PDA

View Full Version : Какво да направя за да стане нещо ?

KaramiteV
06-23-2010, 21:11
Здравейте,
Аз съм момче на 14 години на 23 май ги навърших.Искам да ви попитам следния въпрос! Имам гадже на 13 години от 1 месец ходиме засега само свирки ми е правила но иска и секс девствена е! Аз и викам че на 13 години е много малка но тя настоява какво да направя да я отворя ли или не ? Според вас вие какво бихте направили? Пък и ме е малко срам като за първи път :) Не че ми е малак или нещо но просто незнам как да ви го опиша срам ме е дали ще свърша бързо и т.н

Мерси за съветите! :)

VinDiesel
06-23-2010, 21:16
Щом толкова иска ,направете го.Няма от какво да те е срам,това е нещо нормално в живота.И 2мата сте неопитни,няма да е срамно да свършиш бързо.

Naik1
06-23-2010, 21:19
[b]Попринцип 13 години наистина са малко.Но при всеки е различно, а и щом тя го иска значи е сигурна в това.
А за това, че може да свършиш бързо - не се притеснявай. Като свършиш да не да идва краят на света ?Отскачаш до банята и след това си продължавате ако не ви е стигнало. Щом ти е за първи път не би следвало това да те притеснява - с времето ще свикнеш ;) И умната - не рискувайте без презерватив :)

diksi
Ами давай, щом тя иска..
А ти искаш ли??

Azgalor
Попринцип и на 2мата ви е рано, ако ти го искаш просто се отпусни и не се притеснявай за нищо.
Бих те посъветвал да вземеш някакъв лубрикант независимо какъв е защото когато започнете сефтето тя ще се притесни най-верояно и ще си загуби възбудата и така няма да е овлажнена добре и като проникваш в нея ще я боли повече и затова ти препоръчвам лубрината.
и ЗАДЪЛЖИТЕЛНО С ПРЕЗЕРВАТИВ!
Това е от мен успех ;)

KaramiteV
06-23-2010, 21:23
Мерси за бързите отговори.
Спокойно няма да забравя презерватива! :)

VinDiesel
06-23-2010, 21:24
Ами давай, щом тя иска..
А ти искаш ли??Много ,много неиска ,затова и пише темата .

KaramiteV
06-23-2010, 21:25
Ами давай, щом тя иска..
А ти искаш ли??
Еми от една страна не искам защото е малка.......
Ама от една страна искам защото ми е писнало само свирки , лъскане на бастуна и т.н ;)

vik4et0
06-23-2010, 21:37
Ами давай, щом тя иска..
А ти искаш ли??
Ама от една страна искам защото ми е писнало само свирки , лъскане на бастуна и т.н ;)

Тя е с една година по-малка от теб,пич! Демек малка е колкото и ти си малък. Ама щом сте стигнали до свирки, значи няма какво да му мислиш- хващай влака за следващата спирка! Пък няма какво да се изложиш, в крайна сметка тя няма база за сравнение, така че дори и да се изложиш, няма да разбере много много. :))) Иначе отварянето на момичето понякога е болезнено и за двамата и не мисля,че ще свършиш твърде бързо, а дали изобщо ще се стигне до самия секс. Аз лично съм имала 3 първи пъта,защото от първия не стана нищо. :)

diksi
06-23-2010, 21:39
Ами давай, щом тя иска..
А ти искаш ли??
Дизел, момчето пише темата защото се колебае..

Абе решавай, не знам щом тя толко иска давай 8-)

t0d1t0
06-23-2010, 22:26
Ахахаха ебааааааааааааааааааааааа ааааааач! Честито мъжкиииииии

VinDiesel
06-23-2010, 22:33
Ами давай, щом тя иска..
А ти искаш ли??
Дизел, момчето пише темата защото се колебае..

Абе решавай, не знам щом тя толко иска давай 8-)
То и моя пост е "Много,много неиска" което си е колебливо " :-P

hahavteen
06-23-2010, 22:42
Питай я дали е готова да започне да ходи на гинеколог (минимум веднъж в годината), дали ако родителите й ако раберат ще го приемат добре и дали знае разликата между цикъл и менструация. Ако отговорът на дори един от тези въпроси е отрицателен то не те съветвам да правиш секс с нея. Да не говорим че тя е малолетна :? .

SolemnityOfDeath
06-23-2010, 22:47
Абе, да не повярваш - някой подрастващ с мозъчни клетки, които функционират.

Аз бих те посъветвал да поизчакаш малко - и поради притеснението ти относно самия теб, и относно самата нея. Но не прекалено много :)

EnigmaticSmile
06-23-2010, 23:53
Абе и на 13 е малка за "свирки,лъскане на бастуна",но щом иска..направи го. :)

gia_sena_mono
06-24-2010, 00:40
Oф, вървете да четете книгите от летния списък! :-x
Да тя е малка,ти също!

tarlyo
06-24-2010, 06:46
Недей изпростява брато, ще стане нещо непредвидено и после ще си биеш главата.

BigFakeSmile
06-24-2010, 07:07
а и щом тя го иска значи е сигурна в това.

не, не значи това..тя е на 13..по-добре недей
но ако все пак решиш внимавай :-D

hoooodyhoooooo
06-24-2010, 08:36
Eдно ще ти кажа - ако не си ти, ще е някой друг :shock: Явно момичето просто иска. Почни я с пръсти, да усети какво е, и да видим дали още ще иска. Не се притеснявай от свършването, дори е по-добре да свършиш бързо първия път, че може би ще я боли при сефтето. Ако и двамата го искате, не се колебай, поне аз така мисля :) Иначе е похвално, че разсъждаваш над това. Ако питаш мене най-добре го карайте на 69, безопасно е и за двама ви, и не е свързано с болка, но ако толкова иска - махай бандерола ;)

KaramiteV
06-24-2010, 08:40
Мерси за съветите!
Някой админ да заключи темата!!
Вече го направихме... ;) не я болеше , малко кръв имаше и нестанаха гафове кой знае какви :) имаше един малък но не сериозен :D Абе казано си направихме и 2мата кефа ;)

ReachlessGirl
06-24-2010, 08:41
Аре слагайте катинар!
Вече стана :D

мнооооооооого зле .. :?

hahavteen
06-24-2010, 08:53
Заключвам по желание на автора.