Влез

View Full Version : Предложение относно емотиконите в постовете

AniBG
06-23-2010, 15:14
Привет отново! :) Незнам дали има подобна тема, но все пак искам да задам едно предложение относно емотиконите!
Ами като пиша постовете/личните съобщения като съм написала мнението си и преди да го постна искам да вкарам емотиконка например посредата на текста, щом натисна на някоя от тях, тя автоматично отива накрая на поста! :x Не може ли да се направи така, че да отива там където съм натиснала с курсора и е "мигащата чертичка" (ако мога така да го кажа)?

SmilezZz
06-23-2010, 15:52
Да и мене това ме дразни,но няма как..Направили са го така..Освен да "копнеш" текста на емотиконката и да го поставиш на мястото,където желаеш или директно да си го преместиш..Или пък,когато си пишеш коментарчето тогава да си го поставиш.. - Друго решение не виждам

AniBG
06-23-2010, 16:02
Еми, аз ако забравя да го сложа докато пиша, после го копирам (както ти казваш), но все пак доста ме дразни, и като гледам - не само мен! Все пак ще видим дали модераторите и мачока ще се изкажат по темата! :)

shadow4e
06-23-2010, 16:07
Аз ще се изкажа, ама то не зависи от нас. :) Иначе и мен ме дразни, че и слага немалко емоутки, но това е дребен проблем. Има по-важни на този етап.

machoka
06-23-2010, 17:21
И това с емотиконата, и онова, че не можеш да ползваш в повечето случаи 2 тага едновременно (например и болд и италик) са бъгове на софтуера, които на този етап не се оправят.. тъй като всички сме вперили поглед напред в новата версия. Нали разбирате, че като се работи по нея, няма смисъл да се работи по настоящата, която ще отпадне след време.

machoka
06-25-2010, 23:08
Така е, защото кода е бъгав.. при някои е ок, при други не (като у нас например :o )

:lol:

machoka
06-25-2010, 23:10
чичовото то :D