Влез

View Full Version : Не иска да ме пусне

yYniiKaLnAa
06-22-2010, 18:37
Нашите са разведени и аз живея при майка ми със сестра ми и гаджето на мама :D Та проблема ми е, че приятелят ми иска да отида с него да го гледам как танцува (народни танци :D ) в Кюстендил (от София сме), обаче майка ми не ме пуска ((явно, защото си мисли, че ще правим нещо :( ( на 14 съм, а той е на 20 ) , защото е с преспиване .. само 1 нощувка)) Баща ми ме пуска .. Как да накарам майка ми също да ме пусне .. :(

mArMaLaDkA
06-22-2010, 18:56
Който ти е настойник, той решава.

Приятелят ти ще преживее, че няма да си там. Ти си 14-годишна пикла и работата ти не е да спиш при други пикльовци(при това 20-годишни). Иначе пък откъде знаеш, че той няма планове да правите секс там, да не си му в главата? Малка си, нищо не си видяла от живота още и си влюбена - трите компонента, които са нужни, за да ти се случат разни весели неща.

Друг е въпросът, че София - Кюстендил е едно 60-70 км - мижаво разстояние, което се пропътува за час, най-много два. Ако толкова е заритал, че иска ти да си там и не го сърби повече от нужното, ще намери начин да те закара и да те върне обратно.

SilverRain
06-22-2010, 18:57
и ние кфо ?

... дай номера на майка си да звънна да говоря с нея 8)

yYniiKaLnAa
06-22-2010, 19:00
до сега не ми е говорил за секс

roshlichka
06-22-2010, 19:11
ами и аз не бих те пуснала.. 14 годишно момиче да замине с 20 годишното си гадже с преспиване естествено че майкати ще си помисли нещо.. бтв незнам защо си мисля така но ми се струва че гаджето ти ще поиска нещо в замяна че те взима с теб :D

yYniiKaLnAa
06-22-2010, 19:15
еми той знае, че няма да му пусна и да иска .. не смятам, че съм готова, а и съм доста малка

yYniiKaLnAa
06-22-2010, 19:17
и ние кфо ?

0884463115 .. хахаа .. колко забавноо :?

iiordanova
06-22-2010, 19:39
на 14 съм, а той е на 20

И аз да бях нямаше да те пусна!
Много ясно , че ще си помислят това .. пфф!
А и като отидете там мислиш ли , че приятеля ти няма да иска нещо повече? Мм .. съмнявам се само да го гледаш на концерта и после да не стане нищо.
Родителите ти не трябва да те пускат , честно! После ще има да пускаш теми - "Бременна ли съм? " , "Бременна съм! ПОМОЩ! "
Тц , тц .. и какво като не ти е говорил за секс ? Не означава , че не иска да се ...
Бъди разумна. Не прави неща , за които ще съжеляваш после.

yYniiKaLnAa
06-22-2010, 19:50
Амм .. аз и да отида няма да му пуснаа ...

SilverRain
06-22-2010, 20:25
и ние кфо ?

0884463115 .. хахаа .. колко забавноо :?
важното е поне на единия да му е забавно .. 8)

danibebi
06-22-2010, 20:30
на 14 съм, а той е на 20

И аз да бях нямаше да те пусна!
Много ясно , че ще си помислят това .. пфф!
А и като отидете там мислиш ли , че приятеля ти няма да иска нещо повече? Мм .. съмнявам се само да го гледаш на концерта и после да не стане нищо.
Родителите ти не трябва да те пускат , честно! После ще има да пускаш теми - "Бременна ли съм? " , "Бременна съм! ПОМОЩ! "
Тц , тц .. и какво като не ти е говорил за секс ? Не означава , че не иска да се ...
Бъди разумна. Не прави неща , за които ще съжеляваш после.

Съгласна. И аз да бях,не бих те пуснала. :lol:

BiGBaDWolF
06-22-2010, 21:09
Щом не те пуска значи ти няма вера .. Колко и да я убеждаваш няма да те пусне .. Нема значение дали си на 14 или на 24 щом не ти верва че няма да прайте нищо или кфото и да е няма да те пусне ..

nefchi_bs
06-22-2010, 21:32

Няма да му пуснеш ли? Не вярвам .. Ще те чукне ей така докато мигнеш,повярвай ми и на всички други които ти го казаха .

malkataa
06-23-2010, 10:33
И аз бих била против.Дори без да съм ти майка и т.н ми минават някфи мисли.Да не говорим ако ти бях родител :)

iiordanova
06-23-2010, 13:42

Сигурна ли си ? Защото не вярвам. Ще те нае*е без даже да разбереш , че е станало.
От колко време ходите ?

filmimilmi
06-23-2010, 13:54
Ооо, изключено е според мен да си въобразяваш, че родителите ти ще те пуснат да пътуваш сама някъде из страната, за да се видиш с момче, което при това не е момче, ами си е мъж за женене на тези години. А и нещо за трафика на хора чувала ли си? Ако толкова държи да го гледаш, нека ти прати видео запис...

Anonimen00
06-23-2010, 20:37
малка си и аз да бях и аз нямаше да те пускам ехеееее каде тръгна на 14 год си