Влез

View Full Version : бихте ли целунали момче, което не харесвате ?

male91
06-22-2010, 10:56
1во -> честита ми регистрация :)
Искам точни мнения !
-> Разбирате, че момче, което е на 19 години никога не се е целувало, бихте ли се прежалили да го направите ???
Въпроса е насочен главно към дамите :)

SmilezZz
06-22-2010, 11:02
Ако го харесвам - ДА,естествено..Ако НЕ го харесвам - НЕ..Не бих го целунала,ако нямам - поне и грам чувство/привличане към него

male91
06-22-2010, 11:03
Лошото е, че вече се притеснявам дали наистина ще намеря,
нямам особено голямо самочувствие, не ме бива изобщо с жените, дори като говоря езика ми се сплита .. говоря като един идиот, или поне така се чувствам.
Моля, помогнете ми :S

babity
06-22-2010, 11:07
Не прави глупости! Нали трябва да ти остане един сладък, магичен спомен от първата целувка? Този спомен може да ти го подари само любим човек.

Конкретно ако говорим за първа целувка - НЕ, не бих целунала момче само за да задоволя нуждата му да се почувства наравно с останалите, както и не бих спала с момче по такава причина. Т'ва е относно първите пъти.

Иначе съм целувала момче, което не харесвам. Т'ва, че после го харесах е просто стечение на обстоятелствата. :D Не е кой знае какво.

AniBG
06-22-2010, 11:10
Не прави глупости! Нали трябва да ти остане един сладък, магичен спомен от първата целувка? Този спомен може да ти го подари само любим човек.

Конкретно ако говорим за първа целувка - НЕ, не бих целунала момче само за да задоволя нуждата му да се почувства наравно с останалите, както и не бих спала с момче по такава причина. Т'ва е относно първите пъти.

Иначе съм целувала момче, което не харесвам. Т'ва, че после го харесах е просто стечение на обстоятелствата. :D Не е кой знае какво.

+1! Наистина, няма смисъл да целунеш момче, само за да му доставиш удоволствие, ако не го харесваш! :?

silky92
06-22-2010, 11:47
Целувката не е кой знае какво нещо . Аз лично бих целунала някой само ,ако има поне някакво привличане. И твоят момент ще дойде съвсем скоро . :)

3oPuTy
06-22-2010, 11:50
Хах к'ва магия,к'ви 5 лева?!
К'во ще ми кажете,че помните първите си целувки и че те са били нещо върховно - едва ли :lol:
Разбирам да става дума за секс,но за целувка ...

По темата:Не бих целунала момче само за да го успокоя,че вече може да се целува и т.н. :? Също така не бих се целувала с момче,което не ме привлича :?

bobito_th
06-22-2010, 11:52
Защо не ;д. Голяма работа една целувка с момче към което нямам нито привличане, нито симпатии. Правила съм го (старата игра на шише..)

Vasoto129
06-22-2010, 12:22
недей ако не го харесваш защото ще си помисли че го харесваш и ще си имаш проблеми и ще пишеш теми как да се отървеш от него :) :) :)

male91
06-22-2010, 12:24
Не съм момиче, което иска да целува момче :-D

bobito_th
06-22-2010, 12:28

А момче на 19, което не се е целувало ? 8-)

male91
06-22-2010, 12:35

А момче на 19, което не се е целувало ? 8-)
Мерси, че поясни :-|

malibugirl
06-22-2010, 13:24
Ако ми харесва може би да [/code]

Linns
06-22-2010, 13:28
Ем.. ако не го харесвам едва ли ..

male91
06-22-2010, 14:38
От съжаление поне ??? 8-)

bobito_th
06-22-2010, 14:43

Ама ти не се ли е*аваше ? .. 8-)

krem4et0
06-22-2010, 15:21
К'во ще ми кажете,че помните първите си целувки и че те са били нещо върховно - едва ли :lol:

Аз си я помня, нищо че беше отдавна. Наистина беше хубава и вълнуваща, а и аз много харесвах момчето...перфектно отвсякъде. Е, той не ме харесваше особено, ама се целуваше страхотно (или поне си мислех така).

Целувала съм момчета 1-2 пъти, които не харесвам особено или почти не познавам. Случвало се е. Целувала съм и момче, на което му беше за първи път (на 18-19 мисля, че беше). Аз обаче не знаех. Харесваше ми....долу-горе, беше ми приятно с него, но после спомените са неприятни. Скоро след това започнах връзка с настоящия си партньор (това другото момче ми помогна да разбера, че имам чувства към мъжа си и те не са просто харесване). Почнаха се звънения, смс-и за свети Валентин, обаждания за РД. Това в продължение на 2 години, а заедно бяхме 4 дни. Явно не ме е забравил лесно...

3oPuTy
06-22-2010, 16:00
Е аз моята не я помня ... Или по-точно помня една ама дали е била първата?! :-o Все пак съм била на 13 и нещо ... как да я помня 8-)

male91
06-22-2010, 16:18

Как мога да се ебавам за толкова сериозно нещо ?
Асолютно сериозен съм ииии не знам вече до какви крайности да прибягвам :/ скоро трябва да си вкарвам езика някъде, че с тия комплекси ми е дошло до гуша :( ...
Сякаш не ми пука особено дали целувката ще е хубава, важното да я има .. кво да направим, че не е с момиче, което обичам :/

bobito_th
06-22-2010, 16:42

Асолютно сериозен съм ииии не знам вече до какви крайности да прибягвам :/ скоро трябва да си вкарвам езика някъде, че с тия комплекси ми е дошло до гуша :( ...
Сякаш не ми пука особено дали целувката ще е хубава, важното да я има .. кво да направим, че не е с момиче, което обичам :/
Не прибягвай до такива крайности. Какво като си на 19 и не си се целувал и най-вероятно си девствен. А ако толкова искаш, просто забий някое маце в диското.

male91
06-22-2010, 16:46

Не прибягвай до такива крайности. Какво като си на 19 и не си се целувал и най-вероятно си девствен. А ако толкова искаш, просто забий някое маце в диското.
Де да можех ... твърде лесно звучи, но не мога ;(
Даже и жалък се чувствам, като хленча в този форум ... сигурно ме мислите за някой кавал (не, че не е вярно де)
Дайте некви препоръки и напътствия :(

3oPuTy
06-22-2010, 17:06
Самочувствието ти хич го няма ...
Защо не се опиташ да промениш нещо в себе си - външен вид,държание ... :)
Ако искаш дай една снимка за да ти кажем,какво можеш да промениш поне във външния си вид за да изглеждаш по-"готино",а от там поне малко ще ти се вдигне и самочувствието.

mincheto
06-22-2010, 17:12
Ако го обичам,за мен няма значение дали дев...дали се е целувал и на колко е години.Деца, мога да ви кажа ,че чувствата и любвота най-вече те карат да правиш и невъзможното....Когато го изпитате,тогава ще разберете.Само това ,мога да ви кажа.

bobito_th
06-22-2010, 17:13
Ако го обичам,за мен няма значение дали дев...дали се е целувал и на колко е години.Деца, мога да ви кажа ,че чувствата и любвота най-вече те карат да правиш и невъзможното....Когато го изпитате,тогава ще разберете.Само това ,мога да ви кажа.

е чак пък за една целувка да тряа да обичаш ;д

Biskfitka
06-22-2010, 17:43
Не :-D

problem4ety
06-22-2010, 18:55
стига до го познавам и да не е някакъв грозен защо не :grin:

JustAngel
06-22-2010, 19:22
Е, зависи.Ако го харесвам - ще се прежаля хайде 8-) :lol: Но ако не го харесвам, ако ще да има ОГРОМЕН опит, няма смисъл да го правя !

Bixel
06-22-2010, 19:25
ДА

педерастия фор да уин

Jessie
06-22-2010, 20:02
Авторе, а ти би ли ял кал ? :?

IndependentGirl
06-22-2010, 20:08
Не, не бих.. ;}

soul1199
06-22-2010, 20:10
да,естт ако го харесвам :)

male91
06-22-2010, 20:54
Авторе, а ти би ли ял кал ? :?
Moже би да, ако някой познат би се почувствал истински щастлив.. бих се прежалил заради него ..

LovelyGirl
06-22-2010, 21:25
^ Жестоко се съмнявам :). Искаш да кажеш, че ако момиче, което не те харесва, те целуне (без тя да иска, а просто, за да те направи щастлив), на теб ще ти е хубаво?

3oPuTy
06-22-2010, 21:48
^ Жестоко се съмнявам :). Искаш да кажеш, че ако момиче, което не те харесва, те целуне (без тя да иска, а просто, за да те направи щастлив), на теб ще ти е хубаво?
Ти го изкара някакъв насилник (все пак,когато някой прави нещо без желание,това се смята за насилие).
Тук въобще не говорим за това :?
Тук се пита дали някой би се целувал със свой приятел (от противоположния пол) без да изпитва нещо повече от приятелски чувства към него.

Що се отнася до сравнението с яденето на кал - автора на мнението е доста далеч от темата.

babity
06-23-2010, 01:07

Аз също не мога да дефинирам точно коя ми е била първата целувка, но като слушам приятелките ми да говорят с една особена сантиментална нотка в гласа им, лекичко ме обзема завист, че моята е била особено запомняща се. То верно, че времената се менят, ама пък колкото и да е целувката все още Е акт на интимност и не бива да се смята баш за нищо.

bebito0o
06-23-2010, 05:01
първата ми целувка беше в банята на момчето, на тъмно /детска му работа/ и беше мокро и слизесто нещо в устата ми..пълен отврат като се сетя.. бляаак :shock: :shock:

не бих целунала някой ,който не ме привлича..

krem4et0
06-23-2010, 05:50
Зори, бях на преклонната старческа възраст от 17 години и за това я помня. На 14-15 отказвах целувки под предтекст, че съм много малка...Ама тогава времената бяха други. Първата целувка беше 8-9 клас масово.

Ако това ще успокои автора да кажа, че на мъжа ми първата целувка му е била към края на 12-ти клас, а аз съм му втората в това отношение и първа във всяко друго. Нито се целуваше зле. Нито ще си умре девствен, нито необичан. И той беше затворен и без самочувствие, но аз открих в него, това което исках в 1 мъж.

Nakadah
06-23-2010, 06:16
Ти би ли изял сандвич който не харесваш?

Отговора на твоя и моя въпрос е 1 и същ!

male91
06-23-2010, 06:24
Зори, бях на преклонната старческа възраст от 17 години и за това я помня. На 14-15 отказвах целувки под предтекст, че съм много малка...Ама тогава времената бяха други. Първата целувка беше 8-9 клас масово.

Ако това ще успокои автора да кажа, че на мъжа ми първата целувка му е била към края на 12-ти клас, а аз съм му втората в това отношение и първа във всяко друго. Нито се целуваше зле. Нито ще си умре девствен, нито необичан. И той беше затворен и без самочувствие, но аз открих в него, това което исках в 1 мъж.
Е .. аз съм завършил :Д така, че "превъзхождам" твоя мъж :D
Оффф ... сдухвам се колкото повече го мисля ...

LofYou
06-23-2010, 06:25
Не се притеснявай чак толкова, то като дойде момента няма да усетиш от къде идва ... Имам приятел който вече е на 20 и половина и не е целувал момиче ... А самия той не е нито грозен нито нищо, просто не му е дошъл момента :)

3oPuTy
06-23-2010, 06:37
Креми,моята пък беше на 13 и нещо ама защото "така правят големите" 8-) Лапешка му работа ... 8-)

krem4et0
06-23-2010, 10:36
male91, става дума за няколко месеца преди да направи 19...по-точно 2. А пък иначе аз си го целунах, когато го почувствах...сигурно поне 2-3 месеца още нямаше да набера смелост. Ще си намериш майстора, споко. И той е мислел за глупости от сорта, че никоя няма да го пожелае, а аз го желая много и всекидневно...Спокойно. Ще ти дойде времето. Направи го, с човек, с който ще Ви е приятно. Колкото и да не отдават значение тук на целувката, тя е магия, когато е с харесван и любим човек. Има един заряд, който протича между двамата и прави всичко по-хубаво. Казвам ти го понеже съм целувала и момчета, които не харесвам особено...от немай къде, от мъка...от глупост. Усещането е различно. Пак е хубаво самото действие, но е по-скоро механично. Целунеш ли правилния човек, не искаш да свършва. Първата ми целувка с малки прекъсвания беше 2 часа. Много харесвах това момче и не исках този миг да свършва никога. Беше вълшебно. Така вълшебно се почувствах, когато целунах мъжа си за първи път...Още тогава знаех,че е ТОЙ.

InloVeGirl27
06-23-2010, 11:07
Ако не изпитвам нищо към него - не бих! Целувката е израз на привличане и на чувства....

eatshitsfuckinbitchezhah
06-23-2010, 11:12
ако няма поне малко привличане-не

malkataa
06-23-2010, 11:17
Защо не? Ако ме привлича и е добър бих го направила :)

kristito3
06-23-2010, 13:17
Не. Когато нямам нищо към мочето, няма да го направя.

male91
06-23-2010, 14:57
Хееебати ... сега се прибирам от уроци ииии нещо ми се доядаха зелени сливи :lol: иии гледам зад 1 блок има сливи и си викам, чакай да си дръпна да си припомня вкуса им .. иии точно в кишето на блока некви лапенца наа около 2-3 клас се съблекли и се барат :shock: иии гледам нещо шумули обръщам се и гледам момичето се обува... :shock:
Ебаси .. лапетата са по-напред от мен с матряла, ебаси :shock:

brutaLxxbunny
06-23-2010, 15:09
Зависи от случая. :-P

Obsession
06-23-2010, 18:41
Ако не изпитвам нищо към него - не бих! Целувката е израз на привличане и на чувства....

Подкрепям.

Не се сдухвай, в крайна сметка, ако в момента не искаш да целунеш конкретно момиче, защото тя ти харесва, защо да си блъскаш главата с това. Харесай някоя, не прави първата си целувка безсмислена. Ти самият ще останеш разочарован, ако целунеш момиче, което по никакъв начин не те привлича.

t0d1t0
06-23-2010, 19:05
само с апетитни парчета се целувам,но странно защо после всички ме питат "А бе ти да не си пе'ерас бе"

Geri94
06-23-2010, 19:05
Не, дори и да е красавец, мил, добър, ако аз нямам никакви чувства не бих го направила!

Manik96
06-23-2010, 19:07
Ако поне малко ме привлича,да бих го целунала.. :-D

bybit0o0
06-23-2010, 19:56
Целувка от съжаление... Не мерси ... :( :?

male91
06-23-2010, 20:22
Ако има навито момиче да се целува с мен (по-скоро да ме научи)
пращам снимки по ЛС иии може би мога да дойда до по-близките градове около моя ???

ReachlessGirl
06-24-2010, 09:13
Ако го харесвам - ДА,естествено..Ако НЕ го харесвам - НЕ..Не бих го целунала,ако нямам - поне и грам чувство/привличане към него
Съгласна съм ..

aniichka
06-24-2010, 19:31
1во -> честита ми регистрация :)
Искам точни мнения !
-> Разбирате, че момче, което е на 19 години никога не се е целувало, бихте ли се прежалили да го направите ???
Въпроса е насочен главно към дамите :)

Как всички коментирате че няма да го направите :( е аз бих го направила,без значение дали го харесвам или не,така даже пробвам и човека ;]]

UrbanLegend
06-24-2010, 19:34
с 2 думи-ЗАЩО НЕ

justonegirlwithonehope
06-24-2010, 19:39
Трябва да имам мега, хипер силни чувства към него, че да се прежаля да го направя, попринцип НЕ БИХ.

HexGirl
06-25-2010, 05:09
Съгласна съм ..
+1

myLiiPsLiikeSugar
06-25-2010, 09:36
пращам снимки по ЛС иии може би мога да дойда до по-близките градове около моя ???

:D :D Тва няква оферта ли тря да е 8-)

male91
06-25-2010, 10:04

Оферта си е :Д ама за мене, защото аз съм на зор :Д а може и за вас :-o

myLiiPsLiikeSugar
06-25-2010, 14:53

Е пусни тук снимка де .. Да те видят кандидатите :D

male91
06-26-2010, 16:59

Е пусни тук снимка де .. Да те видят кандидатите :D
В друга тема съм пуснал, сега не мога на гости съм в друг град :)
Ако има момиче, навито да ме учи да се целувам ... може да ми види из мненията (не са много...) стига да има мераци де ...

Duvessa
06-26-2010, 17:13
Недей така, това е супер отчаяно.
И спри да се сдухваш, просто ти трябва малко повече самочувствие. Видях снимката и мога да ти кажа, че познавам къде-къде по-зле от теб хора, които са по-напред с материяла. Изцяло ти си си виновен. Ако не промениш отношението към себе си, няма кой да ти помогне.

По темата: Не, не бих, ако нямам съвсем никакви чувства към него.

VinDiesel
06-26-2010, 17:16
Намери си компания с която да ходиш по кръчми,дискотеки,насам-натам.Когато говориш с момиче,бъди себе си,не лъжи и преувеличавай.Не се притеснявай по време на разговора,че ще си оплетеш езика,просто не мисли за това,докато говориш с мадама.Жените на твоята и моята(20) възраст,много ценят горенаписаното.Като малък съвет от мен,смени си прическата,видях ти снимката,не ти отива според мен.

male91
06-26-2010, 17:21
Намери си компания с която да ходиш по кръчми,дискотеки,насам-натам.Когато говориш с момиче,бъди себе си,не лъжи и преувеличавай.Не се притеснявай по време на разговора,че ще си оплетеш езика,просто не мисли за това,докато говориш с мадама.Жените на твоята и моята(20) възраст,много ценят горенаписаното.Като малък съвет от мен,смени си прическата,видях ти снимката,не ти отива според мен.
>> имам компания и редовно си излизаме по кафета/кръчми/дискотеки/механи и всичко ...
За още по-голям резил, женската аудитория в компанията надделява ...
>> Бтв по принцип сега ми е дълга косата, а и на снимката не съм я правил и понеже ми стои постоянно стърчаща нагоре е излязло кофти :)
Иначе мерси за съвета и без това отдавна се каня да се обръсна 0 номер :))) предполагам ще е по-добре :)

mArMaLaDkA
06-26-2010, 17:52
Доста неправилно мислиш и притежаваш не мъжко поведение, като за тея си години. Нямаш достойноство, нямаш самоуважение, нямаш самочувствие - доста анти качества накуп. Това, че не си се целувал не е краят на света, но това, че си толкова загорял, че си търсиш някоя, която да си вкара езика в устата ти от отчаяние вече дори и по форумите, си е доста жалка и лузърска постъпка. И докато продължаваш да вярваш, че "ще те целуне само някоя прежалила се", дълго още ще стоиш на сухо.

И да, взЕми си смени компанията с по-мъжка, че тея жени не ти влияят добре.

sian4eto
06-26-2010, 18:06
може би да ако ми е симпатичен

SummerParty
06-26-2010, 18:13
Разбира се, че НЕ. Като не го харесвам, няма начин да се целуна с него.

justwondering
06-26-2010, 19:41
+1

kukli4kata001
06-26-2010, 21:02
При положение, че нямам абсолютно нищо към него, определено не бих. Пък и на мен ще ми е първата целувка и с някой, към който нямам нищо не бих го направила. Та аз дори и на момчето, на което много се кефех на първите няколко срещи не му позволих да ме целуне, та кво остава за някъв почти непознат в тва отношение 8-)

VinDiesel
06-26-2010, 22:27
>> имам компания и редовно си излизаме по кафета/кръчми/дискотеки/механи и всичко ...
За още по-голям резил, женската аудитория в компанията надделява ...
>> Бтв по принцип сега ми е дълга косата, а и на снимката не съм я правил и понеже ми стои постоянно стърчаща нагоре е излязло кофти :)
Иначе мерси за съвета и без това отдавна се каня да се обръсна 0 номер :))) предполагам ще е по-добре :)
Като си в компания с момичета и чакаш на тях,шанса е малък.Като идеш на дискотека ,толкова ли няма свободно танцуващи момичета?Аз ,като си набележа някоя и е сама(без гадже)в женска компания,ловя и танцуваме.Единични бройки са ,да дойде момиче да ме дърпа, да танцуваме.Просто бъди по-смел,каквото ти е в мозъка го прави,каквото ти е на устата го казвай :)

BiGBaDWolF
06-26-2010, 22:48
Не си падам по педерасията .. :D

InTheRain
06-26-2010, 23:30
Ако съм трезва и не харесвам момчето - няма да го целуна.. ако съм пияна - съм склонна :-D
А относно това, че никога не се е целувал, че аз откъде ще знам, а и все някога трябва да започне.. нямам нищо против, то не се иска образование за тая работа :P

Marky
06-27-2010, 06:06
пращам снимки по ЛС иии може би мога да дойда до по-близките градове около моя ??? е тва беше черешката на сладоледа .... :lol:

male91
06-27-2010, 15:08
Благодаря на всички !
Мисля, че разбрах къде ми е проблема, явно не е на визуално ниво проблема, а на психическо !
Аз съм един мрънкач, един кавал дето все не харесва и подбира, много грешно мнение съм си изградил за всичко, но на всичкото отгорее и нямам самочувствие с което да извоювам това, което искам.
За всичко е виновен един мой бивш "приятел", който и в момента е на моето ниво, но според мен е много по-зле защото дори не го осъзнава, именно той беше причината, като ни набива разни паранои които не бяха истина ...
Доста работи научих тази седмица, като почна от това, че трябва да свикваш с отрицателните черти на човек, до това, че не мисля рационално. Твърде много мисля преди да свърша нещо, гледам всичко да е перфектно, но няма как да стане ...
>> Темата я пуснах леко на базик, смисъл не мислех всичко, което го пишех .. това за офертата не го мислех наистина, но доста мнения след това провокираха моето мислене, за което благодаря !
Точно това ми трябваше, мерси :)

SweetySmallDevil
07-03-2010, 16:36
ами .. не е хубаво да целуваш някой, към който нямаш нищо .. но аз направих така, и не съжалявам! ...

.. бях в диското и момчето, което харесвах от близо 2 години беше там .. той знаеше, че го харесвам .. после дойде едно момче, което си пада по мен .. и когато тръгна да ме целува, аз не се дръпнах, дори напротив отвърнах му (нямах чувства към него) .. направих го просто защото исках другия да помисли, че съм го забравила (знам, че постъпката ми е глупава) :( .. но стана така, че започнах да изпитвам симпатии към него, които постепенно се усилваха .. и докато се усетя забравих другия .. :grin: .. и сега съм с него и вс си е ОК :)

CherryS
07-03-2010, 18:49
да,
като играхме на шише с един дето сме от 8години в един клас 8-)

male91
07-03-2010, 18:51
... Гадно е, когато се появи някой, на когото наистина му пука за теб ... и ти до такава степен си изградил бариера около теб, че го отблъскваш с всяко свое действие .. и го губиш ... и когато го осъзнаеш, е прекалено късно :) ...
@SweetySmallDevil, нямаш представа колко е вярно това в подписа ти :neutral:

yoo97
07-03-2010, 18:56
Естествено,дори да не го обичам,и само физическо привличане да е да :D
макар,че 19 години ... на 13 съм
но да защо да не :P

yoo97
07-03-2010, 19:29
емии
аз съм си такава по характер,че да бих :D

аз не съм някво добро момиченце
абе да бих,защо да не
мака че бих провалила първата ти целувка,(не защото не се целувам хубаво),защото първата ти целувка ще бъде с човек,който не те харесва
ама ако си толкова отчаян,защо да не :grin:

cvetinka95
07-03-2010, 20:49
Да, правила съм го не помня колко пъти.
Става въпрос, че момчето изобщо не ме привлича като външност, но характера ми харесва и така. :-o

male91
07-04-2010, 21:08
емии
аз съм си такава по характер,че да бих :D

аз не съм някво добро момиченце
абе да бих,защо да не
мака че бих провалила първата ти целувка,(не защото не се целувам хубаво),защото първата ти целувка ще бъде с човек,който не те харесва
ама ако си толкова отчаян,защо да не :grin:
oт кой град си бре, малката :lol:

NewenaShakur
07-05-2010, 16:34
еми ако ме привлича що пък да не го целуна.. :)

MartyParty
07-05-2010, 16:35
Правила съм го.Не беше приятно,най-малкото не беше истинско.Не бих го направила пак.