View Full Version : ДНЕВНИК : Как се чувствате? vol. 14
Страници :
1
2
3
4
5
6
7
8
[
9]
10
11
12
nymphetaminegirl9
08-18-2010, 15:11
г/д .. трябва да се стягам за морето а нямам пари в тела ... малко трудно ще поддържав връзка с някои хора :? :oops:
mArMaLaDkA
08-18-2010, 15:12
Пожелавам си огрооооомна торта за рождения си ден с единични разноцветни свещички, милички(и искрени!) пожелания и да получа неочаквано обаждане от най-очаквания човек! 8-)
Голямо съм зле. Приласках го да хлътне и сега вече не го искам. Не съм вярвала, че чак дотука ше го докарам. На всичко отгоре ми е и жал за него... голяма съм офсЪ
kuklichka_bg
08-18-2010, 16:00
АМи и аз незнам как...само знам,че не ми се гласи багажж 8-)
LoveRetroMusic
08-18-2010, 17:08
Написа ми пет изречения и ми оправи настроението..
Както и очаквах. ТОЙ си е една малка куррррвичка. Важното е, че не ме жегна, както предполагаш, че ще стане. Напротив, смешно е, 'щото и пише и и говори същото, което преди казваше и на мен.
TheBeliever
08-18-2010, 18:38
Все още ми е тъпо. Няма оправия. Явно следващите седмици ще е така. Лошото е, че положението започва да ме изнервя и скро ще съм ходеща бомба със закаснител.
brutaLxxbunny
08-18-2010, 18:51
Перфе :)
FantaMen
08-18-2010, 19:03
Тая вечер трябва да се освиня а се очертава че рождения ми ден ще започне само след 2 часа :D ? Кога минаха 17 години ? :shock:
TheBeliever
08-18-2010, 19:57
Болиииииииииииииии. Д'еба тоз мъдрец :smt072
vikitolove
08-18-2010, 19:58
обеща промяна :) и сега ми остана само да се надявам за тази промяна :) само се моля да не съм сбъркала :?
GossipGirl89
08-18-2010, 20:00
С главоболие и коремоболие :D Леко ми се спи и ми е адски скучно. Няма с кого да изляла. С моият човек нещо напоследък нещата не вървят както трябва... Дадохме си почивка няколко дни, защото постоянно се карахме за простотии и сега той си е втълпил, че вече не го обичам и не искам да сме заедно, а не е така. Държа много на него, но просто последните дни постоянно искаше да не правя нищо друго освен да се занимавам с него, а аз така не мога... Имам нужда от лично прострянство и малко свобода :? Сега ми липсва много и искам да му се обадя, но не смея заради това, че ме помоли да се починем няколко дни... Надявам се нещата да се оправят
Мдаааа пак изнервена, ама то т'ва май вече е нещо като традиция. Ко толкоз не може без нея да си я зима и мен да не ме занимава... Кофти обаче, че не мога и на него да му го кажа. Shit! :? :booooomb:
.. чувствам се ОБИЧАНА!! .. :smt007
п.п. Лилии спомените са си спомени .. :D :-) :-) :-)
:smt007 u !!!
Priceless
08-18-2010, 20:28
.. чувствам се ОБИЧАНА!! .. :smt007
п.п. Лилии спомените са си спомени .. :D :-) :-) :-)
:smt007 u !!!
:smt007 u too ...
Пф .. толкова хубави спомени .. ех, хубави времена бяха. Искам пак да дразня някого ... :? 8-) :-) :-) :-)
Както и очаквах. ТОЙ си е една малка куррррвичка. Важното е, че не ме жегна, както предполагаш, че ще стане. Напротив, смешно е, 'щото и пише и и говори същото, което преди казваше и на мен.
леле майчице :D и бившия ми с бившата му го хванахме да ни говори еднакви неща .. :D :D хахах ..
danito369
08-18-2010, 20:53
Чуствам се супер , невероятно . Пърхам просто :-)
mArMaLaDkA
08-18-2010, 21:14
Винаги ми е безкрайно интересно, когато разни хора започнат да ми обясняват каква съм била и как не трябвало да бъда такава, а същевременно те самите са същите. :-o
Ми окей, нагла и зла съм, и ще си умра самотна и нещастна. По-добре да съм сама, защото навремето съм прогонила все неподходящите хора, отколкото да съм заобиколена от доброжелатели и да живея в супер лицемерния свят, купувайки си приятели и щастие, и пак да се чувствам самотна и жалка, и предавана всяка минута от хора, които уж трябвало да ми бъдат опора.
DeleteThisAccount
08-18-2010, 21:16
Сдухано, всички са адски странни днес и ми скапаха настроението. :(
Излиза ми се, направо изтрещях у нас цяла седмица.
Ама пък се запознах с оня готиния пиииииич 8-) Леле, трябва да го издебна да си поговорим малко. 8-) Бива ли да е толкова як. Е, то че не го разбирам особено - не го, ама винаги можем да оставим чуждите езици настрана :lol:
Мда, горните редове са доказателство за това, че съвсем се побърках у нас. Утре отивам на плаж със сладура, щом и одобрението на майка имам, работата е .. кхъъъм 8)
И да, чувствам се добре. И съм гладна, затова след малко ще готвя сигурно. Ненормална работа ..
Jumbie483
08-19-2010, 04:37
Не мога да повярвам, че съм станала толкова рано :shock: Не си усещам главата, така ми се спиииииии. Само да си свърша работата, заради която станах и има да си спя до обяд.. ако все още ми се спи до тогава. 8-)
soul1199
08-19-2010, 06:01
ох преядах :lol: иначе съм добре,след сношния сън ..мм :oops: :oops: :oops: :grin: :lol:
partychild
08-19-2010, 06:21
Изтощена след сутрешното бягане :-D
Daqn4eto0o
08-19-2010, 07:44
щастлива и влюбена :-)
soul1199
08-19-2010, 08:21
на сега чакам да стане мусаката,иначе съм добре :)
DevilWish
08-19-2010, 09:07
Еми бива горе-долу ;)
soul1199
08-19-2010, 09:12
ох тая песен ми се наби в главата,6е има цял ден да си я пея
:lol: :lol:
Супер изтрещяла съм. Ходи ми се някъде, на няк'во различно място... Единственото, което ме спира е, че каляската е малко болничка. Само т'ва малко ме притеснява, иначе съм готова да скачам и да викам, и да пея, толкова ми е айляк. Определени индивиди продължават да ми правят яко смях. Не стига, че ме търси, да си осигури някой да го чака тука, ами се прави и на голям... Ш' се сбръчкам от толкова забава! :D
radeberger
08-19-2010, 12:03
Без настроение , нещо от вчера ми е едно такова тъпо . Дано скоро се оправи .
s3xyl0w3
08-19-2010, 12:12
объркана.. :(
mArMaLaDkA
08-19-2010, 12:30
Като петниста хиена. 8-) Снощи съм се одраскала супер брутално по лицето, даже и не знам кога е станало, и супер боли. Че и няма прикриване. Заради тая глупост сега социалния ми живот е замрял. 8-) Провали ми се излизането за сутринта, за вечерта, дори до магазина не мога да сляза. оО А как умирам за един "Boss" - шоколадов сладолед и дебел пласт глазура от бял шоколад... :(
Мммм добреее. Вечерта ще излизам за едно кафе. :-) Още не съм се изнервила дано да няма и повод поне неска (не че не ми идва да отида и да я набия и все пак..) :lol:
TheBeliever
08-19-2010, 12:38
Расте ми мъдрец. Иде ми да убия някого. Мисля, че този някого ще бъде сестра ми. Как можа да ме вдигне сутринта и след 15мин да звънне с "Извинявай, объркала съм се" и сега да очаква да й тичам като ми свирне. Не на мене тия.
danchobg
08-19-2010, 13:14
:smt069
soul1199
08-19-2010, 15:36
супер съм,радвам се,че се видях с тях,пак старите лафове
:grin: :lol:
Не съм сама, а се чувствам самотна. Като аутсайдер сред тълпа от фенове. Имам нужда от... нз и аз :-o :?
DaemonBoy
08-19-2010, 16:23
Леко уморен, но въпреки това весел! Утре заминавам към Варна и ще видя братовчедка ми :grin:
mynichka
08-19-2010, 16:43
Леко се ядосах, ама и аз обещавам без да знам, че е сигурно. И така прецаках и себе си.. повече от никого никакви услуги няма да искам.
VerryBerry
08-19-2010, 16:45
честно казано,чувствам се като последния идиот :?
http://www.youtube.com/watch?v=DkoeNLuMbcI&feature=av2e
РАЗЦЕПВАМ СЕ 8)
SummerDream
08-19-2010, 16:58
ох, изнервено ми е, наще ми придават само излишно напрежение -.-
справих се със задачата да си напъхам багажа във възможно най-големия си куфар и едно малко сакче, герой съм 8-)
утрее по тва време ще си се мотая из Созопол ^^
soul1199
08-19-2010, 18:47
добре съм :)
HardGirl666
08-19-2010, 19:00
Чувствам се ужасно..вместо да споделяме последните си мигове в приятни чатове и мисли преди той да замине за Холандия..си говорим как всичко зависило от мен,ако не го направя аз,той нямало да ме напусне,как той не е единствения и тем-подобни.Абе,умотана история,гадно ми е .. много.
Днес наистина е най-най-най ужасния ми ден в животааа по-лошо незнам да стане усвен да ме изгонят от вкъщи. И така започвам от сутрента скарах се с една приятелка заради гаджето и... Просто той е с нея ,но не я обича. С него сме като дупе и гащи . Той ми презна,че харесва мен и аз адски мн го харесвам,но не мога да я предам все пак ми е приятелка.Като знам колко е гадно акто те предаде приятел и направо изтръпвам. И така отидох ме двамата с него днеска на кафе ,проста цяла сутрен званях на приятели,но никой от тях не си вдигна телефона. И най-накрая се обадих на него разбира се той веднага се съгласи и излязох ме... Н0о когато тя разбра изби на адскатаа истерия.. Добре оправих ме това.... и продължаман на татък..
Баща ми е шофьор в собствената ни автобусна фирма и кара смени по два пъти на ден. Когато се прибра днес следобед ми каза,че трябва да си поговорим на четери очи. Попитах мама какво стана и тя ми каза,че някой му е казал,че пуша.. Просто изтръпнах... Той е мн сериозен в тва отношение макарче и той и майка пушат по 2 кутий цгари на ден... И ей сега каъо се прибере просто нз.. Какво ще стане :booooomb: :booooomb:
После пак ще ви пиша малко да ви позамая с мойте простотии..
Но няма майтап няма измама много съм претиснена.. Мисля,ч за 1пътв живота си ще имам грим 24/7 лично от нег0о .. :-x :booooomb: :booooomb: :x :x :? :o
Бахти парадокса, както каза братовчед ми. Кола с пълен резервоар и много желание за пътуване, ама 40ст в джоба и чаркалъци по колата, които са на път да се разпаднат... 'Баси тъпото! Всички ходят на палатки, и на мен ми се приходи ПЪК!
bloodfrozen
08-19-2010, 19:32
Нещо не ме свърта. 8-)
Lexynnka
08-19-2010, 20:20
Един непознат човек се появи и зароди в мен семето на надеждата, надеждата, че всичко ще е наред. Сега човекът не мисли за нас и върши работата си, а семенцето бавно ме изяжда. Иска ми се да не му вярвам изцяло, за да не се разочаровам после, но то вече е пуснало дълбоките си корени в душата ми и не ми дава да дишам. Усещам как сърцето ми отново се свива и към очите ми се прокрадват горчиви, но горещи сълзи, които искат да излязат и да оставят на лицето ми белезите на душевната ми болка и самота. Въздъхвам и си спомням за мига, в който се съгласих да изживея всичко това и се примирих със съдбата си. През главата ми бързо преминава мисъл, толкова внезапна и отвратителна... не, аз съм силна, и аз ще успея да избутам тялото, душата и сърцето си до момента, в който всичко все пак ще бъде наред. Тялото би успяло да направи това и само, но не трябва да позволявам на сърцето и душата ми да се изгубят някъде из безкрайния лабиринт и да потънат безвъзвратно във времето. Без тях всичко това няма смисъл, без тях дори живота ми... няма смисъл.
Минаха още няколко мъчителни часа, а нищо не се промени. Той не се появи, а аз така имах нужда от него. Знам, че той не може да дойде, и въпреки всичко сърцето ми го очаква, очаква всеки момент да отвори вратата и да се метне да ме прегръща.. Гледам в неподвижната врата и чувствам как въздухът в стаята ми бързо и сигурно изчезва. Отварям широко вратата с надеждата, че навън е спасението. Още една лъжа, още едно разочарование. Спасение няма. Има само пътеката на съдбата, по която трябва да вървиш, и време, безкрайно много и в същия миг толкова малко време.. Трябваше, трябваше да вървя по моята пътека, но аз се преместих по средата. Първо ходих между пътеките, между неговата и моята, и се лутах безцелно като в тъмна нощ. После все пак намерих пътеката на съдбата, неговата пътека, и реших, че тя ще е и моята. Но когато в един момент на пътеката ни се появи пропаст и той падна в нея, аз се спрях. Аз просто не можех да продължа и да падна, въпреки че духовно отдавна бях паднала в неговия нежен и в същия момент толкова груб и болезнен плен. Времето спря, а аз още гледам вратата. И ето, тя се отваря, но той не е там.. той е далеч, лежи на продъненото легло и мисли за мен. В мислите си ясно виждам картинка как той въздиша и казва, сякаш на себе си, "Ангелче, липсваш ми..." ... Сълзите не искат да ме оставят да изживея дори това спряло време... И спасение няма...
GossipGirl89
08-19-2010, 20:35
Горе-долу съм ок.
Орупах цял пакет Зайо Байо с паприка, сега се наливам с вода и се чудя кой филм да си дръпна :D Гледа ми се нещо свежо и забавно, но няма кой знае какъв избор :?
скуучно ми е.
тея над нас с шибаните им ремонти ме изнервят.
не искам да съм момиче ;/ не може ли тези женски работи да не идват поне лятото :booooomb:
soul1199
08-20-2010, 06:57
чакам да стане 10 и 20,че да тръгна за плажа :) :)
soul1199
08-20-2010, 07:04
чакам да стане 10 и 20,че да тръгна за плажа :) :) ама ти с точност ли? :shock: :lol:
Иначе съм добре.. уж.еми не,ама 6ото имам уговорка
:lol:
HardGirl666
08-20-2010, 07:33
Горе-долу съм ок.
Орупах цял пакет Зайо Байо с паприка, сега се наливам с вода и се чудя кой филм да си дръпна :D Гледа ми се нещо свежо и забавно, но няма кой знае какъв избор :?
Дърти хлапета ? :)
obichamgo
08-20-2010, 08:23
тъжна
iiordanova
08-20-2010, 08:37
Искам да има повече дни като вчерашния. ((:
Супер беше ...
След малко ще се къпя , после ще се наглася.. и ще изляза най-вероятно. (:
awesomesheepy
08-20-2010, 10:46
Ох..вчера беше рок вечер..беше изумително..
а днес-за сега е хубаво..ще видим до вечерта кво ще излезне..
ъм,иначе..плажчето мина добре,даже го видях :smt007 .. (това е най-важното :Д) и такам..вечерта,разходки..ин че,съм си добре :)
vas4e3to0
08-20-2010, 10:55
Вчера беше много яка вечер. Иначе съм ОК,, ама заминавам на смотаното ми село за два дни,, пък точно в събота БФФ-то ми тръгва за морето. |-(
__SuNshInE__
08-20-2010, 11:16
Ами леко ми е тъпо, ама иначе съм добре, мисля че почвам да го преживявам :)
Припявам си от сутринта. Мъчителни разкрасителни процедури и довечера мисля, ако се стекат нещата както искам,да се поглезя с кафенце някъде.
cinderella_gugutka
08-20-2010, 14:36
ох май сгафих...за незнам кой пореден път иии психясвам в момента :cry:
LoveRetroMusic
08-20-2010, 15:20
taq vecher pak shte propusna, nqma da e tam, za kakvo da izlizam (:
pisna mi vseki da obeshtava, da govori kakvi li ne neshta, a posle
da si protivorechi sus vsqko edno deistvie.. to vseki e silen na dumi,
no posle kato doide vreme za deistviqta vseki se krie i se dyni!
shte si gledam interesite veche, kato si dobyr priqtel nikoi ne go
ocenqva, taka che nishto nqma da zagubq i v dvata sluchaq!
evala 'priqteli' .. samo shte kaja what goes around comes back around !!!
taq vecher pak shte propusna, nqma da e tam, za kakvo da izlizam (:
pisna mi vseki da obeshtava, da govori kakvi li ne neshta, a posle
da si protivorechi sus vsqko edno deistvie.. to vseki e silen na dumi,
no posle kato doide vreme za deistviqta vseki se krie i se dyni!
shte si gledam interesite veche, kato si dobyr priqtel nikoi ne go
ocenqva, taka che nishto nqma da zagubq i v dvata sluchaq!
evala 'priqteli' .. samo shte kaja what goes around comes back around !!!
Същото. ;| Защо живота е толкова смотано объркан !?
soul1199
08-20-2010, 17:06
малко съм изгоряла след плажа,ся се намазах,че леко ме боли,а иначе,като оставим и смешните свалки,който прилагат някой от момчетата на плажа съм доста добре
:lol: :lol:
Lexynnka
08-20-2010, 18:06
Стоя със затворени очи и притискам до сърцето си две неща- играчка и писмо. Внимавам да не мърдам, защото не искам да скъсам мокрото си писмо, последната следа от него. Тръгвам бавно към гардероба, оставям на пода играчката и листата..взимам намачканата му любима блуза и отново се разплаквам. Тя е така смачкана и странна, но аз няма да я изпера, не искам аромата му да изчезне завинаги.
зле се чувствам ..
BaffaLsc
08-20-2010, 18:09
Днес определено ми е супер гаден ден ! :cry: :cry:
добре съъм ,, ама тея от мтел-операторите не си вдигат телефонитее :( егати тъпото .. и ако не се обадя до утре няма да мога да го вкарам като любим номер :booooomb:
soul1199
08-20-2010, 18:44
малко съм изгоряла след плажа,ся се намазах,че леко ме боли,а иначе,като оставим и смешните свалки,който прилагат някой от момчетата на плажа съм доста добре
:lol: :lol: на време ли пристигна? :razz: това че ти не си планираш времето,не означава,че другите не го правят,и да престиgнах навреме
:)
soul1199
08-20-2010, 19:00
ама не смисъл.. ти как прецени, че за 10 минути примерно ще стигнеш до дадена дестинация.. :shock: ами ако има задръстване на пешеходната иили прелива от каруци и не можеш да минеш? :shock: [/color]е аз по тротоара и такaм :)
teddyx33
08-20-2010, 19:43
не искам,не искам,не искам даскало.
И сега като се почне с всички загорели да искат нещо от мене,едни любови,едни преследвания... :smt078
да давам обяснения на кой какво ... :lol:
е супер се чувствам,все пак бях с тузаро на кафе ец 8)
е супер се чувствам,все пак бях с тузаро на кафе ец 8)голям съм жентълмен майна, хич не ти барах циците 8-)
е супер се чувствам,все пак бях с тузаро на кафе ец 8)голям съм жентълмен майна, хич не ти барах циците 8-)
супер си жентълмен,да :D
антония ме ухапа за устната майна... лоша е
заслужи си го.аз да казвам ли кво ми направи 8-)
заслужи си го.аз да казвам ли кво ми направи 8-)няма да ти повярват, щото аз съм женталмен
заслужи си го.аз да казвам ли кво ми направи 8-)няма да ти повярват, щото аз съм женталмен
да бе,затва ме преби с гривната :D и не само !
и всичко е на кантарецц
що ли си блъскам кофата и аз незнам
как се чувствам - ` :smt007 ` :-({|= `
'Баси филма, 'баси невъзможната любов, майна. Ша зема да си легна вече, че много ми идва.
LoveRetroMusic
08-20-2010, 23:29
fucked, получава всичко, дори това ;>
писна ми тоооооолкова много!
Адски добре се чувставам, не бях влиза тук от доста време, но всичко си е същото ... Имам още 2 часа почивка и отивам на работа :o
Още не мога да остана насаме с майка ми, имам да говоря с нещо и ме яде, че още не съм си казала... Освен това имам разни болежки... Дано ония шибаняк се обади, че съм в мууд. Искам!
DevilWish
08-21-2010, 12:49
Странно ми е :С
GossipGirl89
08-21-2010, 13:11
Изморена :(
Изчистих си цялата стая от-до и направо капнах... Сега съм си облякла пижамката, ям грозде и след малко лягам да гледам филмче 8-)
glorka94
08-21-2010, 15:57
нормално.. сутрешната еуфория мина,цяла седмица чаках и сутринта наистина ми подейства супер, само че не продължи дълго
ch0purche
08-21-2010, 19:18
:smt007 :smt007 < - - - Точно така се чувствам!
shmurkam
08-21-2010, 19:20
Объркана, самотна, изоставена, уморена, предадена, ядосана и всичко там с минуси
iiordanova
08-21-2010, 20:47
Гузно ми е ... #-o
WaterLilly
08-21-2010, 20:52
Като новородена. Фреш ас пайнапъл. ^^
settingSun
08-21-2010, 20:53
досега ми беше добре но ми развалиха настроението
soul1199
08-22-2010, 06:42
еми добре съм,на преди малко станах :)
mArMaLaDkA
08-22-2010, 11:38
Цяла вечер си мисля за него и после се чудя защо го сънувам. 8-)
И все пак, беше безкрайно странният сън. Впечатлена съм какво въображение имам. 8-)
FreakBitch
08-22-2010, 12:32
Мързелива... а трябва да стана от леглото, трябва да изляза.. а тооооолкова ме мързи... :cry:
Никакво ми е ,мразя неделите .
soul1199
08-22-2010, 16:57
сега вече съм чудесно,но се чудя за някой неша :? 8)
teddyx33
08-22-2010, 18:14
тъпо,тия тъпанари утре кога ще дойдат бее :booooomb:
mArMaLaDkA
08-22-2010, 18:17
Искам да махна звънците към вратата и домофона, да си изключа телефона, да се заровя под възглавниците и да не ставам дни наред.
И най-хубаво ще е, ако никой не се сети да идва до нас, да ми се обажда, нито да ми влиза в стаята крайно разтревожен, че не съм яла, пила или че денят и нощта са ми се слели.
РАЙ!
чак се размечтах.
LuxurySk0B
08-22-2010, 18:21
доста анаболно настроен
vas4e3to0
08-22-2010, 18:24
Яко. :D
SolemnityOfDeath
08-22-2010, 19:04
Баатенцееее :booooomb: :booooomb:
Добре, като изключим номерата, които си мисли, че ще ми върти! :o
Добре...май. Единственото, което продължава да ми бърка в здравето са онези снимки от вчера. Как може, бе? Как.. :?
DevilWish
08-22-2010, 19:25
Ем скука как да ми е :)
soul1199
08-22-2010, 20:13
малко ми се приспа и искам да го видя,искам да рaзбера о6е ли чувствам не6о към него....
Lincheto
08-22-2010, 20:21
напрегнато ми е :booooomb:
soul1199
08-22-2010, 20:39
той е идиот ама го искам,искам го з..нам,че и той ме иска,знам гo...той е най-красивия,най-забавния,най-лошия :oops:
vesSynkaa
08-22-2010, 20:41
щастлива :smt054
soul1199
08-22-2010, 21:05
супер съм
Зле. Защо, по дяволите, ангелите и всите там сили, не ме послуша поне този път? Не искам да прибягвам до крайните варианти, наистина не искам.
Но по-добре сега да я заболи малко, отколкото след няколко седмици целият й свят да се срути. Прекалено ми е скъпа, за да допусна нещо такова...
DevilWish
08-23-2010, 09:25
Бива, хубаво се наспах, слушам си музичка.Радвам се, че утре други ден ще се разцепим 20 човека българи тукаа :))
Иначе си мисля ся в момента, че вече в тоя форум не влизам и от 2-3 дни само като съм супер изтъпяла влизам и то за по 1 мнение в тая тема.Съдба.Порастнах явно.. :)
GossipGirl89
08-23-2010, 09:27
Наспала се,наяла се... сега мисля да поизляза малко, че ми е скучно вкъщи
Гадно и мърляво ! Не стига,че цяла нощ не можах да спя ..
LoveRetroMusic
08-23-2010, 11:01
life goes on! :---)
glorka94
08-23-2010, 12:13
объркана съм хем искам да стане нещо, хем искам да не започвам аз всичко, защото достатъчно съм си очукала главата. Малко ми е тъпо, че няма да мога да изляза навреме, ама ако ми се усмихне късмета... ще го направя
Късмеееет, усмихни ми сеее!!!
Гадно.. Искам да влезе един човек в скайп.. него го няма, не знам къде е .. не знам нищо.. Искам да зачекне една тема.. не го прави.. НЕРВЯ СЕ ! :( Защо ли въобще си призна всичко.. А защо ли и аз го отрязах така гадно :-o ШИТНЯ ! :(
DaNGeRousLy
08-23-2010, 12:25
Тъпо ми е някво ..
francyzoi4ety
08-23-2010, 14:56
притеснена ... дали той ми се сърди или не :? довечера ще разбера :razz:
soul1199
08-23-2010, 15:11
добре съм,харесва ми,когато го сънувам
Как съм ли?! Ядосана. Пак. Отново. За пореден път. Ебаси омръзна ми да ме заебават, ама то т'ва вече явно е някаква практика. Второ като гледам определени хора и ми иде да се изповръщам в буквалния смисъл на думата. Не мога да ги трая бееееееееееее.... Защо така.. Не знам. :x :booooomb:
mArMaLaDkA
08-23-2010, 16:41
Снощи гледах един от най-хубавите филми, които съм гледала някога и толкова съм ревала... Никога не е било такова чудо, и то заради филм. Страхотен беше, наистина. И ей сега гледах още един сълзлив филм, само че с Фреди, тоя път обаче се посдържах и икономисах откъм кърпички. 8-)
Още преди дни ми беше някакво такова... лигаво/сантиментално/сълзливо/носталгично, и филмите допринесоха съвсем към картинката. Пусто ми е. Отдаааавна не се е появявал някой, който много, много, МНОГО да харесвам, и то за повече от месец. Винаги са някакви филми, разтягат се разни локуми, все някакви пречки изскачат... Искам един път нещата да потръгнат, както си му е реда.
DqVoLsKoJeLaNiE
08-23-2010, 16:42
Супер съм !! :grin: Басейн, шоколад+ 2 кила отгоре, ама като се върна от село ще ги сваля пак от нерви.. 8-) :D
BabyBluee
08-23-2010, 16:42
тъжна съм, че повече няма да е както беше преди, но и съм щастлива, защото в момента знам как стоят нещата реално :)
Навличам яката сатенена пижамка и отнасям. Утре ще е дъъълъг, важен ден.
soul1199
08-23-2010, 19:08
дразня се,но 6е се оправя,баси тази ревност 6е ме погуби :?
тойй е на море .. дано не прави глупости :( добре съм .
guinessgirl
08-23-2010, 19:45
днес беше един наистина пълноценно прекаран ден:
ходих на урок,напуших се, пих няколко бири, разходих се доволно дълго, улисана във сладки приказки с любимата ми мацка, пих си вечерното кафенце на терасата.. сега чета малко Стайнбек и заспивам : ))))))))
soul1199
08-23-2010, 19:47
не6о ми се приспа,дано утре сутринта да е хyбаво времето за плаж
vesSynkaa
08-23-2010, 21:38
Искам да го гушнаа мама му стара :smt017 8-)
iiordanova
08-23-2010, 22:24
същото.. 8-)
Мисля да си лягам , че днес беше доста изморителен ден.
GossipGirl89
08-23-2010, 22:36
А на мен изобщооо не ми се спиии :x Ядох, пуших и сега не ме свърта на едно място... Чудя се кво да правя :? Мисля да му се обадя да го чуя и да видя дали ще се прибира скоро...
Чувствам се добре! Осъзнавам, че в момента имам всичко и трябва да се радвам докато го имам...
Зле, изпитът наближава, а не съм учил.. и притеснението от наближаването ме кара да се отчайвам още повече. Инак всичко друго е 6+
enjoyth3lif3
08-24-2010, 13:25
+1 :( :( :( :(
XTREMEFREERIDE
08-24-2010, 13:30
Искам борд на Бъртън.
Искам тениска на Бъртън.
Искам нови кеци на DVC.
Искам къси панталонки на DC.
Искам растафарска шапка.
Искам фрийрайд-ки.
Искам (онази) раница на ROXY.
Искам и на ROXY тениска.
Искам нов екип.
Искам термо бельо на HEAD.
Плюс, минус още нещо.
Толкова много ли искам?! :oops:
mArMaLaDkA
08-24-2010, 14:00
Заложих капана и сега остава само да чакам.
mim4ety_sara
08-24-2010, 14:04
мамка му,дано станат работите и отидаааа :x 8-)
ByBinKaa
08-24-2010, 14:13
криво ми е малко, че сега ставам иначе съм 0k :D
soul1199
08-24-2010, 18:19
имам леко главоболие
mrazqkindergarten
08-24-2010, 18:20
Зле ми е. :)
Злобно ми е. Чувствам се супер независима и силна. 8)
vesSynkaa
08-24-2010, 19:51
уникално :grin:
DqVoLsKoJeLaNiE
08-24-2010, 20:13
Някакво такова..Уникално зло.. Чувствам се злаа.. :lol: :lol: :lol: :D :D Полудях. :smt115
IrRePlAcEaBlE
08-24-2010, 22:38
Тъпо! Страшно тъпо!! Много ми е скучно.. Пфф :o
rosencetooo
08-25-2010, 06:54
Мм.. сънено ми е все още , но ми е готино ;д
Ходи ми се "на лов". Трябва да си избера жертвичка за утре вечер.
DevilWish
08-25-2010, 10:39
Не знам к'во искам и ще се вкарам в мнооого проблеми......само тва знам.
kombarka
08-25-2010, 10:55
Тъпо.
mArMaLaDkA
08-25-2010, 10:58
Като блъсната от ТИР. И въпреки това съм що-годе адекватна, или поне достатъчно, за да мога да преценя, че няма да позволя повече да ме водят за носа.
Че съм зле - зле съм. Че допуснах твърде своеволно поведение - допуснах. Ама в крайна сметка всяко нещо си има край и в никакъв случай няма да позволя да изпадна в предишното си състояние, само 'щото на някой му хрумнало, че сега пак ме иска.
Едвам си стъпих на краката и сега да позволя всичко да се срине наново... Не мисля.
Организирана съм. Цигара, после бааам! в банята и... нататък то ще си каже. 8-)
Зле.. Поредния тъп ден се очертава.. И ОТНОВО не ми пише.. :( Защо.. :( :(
soul1199
08-25-2010, 17:08
добре съм :)
липсва мии :( .. искам да се връща ! и си го искам само за мене ..
Зле.. Зле.. Зле.. Зле.. Зле.. :cry:
vikitolove
08-25-2010, 18:42
щастлива :grin: ама че сме откачено трио :-D
mArMaLaDkA
08-25-2010, 18:57
Като сито щастливо прасенце! ^^
Толко' се натъпках, че единственото ми желание е да ходя да мия зъбките, да навлека някоя огромна тениска и да ходя да спя. 8-)
kokosety
08-25-2010, 19:01
Объркана и хич ама хич не ми се спи
Добрее.Гледам си филма. Лежа си. Нищо особено. Притеснява ме тази внезапно породена у мен ненавист..или не-харесване. Както искате го разбирайте. Просто наииииииистинааа ама наистинаааааа като ги видя и ми иде да повърна беее.. Откога така?! :? И преди не съм можела да ги търпя, ама баш пък толкова.. :? Дано като почнем училище нещата да не са така, че иначе не знам. :?
DiabolicAngel
08-25-2010, 19:44
Повече от малоумно.
Защо го прави?Защо когато всичко ще се нареди,той прави така?
Защо?
Мамка му,искам го бееееееееееееееееееее!
Искам всичко да е както преди,искам нищо да не се променя!
Мога толкова много неща да направя за него,само той да поиска!
Побърквам се!
Не се обажда,защоооо? До кога ?
Обичам го просто!
xXmagisXx
08-25-2010, 20:19
Тъпо ми е ! :(
Още ми потреперват краката по малко... ммм... Искам още! :-) Дано утре с Христо мине гладко.
valdesbg
08-25-2010, 21:03
Оф що има само плоски теми тая вечер... Слънцето ли ви пие мозъка или той по принцип си липсва.
Имах желнаие да попиша тук тая вечер.. ама май няма да стане. Как да е.... хората си имат принципи...по принцип. Само докато не се наложи да ги защитават на практика... тогава обикновено се намира нещо друго, поради което въпросния принцип не важи в конкртетната ситуация. Или просто изчезва и бива заменян с друг. Кофти е когато си потърпевш от подобни принципи.
iiordanova
08-25-2010, 21:15
Сутринта заминавам. (:
Дано си изкарам една пълноценна и хубава почивка. :-|
mArMaLaDkA
08-25-2010, 21:43
Агррр! Мъчи ме безсъние от няколко дни и ми е отвратно. Нищо не помага, мамка му! Чайчета, успокояваща музика, хубава книга, хубав филм със субтитри... Дори едно мъъъничко питие не помага. 8-) Нямам си и на идея к'во да правя вече.
Агррр! Мъчи ме безсъние от няколко дни и ми е отвратно. Нищо не помага, мамка му! Чайчета, успокояваща музика, хубава книга, хубав филм със субтитри... Дори едно мъъъничко питие не помага. 8-) Нямам си и на идея к'во да правя вече.
Пълнолуние е ! :lol:
И аз съм така.. 8-)
Lexynnka
08-25-2010, 21:49
така, както се чувствам от много време насам.. спи ми се, а не мога да си легна.. боли ме главата, въпреки че днес не съм плакала.. тъпо ми е, въпреки че трябва поне малко да се радвам.. времето минава, аз не усещам, сякаш е спряло и съм се загубила някъде из секундите... защо, защо най-накрая не тръгне?! какво чакаме...?
mArMaLaDkA
08-25-2010, 21:51
Бе то да беше само пълнолунието.
HardGirl666
08-25-2010, 22:14
таккааа малко ме е хванала лиготията и перверзията..пишем си мръсотийки :D
Началото на всяка вечер се прераждам.. приятно е
Ем филма малко ме завладява..
но наистина ме направи мн мн щастлива. :booooomb: 8-) :) беше мило :)
XTREMEFREERIDE
08-26-2010, 05:49
Щастлива (в пълния смисъл на думата). :smt069
soul1199
08-26-2010, 06:57
сънена,преди малко станах
Сънливо ми е. След малко ще папкам и ще нункам. Довечера... ще е много странно!
ъх .. някакво интересно ми е ;д
чакам да дойде водата да се къпя и после духвам на някъде.
почти ми свърши ваканцията .. мина така бързо .. 2 месеца като 1 седмица ..
защо всички спят толкова многооо :? излиза ми сеее.
kombarka
08-26-2010, 11:41
В очакване.
Как е възможно някай да мисли толкова много за секс? :D
Иначе се чувствам супер. Разбрахме се уж, гърлото ме боли, но като разбрах каква компания отиваме в Бургас в неделя и забравих :D Само искам да не се сещам за него през 1-2 часа :)
sasheto0o
08-26-2010, 15:56
таккааа малко ме е хванала лиготията и перверзията..пишем си мръсотийки :D
+ 1 .. Щастливаа съм , както винагии :grin:
Дано ми звънне по - рано. Не искам много да се заседявам на първото място.
Утре заминавам за Русе и ще стоя там цели 2 седмици ... :?
Как може да съм?!
Тъпо ми е!!!
Добре,че ще съм с приятеля ми,защото в противен случай щях да полудея ...
vagarious
08-26-2010, 16:31
Болна съм и нямам никакво настроение за нищоооооо.Тоолкова ми се спи, че все едно не съм спала с години. :-o Оф ужас.А и отделно се чувствам супер тъпо!!!! :-o :(
JustUnforgivable
08-26-2010, 16:34
Още ми е зле от снощи :-D
andjito86
08-26-2010, 17:17
Зле ми е :( от няколко месеца само проблеми и нещастия едно след друго :cry: лошия късмет ми е станал постоянен спътник ](*,) :-s
по-добре съм,вече не си мисля глупостите,които си мислех .. просто ,защото не е така ;) боли ме коремаа и ми е изтощеноо :(
Вече ми е безразлично дали ще ми пише или не..
Разбрах доста неща..
Съжалявам, че съм си губела времето с човек, който НИЩО не заслужава.. :(
Life goes on.. :)
guinessgirl
08-26-2010, 19:19
чувствам се..тъпа. 8-)
чувствам,че ще се случи нещо мега яко ;хх :D :D :D :D
въпроса е каква простотия ще направя отново :grin: :grin: :lol:
TheBeliever
08-26-2010, 19:28
Изнервена съм. Изключително изнервена. Не съм ГО виждала вече 15 дни. Бях забравила колко е непоносимо да живея под един покрив с майка си. Нямам търпение да дойде вторник и да си заминавам.
dqvolcheto9
08-26-2010, 19:30
Хаха бих гаджето на карти и умирам от смях .. тои се беше доста надъхал ,че ще ме бие :Д
Утре съм на басеинче сиг за последно тая година... :(
kombarka
08-26-2010, 19:31
В напраааааазно очакване.
soul1199
08-26-2010, 20:02
уморена и не6о ми се приспа
SummerDream
08-26-2010, 21:30
Искааааааам пак на морее, и пак, и пак д;
mArMaLaDkA
08-26-2010, 22:59
Станах преди половин час, направих си една шампионска закуска и след като вече съм сита, наспана и доволна, ми хрумна, че ми е скучно и трябва да си оползотворя излишната енергия в злобеене по форумите. :)
pepelq64ica
08-26-2010, 23:03
изморенааа...... :(
Както се и очакваше столовете под мен почнаха един по един да се разклащат. Други пък сама ги троша. Важното е да продължава да не ми пука. Скоро ше има и нови!
soul1199
08-27-2010, 06:27
супер съм,след малко отивам в центъра и после на фризьор :)
Ами още съм сънен иначе съм добре :)
kombarka
08-27-2010, 08:25
Чувствам се.. Изненадана?
FromAutumToAshes
08-27-2010, 09:05
Ихаа.. мина доста време от последния ми коментар хах, бях малко ангажиран с разни неща.. Таа кво става форумци 8-)
mArMaLaDkA
08-27-2010, 09:56
^ Плашещо дружелюбен си. 8-)
ЕДИТ: "Боклукът за една е богатство за друга". ;-)
Elenichkaa
08-27-2010, 10:55
изморена се чувствам 8-)
sladur4etyYy
08-27-2010, 11:32
сънена. :(
иначе след малко отивам да си правя кефа. 8-)
FromAutumToAshes
08-27-2010, 11:37
^ Плашещо дружелюбен си. 8-)
ЕДИТ: "Боклукът за една е богатство за друга". ;-)
Едва ли на мен го казваш ;д
Малко почивка да метна едно кафе с цигара и пак за залавям за работа :((
__SuNshInE__
08-27-2010, 12:17
Ами бивам.. може да се каже, рано или късно ще свикн с тая тъпа ситуация, в която се набутах.. надявам се. :)
soul1199
08-27-2010, 14:13
Ихаа.. мина доста време от последния ми коментар хах, бях малко ангажиран с разни неща.. Таа кво става форумци 8-)ейй забрави ме :lol:
rachel_billson
08-27-2010, 14:19
Объркана и пак излиза,че аз съм тази,която скапва всичко. :?
soul1199
08-27-2010, 14:23
супер съм :)
mArMaLaDkA
08-27-2010, 14:35
Втората част на поста не е за теб, да. 8-) Но другата е. ;д
он: направо ми идва да се гръмна. Снощи станах в 1 и повече не съм заспивала. С 300 ЗОРА легнах, с още толкова и заспах, и по някое време се събудих, 'щото тъпата ми майка точно тогава се сетила, че и трябвам страшно много. Обаче съм пич, и вместо да й позволя да ми трови живота, както винаги, само си намалих звука на телефона и продължих да си дремвам сладко-сладко. Да де, ама те и съседките хлапета слезли долу, и само крещят, пък прозореца ми широко отворен... Ебати почивката аз, тва не е живот. Вечно ше се намери нЕкой непрокопсаник да ти досажда. Така и така вече съм будна и кисела, ще сляза да си взема нещо сладко.
FromAutumToAshes
08-27-2010, 15:28
Втората част на поста не е за теб, да. 8-) Но другата е. ;д
Е да де.. аз за дружелюбното питах ;д Ама защо да е плашещо оО Аз винаги съм си дружелюбен :oops: xDDDD
Иначе пийвам 6up.. да няма грешка 6up e, с огромна 6-ца на етикета :lol: и пуша цигара. Общо взето chill out-вам :D
mArMaLaDkA
08-27-2010, 15:30
Аз винаги съм си дружелюбен
С друго впечатление съм останала. 8-)
Иначе кво е това 6up? Сбъркали са цифрата или...?
FromAutumToAshes
08-27-2010, 15:32
Що бе оО аз съм такова добро дИте... А това 6up е жалко подобие на 7up обаче да не крадат името и.. става леко комично :D
mArMaLaDkA
08-27-2010, 15:36
8-) "Спрайт" и производните му пия само на китайски ресторант, нямам си и на идея защо. 8-) И ми се допи и спрайт сега, и ми се дояде китайско... Имам чувството, че дебелея, само докато си мисля за храна. 8-)
FromAutumToAshes
08-27-2010, 15:41
Хахах, сигурен съм, че просто си внушаваш.. А като стана дума за храна, баничките скоро трябва да са готови :grin:
mArMaLaDkA
08-27-2010, 15:43
Мразя те. Искрено. Нали го осъзнаваш?
Въпреки че и аз вчера, онзи ден ядох баничка, пак ми е... ох. 8-)
Пък мноооого ми се ядат банички от бутер тесто с орехи и канела, едни такива... абе, няма как да не си ги ял. Един път са, ама хич не се разбирам с фурната и затова няма как да ги направя сама. ;\
спирам със спама, че ще вземат да ме баннат. 8-)
FromAutumToAshes
08-27-2010, 15:45
Охх това заболя, мойте извинения. Иначе да.. точно от бутер тесто са :lol: А за тези, които описа - не обичам нито канела, нито орехи :D, но сигурно са вкусни :Р xDD
нереално яко ! най-сетне ,в търсене на цели измъчени 7 дни .. намерих проклетото сет-че :smt020 :smt049
soul1199
08-27-2010, 16:54
дано утре има готини момчета в Ямбoл
mArMaLaDkA
08-27-2010, 17:00
Много мразя да деля, бе! Как може да ме карат?
Ако направя компромис със себе си - ше се нервя и ще съм кисела сума ти време; ако не направя - ше се чувствам виновна и като няква супер алчна.
Ама МРАЗЯ да деля. Оф, оф, оф! Как може такава пълна глупост да се превърне в ябълката на раздора, чак не ми е ясно. Тъпото е, че го предвидих от време оно, и въпреки това пренебрегнах интуицията си. Сега ще си понасям последствията.
nymphetaminegirl9
08-27-2010, 18:06
като луд на свобода :D :D :D :D :D
FromAutumToAshes
08-27-2010, 18:35
Мразя ги тия моменти, в които осъзнавам колко самотно и тъжно се чувствам.. Предпочитам моментите, в които не ме ебе за нищо ...оО
Имам еднооо такова усещанеее 'дето хич, ама хич не ми харесва. Дано да бъркам. :?
Толкова съм объркана... Не знам какво да правя, не мисля, че ще се получи нещо. Твърде бързо стана, едва ли ще се получи. Ох, искам да ги видя, имаме да си разказваме толкова много. Още малко остана)
дано утре има готини момчета в Ямбoл
Няма! :D
Иначе ми е тъпо, гадно и самотно! :grin:
MaLkaTa_LaDy
08-27-2010, 19:52
Тъжно ми е и носталгично, а няма причина. Вероятно някъде отврътре осъзнавам, че лятото с безгрижните дни си отива и идват есента и задълженията. Може би и времето ме кара да се чувствам малко самотно. Този период от всяка година ми е някак депресиращ...
:cry: :cry: :cry: :cry:
Много ми е тъжно..........
Backspace93
08-27-2010, 19:55
И на мен ми е носталгичноооооо. Ужас, с тия руски филми съвсем ми стана мъчно за миналите 2 месеца. Беше толкова безгрижно и хубаво. Мъчно ми е за всички, особено за малката :cry:
soul1199
08-27-2010, 20:06
не ми пука за ни6о вече,така съм си най-добре 8)
Go to hell. Уморих се вече.
Ехаа, ми весело си ми е. Баджа стана, малко фалшивичък, ама те шоьфорите на автобусите са леееееко кьорави, няма да усетят. :-D :grin:
ivakavlad
08-27-2010, 21:25
по зле никога не съм се чувствал
Горе главата. :)
ivakavlad
08-27-2010, 21:33
трудна работа след време ще се оправя
Сигурна съм. :)
ivakavlad
08-27-2010, 21:42
Сигурна съм. :)
със сигурност само че няма да се оправя скоро в това съм убеден но както и да е ай да не спамя в темата
Тъжна , объркана и разгневена :?
FuckedUp
08-27-2010, 23:43
Аз не чувствам :)
mArMaLaDkA
08-28-2010, 01:22
Пада ми кръвното => не ми е много добре. Не можах да се наспя, затова пък си свърших голяма част от задълженията за днес снощи и общо-взето за деня нямам планове. Което ме убива. Мразя да бездействам.
soul1199
08-28-2010, 04:22
сънена,едва станах,ама трбябваше и ся отбивам малко време и после в Ямбол
FromAutumToAshes
08-28-2010, 05:28
Как можах да сатна в 8 сутринта :shock: Потресен съм от себе си... Все още ми е някак гадно, тъпо или най-точно казано сдухано. Като се замисля причини доста.. Ама като гледам също така не само аз съм в такова състояние, може би календарното време играе роля не само в моето положение.. Това е гадно, принципно Есента ми е любимяи сезон, би трябвало да се радвам, че тя наближава. Но уви не е така.. Иии смятам да изпуша още една цигара и да си хващам задълженията и другите шитове. Пък за после не знам оО
П.С. Много ще съм изненадан ако някой прочете тоя роман :lol:
Болна :D Днеска пълна почивка, само едно ходене до козметичката се очертава! Много ми е мързеливо :?
MaLkaTa_LaDy
08-28-2010, 07:46
Как можах да сатна в 8 сутринта :shock: Потресен съм от себе си... Все още ми е някак гадно, тъпо или най-точно казано сдухано. Като се замисля причини доста.. Ама като гледам също така не само аз съм в такова състояние, може би календарното време играе роля не само в моето положение.. Това е гадно, принципно Есента ми е любимяи сезон, би трябвало да се радвам, че тя наближава. Но уви не е така.. Иии смятам да изпуша още една цигара и да си хващам задълженията и другите шитове. Пък за после не знам оО
П.С. Много ще съм изненадан ако някой прочете тоя роман :lol:
Горе главата и никакви сдухванки, lil gangsta! 8-)
Иначе аз се чувствам... мързеливо. :D
FromAutumToAshes
08-28-2010, 08:05
lil gangsta! 8-)
the fuck ?! :D аз не съм генгста бе 8-) И все пак съм трогнат ;д
Пуша цигара, да почина малко и пак отивам на покрива :-# Правим му ремонт ;/
XTREMEFREERIDE
08-28-2010, 09:51
Аууу, прекарахме страхотно снощи, само дето можеше да има и продължение, ама.. шанс. Нищо, нищо. Събрахме се, видяхме се, опера слушахме.. от всичко имаше. Беше суийт. ^^ Трябва да повторим на всяка цена.
А него? <33333 Колко го обичам само. Чувствам се като малко дете, което се влюбва за първи път и има цял рояк пеперуди в стомаха. Не мога да се позная. О.о Странно е. Пък и не е като да не знаем нищо един за друг, 2 години са си 2 години и не мога да повярвам, че след всичкото това време аз още го обожавам тоооолкова много. Невероятно нещо е любовта. ^^
Сега ще ходя да ям, после започвам задължително да чета, че изостанах доста. За него не знам вече какво да кажа... тотална промяна, която след време ще му повлияе зле, но вече не ме интересува.
LoveRetroMusic
08-28-2010, 10:36
закривам сезона днес 8-)
Хиляда неща са ми на главата и би трябвало да съм изнервена, притеснена или нещо такова, нооо не... чувствам си се супер и за пръв път знам, че ще се справя с всичко! :grin:
mynichka
08-28-2010, 11:48
Точното е, че се чувствам никак, не знам точно какво правя и защо го правя. Довечера да отида ли? Ако отида ще се промени ли нещо .. не знам, супер объркано ми е и си нямам на идея как да постъпя. И още съм бясна на М. как е възможно да е толкова проста..не мога да си го обесня, каква беше, а в каква се промени. Ще дойде време в което ще сме и нужни и това ще е в близките няколко дни, но ще и кажем,че сме уморени. Значи ние можем да пропътуваме 300 км. после веднага на работа и вечерта да отидем на шибаната уговорка без да се оплакваме колко сме уморени и изтощени, а тя ще ми се обади- цял ден спала из тях и ще ми каже как няма сили..и аз накрая ще я видя навън както няма сили. 8-) Ама тая сутрин ми се мазни..мани се от тука с глупачки не ми се занимава. Следмалко ще изчистя и дано ми се проясни всичко и да реша точно какво да направя, има доста време до довечера и все пак.
FromAutumToAshes
08-28-2010, 11:49
Ям салата от домати 8) След това ще пуша, пък за нататак ще му мисля :-o