Влез

View Full Version : Приятелката ми има огромен страх от забременяване...........

ggeeoorrgi
06-23-2010, 22:01
Здравейте, ако може да ви помоля за съвет! Надявам се да не ми се подигравате, но мисля, че имам добра сексуална култура, но все пак не съм 100% сигурен за някои неща. Аз съм на 17 и отскоро правя секс. Приятелката ми е на 16 и тя беше девствена преди това. Досега сме го правили десетина-петнадесет пъти за последните два месеца. Но има един проблем - приятелката ми направо се побърква да не забременее. Ние ползваме Durex extra safe. Първо, че би трябвало да са по-сигурни, особено за начинаещи и второ очевидно това, че са по-дебели ми помага да не свършвам супер бързо - успявам да издържа 5-10 минути с тях, докато само един път пробвахме с Durex classic и свърших след третото вкарване (буквално). Значи проблема идва когато съм свършил един път и ще го правим втори път. Тогава приятелката ми умира от притеснение какво правя. Първо като си махам вече пълния презерватив трябва да внимавам много да не си намажа пръстите с течността вътре, второ след това си мия пениса, трето си мия ръцете и след това си слагам нов. Тя се притеснява да не би случайно докато си махам първия някой сперматозоид да остане върху ръката ми и след това като си слагам втория презерватив този сперматозоид да остане върху втория презерватив и така да го вкарам в нея. Аз мисля, че това граничи с невъзможното, но все пак си мия старателно и пениса и ръцете. Тук тя пак се притеснява страшно много. Тя е чувала, че сперматозоидите могат да живеят върху сапун и за това ако случайно има сперматозоиди върху ръката ми и се измия със сапун то това би спомогнало да станат по-силни и това още повече увеличавало риска да ги сложа върху другия презерватив и да ги вкарам в нея. Аз също съм чувал това за сапуна, обаче не съм 100% сигурен. Аз също се притеснявам малко от тези работи - в никакъв случай като нея, но все пак съм нов в секса и също се притеснявам. И аз не искам тя да забременява - заедно сме от повече от година и половина, много се обичаме и сексът започва да става една много хубава част от връзката ни и искаме да го правим спокойно и да се наслаждаваме един на друг, но имаме притеснения тя да не забременее. Ако може да ми дадете някакъв съвет! Вие какво правите като сменяте презервативите? Дали това което ние правим е достатъчно за безопасността или трябва да правим повече неща (или пък прекаляваме)? Как да обясня на приятелката ми, че всъщност нещата, които тя си представя са почти невъзможни? Много бих искал тя да се отпуска повече докато правим секс за да може да изпитва още повече удоволствие! Поради тази причина почти винаги тя не иска да правим втори път и всъщност май само 2-3 пъти сме прави втори път и точно тогава тя получаваше оргазъм.

Надявам се, че няма да съм нахален, ако ви помоля за още няколко въпроса! Значи ние правим още доста неща за безопасност от забременяване, та исках да ви попитам за някои от тях дали наистина са необходими или можем малко да занижим мерките?:
1. Приятелката ми държи през около минута-две да си го изваждам и да проверяваме дали не се е скъсал презерватива или не се е изхлузил. Във всичките случаи до сега не е имало такова нещо. Все пак мисля, че опасността от такова нещо е минимална, дори клоняща към нула - ние правим доста спокоен секс с по-дебели презервативи, и въпреки че, тя се овлажнява страшно много, ние пак използваме и лубрикант върху презерватива. Мисля, ме тези факти намаляват риска от скъсване и изхлузване почти до нула.
2. Тя държи преди да свърша да си го извадя и да свърша извън нея в презерватива. Аз така правя. Не искам да звучи егоистично, но бих искал от време на време да свършвам в нея в презерватива. Мисля, че няма риск, нали за това е презерватива?
3. Любовната ни игра страда малко от тези страхове. Все едно някак си има график и не можем да се отпуснем да правим каквото ни идва от вътре. Значи първо аз си играя с нея, но съм с бельо задължително, даже почти във всички случаи и с нещо отгоре - панталон, дънки, анцуг. Приятелката ми знае, че като се възбудя много и излиза предеякулационна течност (след като сме се натискали и по бельото ми има огромни петна от тази течност). Та след като съм си играл с нея, аз се събличам и тя не дава да я докосвам, защото след като съм си пипнал бельото и после пениса може да има сперматозоиди и като я докосвам да ги вкарам в нея. След като се съблека тя си играе с мен и след това почваме да правим секс. Та за това казвах, че има нещо като график - първо аз с нея, после тя с мене и после секс. Няма място за въображение. Аз мисля, че това, от което тя се притеснява е някак си невъзможно.
4. Друг проблем, което е сходен на предишния е, че докато правим секс тя не дава да я докосвам там, защото се притеснява, че след като съм си слагал презерватива може да е останал някой сперматозоид от предеякулационната течност по пръстите ми и да и го вкарам в нея. Един път започнах да я докосвам по клитора докато правихме секс и на нея и стана изключително много хубаво и мисля, че щеше да стигне до много силен оргазъм, но по едно време тя се стресна (сети се, че я докосвам с пръсти), дръпна се много силно и след това от страх толкова се беше стегнала, че не можах да си го вкарам пак, пък и на нея и беше отишло желанието. Много съжалявам, че заради това притеснение тя не може да изпитва много по-голямо удоволствие от секса.
5. Друг проблем е, че тя не иска да правим секс по време, когато горе-долу и се пада овулацията, защото се притеснява, че тогава има най-голяма вероятност да забременее, въпреки че, тя самата казва, че тогава най-много и се иска. И аз така знам, че около овулацията момичета имат най-голямо желание за секс и съответно могат да изпитат най-голямо удоволствие. И наистина - един единствен път го правихме очевидно около овулацията и и тя изпита най-големия оргазъм по нейни думи, за което аз много се радвах, но тя не иска да го правим по това време. И наистина очевидно беше много силен оргазъм - намокри с течността от женската еякулация чаршафа с петно все едно някой се е напикал на леглото. Та мисля, че въпреки че, около овулацията има най-голям шанс за забременяване, това няма как да стане след като ние спазваме правилата за безопасност.

Вие какво мислите? Прав ли съм за тези проблеми или наистина приятелката ми е права и трябва да продължим по същия начин да спазваме тези нейни мерки. Аз мисля, че съм прав и ако вие го потвърдите, не знам как да я убедя да се отпусне повече и да се наслаждава на секса.

И още едно последно нещо - какво да правим когато бихме правили секс където няма течаща вода и не мога да се измия при евентуална смяна на презерватив. Примерно когато няма да го правим в нас или в тях. Не, че имам някакви планове, но скоро ще стана на 18 и мисля, че ще се справя с шофьорския изпит и ще взема книжка, та си мисля, че след време може да пробваме в колата. Та в такъв евентуален случай какво да правим като сменяме презерватива? Става ли да си носим мокри кърпички и да си избърша пениса и ръцете си с тях?

Извинявайте за много дългата тема, но мисля, че това, което ви описах е проблем в секс между нас и се надявам, че вие ще ми помогнете поне малко да се справя с този проблем! Благодаря ви предварително!!!

billyana
06-23-2010, 22:11
Баси филма...Според мен приятелката ти те товари като компютър в НАСА. Поради некомпетентност , не мога да кажа нищо, освен , че много правилно пишеш...Ама , понеже ми е интересно и аз тука ще следя темата ти..

VinDiesel
06-23-2010, 22:11
Честно ти казвам,ако имам такава приятелка небих я изтърпял,ще изпуша просто :-x.Ако не е в овулация и 20 пъти да свършиш в нея,няма да зачене.Нужно е да си познава тялото с 2 думи.Хората с години опитват да имат деца,тя от 1 сперматозоид се страхува.Явно много държиш на нея, за да я търпиш.Евала :)
С бившите го правех без презерватив.Отделни случай с презервативи,аз ако ида до банята ,няма да се върна за 2ри рунд :D .Не съм ходил да го мия ,па и ръцете да си мия и т.н.Слагам 2рия чохъл и напичам :)

t0d1t0
06-23-2010, 22:25
Дъъъъъъъъъъъъългооооооооо оооооооооооооооооооооо
даже и за приказка за лека нощ не става...

Иначе - Да,има такива.

Grudi_SeXa
06-23-2010, 23:56
Приятелката ти е тежко филмирана на тема бременност. Намери някой да й обясни, че повечето от нещата, които си мисли, са пълни глупости. Мацката яко те експлоатира пич, време е да излезеш от тази роля.

На мерките на тая твойта дори колежката AniBG би завидяла. :D

gia_sena_mono
06-24-2010, 00:25
Приятелката ти е голяма параноя! Тя всъщност знае ли защо прави секс? И на колко е - на 13-14? И си следи уволацията - еба си филма! Как въобще я изтърпяш? Що за секс ще - ти се опитваш да й доставиш удоволствие и да се отпуснете, а тя - само мисли и премисля "Дали е сложил презерватива,както трябва? Дали се е скъсал? Ами ако се скъса! О, Боже! ... И защо въобще ме пипа там!??!"

Ти си абсолютно прав! Сексът си има и своите рискове, но ти ги осъзнаваш и не прекаляваш. Не е нужно да вадиш пениса си през 2 секунди,за да видиш дали всичко е наред. Може и по-рядко.
Напълно достатъчно е след първия път да си измиеш пениса и ръцете и да сложиш новия презерватия.
Можеш да я пипаш и няма опасност някой мега активен сперматозоид да скочи в нея! И няма как от докато я галиш и се възбуждаш да забременее.
Ако ще го правите извън дома,след като свършиш избърши се с мокра кърпичка, подсуши със суха и толкова!

Опитай да й обясниш. Ако трябва в нет-а намери някаква информация,която да опровергае мисленето й. Може и някаква литература по темата.
'айде успех! :)

gaska
06-24-2010, 04:56
А какво мисли по въпроса за хапчета? Все пак там нещата са доста по-лесни и сигурни.

Иначе си е голям кошмар. Егати секса правите.

GentleImpulsion
06-24-2010, 06:26
Първо, ще помоля всички които тръгнат да ме оплюват, че обвинявам teenproblem във второто си изречение, да прочетат целия ми пост.

А това мислене знаете ли защо се е изградило? Защото всеки път след като правят секс тя е влизала в teenproblem.net и е поствала теми "мога ли да забременея ако презервативът не е скъсан" и някой й е отговарял "малко вероятно, но да, може, аз познавам стринката на шурея ми дето така забременя........" и ето го проблемът. Знам го, защото и аз бях такава параноя, а и отчасти все още съм.

Наистина не мога да ти кажа кое от тези неща е вярно или не, защото и аз самата не мога да ги разгранича. Със сигурност не е вярно второто мнение, че не може да се забременее освен по време на овулация. Ако не се лъжа може да се забременее след 14 ден след менструацията. Прочетете един учебник по биология за 11-ти клас, там е описан целият процес на забременяване.

Според мен не трябва да се опитваш пряко да промениш отношението на момичето, а по-скоро постепенно. Не я обвинявай и не й се сърди, защото единственото, което тя иска е, да не проваля живота си, твоя живот, а и този на родителите ви, защото в повечето случаи това представлява една бременност на тези години в днешно време. Бъди до нея, когато е притеснена да не би да е станал гаф и й кажи, че си сигурен, че си взел всички мерки. Увери я, че за теб е също толкова важно всичко да е наред. Това за teenproblem.net беше по-скоро предположение, но ако наистина е вярно, а и дори да не е teenproblem.net, а който и да е друг източник, кажи й да се откъсне за известно време. Или поне от раздела "секс" или поне от темите "дали не съм бременна", защото признавам, че сайтът е много полезен. Тъй като виждам, че си наистина загрижен, поеми инициативата и вземи няколко книги от библиотеката за човешкото възпроизвеждане и прочетете заедно това, което ви интересува, като се увериш, че източникът е надежден. Защото, както знаете, много от информацията в интернет не е вярна.

Надявам се да успеете да преодолеете този проблем. Отново, най-важното е да бъдеш до нея.

tarlyo
06-24-2010, 06:31
Слагай durex и напред и нагоре! :D

kalpazanka
06-24-2010, 07:15
Със сигурност не е вярно второто мнение, че не може да се забременее освен по време на овулация. Ако не се лъжа може да се забременее след 14 ден след менструацията.
Точно вчера обяснявах, че без овулация, т. е. без отделена яйцеклетка от яйчника няма как да се забременее!!! Като не е отделена яйцеклетка, да не би да се оплождат един "обратен" сперматозоид и един "нормален"?! :lol: Четете ли/осмисляте ли какво изобщо пишете?

Пич, твоята се панира излишно. В частта за опасните дни е права, но да те кара да си го вадиш през 2 минути, е прекалено.

frozendeath
06-24-2010, 08:49
Да пие противозачатъчни........ и/или да отиде при гинеколог да й обясни реалните рискове за забременяване, а не да се шашка излишно.......

CuteBaby
06-24-2010, 09:55
И аз може ли да попитам какво е "удоволствието" от "секса",който правите ?!?!? :shock:

А иначе по темата-приятелката ти се филмира прекалено много,както казаха преди мен защо не потърсиш информация,която да и покажеш и да я опровергаеш или наистина да отиде на гинеколог и да и обясни тези неща? И не е необходимо да проверяваш презерватива през 2 секунди,а само преди да свършиш за да не се притеснявате толкова(ако ще свършваш в нея).А след първия път е достатъчно да си измиеш пениса и ръцете и да си сложиш нов презерватив..и да продължите.Също така,след като толковааа много се притеснява защо не започне да пие противозачатъчни?Няма и никакъв проблем да правите секс докато е в овулация,след като използвате предпазни средства.А по време на любовната игра и по време на секса няма никакъв проблем да я пипаш,докосваш и т.н.

kalpazanka
06-24-2010, 10:02
Да пие противозачатъчни........ и/или да отиде при гинеколог да й обясни реалните рискове за забременяване, а не да се шашка излишно.......
А защо да не и обясни и рисковете от приема на противозачатъчни?
Въпрос до тези, които препоръчаха оралните контрацептиви- вие самите пиете ли?

_butterfly_
06-24-2010, 10:12
Забременяването е възможно само по време на овулация! През останалото време хиляди пъти да свършваш в нея няма ли яйцеклетка няма бебе. Все пак е хубаво, че въпреки годините взимате секса като отговорност, което е рядко срещтано в последно време. Някой предложи да се консултира с гинеколог, за да й се обяснят реалните рискове от забременяване- според мен това е добра идея и може би ще я успокои. Друг вариант е да се поинтересува по въпроса и да разлисти някоя и друга книжка за сексуалната култура или да поговори с някой с повече опит или по-голям от нея.

Vasoto129
06-24-2010, 10:17
:razz: :razz: слагаи по 3и презерватива едновременно :razz: :razz: или най-добре да бие една хайдушка а и подари вибратое omfg :razz: :razz: :razz: нз дано да го преодолее ама ти желая успех :D :D :D :D

Violenza
06-24-2010, 11:09
Приятелката ти е недорасла пикла и по-добре да не прави секс, след като не може да поеме тази отговорност.

Grudi_SeXa
06-24-2010, 11:10
Приятелката ти е недорасла пикла и по-добре да не прави секс, след като не може да поеме тази отговорност.
Определено най-точното мнение.

gaska
06-24-2010, 11:45
А бе, сигурно й е златна, щом е съгласен на такива дивотии.

YouDontKnowMe
06-24-2010, 11:59
Подари й книжка от рода на - Всичко за секса и предпазването от нежелана бременност и болести. Дай й да почете малко този форум да види какви фрапантни случаи има (секс без презерватив и т.н.)Поговорете двамата, хубаво е да поговори с приятелка/родител - човек с опит няма да й е в излишък. Човек, на който има доверие.
Това са много пресилени мерки.Горкичките вие.
Успех,дано се оправите.

BiGBaDWolF
06-24-2010, 12:31
Ех тоя страх.. Нема спасение .. Требе май да порасне още малко .

gia_sena_mono
06-24-2010, 13:36
http://www.pe-bg.com/?cid=3&pid=39295
http://www.pe-bg.com/?cid=3&pid=33841
http://www.pe-bg.com/?cid=3&pid=25976

vaseto0o
06-24-2010, 14:17
http://www.pe-bg.com/?cid=3&pid=39295
http://www.pe-bg.com/?cid=3&pid=33841
http://www.pe-bg.com/?cid=3&pid=25976
Представям си майка й ако не знае че се чука и да намери тези книжки :razz:

gia_sena_mono
06-24-2010, 14:37
Не е шега работа! Момчето е в доста тъпа ситуация, но тези книжки определено ще помогнат. Освен ако момичето не е толкова ошашавено,че да не повярва и на тях.

Grudi_SeXa
06-24-2010, 14:50
Въпросът е откъде се е ошашавило толкова това момиче? :-o

VinDiesel
06-24-2010, 14:59
Въпросът е откъде се е ошашавило толкова това момиче? :-oРодителите са виновни.Като бебе всеки е любопитен,чуди се какво е това доло,за какво ми е.Ако от малък/а родителите ти внушават мръсно,не там,не пипай.Като поотраснеш е ясно ,че ще те учат по монашески идеал.

emka
06-24-2010, 19:15
Наистина родителите играят голяма роля в цялата работа.Кой знае какви работи й говорят и я заплашват един вид,че ако забременее какво ще стане.. ала бала и така..Майка ми също по едно време се опитваше да ми промива мозъка :Д
Не разбирам само защо започнахте да нападате приятелката му.Била недорасла пикла..сега тя,че преиграва много,да прави го,но като за начало всеки се шашка и се страхува много .
Дай й време,може да се поуспокой.Ако не да почете малко каква и кога е възможността да забременее и т.н.

Grudi_SeXa
06-24-2010, 19:20
^Нападаме я примерно, защото преиграва ПРЕКАЛЕНО много.Чувал съм за какви ли не момичета и жени и техните страхове/странности, но тва момиче бие всичките рекорди.

bebito0o
06-24-2010, 20:58
ОМГ тази твоя приятелка е толкова необразована.. сперматозоидите не мога да живеят в кислородна среда .. те умират . Мале какви са тея филми да пренесеш сперматозоида на сапуна от там на презерватива оттам в нея..булшитс... :shock: :shock: :razz: :razz: :razz: :razz:

не е нужно да си миеш ръцете всеки път като сменяш гумата..

тц тц тц

спрете да се филмирате бее хорааа :razz: :razz: :razz:

gia_sena_mono
06-24-2010, 21:25
Пиши да кажеш какво е станало и как си процедирал,авторе.

themusicinme
06-24-2010, 22:01
Доста сложна ситуация. Но може би е прекалено... Трябва момичето да се успокои, да не е толкова напрегната. Но я разбирам, защото съм била в тази ситуация да се чудя дали не съм забременяла, даже и в момента съм малко така, но както и да е.
gia_sena_mono мн ти благодаря за линковете!!!! Харесах си една книжка и скоро мисля да си я взема. Благодаря ти, мила :-) :-)

Force_bladeR
06-24-2010, 22:57
Еееееее мадафака, аз толкоз не пиша за една седмица е..

MochaOnMyLips
06-25-2010, 08:37
На тема презервативи и аз бях голяма параноя, честно казано. Резултатът е, че просто отказах да правя секс без противозачатъчни. Отидох на лекар (всъщност при двама лекари за да бъдем по-точни), тя ми разказа за противозачатъчните - рискове, начин на действие, как се пият и пр. и ми ги предписа.
Проблемът дойде, когато трябваше да ги спра (макар, че новите лекарства са ниско дозирани и съответно по-безвредни, идеята за почивка все пак остава добра). Първоначално бях малко стресната, признавам, но постепенно се убедих, че въобще не са толкова несигурни, колкото си мислех. Макар да не съм на това мнение, много момичета всъщност се чувстват по-сигурни, когато правят секс с презерватив (отколкото на хапчета).
Ти явно имаш доста сериозна връзка с това момиче. Постарай се тя да се чувства уверена в теб, да знае, че ще си на нейна страна и ще я подкрепяш напълно, ако нещо се обърка. Не трябва и двамата да страдате заради един глупав и ирационален страх!

bilqnavod
06-26-2010, 10:54
Нормално е да се притеснява - всяко момичето е минало през този период, особено ако е била девствена.

pitbullxx
06-26-2010, 21:49
И моята приятелка имаше такъв страх ,но я заведох на консултация при гинеколог да и обясни някои работи и така съветвам те да направиш същото. :)

BiGBaDWolF
06-26-2010, 22:35
Кажи и да си държи краката на 3 без 15 за да истече сичко :D :D :D

maggie111
07-04-2010, 21:55
Приятелката ти е дооооста притеснена....От една страна е нормално....Но пък чак толкова... :? То безопасност -добре,ама чак такава параноя....Нищо де-щом си се обичате,добре е че я търпиш и й изпълняваш желанията...Но все пак опитай се да й обясниш ,че няма нищо толкова страшно....тези неща със сапуна и дъра-бъра...са много малко вероятни :) за да забременее едно момиче принципно са нужни някак си повечко сперматозоиди...поне доколкото аз знам!!!! 8)

mincheto
07-05-2010, 08:46
Няма от кво да те е страх.

gia_sena_mono
07-05-2010, 10:00
Е,'айде де, 'айде! Какво стана с цялата тази история?