View Full Version : Как да впечатля едно момче..
cwetenceto
06-21-2010, 19:34
Харесвам едно момче с него сме приятели..Той знай че го харесвам,но искам да разбере колко значи за мен.Той наскоро скъка с приятелката си и сега е без гадже.Проблема е там че имаме 4 год. разлика . Моля ви помогнете !
BlueFace
06-21-2010, 19:41
Ако е умен няма да се занимава с 4 години по-малка от него :)
cwetenceto
06-21-2010, 19:45
Ако е умен няма да се занимава с 4 години по-малка от него :)
не ми помагаш :(
Ами поговорете какво му е страшното?
soul1199
06-21-2010, 19:59
Е ако си на 13 или 14 може и да не стане работата.Ама споко,щом досега знае,че го хар и нищо не е направил,значи не те харесва->намери си друг
cwetenceto
06-21-2010, 20:03
Е ако си на 13 или 14 може и да не стане работата.Ама споко,щом досега знае,че го хар и нищо не е направил,значи не те харесва->намери си друг
Той знае че за мен е БФФ,той знае че е много добър приятел за мен .. но
аз мисля,че той ме харесва само като приятелка и аз затова ви питам как да го впечатля..не мога да го заговоря защото вече няма даскало + това той няма да е в сащото даскало иначе ние няка вечер си пишем..но аз го обичам а той ме харесва като приятелка как да го впечатля ??
soul1199
06-21-2010, 20:16
аз мисля,че той ме харесва само като приятелка и аз затова ви питам как да го впечатля..не мога да го заговоря защото вече няма даскало + това той няма да е в сащото даскало иначе ние няка вечер си пишем..но аз го обичам а той ме харесва като приятелка как да го впечатля ??кофти е да ти го кажа,но той те мисли само за фр.,не мисля,че можеш да го впечатлиш с нещо :(
BiGBaDWolF
06-21-2010, 20:21
Ами поговорете какво му е страшното?
izlishna
06-21-2010, 20:29
Харесвам едно момче с него сме приятели..Той знай че го харесвам,но искам да разбере колко значи за мен.Той наскоро скъка с приятелката си и сега е без гадже.Проблема е там че имаме 4 год. разлика . Моля ви помогнете !
Моята разлика с приятеля ми е също 4 години, не виждам проблем, след като се разбираме и интересите ни са общи ;]
Действай по въпроса и не се притеснявай :)
cwetenceto
06-21-2010, 20:44
Моята разлика с приятеля ми е също 4 години, не виждам проблем, след като се разбираме и интересите ни са общи ;]
Действай по въпроса и не се притеснявай :)
:)
помогнете и на мен при мен е същата ситуация само че момчето е на моита възраст 13 год. Хелп!!!
lilincituuuu
06-22-2010, 08:33
помогнете и на мен при мен е същата ситуация само че момчето е на моита възраст 13 год. Хелп!!! =D> като е на твоята възраст, логично по-лесно да го впечатлиш, щом до сега не си успяла , успокой се - ни тъ бива :)
а авторката на темата: поговори с него, какво толкова, обясни му как стоят нещата и да разказваш после ;р Успех! :-)
bobito_th
06-22-2010, 12:13
аз мисля,че той ме харесва само като приятелка и аз затова ви питам как да го впечатля..не мога да го заговоря защото вече няма даскало + това той няма да е в сащото даскало иначе ние няка вечер си пишем..но аз го обичам а той ме харесва като приятелка как да го впечатля ??
Обичаш ти..колкот аз не пуша вече.. както и да е. Нали всяка вечер си пишете тогава се уговорете да излезете някъде двамата. Поговорете си, смейте се. Не всичко става изведнъж. Няма как по друг начин да стане. бТВ на колко си. Ако си на 13-14 наисина няма смисъл да правиш каквото и да е. Останете си приятели.
Ако е умен няма да се занимава с 4 години по-малка от него :) Така ли било вече?
Иначе говорете, няма как да стане по друг начин.. ако вие не си се разберете няма кой да помогне.. Ако не те харесва, не го притискай - останете си приятели..
mincheto
06-22-2010, 17:22
Годините не са такъв проблем,особенно като са толко малко.Не това ти е проблема, а проблема е ,че те е страх. Мога да ти кажа ,само да бъдеш ЕСТЕСТВЕНА.
antifashionshit
06-22-2010, 17:48
най-добрите приятели би трябвало да могат да си споделят дори и такива неща.
cwetenceto
06-22-2010, 17:54
аз съм му казвала...Аз на 12 а той е на 15 :(
antifashionshit
06-22-2010, 17:57
сори тогава. ;д изказах се неадекватно.
ако знае... предполагам тогава, че не те харесва. зарежи тая работа и не се коси моме : ) има толкова други неща за правене освен любовта.. ^^
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Много му разбира 15 годишният мозък от любов.Той сега е загорЕл и прави бройки-ти ще си просто поредната.Откажи се-само си играе
И ае престанете да казвате, обичате някого,защото не е вярно-да обичаш значи да му се отдаваш напълно,да го подкрепяш,да пренебрегваш себе си понякога et cetera
Ти нищо от т'ва не правиш-не се напрягай да ме убедиш в противоположното 8)
Paramour
06-22-2010, 19:41
Много му разбира 15 годишният мозък от любов.Той сега е загорЕл и прави бройки-ти ще си просто поредната.Откажи се-само си играе
+1! ...