View Full Version : Дайте няколко съвета за по-дълъг секс.
Привет хора, дайте няколко съвета за удължаване на сексуалният акт.
Е ти какви съвети очакваш да ти дадем!? :-o Правиш секс толкова дълго, колкото ти и половинката ти искате! :lol: Ти как искаш да го удължиш - като си почиваш през 15 минути ли!? :D
BiGBaDWolF
06-23-2010, 11:24
т.6
slun4ice
DaemonBoy
06-23-2010, 11:27
Удари една около 30 минути преди секса. При мен работи. ;)
Има презервативи и спрейове, които спомагат задържането. Също съм чувала, но това не е лично проверено, че тия пръстени дето ги продават, пристягат в основата и имат същият ефект. Тествай някое от тези и да видим. Също така, не знам какъв е твоят случай, но аз познавам един дето го вкарва 2 пъти и свършва. Това е бързо! За теб не знам.
kefchoyy
06-23-2010, 12:24
Ами по време на секс мисли за нещо страшно за някъф кошмар притеснявай се... така може да продължи до 3часа :razz:
Ами по време на секс мисли за нещо страшно за някъф кошмар притеснявай се... така може да продължи до 3часа :razz:
Или да ти падне... :D
Grudi_SeXa
06-23-2010, 13:25
Или да ти падне... :D
По-вероятно.
Удари една около 30 минути преди секса.
VinDiesel
06-23-2010, 15:14
Пий един "Shark" и ще си ,като зайците от рекламата на "Duracell" :D
anonymous708973
06-23-2010, 15:28
Специално за тия вибриращи пръстени съм чувала, че ускоряват свършването.
johnnieWfan
06-23-2010, 15:31
Давай яко на ръчна , упражнявай се... Ама да не се пристрастиш към чикиите,че ще ослепееш :Д или пък ползвай Durex performa. Изпробвал съм ги и да ти кажа при мен вършат работа :) Ама да ти кажа има хора дето клецат по 2-3 часа обаче немога да докарат жените им до оргазъм.. Така че не се притеснявай - майсторлъка е тя да свърши, а не ти да я протриеш ;)
Premjact - "Насочете към надигналата си гордост и впръскайте" :lol:
БТВ -Сега я чух рекламата..
По тая логика направи да си завре 2 батерии дюрасел, ти знаеш къде и ще има още по-добър ефект! :D :razz:
Специално за тия вибриращи пръстени съм чувала, че ускоряват свършването.
Имах пред вид пръстените без вибрация, но спрея и без това ще му всърши по-добра работа. Друг вариант е да дръпне 1 линия "прах за пране", но това не го препоръчвам на никой, особено на тея години. :?
VinDiesel
06-23-2010, 22:22
По тая логика направи да си завре 2 батерии дюрасел, ти знаеш къде и ще има още по-добър ефект! :D :razz:Бтв ,идеята ми колкото е шега толкова, и сериозна може да е :)Само 1 път съм пил Шарк без алкохол преди футбол,тичах като гърмян заек ,от едната до другата врата без да се измарям.Та трябва да пробвам преди секс :)