Влез

View Full Version : проблем със свършването

vampirekiss
06-22-2010, 18:04
Не мога да свърша.В момента нямам приятел (от 2 месеца) и правя опити да компенсирам ръцно,но не мога да свърша.Преди доста време редовно се самозадоволвах и всичко ок,но сега просто не става.Помогайте,давайте съвети, споделяйте опит,че съм отчаяна :D

vaseto0o
06-22-2010, 18:21
Не мога да свърша.В момента нямам приятел (от 2 месеца) и правя опити да компенсирам ръцно,но не мога да свърша.Преди доста време редовно се самозадоволвах и всичко ок,но сега просто не става.Помогайте,давайте съвети, споделяйте опит,че съм отчаяна :D
Ако си от Варна проблема ти е решен :smt033

VinDiesel
06-22-2010, 18:22
Намери си някой да обира пайжините :),а и ако по време на ръкоблудството мислиш само "кога ще свърша" няма да свършиш лесно...

Grudi_SeXa
06-22-2010, 18:26
Принципно на ръчна се свършва най-лесно, но козата си сака пръч. ;) Намери си приятел/любовник и решете проблема. С мъж обикновено свършваш нали?

VinDiesel
06-22-2010, 18:31
О аз до вчера бях на Варна ,командировка от работа.Кръчмите и дискотеките в морската градина са супер.Мацки колкото искаш,супер си искарах :)
П.С Извинявам се за офтопика.

vaseto0o
06-22-2010, 18:34
О аз до вчера бях на Варна ,командировка от работа.Кръчмите и дискотеките в морската градина са супер.Мацки колкото искаш,супер си искарах :)
П.С Извинявам се за офтопика.
Аз говорих за нещо конкретно, иначе си прав :razz:

vampirekiss
06-22-2010, 18:35
За жалост далечко ми е Варна...Не мен просто ме е яд,че преди ставаше намера,а сега нещо съм загубила форма,та ще си хвана някое мъжко да свърши мръсната работа.Иначе с момче си свършвам

Viperx
06-22-2010, 18:39
За жалост далечко ми е Варна...Не мен просто ме е яд,че преди ставаше намера,а сега нещо съм загубила форма,та ще си хвана някое мъжко да свърши мръсната работа.Иначе с момче си свършвам
мдам. това май е най-добрият вариант 8)

Grudi_SeXa
06-22-2010, 18:42
Щом ти е далечко Варна, намирай някой от по-близко. ;) Такава "мръсна работа" всеки би вършил и то с кеф. :D

VinDiesel
06-22-2010, 18:50
За жалост далечко ми е Варна...Не мен просто ме е яд,че преди ставаше намера,а сега нещо съм загубила форма,та ще си хвана някое мъжко да свърши мръсната работа.Иначе с момче си свършвамВиж първият ми пост по-нагоре.Според мен съм ти дал най-точното обяснение.
Дай една снимка на лично и пиши откъде си ,разстоянието не ми е проблем :)

Vasoto129
06-22-2010, 18:52
може да не се възбуждаш достатъчно :) :) :)

vaseto0o
06-22-2010, 19:16
За жалост далечко ми е Варна...Не мен просто ме е яд,че преди ставаше намера,а сега нещо съм загубила форма,та ще си хвана някое мъжко да свърши мръсната работа.Иначе с момче си свършвамВиж първият ми пост по-нагоре.Според мен съм ти дал най-точното обяснение.
Дай една снимка на лично и пиши откъде си ,разстоянието не ми е проблем :)
тва да не е гепиме.ком :D

VinDiesel
06-22-2010, 19:22
тва да не е гепиме.ком :D
Аз просто й предлагам :)

BiGBaDWolF
06-22-2010, 21:04
Намери си Кецач :D Или си купи врибратор тогава 100% ще свършиш :)

diksi
06-22-2010, 23:18
И тук проблемът е решен - VinDiesel ще "оправи" работата 8-)

bebito0o
06-23-2010, 02:50
Намери си Кецач :D Или си купи врибратор тогава 100% ще свършиш :)

не винаги вибратора оправя работата.. случвало ми се е да го използвам и пак да не свърша,но да мацката трябва да пробва с вибратор :) :)

vik4et0
06-23-2010, 12:16
Трябва да се съглася с VinDiesel в случая. :) Проблемът ти е психологически. Лошото е,че психологическите проблеми се решават по трудно. Е, разбира се, можеш да си купиш домашен любимец-имам пред вид вибратор и пак да опиташ, но ако проблема е в главата може и това да не даде резултат.

Grudi_SeXa
06-23-2010, 12:27
Работим по желание и с материали на клиента. ;)

Трябва да има такива всеотдайни пичове. 8)

VinDiesel
06-23-2010, 15:42

Готов съм да помагам винаги 8-) :oops:

vik4et0
06-23-2010, 16:55

Готов съм да помагам винаги 8-) :oops:

:lol: Колко жертвоготовен, бе! :razz:

Grudi_SeXa
06-23-2010, 17:01
Пича се урЕди, другите да му мислим. :D

VinDiesel
06-23-2010, 17:02
Еми услужлив съм по природа :D

vik4et0
06-23-2010, 17:39
Еми услужлив съм по природа :D

Ще го имам пред вид. :D Гледай само да не станеш твърде усложлив, че да не започнат и мъже да те търсят за услуги :P

kateri4ko0
06-23-2010, 19:15
Така .. Спокойно ! Идваш в Пловдив пишеш ми и проблема е разрешен.

Grudi_SeXa
06-23-2010, 19:17
тц тц, тука ще вземат да изскочат хора от всеки град с оферти към авторката. :D

VinDiesel
06-23-2010, 19:28
Ще го имам пред вид. :D Гледай само да не станеш твърде усложлив, че да не започнат и мъже да те търсят за услуги :P
Писали са ми по сайтове за запознанства и сега виждам ,че някакъв ме офертирва,а ако знаят колко обичам тия от другия бряг.. :booooomb: В смисъл ,не ми пречат,но да не ме закачат :)

vik4et0
06-23-2010, 21:53
Писали са ми по сайтове за запознанства и сега виждам ,че някакъв ме офертирва,а ако знаят колко обичам тия от другия бряг.. :booooomb: В смисъл ,не ми пречат,но да не ме закачат :)

Ми те как да знаят хората ти от кой бряг си? :) Не ти го пише на челото. А и в сайтовете за запознанства всеки се тества дори и да знае,че няма да му върже. :)

VinDiesel
06-23-2010, 22:29
Пише то ама .... както и да е.Неща да си припомням за тия,че се дразня :)
Бтв до кога,ще чакам да си сложиш снимка в "Снимки на потребителите от раздел СЕКС" или да ми пратиш на лично
:D :oops: