View Full Version : Моля ви за мнение
Hi guys. Искам да ви помоля за мнение. Едно момче ми се струва симпатично, има заигравка ала бала и общо взето мисля, че го харесвам, но искам да чуя и вашето мнение за момчето поне как ви се струва на външен вид.
ПС: Снимката на момчето е на аватара ми, защото не позволявате да публикувам линкове.
VinDiesel
06-23-2010, 15:59
Не съм момиче,не си падам по момчета,една снимка неможе да покаже реалната красота.Ако са 100 снимки по-може.. Най-важното,аз не го познавам лично,не му знам плюсовете и минусите,евентуално ти ги знаеш.Прецени сама,успех :)
Vasoto129
06-23-2010, 15:59
:D :D :D кво чакаш действай само дано не те използва :) :) :)
УСПЕХ :) :) :) :)
BiGBaDWolF
06-23-2010, 16:06
Нашето мнение няма никакво значение точно тук .. Това с кой какво ще правиш си избираш ти.. Спри да се водиш от чуждото мнение и ела на себе си :)
Grudi_SeXa
06-23-2010, 16:08
На външен вид ми се струва нормален. Щом го харесваш и има заигравка, значи може "да минете на следващото ниво". ;)
Мен лично не ме кефи много :? (имам чувството, че главата му е по-голяма от тялото му :-D Може да е просто, защото се е постригал по този начин за снимката. Все пак едно е да го видиш в реялността, друго е на снимка)! Разбира се, въпрос на вкус! И все пак - ти най-добре може да прецениш дали е твой тип (ако мога така да се изразя)! Опознай характера му, въобще опознай го целият (...от главата до петите :razz: ) и ти сама трябва да си решиш дали те привлича с нещо! :)
Hi guys. Искам да ви помоля за мнение. Едно момче ми се струва симпатично, има заигравка ала бала и общо взето мисля, че го харесвам, но искам да чуя и вашето мнение за момчето поне как ви се струва на външен вид.
ПС: Снимката на момчето е на аватара ми, защото не позволявате да публикувам линкове.
Братче, какво значение има ние дали го харесваме или пък как изглежда?!? Важното е дали на теб ти харесва и толкоз... Ти да не плащаш данък обществено мнение? Още по-лошо- как може да постваш снимката на някъв човек без той да знае и да обсъждаш външния му вид от 1 снимка с купчина напълно непознати? Много ще ми е интересно, ако той разбере, какво ще му е тогава мнението за теб! :?
SmilezZz
06-23-2010, 16:57
И какво значение има нашето мнение ? Ако ние ти кажем да не ходиш с него,няма ли да станете гаджета ? От ден на ден - по-прости ставате..Важното е ти да си го харесваш,не ние..
Но все пак да не е спам - Симпатяга си е..Но ти сама решавай дали ще ходиш с него или не..Нашето мнение е безсмислено
LovelyGirl
06-23-2010, 17:07
И какво значение има нашето мнение ? Ако ние ти кажем да не ходиш с него,няма ли да станете гаджета ? От ден на ден - по-прости ставате..Важното е ти да си го харесваш,не ние..
Но все пак да не е спам - Симпатяга си е..Но ти сама решавай дали ще ходиш с него или не..Нашето мнение е безсмислено ;-)
anonymous708973
06-23-2010, 17:09
Ох, че глупави въпроси! И сега ако ти кажа, че не ме кефи и не бих му обърнала внимание, ще спреш да се закачаш, така ли? :?
Благодаря за мненийцата. Страхотни сте :grin: . Още утре ще се видим и ще го нападна. 8-)
Благодаря за мненийцата. Страхотни сте :grin: . Още утре ще се видим и ще го нападна. 8-)
Само така! И махни тая снимка и си сложи твоя по-добре.
'начи... на външен вид прилича на изрод
т'ва стига ли ти
Някой мод да заключи темата, разбрах каквото ми трябваше. 8)
MakeMeLaugh
06-23-2010, 18:29
Ти не знаеш какво искаш.
Глуповата си и не малко.
И да нападаш и да не нападаш нищо няма да се получи между вас, ще видиш ;)