View Full Version : Пъври път
Здравейте на всички :P
Така, проблема ми е че скоро като че ли ми предстои на един купон да се позабавляваме с една мацка, но проблема е че тя не е девствена, а аз съм и съм много притеснен, че няма да се справя. Страх ме е, че ще свърша бързо и ще разваля всичко. Чувал съм, че ако се почерпя малко преди това ще помогне, но не знам дали е вярно. Очаквам съветите ви :)
ако се напиеш има опасност нищо да не можеш да свършиш
Sashko95
06-23-2010, 18:39
Ако ти се издъни,ако ти,ако ти...все ако ти,а ако тя се издъне,напие се и земе да заспи :D Представиси го така-тя е винаги по-пияна от тебе :-D
takemybreathaway
06-23-2010, 18:44
Не разчитай на това какво си чул от другите и какво не. Не се панирай, но и недей да си внушаваш че всичко ще мине супер. По-скоро изобщо не му мисли - знам, че е трудно, но все пак мисли възможно най-малко за това. Сигурна съм, че няма да я разочароваш, дано и тя да не те разочарова! Успех! :)
Не се почерпвай щото може и изобщо да не го вдигнеш. Бий си една хубава половин или 1 час преди това и си готов.
VinDiesel
06-23-2010, 19:48
Не ти препоръчвам да се напиеш преди секс,поне до 10-тия сеанс.Аз ако броя баш 1-вото ми сефте,напих се и неможах да вдигна самолетчето :(.Иначе като съм пил така стабилно,не пян на сиртаки,издържам 1-вия тек 1 час и правя само 1 де :).Когато не съм пил издържам 15 мин. макс. 20
bybit0o0
06-23-2010, 20:12
Ако пиеш 300 процентов провал (:
BiGBaDWolF
06-23-2010, 20:26
Напии се да не ти стане и да усе*еш работата ..
DeathRogue
06-23-2010, 20:34
Алкохола попринцип действа различно при всеки...тъй като не си сигурен как ти действа на теб,по-добре заложи на класическия метод - 1 злобарка 1 час преди т`ва ;] (може да не е само една де..мечо пух е казал 'Колкото повече,толкова повече!')Според мен 1-2 са ти достатъчни 8-)
Така, проблема ми е че скоро като че ли ми предстои на един купон да се позабавляваме с една мацка, но проблема е че тя не е девствена, а аз съм и съм много притеснен, че няма да се справя. Страх ме е, че ще свърша бързо и ще разваля всичко. Чувал съм, че ако се почерпя малко преди това ще помогне, но не знам дали е вярно. Очаквам съветите ви :)
Съвет №1 - Не се напивай.
Съвет №2 - Отпусни се и давай каквото ти дойде отвътре.
: ))
bybalazi
06-23-2010, 21:06
на мен пък личния ми е казвал че ако не искаш да свършиш бързо , 2 часа преди акта не треа да пиеш вода :(
Алкохола помага ама да не си на мотика пиян :D
Най-вече пич отпускаш се и щом мацката не е девствена значи знае какво да прави, а ти само не стой като вдървен и само запази
СПОКОЙСТВИЕ !
Другото от самосебе си ще дойде ;)
УСПЕХ 8)
Алкохола помага ама да не си на мотика пиян :D
Най-вече пич отпускаш се и щом мацката не е девствена значи знае какво да прави, а ти само не стой като вдървен и само запази
СПОКОЙСТВИЕ !
Другото от самосебе си ще дойде ;)
УСПЕХ 8)
Всъщност точно такъв трябва да е :D
VinDiesel
06-23-2010, 21:19
Вие още малко ,ще го посъветвате и една игла да си удари а ?Най-добре не употребявай алкохол или минимални количества.
По-скоро да не ти стане, ама ти си млад де, така че и това го поставям под съмнение. А това,че тя не е девствена не значи, че не се притеснява колкото теб. По-добре се отпусни и да става каквото ще. В крайна сметка нещата обикновено се получават,когато нямаш твърде завишени очаквания. И от мен да знаеш, първият път с някой човек е много по-зле от всеки следващ път...
..........................
az kato prawix sex sichko si mina normalno : )) :-P :-P :P
Абе може да пийнеш малко колкото да се отпуснеш и тн. но алкохола наистина влияе на вс различно, а и всеки се напива от различно количество алкохол. аз съм била с девствено момче (а аз вече имах опит) и не беше зле.. имаше какво да се желае ама беше някак готино да знам, че аз съм учителката. Просто се старай и не му мисли много, че от мн мислене боли глава. :)
darkwoods
06-30-2010, 22:53
Пийни леко, колкото да не свършиш много бързо, но не прекалявай, че може и да не го вдигнеш.