View Full Version : Супер скапано някво :С
divabezs1rce
06-23-2010, 16:07
Та здравеите..
ето я и моята история..преди 4 месеца се запознах с уникално момче на моята възраст .. след всички дни прекарани заедно осъзнах ,че съм влюбена в него...и след 2 месеца тръгнахме..обичам го..само заради него живота ми има смисъл !! Обаче проблемът е следният..уж ходим..вече 2 месеца..веднъж не сме се целунали..забиваше се с братовчедка ми..целува се с една от приятелките ми,даже бяха тръгнали..след като го попитах той каза "еми няма да те чакам,само се дърпаш" офф.....на всички казва ,че няма гадже..а на мен ми разпраа колко мноого ме обича..когато дойдат негови познати в неговия квартал той се дърпа наа 10км от мене..ии съм ужасно объркана..ако го загубя няма да го понеса..ама не намирам смисъл защо се държи така...моля Ви за съвет :cry:
antifashionshit
06-23-2010, 16:12
леле този ужасно брутално те върти о0 а още по-лошото е, че ти му се връзваш...
фейспалм
едит: сигурна ли си, че той знае, че ходите?
izlishna
06-23-2010, 16:14
Не го обичаш, просто си въобразяваш ;)
+1 за предишното мнение! Наистина, този яко те разиграва, а ти му се връзваш! Седнете и поговорете на тази тема! Не мисля, че е много сериозен по отношение на държанието между вас! :? Ако подължава да се държи така идиотски и да не те "цени" му "бии шута" и това е! :D :razz: Недей да му играеш скапаната игричка! Трябва да разбере, че ти не си му играчка! :x
Кирилицата е задължителна!
slun4ice
divabezs1rce
06-23-2010, 16:24
хах..еми да,знае,че ходим..щото той сам ми каза..аз му повтарях хиляди пъти,че не ми е приятно да се държи така..даже негова фр. му беше казала,че не е прав и че скоро ше се разделим ако продължи така...той се промени,ама..за кратко..лесно е да го зарежа..ама тва е,че не ми стиска.. :(
cveti685
06-23-2010, 16:26
т.6
slun4ice
omfg !! brao na picha, dokato ima takiwa typi syshtestwa da my se wryzwat shto da ne se wyzpolzwa!! evala !
Ти пък да не си някакъв Анти-кирилица фен!? Тя е задължителна! :?
По темата: еми като не ти стиска - очаквай, че той няма да се промени и все ще имаш този проблем! :?
omfg !! brao na picha, dokato ima takiwa typi syshtestwa da my se wryzwat shto da ne se wyzpolzwa!! evala !
...П.П. - поне като си се регистрирал сега си направи поне труда да прочетеш "Правилата на форума"! :?
mArMaLaDkA
06-23-2010, 16:30
той наистина е уникален в смисъл, че е уникално тъп и недорасъл.
като не можеш да го понесеш - вените.
'бахти и мекотелите сте да казвате, че някакъв пръдльо е смисълът на живота ви при положение, че той дори не ви отразява. Я се дръжте на положение!
BlueFace
06-23-2010, 16:32
той наистина е уникален в смисъл, че е уникално тъп и недорасъл.
като не можеш да го понесеш - вените.
'бахти и мекотелите сте да казвате, че някакъв пръдльо е смисълът на живота ви при положение, че той дори не ви отразява. Я се дръжте на положение!
So true :?
...П.П. - поне като си се регистрирал сега си направи поне труда да прочетеш "Правилата на форума"! :?
Извинете.
Щом е ходил с друга,значи не е ходил с теб ...
Или казано по-простичко - ти си мислиш,че се обичате и ходите,но той явно е на друго мнение ;)
divabezs1rce
06-23-2010, 16:36
тка е..може би сте прави..то че няма да се промени..определено няма..ако мисля,че ше издържа ше си стоя с него..ако пък ли не..ше скъсаме..то еба.ти тъпото щото уж ходим,уж такова..до са..веднъж не е дошъл да ме целуне..ооф.. :?
Нали уж ти си се дърпала,а сега казваш,че той не е идвал?! :-o
Лапешка му работа :?
Vasoto129
06-23-2010, 16:39
заебавай го по най-бързия начин иска само едно нещо от теб и те лъже че чувства нещо само и само даа му угодиш не си струва :) :) :) :)
bobito_th
06-23-2010, 16:41
Не ходите. Той "забивал" твоя братовчедка.. кво ли още не, избягва те и ти казва, че те обича хД. Като се замисля т'ва ми прилича на сценарий на сапунка. Както казаха по-горе вените 8-) Бтв не искаш да го губиш, но мила ти никога не си го "притежавала"
gLypChenCee
06-23-2010, 17:40
Милата .. той е тъпак ! Ходите два месеца и не те е целунал :shock:
Дъпра се от теб, зарибява се с братовчедка тии така нататък :shock: :shock: :shock: :shock:
Само едно ще кажа :
Бий му шута и точка .. няма право така да се подиграва с теб! : ))
divabezs1rce
06-23-2010, 18:04
не знаете колко съм ви благодарна за мненията :-) 10хххх...
bybit0o0
06-23-2010, 20:04
Само си играе с теб...зарежи го .. ебаси пикльото ..
VinDiesel
06-23-2010, 21:51
На колко си?Май тоя е 1-вия мухльо ,който се държи така с теб.Живота още не те е очукал ,но има време.Този каун го махай.Намери си момче ,което да държи на теб и да не се прави на тежък пред приятелите си..
Бий му шута и точка .. няма право така да се подиграва с теб! : ))
EnigmaticSmile
06-23-2010, 23:57
Не го обичаш, просто си въобразяваш ;)
+1,плюс това.. ако скъсате,да не земеш да се мяташ от някаде?Имай малко разум,живота продължава напред. :)
mincheto
06-24-2010, 07:45
Та здравеите..
ето я и моята история..преди 4 месеца се запознах с уникално момче на моята възраст .. след всички дни прекарани заедно осъзнах ,че съм влюбена в него...и след 2 месеца тръгнахме..обичам го..само заради него живота ми има смисъл !! Обаче проблемът е следният..уж ходим..вече 2 месеца..веднъж не сме се целунали..забиваше се с братовчедка ми..целува се с една от приятелките ми,даже бяха тръгнали..след като го попитах той каза "еми няма да те чакам,само се дърпаш" офф.....на всички казва ,че няма гадже..а на мен ми разпраа колко мноого ме обича..когато дойдат негови познати в неговия квартал той се дърпа наа 10км от мене..ии съм ужасно объркана..ако го загубя няма да го понеса..ама не намирам смисъл защо се държи така...моля Ви за съвет :cry:
Този е несериозен хлапак.Оставиго, Не си заслужава....
Paramour
06-24-2010, 11:20
И след като се е забивал с братовчетка ти и се е целувал с други, а с теб не(а ти си му гадже...) значи сметни колко трудно зацепваш за кво става въпрос... Той ти се подиграва! Остави го!
п.п. Не го обичаш! Тва ващо на по 12-13 не е любов. ;]]
поредния от тези които ходят и маат всичко живо