е съгласен.
А бившата му му каза, че ще му пусне ако се върне при нея, но той реши да остане с мен.
Едва ли е за секса.
Други мнения ?
Ми станало му е неудобно да те хване за циците бе.. ГОляма работа, че не те е пипнал... И да, най-вероятно е свикнал, няма как жял живот само да ти пипа дупИто и да му става...
phenomenally
06-20-2010, 23:29
Ми станало му е неудобно да те хване за циците бе.. ГОляма работа, че не те е пипнал... И да, най-вероятно е свикнал, няма как жял живот само да ти пипа дупИто и да му става... :razz: :razz: :razz:
bebito0o
06-21-2010, 02:01
шот дупенцито ти е надебеляло може би хаха :booooomb: 8-)
slun4evka
06-21-2010, 05:26
Ми дай му да пипа цици на момчето бееее :shock:
Grudi_SeXa
06-21-2010, 09:45
Направи му свирка/ръчна или му дай да те пипа където поиска.
Може да иска да пипа другадее :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: ++++++
Magi4eska_Kiss
06-21-2010, 10:08
:razz: ++++
8-)
vaseto0o
06-21-2010, 11:06
Тъй и тъй не правите секс, ко се притесняваш че не го възбуждаш, то тъй е по кофти да го дървиш и после да е на сухо :razz:
viqnkababyy
06-21-2010, 11:29
то тъй е по кофти да го дървиш и после да е на сухо :razz:
Ее неее , разби мее :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Grudi_SeXa
06-21-2010, 11:30
Тъй и тъй не правите секс, ко се притесняваш че не го възбуждаш, то тъй е по кофти да го дървиш и после да е на сухо :razz:
Нали знаеш, че хем боли, хем сърби :D :D
viqnkababyy
06-21-2010, 12:10
Нали знаеш, че хем боли, хем сърби :D :D
ти момче ли си или момиче ?
BigFakeSmile
06-21-2010, 12:13
в началото е ставало заради тръпката от непознатото, което не значи, че си му омръзнала
иска му се нещо повече, пък и е напълн нормално, малко мъже получават еекция от едно пипане по дупето ;д
Grudi_SeXa
06-21-2010, 12:45
Мъжко съм. Защо?
vaseto0o
06-21-2010, 12:50
Мъжко съм. Защо?
иска да я плющиш :smt021 :smt064 :smt117
може да е пораснал и да му е дошъл акъла
значи ти изневерява,филмирай се още повече
Grudi_SeXa
06-21-2010, 13:06
иска да я плющиш :smt021 :smt064 :smt117
Тя може да иска и тризнаци да й правя, но не значи, че ще я огрее. 8)
SmilezZz
06-21-2010, 13:15
Просто един вид е свикнал човека :) Въпроса е когато трябва да му става ;) Ако тогава не ще, има за какво да се притесняваш ;d Иначе, не се притеснявай, нормално е, и не означава, че е безразличен към теб ;)
viqnkababyy
06-21-2010, 13:40
не искам да ме грее ,, имам си сълнце :D
Grudi_SeXa
06-21-2010, 13:58
Ако щеш си имай цяла Слънчева система, не ме вълнува особено. 8-)
viqnkababyy
06-21-2010, 13:59
Всичките ги имам ..
Ае стига, че наспами света :-P
+1! :lol:
DinViesel
06-21-2010, 16:09
обръсни се..
Мисля, че темата се изчерпа 8)
Knucklehead6
06-24-2011, 22:19
На 15 сме.
Говорили сме за секс и съм му казвала, че няма да му пусна просто, той е съгласен.
А бившата му му каза, че ще му пусне ако се върне при нея, но той реши да остане с мен.
Едва ли е за секса.
Други мнения ?
а бе като ти прочетох мненията в последната ти тема пише че си на 13 в тази на 15 а от преди 2 месеца на 14 :-o
frozendeath
06-25-2011, 07:10
На 15 сме.
Едва ли е за секса.
Други мнения ?
а бе като ти прочетох мненията в последната ти тема пише че си на 13 в тази на 15 а от преди 2 месеца на 14 :-o
:lol: Сега ще каже, че има по-малка сестра. :lol: :lol:
На 15 сме.
Едва ли е за секса.
Други мнения ?
OoO да не му пуснеш и да му кажеш, че няма да му пуснеш.... колкото и да не му е за секса.. тва обива много неща.. даже понякога страшно истинска връзка с много обич и любов ако няма секс връзката се разпада.. неможе просто да му кажеш няма да ти пусна, то може, но това е ОГРОМНА предпоставка след време да го загубиш ;) щото понякога това наистина е гадно.. не защото неможе без секс а примерно защото се целувате.. разгорещявате се и примерно нормално е в един момент да му се доправи на него и тн.. и ти с Силните си Думи - Няма да ти пусна обиваш не само желанието му за секс.. ами и това въобще да ти пипне дупето повече.. ;) но ти си знаеш дръж го още без секс - докато го загубиш.. И въпреки, че ти е казал, че може без секс и не му е за това.. тои не е имал в предвид, че цел живот ще е като монахиня.. просто това не му е приоритет във вашата връзка.. ама тва незначи да го накараш да пресъхне и да отоли жаждата си с друга.. ;)
И много ще стане готино един ден ти да го иска и той да ти каже, че няма да ти пусне просто.. да видиш какво си направила ;) ама като гледам въобще няма да ме разбереш де.. Ти си решила, че няма да пускаш и тва си е :Д Гледай само да не почнат на тебе да не ти пускат, че тогава ще бъде мноого кофти ми се струва :Д
П.С. неискам да пускаш на секи.. ама да имаш гадже и да не му пуснеш пък и било то сериозно.. е тва си е престъпление бате :Д..
не искам да ме грее ,, имам си сълнце :D
Kви сте патки.. Аллл :D:D:D
Eclipsercho
06-25-2011, 08:26
Към тази, която е пуснала темата..
Ти си нек'ва мноооого тъпа и задръстена патка. Хем не искаш да правиш секс с него, хем се притесняваш, че вече не се дърви от 1 докосване на шибания ти задник.. на теб как ще ти е, ако непрекъснато ти се чука, момчето до теб те възбужда само като му погледнеш тялото, но той ти е казал - Няма да ти пусна никога. Обаче държи ти да си се възбуждаш непрекъснато от него, че иначе няма кой да му чеше игото.
Писна ми от такива като тебе.. избивате комплекси още от малки, майка ви да еба курвенска.. :-x
Към тази, която е пуснала темата..
Ти си нек'ва мноооого тъпа и задръстена патка. Хем не искаш да правиш секс с него, хем се притесняваш, че вече не се дърви от 1 докосване на шибания ти задник.. на теб как ще ти е, ако непрекъснато ти се чука, момчето до теб те възбужда само като му погледнеш тялото, но той ти е казал - Няма да ти пусна никога. Обаче държи ти да си се възбуждаш непрекъснато от него, че иначе няма кой да му чеше игото.
Писна ми от такива като тебе.. избивате комплекси още от малки, майка ви да е** курвенска.. :-x
AAAA МНОООГОО СИ ПРАВВ БРАТОО КАЖИ И ГО - ВИНАГИ СЪМ ГО КАЗВАЛ - Е ТАКИВА СА СИЧКИ... САМО БОКЛУЦИ БАТЕ....И си мислят, че могат да си праат квото си искат с един мъж.. после що мъжете са такива и онакива отговора е в това, че масово са точно като тая жените.. страшноп тъпи в деиствията си..
NomNomNom
06-25-2011, 10:30
Свикнал е иска да пипа другаде ^.
Яя , аз ;д
Ще почнеш да го превличаш,ако преодолееш предрасъдъците си.