Влез

View Full Version : Попитай ме

crazybebe
06-22-2010, 13:48
Здравейте на всички ! Тук всеки може да каже някой негов проблем(какъвто и да е ) и ще ви помогна!Много приятели казват че ставам за съветничка .. не винаги мога да дам най-доброто решение,но обикновенно помагат.Имам опит с доста неща.Доверете ми се !!!

П.П - Съжалявам за раздела..не можах да се досетя къде другаде мога да сложа темата ! И моля без обиди ! Благодаря предварително !

SmilezZz
06-22-2010, 13:51
Браво..Страхотна идея за тема..Надявам се да има напредък темата ти..Ще я следя

DarkWhisper
06-22-2010, 13:59
Не че нещо, ама.. Др. Тийн какъв е? :-o

ImmortalSportFreak
06-22-2010, 14:03
Не че нещо, ама.. Др. Тийн какъв е? :-o
При него вече не е безплатно - с СМС-и . :lol: 8-)

awerw
06-22-2010, 14:10
хора момичето предлага безплатни услуги аа съвети де 8-) айде :D

SmilezZz
06-22-2010, 14:12
Не че нещо, ама.. Др. Тийн какъв е? :-o Той много пари иска 8-) :razz:

filmimilmi
06-22-2010, 14:47
Помагай в темите на хората. За това форумът е толкова голям, а не само с 2-раздела и 4 теми общо например... И не е толкова проста работа да съветваш колкото ти си мислиш. Дори да имаш хубави идеи, пак не е лесно да ги изразиш в писмен вид. Също така да съветваш приятели е едно, а напълно непознати съвсем друго...

fogdog
06-22-2010, 15:19
Ок аз почвам:
В даскало имам приятели ако могат така да се нарекат
в добри отношения съм с всички ама нещо всички се
разделиха на групички и секи гледа да ме зае*е заради
някой друг и де да знам вече сички се разделиха до така-
ва степен че изглежда останах сама, не че съм в лоши
отношения с тях ама просто де да знам нямам си някоя
близка приятелка така да се каже а и момчетата ми се
подиграват за кво ли не и вече нз кво да правя :o
не съм нито некоя грозница, нито съм нагрубила някой
де да знам къде е проблема може да е от пубертета :-o
Другия проблем е че в къщи е некфо много напрегнато
майка ми и баща ми се карат много и ми дават некъв
лош пример и покрай тях се изнервям явно и сигурно
съм по-намръщена в училище ли нз вече! :(

SladkotoPoly
06-22-2010, 15:47
случвало ли ти се е да ви харесва момче известнно време,да ви казва че сте хубава и да ви ходи все след г*за и след това да започне да ви обижда,защото си мисли че харесвате друг или защото не му обръщате внимание...на мен ми се случи и е доста гадно незнам какво да правя,той за каква ме взема че си позволява да ме обижда ? и да си прави каквото иска и аз не реагирам,защото го харесвам и....... ХЕЛП :?

awerw
06-22-2010, 15:50
една моя фр имаше такъв случей и той я заряза ама тя и беше една наивна :? и сега пак си е де 8-)

ameli
06-22-2010, 17:20
случвало ли ти се е да ви харесва момче известнно време,да ви казва че сте хубава и да ви ходи все след г*за и след това да започне да ви обижда,защото си мисли че харесвате друг или защото не му обръщате внимание...на мен ми се случи и е доста гадно незнам какво да правя,той за каква ме взема че си позволява да ме обижда ? и да си прави каквото иска и аз не реагирам,защото го харесвам и....... ХЕЛП :?

ти го харесваш, той те харесва.. що не си тръгнете 8-)

SmilezZz
06-22-2010, 17:30
SladkotoPoly А как разбра,че момчето те харесва ? Смисъл казвал ли ти е или ти просто така мислиш ? Защото ми изглежда доста странно той да те харесва + да те обижда..Но все пак..Поговорете или си намери някое друго момче,което ще те уважава и ще уважи достойнството ти..

peshost
06-22-2010, 17:32
Имам проблем: МНОООО МИ СЕ СЕРЕ, АМА Е ЗАЕТ КЕНЕФА!!! Ко праим?

ameli
06-22-2010, 17:44
Имам проблем: МНОООО МИ СЕ СЕРЕ, АМА Е ЗАЕТ КЕНЕФА!!! Ко праим?

дръж си го :lol:

SmilezZz
06-22-2010, 17:44
Имам проблем: МНОООО МИ СЕ СЕРЕ, АМА Е ЗАЕТ КЕНЕФА!!! Ко праим?Памперс ? 8-) :razz:

peshost
06-22-2010, 17:52
Няма ми го гърнето :(

ameli
06-22-2010, 18:07
е 30 мин вече .. не ти ли мина :D

crazybebe
06-22-2010, 18:52
Ок аз почвам:
В даскало имам приятели ако могат така да се нарекат
в добри отношения съм с всички ама нещо всички се
разделиха на групички и секи гледа да ме зае*е заради
някой друг и де да знам вече сички се разделиха до така-
ва степен че изглежда останах сама, не че съм в лоши
отношения с тях ама просто де да знам нямам си някоя
близка приятелка така да се каже а и момчетата ми се
подиграват за кво ли не и вече нз кво да правя :o
не съм нито некоя грозница, нито съм нагрубила някой
де да знам къде е проблема може да е от пубертета :-o
Другия проблем е че в къщи е некфо много напрегнато
майка ми и баща ми се карат много и ми дават некъв
лош пример и покрай тях се изнервям явно и сигурно
съм по-намръщена в училище ли нз вече! :(

Добремм .. значи по въпрос на първият проблем.. трябва да си има причина че всички да се разделят на групички .. ако преди си имала близка приятелка отиди в нейната групичка стига да смяташ че останалите от групата са на твоето ниво и в оценките и като хора .. ако нямаш такава приятелка намери групата в която има хора с добри оценки и нито пушат нито някви такива ..как да влезеш в някоя групичка ли ? амии трябва да се сприятелиш с тях като например ги питаш дали искат да отиде на кино((да речем-като се съобразиш с това което те искат да гледат) и после да хапнете нещо .. намери някаква тема която да им е интересна коментирайте филма .. все нещо ще измислите и ето на другият ден отиваш при тях питаш ги хареса ли ви киното някой друг път ако искате може пак да отидем ии така те ще те приемат .. щом момчета ти се подиграват-не им обръщай внимание .. А за майка ти и баща ти - някой ден като се карат отиди при тях и ги попитай : мислите ли че ми давате добър пример ? покрай вас и на мен ми става нервно и не мога да прекарам добре деня си (примерно) и т.н .... Та пиши ако стане нещо и решиш да ме послушаш ..Желая ти успех !! :)

охх .. ами от една страна зависи колко силни са обидите .. но каквото и да е не може изведнъж да се е променил .. най-ефикасно винаги е говоренето (хората не ядат и нищо не губиш ако разбереш истината-напротив това те улеснява}..от една страна трябва да го накараш да се почувства виновен но от друга-не .. Ок като отидеш при него го попитай :
има ли причина да ме обиждаш ? мислиш ли че си харесвам друг ? аз се опитвам да ти обръщам внимание но ти като почна да ме обиждаш аз какво бих могла да направя ? Обясни му че го харесваш и като те обижда не ти е приятно и за това не му отвръщаш .. че си мислела че той също те харесва и го питай в крайна сметка дали те харесва или не и как смята да продължите : като приятели или нещо повече ? или просто да се забравите се едно не се познавате ? . мисля че от всичките тези отговори които ще ти даде той ще получиш важна информация .. пък да му признаеш че го харесваш няма нищо срамно .. кажи ми кой нормален човек не си е харесвал някой друг .. :P .ЖИВОТЪТ ЕДИН - НАСЛАЖДАВАЙ МУ СЕ ДОКАТО НЕ Е СТАНАЛО КЪСНО ЗАЩОТО ВРЕМЕТО МИНАВА МНОГО НЕУСЕТНО .. Та в краен случай ако говориш с него и ме послушаш пиши какво е станало ще ми бъде интересно ! Успех!

ecstazy
06-22-2010, 20:02
Хъх да се пробвам ли. Ко прайм като "загубим" човек, на когото адски много държим? И нормално ли е да се привържеш към някого зааа хъм.. 7-8 месеца.

/говорим за приятелки/

crazybebe
06-22-2010, 20:15
Хъх да се пробвам ли. Ко прайм като "загубим" човек, на когото адски много държим? И нормално ли е да се привържеш към някого зааа хъм.. 7-8 месеца.

/говорим за приятелки/

Може ли малко по-подробно ? Под какъв смисъл загубих (починал ли е , почнал е да те отбягва .. ) ? Горе долу да разбера ситуацията защото така както ми го описваш много не мога да вникна . Съжалявам . Ако искаш пробвай малко по-подробно да обясниш и аз ще пробвам да ти отговоря .

ecstazy
06-22-2010, 20:23

/говорим за приятелки/

Може ли малко по-подробно ? Под какъв смисъл загубих (починал ли е , почнал е да те отбягва .. ) ? Горе долу да разбера ситуацията защото така както ми го описваш много не мога да вникна . Съжалявам . Ако искаш пробвай малко по-подробно да обясниш и аз ще пробвам да ти отговоря .направих глупост и от нейна страна са спрени контакти от 3 месеца вече..

AFT
06-22-2010, 20:43
Осъзнаваш ли, че целият форум е точно за това - хората да питат въпроси, само че те питат всички, не само един човек, щото е безсмислено, освен ако ти не си супер мъдра и знаеш отговорите на всички въпроси, но дълбоко се съмнявам това да е така. Или пък си Чък Норис, но се съмнявам и това да е така. => Темата ти е безсмислена.

П.П. А тъжното е, че не си първата, която се опитва да пробута тоя номер.

crazybebe
06-23-2010, 08:48
Осъзнаваш ли, че целият форум е точно за това - хората да питат въпроси, само че те питат всички, не само един човек, щото е безсмислено, освен ако ти не си супер мъдра и знаеш отговорите на всички въпроси, но дълбоко се съмнявам това да е така. Или пък си Чък Норис, но се съмнявам и това да е така. => Темата ти е безсмислена.

П.П. А тъжното е, че не си първата, която се опитва да пробута тоя номер.

1.аз просто опитвам да помагам с каквото мога
2. а ти помисли ли за хората на които като си пуснат няква тема и ако без да искат объркат раздела и всички хора им казват че е объркал раздела вместо да му помогнат за проблема ??? е тогава тоя човек кво може да напраи бе ??? за това направих тази тема , ако има такива хора (които със сигурност има) ...
3.другото което е не съм казала че съм супер мъдра , но смятам,че мога да помогна на хората с своя съвет .. а те как ще го възприемат-те това вече си го решават ..

AFT
06-23-2010, 20:58
Иии нищо не каза. Темата е безсмислена, приеми го.

crazybebe
06-24-2010, 08:28

ми хубаво .. щом за теб нищо не съм казала .. ок значи тва с другите хора дето написах (номер 2)щом казваш че нищо не съм казала-ти си безчувствен/а ..

BladeOfMySoul
06-24-2010, 14:17

ми хубаво .. щом за теб нищо не съм казала .. ок значи тва с другите хора дето написах (номер 2)щом казваш че нищо не съм казала-ти си безчувствен/а ..

Като е сбъркан раздела, темата не се ли местеще в правилния раздел от модовете???

Както казаха преди мен смисъла на целия форум е този => темата ти се обезсмисля и няма как да видиш нещата от достатъчно гледни точки.